Korvgrillning

Det är så mysigt när hela familjen är hemma tillsammans i flera dagar och man bara kan mysa och pula på med det man vill :) Både Jamie och Jason behövde det verkligen för dom sista veckorna på dagis har gjort dom så trötta. 

I söndags tog vi en promenad upp till stekpannan, en grillplats som finns i skogen en bit ifrån oss. Jamie har längtat efter att få gå dit och grilla korv, men det har ju varit så halt så vi har inte kunnat gå dit tidigare. Men nu kunde vi äntligen ta oss iväg :) 
Grilla korv med en kopp varm choklad i handen och höra ljudet från brasan, det är så himla mysigt! :) 


Lördag 2 Januari 2016

Det va ett tag sen jag skrev här nu och jag hade tänkt börja skriva mer i år, men vi får väl se hur det blir med de. Tänkte i alla fall försöka lägga lite tid på bloggen för det är ju alltid roligt att kunna gå tillbaka och kolla, speciellt på sånt som buspojkarna har gjort :) 

Tänk att det redan är 2016. Alltså tiden går alldeles för fort! Vart tog 2015 vägen? 

Nytt år och nya möjligheter! Har ni några nyårslöften? En sak som jag verkligen ska ta tag i är träningen. Jag är så trött på att ha ont i kroppen och vara trött hela tiden. Mitt knä har blivit sämre också vilket jag håller på att bli tokig på! Så i år ska jag ge allt när det gäller träning och mat, för nu ska jag fixa en kropp som mår bra! 

Första dan på det här året blev en lugn dag med massa mys. Hade två trötta barn här hemma och humöret kan ju ändras på tre röda, vilket inte är så roligt med tanke på vilket humör våra grabbar har speciellt Jason ;) På kvällen blev det myskväll i soffan framför Prison Break och massa gotta! :) 


Hoppas ni får en fin dag! 

RSS 2.0