Torsdag, 28e Februari

 
Hej!
 
Här hemma har vi varit uppe sen strax efter halv 8. Jamie bara flög upp när han vaknade och skulle ner från sängen på en gång. Förstår inte hur man kan gå från sovande till klarvaken på 1 sekund ;P 
 
Just nu sitter jag och äter frukost. Sen ska vi gå ut en stund innan lilleman ska äta och sova. Man får ju passa på att vara ute nu när det är flera + grader och solen ä framme ibland :) Man vet ju aldrig med vädret nu, kan ju lika gärna slå om och bli kallare igen och snöa. 
 
Nee nu är det dags för oss att gå ut.
 
Kramar

Jamie ska bli storebror

 
Kan ju berätta att Jamie ska bli storebror i Juli :) Ska bli så himla roligt! :) Familj på fyra, underbart! ♥
 
Är i v.19 nu, (18+5). Har inte mått lika bra den här gången som jag gjorde med Jamie. Jag var illamående dygnet runt, men det försvann för nån vecka sen tack och lov! Har svårt att äta kyckling, kött och fisk, det är bara blää men jag äter så mycket jag kan ändå. Börjar bli lite bättre nu i alla fall. Har haft svårare för massa olika lukter också. 
 
Tycker tiden har gått sjukt fort den här gången. Snart gått halva tiden ju! 
 
Nu är det dags för blöjbyte. Hörde att Jamie satt och bajsade inne på toaletten och nu kom han ut till mig med en blöja, gofis då ;)
 
Kramar
 
 
 

Fredag, 8e Februari 2013

Hej!
 
Jag och Jamie har varit sjuka hela veckan :( Snoriga, halsont, hosta och allt det där trevliga. Börjar gå åt rätt håll nu  och jag hoppas att vi blir helt friska snart. Tyckte det räckte bra med magsjukan jag fick för ett litet tag sen bara, men det va ju tydligen inte nog. Inte så roligt att vara sjuk och speciellt inte nu.
 
Kramar

RSS 2.0