Jason 4 månader

 
Den 19 November blev Jason 4 månader.
 
Jason är alltid glad och pratar och skrattar hela tiden :) Så fort han ser Jamie så skiner han som en sol :) Ska bli så roligt att se dom leka sen när Jason har blivit lite större :) 
 
Han fick börja smaka lite olika saker innan han var 4 månader och som det matvrak han är så älskade han det! ;) Han har varit väldigt intresserad av våran mat sen han va runt 1,5-2 månader så därför fick han prova lite tidigare. Päron- och mangopuré, potatis och majs, banangröt och majskrokar har han fått äta. Majskrokarna är han helt galen i, sitter och smaskar som en tok ;) Men gröten är också väldigt smaskig och bäst är det ju om man får sitta i mammas eller pappas knä vid bordet och äta :)
 
Sitta och stå upp tycker han är roligt. Han försöker väldigt ofta sätta sig upp, speciellt om han halvligger i ens famn. Det går lite trögt men ibland lyckas han :)
 
Rulla från rygg till mage gör han hela tiden. Ligger han i gymmet på mage och man går dit och vänder på honom för att han ska få vila lite så hinner man bara vända ryggen till så ligger han på mage igen, fast att han tycker att det är jobbigt, tokunge ;) På skötbordet vill han också ligga på mage vilket han inte får, men försöka måste man ju göra så det är ju inte alltid så lätt att byta blöja på honom ;)
 
Jason älskar att bada och duscha. Plaskar och skrattar hela tiden :)
 
Han har börjat bli jätte duktig på att greppa saker som vi ger honom och allting åker in i munnen och får handen plats så trycker han in den också ;) Kliar en hel del i munnen.
 
Sover hela nätterna, antingen i våran säng eller i sin egen. Vi brukar lägga oss vid 22-23 och han brukar vakna nån gång mellan 7-9. Han är lika duktig som sin storebror att sova hela nätterna :)
 
Mamma, Pappa och storebror älskar dig!

Jason 3 månader

 
 
Den 19 Oktober blev Jason 3 månader.
 
Jason pratar och skrattar hela tiden när han är vaken :) Så gulligt när han får till sitt underbara skrattljud :) Han har börjat använda benen mycket mer nu, sparkar som en tok och har dom uppe i luften. Han har även lyckats rulla från rygg till mage 3 gånger :)
 
Han har börjat gnugga sig i ögonen och pilla sig i håret när han är trött :) Precis som storebror ;)
 
Han börjar få mer kontroll över armarna. Lite roligare att ligga i babygymmet nu när han kan ta mer försiktigt på björnarna och inte bara veva hej vilt ;) Han vill gärna känna på våra ansikten och oftast så gör han det väldigt försiktigt men ibland blir det lite tokigt så då får man se upp så man inte åker på en snyting ;)
 
Börjar bli jätte duktig på att ta tag och hålla i saker som vi ger honom. Allting ska in i munnen på en gång och har han ingen leksak så åker händerna in. Har nog börjat klia en hel del.
 
Sover fortfarande jätte bra :) Vaknar ibland 1 gång för att äta men annars sover han som en stock :)
 

Jason 2 månader

 
Den 19 September blev Jason 2 månader.
 
Jason är en riktigt glad och busig liten pojke :) Så fort han ser oss så börjar han le och prata för fullt och ibland får han även till sitt gulliga skratt :)
 
Han gillar att pilla på allting han kommer åt som filtar, armband, leksaker m.m och han tittar verkligen ordentligt på det han pillar på. Snuttarna är det bästa som finns och dom gångerna han är ledsen och inte ens nappen duger så behöver man bara ge honom snuttarna (speciellt den med fåret) så lugnar han ner sig på en gång. Men snuttarna får han inte sova med än på natten för han vill gärna dra dom över ansiktet, så dom får han bara ha på dagarna.
 
Blir starkare och starkare i nacken för varje dag som går. Sitta och stå upp är väldigt roligt :)
 
Babygymmet gillar han mer och mer nu när han kan pilla och slå på grejerna :)
 
Sova i bilen och vagnen är underbart. Det är så lättsamt att att gå/åka iväg för han är alltid så himla lugn :)
 
Han sover hela nätterna men vaknar 1-2 gånger för mat, han är så duktig :)
 

Jason 1 månad

 
Den 19 Augusti blev Jason 1 månad.
 
Tänk att det va lilla Jason som låg där inne i min mage och som vi längtade så otroligt mycket efter! Underbara gounge som är lika glad som sin storebror :) Så fort han ser oss så blir han jätte glad och ger oss sitt stora underbara leende, som gör en så otroligt glad och varm i hjärtat :)
 
Så roligt att se hur Jason utvecklas hela tiden :) Stark i nacken och så har han varit enda sen han föddes. Följer oss med blicken och gillar att titta på tvn, lampor och andra starka ljus :P Börjar vara vaken mer och mer nu, rör på sig väldigt mycket och pratar en hel del :) Finns det nåt gulligare ljud än bebisprat? Tror inte det :) Våran underbara lilla prins :)
 
Mamma, pappa & storebror älskar dig! ♥

100 år senare

Har ju skrivit lite om Jasons första månader här men som bara har legat som utkast i flera veckor. Så det är väl dags att jag lägger upp dom nu när jag har tid ;P 

Lördag 4 Januari, 2014

 
Hej!
 
Startade den här lördagen med att först mysa en stund i soffan och titta på barnprogram med Jamie :) Mina andra två älsklingar låg kvar i sängen. Sen fixade vi fram en massa gott till frukost. Man får ju passa på att lyxa till det lite på helgerna när hela familjen kan äta tillsammans :)
 
Vi är fortfarande lite sjuka men det går åt rätt håll, äntligen :) Ted & Jamie gick och la sig för en liten stund sen. JimJam va inte på det bästa humöret direkt, så idag får han sova en stund vilket han inte får i vanliga fall. 
 
Nu är det dags för miniman att äta lite :)
 
Kramar

Fredag 3 Januari, 2014

 
God morgon!
 
Har det nya året startat bra för er? Här hemma är det förkylning och halsont som gäller. Lite tråkigt med den här tiden då sjukdomar bara går runt runt hela tiden. Jamie och Jason hinner bara vara frisk i nån vecka sen blir dom sjuk igen och det håller ju i sig ett tag. Men det är ju inte mycket man kan göra åt de. Får bli några mysiga dagar inne :) Så fort jag är bättre kan vi ta oss ut på nån promenad så vi får lite frisk luft i alla fall :)
 
Nu är det dags för frukost. Jamie måste vara uppe ett tag innan han kan äta, blir bara pet i maten annars.
 
Kramar
 
 
 
 

RSS 2.0