Tisdag, 29e Januari 2013

Hej!
 
Idag har det varit underbart väder :) Bara 1,2 minus och sol! Det va ett tag sen. Jag och Jamie tog en promenad bort till BVC för att väga och mäta. Lilleman ligger och sover ute i vagnen nu och jag ska snart börja med maten.
 
Sen jag skrev sist så har vi mest bara varit inne och myst för det har varit svinkallt. Jag åkte på magsjuka en sväng, inte så trevligt. Mamma har fyllt år, vi har varit på badhuset, åkt till stan och köpt en ny dator och massa annat. Skulle byta ena dynan till soffan som är trasig också, men självklart fick vi fel kudde så då va det bara att åka ner till stan igen dan efter och hämta hem den gamla och beställa en ny, förhoppningsvis får vi hem rätt dyna nästa gång.
 
Nee det är väl bäst att jag börjar fixa med maten nu innan Jamie vaknar.
 
Kramar

Fredag, 18:e Januari

 
Hejsan!
 

Va ett tag sen jag skrev nu, så det är väl dags igen :P
 
Kallt är det idag, just nu runt 23 minus =/ Så det blir till att stanna inne och elda, busa och bara mysa idag :) Hoppas det blir lite varmare snart igen så man kan vara ute.
 
Nu står Boppa utanför dörren och skriker att han håller på att frysa ihjäl. Han håller väl på att dö nu när han har fått vara ute mer än 1 minut ;P Får väl släppa in den lilla rackaren.
 
Sen sist jag skrev så har vi varit iväg och badat. Dom har motionssim 2 kvällar i veckan här så det har vi börjat med. Jamie blir alltid lika glad när han får bada i bubbelpoolen :)
 
Hälsat på mamma och dom, Micke, Helena & Jack har varit här, väldigt trevligt :) Sen har vi väl mest bara gått på nån promenad, busat och myst.
 
Nu tjatar tvättmaskinen på mig att den är klar så det är väl bäst att jag går och stänger av den.
 
Kramar

Tisdag, 8:e Januari 2013

Hej!
 
Här hemma myser vi runt i pyjamas fortfarande. Vi har kollat på barnprogram, busat och läst bok. Lite senare kommer mamma hit och då blir det en promenad till affären :) Ska bli skönt att komma ut en sväng så man blir lite piggare, är lite små trött idag. 
 
Snart ska vi går ner och äta lite lunch innan vi ska iväg. 
 
Kramar

Måndag, 7:e Januari 2013

 
Tjena!
 
Just nu ligger Jamie och sover ungefär som på bilden här fast åt rätt håll ;) Jag har precis fikat lite. Håller på att rensa skrubben under trappan och det kommer ta sin lilla tid. Helt otroligt va mycket grejer man har och att man alltid bara trycker in saker lite här och där när man inte riktigt vet vart man ska göra av skiten ;P Skulle behöva rensa nästan alla skåp och garderober vi har, men man får ju ta lite i taget. Skönt sen när man är klar. Men det skulle ju vara ännu bättre om man alltid kunde hålla ordning så man slipper göra dom här stora rensningarna :P 
 
Nee jag ska väl fortsätta så jag blir klar nån gång.
 
Kramar

Korvgrillning

Hej!
 
En stund efter frukosten idag packade vi väskan och klädde på oss varma kläder för att sen gå upp till grillplatsen som finns en bit upp i skogen ovanför oss. Så mysigt att sitta ute i kylan och grilla korv :) Finns en liten backe där som Jamie fick åka pulka i, jag puttade på och Ted tog emot honom. Superroligt tyckte Jamie och han skulle iväg så fort han kom upp igen :P Lilla busungen :) 
 
 
 
Så mysigt att göra såna här saker med sin lilla familj ♥ Längtar till sommaren när man kan åka till nån mysig badplats och stanna där hela dan, ha med sig massa gott att äta, grilla korv, bada och bara mysa :) Så härligt!
 
Kramar

Torsdag, 3:e Januari 2013

 
Usch, idag är jag trött.. Jag och Jamie har bara myst hela morgonen. Käkat frukost och sen har vi bara legat i sängen och kollat på olika barnprogram. Chuggington är ett favoritprogram som vi brukar titta på varje morgon.
 
Nu leker Jamie med sitt tåg som inte har det lätt ;P Tur att leksakerna är tåliga för annars hade nog det mesta varit trasigt vid det här laget för han är lite våldsam med sina leksaker ibland, tokungen ;) 
 
Nee man kanske ska ta och fixa lite här hemma, kan ju inte slöa hela dan :P
 
Kramar

Onsdag, 2:a Januari 2013

 
Hade ni en bra nyårsafton? Det hade vi :) Blev en lugn kväll hemma hos mamma. Vi käkade massa gott,
spelade bingolotto och så innan det var dags att gå ut och kolla på alla fina fyrverkerier :) Jamie höll sig vaken hela kvällen så han fick också se fyrverkerierna :) Sen va det bara att åka hem så lilla mannen fick sova och även vi för gud va trött man blir när man är uppe länge. Känner mig som en gamling ibland ;P
 
Kramar
 

RSS 2.0