Hjärtligt by Mollis Care

 
 
För lite mer än 2 veckor sen beställde jag hem Hjärtligt schampo & balsam från Mollis Care. Jag har i flera månader haft torr och kliande hårbotten. Förut har jag bara haft det lite till och från, inte hela tiden som jag har haft nu. Jag har provat lite olika schampon och balsam men ingenting har fungerat riktigt bra. Har läst mycket bra om Hjärtligt så jag var bara tvungen att beställa hem och prova. 
 
Så här skriver dom om produkterna:
 
Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® är ett toppkvalitatets schampo som gör skillnad. Schampot passar alla hårtyper och ger ett lättkammat och glänsande hår. Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. Vi använder ekologisk kallpressad rapsolja från Österlen som återfettar och gör håret mjukt och följsamt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® balsam är ett toppkvalitets balsam som reparerar och återuppbygger, kan även användas som hårinpackning passar alla hårtyper och gör håret lätt att reda ut samtidigt som det vårdar och ger en silkeskänsla. Vi använder så milda och naturliga råvaror som det är möjligt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Schampot & Balsamet är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara och överträffar "Krav" och "Bra Miljöval".
 
Det här mina vänner har fungerat jätte bra på mig, är så nöjd! :) Nu kliar det inte alls längre vilket är så otroligt skönt! Höll på att bli lite smått tokig där ett tag och jag är så glad att det här schampot och balsamet fungerade. Kommer inte byta i första taget. 
 
 

Torsdag 26 Februari

Det va ett tag sen jag skrev här så nu är det dags igen :) Pluttarna har gått och lagt sig, älsklingen är iväg och firar en gammal arbetskompis som fyller år, så jag passar på att fixa ihop nåt inlägg här :P
 
Idag har vi varit hemma och myst, tittat på Räddningspatrullen, lekt och så :) Åkte till mamma en stund förut som är här hemma en kort sväng nu, imorgon åker hon hem till Hallstavik igen. Fikade, pratade och barnen lekte för fullt som vanligt :)
 
 
 

Packar och städar

God morgon! 
 

1 Februari idag. Alltså, vart tar tiden vägen egentligen? Känns som om att den bara går fortare och fortare för varje år.
 
Vaknade strax innan kl: 6 idag. Hade egentligen velat sova längre men vi ska åka till Vemdalen idag och jag blir alltid lite stressad när jag vet att vi har en del saker att göra innan vi ska åka någon stans. Jamie vaknade strax efter 6 så då kunde jag lika gärna kliva upp :)
 
Hela dagen igår städade jag, tvättade det sista, packade det mesta och städade åt Feline. Snart dags att sätta igång med det sista så det blir klart innan vi ska åka.
 
I torsdags fick vi låna Jasons kompis Manne en stund så att hans mamma fick åka på massage :) Underbara små busungar ♥ 
 
 
 
I fredags gick jag och Jason på en liten promenad efter att vi hade lämnat Jamie på dagis. Jätte skönt väder då så vi passade på att vara ute och Jason ville åka snowracer. Träffade på Roland och stannade där och pratade en stund med honom innan vi fortsatte promenaden.
 
 
Efter dagis åkte vi bort till Kim & Bella och hälsade på :) Bella ville att Jamie skulle sova där så det fick han göra :) Älskade lilla gofisen börjar ju bli så stor ♥ Så roligt att man kan sitta och prata en massa om allt möjligt och han berättar om saker och sen kommer det ju lite roliga grejer ur den där munnen så man får sig ett gott skratt ;) Förstår inte riktigt vart barn får allt ifrån.
 
 
 

RSS 2.0