Hemmagjorda köttbullar

Idag har jag känt mig rätt seg och lite småtrött. Inte hjälpte vädret till att göra mig piggare direkt, så idag har vi bara myst runt här hemma. Men nånting vettigt har jag i alla fall gjort idag, nämligen köttbullar ;) Det har varit slut ett tag och dom jag gjorde till jul gick åt då, så nu var det dags igen. Vi köper väldigt sällan köttbullar utan jag tar mig hellre tiden att göra dom, vilket jag tycker är väldigt roligt och så vet man ju vad som är i, plus att det är ju så mycket godare med hemmagjorda :) 
 
 
Alla mina grabbar här hemma sover, till och med katterna fast det är ju inte så ovanligt direkt ;) Va tusan ska jag hitta på då? Jag hoppas min stora älskling vaknar snart så vi kan titta på en film eller serie nu när Jason har blivit bättre och sover hela kvällen :) 
 

Sjuka

Ja här hemma har vi blivit sjuka igen... Usch va trött jag är på dom här förkylningarna som bara går runt och runt hela tiden. Jason den lilla stackaren är nästan mer sjuk än frisk. Han får vara frisk ett litet tag och sen blir han sjuk igen och sådär har det hållt på i flera månader. Det jobbigaste för honom när han blir förkyld är att han blir så fruktansvärt slemmig i halsen vilket ofta gör att han kräks. För Jamie är det likadant men som tur är så blir inte han sådär slemmig lika ofta längre så jag hoppas att det kommer bli bättre för Jason också.
 
Dom här dagarna har det varit jätte svårt att få Jason att sova. Han ligger bara och snurrar runt, kryper, sparkar på oss som en galning när man ska försöka få honom att sova. Plus att han har ont i munnen för han tuggar på nappen nästan hela tiden när han har den. Igår kväll höll han på sådär i 2 timmar innan han somnade. Efter ett tag håller man på att bli galen när man har nån som ligger och sparkar på en hela tiden. Lägga ner honom i sin säng går ju inte heller för då blir han helt tokig och då kräks han. Jag hoppas att han blir frisk fort nu och att han får hålla sig frisk. 
 
Den här gången blev Jamie likadan så båda har kräkts lite då och då. Jamie är i alla fall mycket bättre nu och har bara lite hosta kvar. Jag börjar också bli sjuk, men jag har klarat mig väldigt bra under den här tiden med alla sjukdomar.
 
Så våra sista dagar av den här ledigheten har inte direkt varit så händelserika. Jag hoppas vi är helt friska snart så vi kan hitta på lite roliga grejer :)

Tänkte börja blogga igen

Nu börjar jag få tillbaka lusten att skriva här :) Har börjat kolla igenom stilmallen också för att kunna ändra om bloggen lite. Det är ju lite annorlunda nu sen dom gjorde om och jag har inte haft varken tid eller lust att sätta mig med det tidigare. Men nu känns det roligt att fixa till här och det blir ju mycket roligare att blogga då :) Ny header har jag fått upp och lite andra ändringar ska jag försöka få till nu.
 
 

RSS 2.0