Långfredag

 
Hej!
 
Underbart väder idag, så härligt när solen är framme nästan varje dag nu. Man blir så mycket piggare och gladare när det är fint väder :) 
 
Idag tog vi det lugnt på morgonen, bara myste ett bra tag innan vi packade in oss i bilen för att åka iväg och tvätta bilen. Medans Ted tvättade bilen så lekte jag och Jamie. Han fick testa sin nya cykel som han fick igår, vilket var roligt men lyckligast va han när han kunde springa runt där utan att en massa snö och is gör det besvärligt :P Springa runt och stampa i vattenpölarna kom han på efter ett tag att det var ju också väldigt roligt ;) Söt plutten!
 
Nu ligger lilleman ute i vagnen och sover och har gjort det sen klockan 1 så han lär nog vakna om en stund. Jag har passat på att käka och vila innan det är dags att städa lite. Ska väl sätta igång med det snart så man får det gjort så man kan ta det lugnt sen ikväll.
 
Kramar

Fredag, 15:e Mars 2013

 
Hejsan!
 
Idag vaknade lilleman vid halv 7 så nu är han helt slut och ligger ute i vagnen och sover ;) Jag tar det lite lugnt innan jag ska städa av lite.
 
Både tisdag och onsdag fick jag ligga och vila så mycket jag kunde för jag hade ont i nedre delen av magen hela tiden. Ville inte att det skulle bli värre så det va bara att ta det lugnt. Igår var det bra igen så då passade jag på att dammsuga hela huset, rensa och städa skafferiet och godislådan, diska, åka iväg med återvinning och så, blir lite smått galen när jag inte kan hålla det städat hemma för att jag har ont. 
 
På kvällen fick vi besök av Micke, Helena & Jack. Alltid lika roligt när dom kommer hit :) Jamie slocknade fort efter att dom hade åkt ;)
 
Nee nu ska jag städa lite innan gofisen vaknar.
 
Kramar

Ultraljud

 
Den 26 Februari var vi på ultraljud. Jag var så nervös innan, man vet ju aldrig vad dom kommer säga där och det va en sån lättnad när vi fick höra och se att allting va bra med våran lilla skatt ♥ BF blev flyttad från 20 Juli till den 14 Juli. Så nu är jag i vecka 23 och byter vecka på måndagar. 
 
Lilla bebisen rörde på sig en hel del, ville inte riktigt ligga still alla gånger ;P Va roligt att se hur mycket den rörde på sig för jag känner verkligen inte allt. Den här lilla bebisen är mycket mer försiktig med sina sparkar och buffar till skillnad från Jamie som sparkade riktigt hårt direkt från början. Så mysigt att lägga händerna på magen när man vilar för då blir det full fart och man får känna massa underbara sparkar :)
 
Vi tog inte reda på om det är en kille eller tjej, det får bli en överraskning :P Så man är ju lite extra nyfiken på vad det är för en liten plutt där inne :P Vi längtar så otroligt mycket efter att få träffa våran lilla skatt ♥ Familj på fyra, underbart! ♥
 
 

Måndag, 11:e Mars 2013

Hej!
 
 
Idag klev vi upp kl 7, så nu ligger Jamie och sover och jag har precis käkat lite lunch. 
 
I fredags kom Cassandra & Kim hit så jag och Ted kunde åka till stan med Micke & Helena för att äta och gå på bio. Vi åt på Saffran och maten där tyckte jag va sådär, inget ställe som jag skulle gå till igen i första taget. Sen blev det bio, vi såg Hansel & Gretel - Witch Hunters. Rätt bra film. En mycket trevlig kväll :)
 
 
I lördags var grabbarna iväg och anglade igen så då kom Helena & Jack, Bea & Hugo och Sandra, Mila & Caspian hit :) Vi fikade, barnen lekte för fullt och vi mammor fick prata av oss lite ;) Underbar dag! Så roligt att träffas allihopa samtidigt, måste göras om snart igen! :)
 
På kvällen åkte Ted iväg på en grabbkväll men jag orkade inte åka till S för en tjejkväll så jag stannade hemma med min lilla gokille. Vi käkade våfflor, kollade på Melodifestivalen och bara myste hela kvällen :) 
 
I söndags så tog vi det bara lugnt. Gick in till fränsta en sväng, sen blev det till att vila på soffan nån timme innan det var dags för matlagning. En riktigt bra helg blev det :)
 
Kramar

Torsdag, 7:e Mars 2013

 
Hej!
 
Klev upp halv 8 idag också. Jag hade inte ont i kroppen idag när jag vaknade så då kändes det skönt att kliva upp tidigt. Underbart att kolla ut genom fönstret och se att det är blå himmel och sol, man får ju så mycket mer energi då :) 
 
Efter frukosten så började jag städa och Jamie va ju självklart tvungen att slänga ut extra mycket leksaker överallt när mamma skulle dammsuga, den lilla fisen ;) Känns skönt att ha dammsugit hela huset, bytt sängkläder, diskat lite och tömt diskmaskinen så nu är det bara lite dammtorkning, vika lite tvätt och sånt där kvar men det får bli senare. 
 
Jag och lilleman gick på en promenad förut. Så skönt för honom att få sova ute i vagnen :) Igår kunde vi inte gå ut nånting för det blev ju storm, så vi fick busa och mysa på inne stället, så det va riktigt skönt att få komma ut en sväng idag. Men nu har min kropp börjat säga ifrån så jag ligger på soffan och vilar medans Jamie sover. Foglossning är inte roligt och det är väldigt frustrerande att inte kunna använda kroppen som man vill, men det är ju inte så mycket att göra åt. 
 
Kramar

Onsdag, 6:e Mars 2013

God morgon!
 
Vi har varit uppe sen halv 8. Känner mig rätt trött i kroppen idag så det får nog bli en lugn och mysig dag med min lilla gofis :) Sol, blå himmel och 1 +grad just nu så det blir nog en liten promenad sen också :) Synd bara att det måste blåsa så fort det är fint väder.
 
I lördags var jag och Jamie hos Helena & Jack och lekte medans grabbarna anglade. Sen på kvällen drog jag och Helena hem till Sandra för att kolla på Melodifestivalen, surra en massa och käka gotta :) Ted & Jamie åkte bort till Micke. Jätte trevlig och mysig dag/kväll :) 
 
I söndags var vi hos Helena & Micke igen. Vi grillade, pratade en massa och barnen lekte :) Alltid lika trevligt :) Bara längtar tills sommaren då man kan vara ett stort gäng som är ute en hel kväll och grillar, leka med barnen och bara har det trevligt. Även åka iväg och bada tillsammans en hel dag och bara ha det roligt. Man gör sånt för sällan men det måste det bli ändring på ;P
 
I måndags gjorde vi ingenting speciellt direkt. Mamma och dom kom hit en sväng :)
 
I går åkte jag och Jamie till Ånge med mamma, Daniella & Isak en sväng. Sen kom pappa och mina andra syskon som var med honom hit och hälsade på en stund :) Sen gjorde jag massa pizzabullar som älsklingen va så sugen på i fredags ;)
 
Nej, nu måste jag gå och göra nånting så jag förhoppningsvis blir lite piggare.
 
Kramar

RSS 2.0