Valborg

Tjena!

Va ska ni hitta på ikväll då? Själv så ska man bara sitta hemma med familjen. Har ingen lust att åka till nån brasa, blåser ju en hel del ute. Sen är jag inte riktigt på humör för nånting just nu..

Kollade på Oprah förut idag. Heidi Klum & Seal va där. Seal bodde i forsterhem från när han va en bebis tills han va 4 år, då ville hans mamma ha tillbaka han. Han hade inga minnen från den tiden, kort och sånt och så hade han inte träffat sina fosterföräldrar och syskonen. Så Heidi lyckades hitta igen dom så att han fick träffa dom. Man fick se en video me hans fosterföräldrar och syskon, vart han bodde och lite sånt där. Oprah hade även fixat ett fotoalbum me massa kort som dom hade på han. Seal börja gråta och även Heidi, och jag också för det där är en utav dom finaste grejerna man kan ge till en person. Det är så personligt och det betyder verkligen nånting för en, till skillnad från alla prylar som man köper till varandra. Sen fick han träffa sin ena syrra där också. Sånt där gör en verkligen glad. Seal & Heidi verkar vara ett sånt himla bra par. Passar jätte bra ihop, och Seal verkar vara en underbar kille. Så snäll mot Heidi.

image613

Fick hem mina gratis test grejer från LdB idag =) Dom hade så att man kunde få testa 2 utav grejerna från deras ansiktsserie. En Skin Tonic (25 ml) för torr/känslig hy och Face Creme (5 ml) för normal/blandhy. Fick några rabattkuponger också. Alltid roligt att testa på nya grejer och det är ju ett plus att det är gratis ;P Gå in här om ni också vill få det här gratis provet =)

image614

Hoppas att ni får en trevlig Valborg!

Ciao!

Michelle

Vad har dom på sig?

image612
Va fan är det Dannii Minogue och den där snubben har på sig? Det är nästan det värsta jag har sett. Det måste va ett skämt, eller? Jo, det måste de va.  

Onsda

Hejsan!

Allt bra me er? Här är det bara bra, lite småtrött bara =P Blir ju alltid väckt tidigt här hemma.. Har varit uppe sen innan 8. Ska snart gå ner och käka lite frukost.

Är fint väder ute nu =P Får hoppas att det håller i sig hela dan och att det inte kommer några moln, vill kunna sitta ute och sola idag ;P

Vi prata me dom där 2 städfirmorna igår och på ena stället hade dom ett vikariejobb på 5 veckor, 24 timmar i veckan. Sen på det andra stället hade dom så man kunde bli anställd, vilket är bättre, fast det är väldigt tidigt på morronen. Kl.5 på morronen börjar man uppe i Ånge, så man måste gå upp vid 4. Kanske inte det roligaste precis, men jag skulle bli gla om jag fick jobbet för det behövs verkligen. Skitsamma om det är ett städ jobb, jag blir gla bara jag får ett jobb. Det här skulle jag klara av, men nåt som jag inte skulle vilja gö är att sitta i telefon hela dagarna och boka tågresor elle va telefonförsäljare. Då är det här bra mycket bättre för man får iaf röra på sig. Helst hade jag ju velat jobba i ett stall, men det finns ju ingenting här uppe direkt så.. Får försöka hitta en häst som jag kan rida här omkring. Saknar ju hästarna, synd bara att allt ska va så långt borta här uppe, är ju så svårt att hitta nån häst som är nära.

Nee nu börjar min mage bli väldigt hungrig ;P

Ciao!

Michelle

Tävling!

image611
Tävlingen avslutas 10/5 klockan 23:59.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Ugly Betty & DH

Snart börjar Ugly Betty och efter de så är det ju Desperate Housewives ;P

image609
image610

Har städat ur och skrubbet Em's innebur och tagit ut den. Är hur skönt som helst att ha mer plats i rummet igen. Hade egentligen tänkt ha na inne ett tag till på nätterna, men Em vill ju ändå aldrig komma in utan hon springer ju bara in i sitt hus så att jag inte når na. Så då får hon la va ute hela tiden nu.

Satt ute ett tag förut också, försökte sola lite men det blåste en hel del så jag gav upp och gick in isället.

Nee nu börjar det snart.

Ha en trevlig kväll!

Ciao!

Michelle

Vackra Halle Berry

image608
Man kan ju inte se att hon fick sin dotter för några veckor sen.
Hon är ju så himla vacker! =) Finns så många skönheter i Hollywood.

Tisda

Tjena!

Har varit till fränsta idag. Jag & mami lämnade Kim där. Sen drog vi upp till arbetsförmedlingen. Skrev in mig igen och så prata mami me snubben där och så fick vi några namn och 1 nr till olika städfirmor. Har ringt till 3 st och på 2 utav dom skulle vi ringa till lite senare för att dom vi ska prata me jobbade. Men dom behöver folk så vi får hoppas att vi får jobb på nåt utav dom. Skulle ju va skönt om man kunde få ett jobb. Jag går ju bara hemma och gör ingenting, mami pluggar ju iaf. Skulle ju va jätte bra, så man kan börja betala för sig här hemma, kunna spara pengar och handla lite saker som man vill ha.

Har inte gjort så mycket innan vi åkte iväg. Bara kollat på tv och så. Är rätt fint väder idag, synd bara att det är molnigt. Vill ju ha strålande sol =P Men de kommer la snart igen. Ska ta och jogga lite om en stund. Ska träna lite senare också. Ska ta me mig Mimmi ut när jag ska jogga, för de behöver hon verkligen.

image607

Nee nu ska jag gå ner och käka lite ;P

Ciao!

Michelle

American Idol

Börjar snart. Vilket jag bara måste se och efter det så är det ju Prison Break =P Vilket man verkligen inte får missa ;P Kommer nog bli ett spännande avsnitt.

Jaha va har man gjort idag då? Har kollat på tv, tränat lite, varit ute och gått, goat me Em, städat lite i rummet och så bara. Vart inte arbetsförmedlingen idag, måste ringa dit i morron och kolla när dom har öppet och hoppas på att jag och mami kan åka dit. Så att det inte är nån dum tid, så att hon inte kan köra. Riktigt irriterande att min bil läcker bensin. Pappa får fan ta och prata me Anders snart så jag kan få den fixad. Behöver ju ha den. Men känner jag han rätt så kommer han inte gö det i första taget...

Hoppade på våran studsmatta igår och gulliga Knarpus skulle självklart vara me som vanligt =P MIn lilla gullunge ;) Fick ta ner han där ifrån för jag kan ju inte hoppa me han där. Sen vart han som en liten unge ;P Busig som satan, är inte så ofta han är det =P Är alltid skoj när han blir sådär knäpp, han blir ju snart 9 år så han busar ju inte lika ofta längre. Härligt när han blir som en unge ;P

image605
Knarpus sitter och väntar på att jag ska hälla upp mat åt han =P

Nee nu har American Idol redan börjat..

Ciao!

Michelle


Tävling

image604
Tävlingen pågår till och med söndagen den 11 maj 23.59.
Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn Steve Madden skor

image603

Jag är med och tävlar hos Maria om ett par läckra Steve Madden skor, var med du också, Tävla Här! Tävlingen pågår t.o.m. den 12 Maj 8.00.

Tävling!

image602

Tävlingen avslutas den 4/5 kl 23,59.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Månda

Tjena!

Har varit uppe i en timme. Är hur tråkigt väder ute som helst. Vart tog solen vägen? Den lär man la inte få se på ett tag nu..

Ska upp till arbetsförmedlingen idag om dom har öppet. Men de tror jag att dom har. Måste hitta ett jobb fort nu, går inte att vara arbetslös längre. Jag hoppas att jag hittar ett jobb så fort som möjligt, vilket kan va svårt i den här skit hålan.

Kollade på One Tree Hill igår. Snacka om att Brooks mamma är en bitch. Och Haley & Nathans nanny Carrie, är en jäkla bitch. Hon kommer nog gö en hel del för att få Nathan. Får hoppas att Nathan inte är så dum och gö nånting me henne. Haley borde avskeda na.

Nee nu ska jag gå ner och gö fruktsmoothie och nånting annat till frukost.

Ciao!

Michelle

Sur

Är inte speciellt glad på min pappa just nu. Han fick låna min bil för att han skulle åka till stan och handla. Va egentligen tänkt att jag skulle köra men sen så skulle ju tydligen hans tjejs ena idiot unge me (gillar inte hennes ungar eller henne speciellt mkt). Va iaf snäll och låna ut den fast jag egentligen inte ville, litar inte på dom. Nån timme senare ringer pappa och frågar om jag har känt att det luktar bensin om min bil. Nee de har jag inte och jag hade känt det isf. För nu läcker den tidligen lite bensin. Och han kände de från första början, och om han hade gjort de så hade han nog kommit in och frågat om han hade kunnat få låna mamis bil. För man kan inte va så dum i hövet att man tar en bil om det luktar bensin om den. Vi skulle ju ha märkt nånting igår om den läckte bensin för vi bytte ju däcken då. Vi skulle ju både ha känt och sett det isf. Så det där är ju bara bullshit. Antingen säger han bara sådär för att han ska slippa tanka så mycket, bara så att dom klarar sig fram och tillbaka. Eller om den läcker så är det han som har pajat den. Och då är det han som får betala för jag tänker inte stå för de han har pajat. Har kollat på våran parkering också och inte fan luktar det bensin där och det finns ingen bensin på marken heller. Visste att jag inte skulle ha lånat ut bilen, för är det inte nån av hans tjejs ungar som gör sönder nånting så är det han. Det här va iaf första och sista gången jag låna ut min bil till han. Han får fan ta och fixa en ny bil och skrota sin som är helt paj efter att han har krockat och grejat.

Hade iaf en jätte trevlin kväll igår me Viggan, Sonja & Micke. Grillade flintastek, fläskfilé, majskolvar, tomater hade klyftpotatis, bearnaisesås, sallad. Och till efterrätt så hade Viggan bakat kladdkaka, me grädde till =P Hennes kladdkaka är riktigt god =) Underbar kväll va de =P Pratade gamla minnen. Mycke om Frankrike/Österrike resan när vi va och tävla me våran ena hästlärare i körning. Den va några underbara veckor de, fast det vart lite jobbigt på slutet när godiset tog slut ;P Prata om massa annat också. Va väl kanske inte det roligaste för Micke eftersom han inte har varit me men de va nog skoj att höra vissa saker iaf =P

Nee nu ska jag gå ner och avreagera mig på nåt. Har fått tillbaka bilen nu och nu luktar det bensin och det har det inte gjort innan så pappa har pajat den. Jävligt irriterande!

Michelle


Lörda

Tjena!

Idag har jag och pappa bytt däck på min bil. Så nu har jag äntligen sommardäck. Va lite utav ett under att pappa hjälpte mig den här gången, är alltid Patrik som har varit snäll och gjort de för att pappa inte har hjälpt mig.

Har inte gjort sådär jätte mycket sen. Kollat lite på tv, käkat, tagit ut Em, gjort mig iordning ska ju till Viggan me Sonja och hennes kille lite senare =P Ska bli så himla skoj! Har ju inte träffat Sonja sen studenten och det va ett tag sen jag träffa Viggan också. Ska snart gå och byta om, sitter just nu i skrot kläder, har inte orkat byta om sen jag va och fixa me däcken.

Ni får ha en bra kväll!

Ciao!

Michelle


Tävling!

image601

Man kan vinna de här snygga bambooörhängena =)

Tävlingen avslutas på månda den 28 april.

Till tävlingen

Grillat

Grillade idag igen. Så himla gott ju! =P Fick i mig massa kyckling, lite för mycket. Måste ju passa på att grilla nu när det är så fint väder. Grillade igår också och imorron ska jag, Sonja och hennes kille till Viggan och grilla =P Ska bli skoj att träffa 2 utav mina girls igen =)

Har joggat, har suttit ute typ hela dan igen, är ju så skönt nu när det är sol hela tiden =) Har kollat lite på tv. Är la typ det jag har gjort idag. Har ju suttit ute nästan hela dan och lyssnat på musik och solat, så det har inte blivit mycket annat. Ska nog kolla på Talang sen och så är det ju Miami Ink lite senare =P

Knäppte lite kort igår när jag va nere i den lilla skogen som är nedanför oss. Knarpan va ju självklart me som vanligt ;P



Ha en bra kväll!

Ciao!

Michelle

Freda

Go morron!

I morse vart man väckt vid halv 7 av att Cassandras ena cp kompis ringde hem till oss. Fattar mig inte på såna ungar. Förstår dom inte att det finns andra i familjen som sover, bara för att en ska va vaken så kan man ju inte ringa hem. Blir så jäkla förbannad på sånt där och skulle vilja strypa dom som håller på så. Finns fler kompisar till dom här hemma som är lika hjärndöda. Hade sån himla lust att bara gå upp, svara i den där jävla telefonen och skälla ut na så det heter duga och sen slänga på luren. Då kanske hon lär sig nåt.

Kollade på Insider igår. Tycker att det är förjävligt att man inte kan få kolla i veterinärernas journaler och kolla ens hästs bakgrund. Tycker att den nya ägaren borde få ha tillgång till sånt. Men tydligen så får man ju inte det om inte den som säljer hästen går me på de. Gör dom inte de så tycker inte jag att man ska köpa hästen för då är det ju helt klart nånting som inte stämmer. Tycker att det är så jäkla förjävligt att såna hästar som har massa skador eller haft och är mer lämpad till lätt ridning säljs som tävlingshästar. Jag fattar inte hur man kan gö så mot ett djur. Att man kan säga att den går att tävla så att den blir plågad för att den egentligen inte klarar av de. Den där Linda som hade sålt massa hästar som hade massa skador, men sålde dom som tävlingshästar och så är ju helt störd. Jag tror inte ett dugg på na när hon säger att hon har skrivit skador och sånt i kontrakt, i annonser och att hon säger det till dom blivande köparna. Tror att det bara är bullshit, hon vill tjäna pengar och då är det skitsamma hur hästen mår och vad den är lämpad till. Hon har ju varit i flera rättegångar och det säger väl en hel del om hur oseriös hon är. Blir så förbannad när jag ser djur som blir sålda som om dom skulle va nån jäkla leksak, man bryr sig inte om hur dom mår och vad som är bäst för dom. Är ju så hemskt för dom nya ägarna som får ta bort sina hästar tillslut eftersom dom är helt sönder typ. Det värsta som finns är ju att behöva ta bort ett djur som man älskar och gör allt för. Nee usch, blir så arg.

Va ju om dom där utländska asfalts/plattläggarna. Jag skulle aldrig gå me på att låta dom gö de. Dom åker runt och frågar om man vill ha asfalterad infart och så är dom utländska, bara de säger väl en hel del. Att dom inte är speciellt seriösa, för då hade dom ju lika gärna kunnat starta en firma här. Man vill ju kolla upp om dom som ska gö det är bra ju. Jag fattar inte att man låter dom här gö jobbet ens.

Nee nu ska jag ta och jogga lite. Är rätt molnigt idag, får hoppas att det försvinner så den underbara solen kommet fram igen =P

Ciao!

Michelle

Härligt väder

Visst är vädret helt underbart nu?! =P Så skönt me sol & blå himmel hela dagarna =D Man får verkligen mycket mer energi när det är så fint väder =P

Har suttit ute typ hela dagen, har bara gått in för att hämta lite käk och mer vatten =P Så himla härligt! Börjar få färg på armarna, ansiktet, på bröstet och lite på benen. Vart lite bränd på bröstet fast jag har smörjt in mig en hel del. Men det är inte så farligt så snart är jag mer brun där =P Men på armarna är jag lite brun och inte röd alls. Riktigt härligt att få lite färg, får hoppas att det är lika underbart väder i morron så man kan sola benen lite mer. Har fått färg rätt snabbt nu, vilket jag tycker att det va svårare att få förra året. Ändå tycker jag att jag sola rätt mycket då men att jag ändå inte direkt vart nå brun. Får hoppas att det här håller i sig så att jag får mer färg i sommar ;P

Har städat Em's ute bur också så nu får hon sitta ute på dagarna och va inne på nätterna tills hon kan va där ute dygnet runt. Är ju fortfarande minus grader på nätterna, så det får vänta ett tag till.

Har kollat lite på tv och så hämta jag Bella & Danne på skolan förut. Körde mamis bil, har inga problem att köra den men hon har alltid problem me växlarna. Får i 3an när hon ska ha 5an och så får hon inte alltid i 2an. Vilket jag inte direkt fattar för hennes bil är jätte lätt att växla. Hon som har kört den ett tag har problem och jag som har kört den 3 ggr har aldrig haft några problem. Vet inte riktigt va hon gör.

Mami håller på och grilla nu så jag ska ta och gå ut =P Ska bli så mumsigt! ;)

Ciao!

Michelle

Nya Sex & The City låten

Har ni hört den? Det är Fergie som gör signaturmelodin till Sex & The City-filmen. Labels or Love heter den. Hos Perez kan ni lyssna på den.

image594

Torsda

Good morning!

Vakna ännu tidigare idag, halv 7. Är väl kanske lite surt när man inte behöver gå upp så tidigt. Har jag vaknat en gång så kan jag inte somna om när det är så fint väder ute =P Ska jogga om en liten stund, är dags att börja me de nu =P

Såg ni Grey's igår? Vilket slut. Bara väntar på att det ska bli onsda igen så man får veta hur det går me snubben. Hans hals börja pulsera som satan och sen, Splash! Så brast artären (tror jag de va) och så vart Lexie helt ner kladdad me blod. Mysigt värre.

Ciao!

Michelle

Christina Aguilera - Candyman (Live)

           


Tvättat & städat bilen

Hejsan!

Kom in för en stund sen, har varit ute och tvättat & städat bilen, så nu är den mycket finare =P Nu kom jag och tänka på att jag glömde ta in massa kvitton och grejs som mami har lagt i min bil som vanligt. Inte ens hon kommer ihåg att ta ut sina saker och sitt skräp efter sig. Måste komma ihåg att gö de sen.

Följde me mami upp till Anders förut också när hon skulle fixa nya däck. Först va ju mami så rolig att hon glömde dom gamla sommardäcken hemma så vi fick åka hem igen, är ju tur att det inte är så långt dit. Sen tog det ju ett tag för dom att byta däcken också. Hatar att vänta när man absolut inte kan gö nånting..

När vi kom hem så gick jag ut och satte mig och sola ett tag. Så himla skönt! Älskar det här underbara vädret =D Sen har jag inte gjort så mycket idag. Har ju varit ute hela dan för en gångs skull ;P Ska kolla på Grey's & Heroes sen ;) Kommer nog bli ett spännande avsnitt av Grey's ;P

Ciao!

Michelle

Onsda

Go morron!

Underbart väder idag också, så då kan man ju inte sova nå länge fast jag är rätt trött =P Ska gå ner snart och käka lite frukost, sen ska jag nog gå ut och sätta mig i solen ett tag =) Ska nog följa me mami sen också när hon ska till min farbror och byta däck. Vill också köpa nya sommardäck men de har jag inte råd me nu.

Ha en bra da!

Ciao!

Michelle


Underbart väder =)

Så himla underbart väder ute nu! =P Har suttit ute i solen bra länge. Är ju mycket varmare idag och det är så skööönt! ;P Hoppas att det är så här fint väder ett bra tag framöver nu.



Hitta en groda också ;P Första grodan jag har sett i år =P Ska snart gå ut och sätta mig en stund till i solen =)

Pluttan då, hon är en katt som är väldigt duktig på att klättra upp i träd men inte alltid lika bra på att klättra ner. Hörde hur hon skrek som fan förut när jag va ute och undra va hon höll på me. Efter ett tag så såg mami att hon satt i ett träd på andra sidan vägen. Så jag gick dit och Knarpan följde me också för han vill ju alltid följa me mig. Försökte först att locka ner na men det gick ju inte hon satt bara där uppe och skrek. Så då va det bara att gå tillbaka och byta byxor (inte så skoj att klättra i träd me vita byxor) och lämna Knarpan, för klättrar jag i träd så gör han de också. Och han skulle nog jaga upp Pluttan ännu högre upp. Sen va det bara att klättra upp, en bit kom jag för det är inte världens bästa träd att klättra i så det fanns inte så mycket tjocka och många grenar. Pluttan lyckades ta sig ner så pass långt så att jag kunde nå na och ta ner henne. Gissar på att hon har blivit uppjagad av nån annan katt. Snacka om att hon kunde skrika högt för det lät precis som om hon va utanför hos oss bara. Men hon va en bit bort. Får hoppas att hon inte gör sådär igen för då kan hon ju iaf ta och välja ett bättre träd ;P

Nee nu ska jag gå ut igen. Måste ju passa på att va ute nu när det är så fint väder och innan Ugly Betty börjar ;P

Ciao!

Michelle

Ugly Betty

                         image585
Ni missar väl inte att underbara Ugly Betty är tillbaka på kanal 5 ikväll kl.20.00.

Tisdagar är åter igen en super TV-kväll me Ugly Betty och direkt efter Desperate Housewives =D Underbart!

Tisda

Go morron!

Har varit uppe ett tag, man blir ju som sagt alltid väckt här hemma. Först blir man väckt av Cassandra som håller på och tramsar i köket vid kvart i 7. Jag hittar inte busskortet, nu kommer jag missa bussen, kan du köra mig till kiosken? Cp ung.. Fel att hon hade letat rätt på busskortet igår, och sen gått i tid bort till kiosken för så långt är det inte att gå. Men hon är så jävla lat ungen. Och mamma körde na. Imorron är det bäst för henne att hon går. Lite roligt att hon har praktik på ridskolan, hon som typ aldrig har ridit och knappt tagit i en häst. Skulle va rätt skoj och kolla när hon ska ta ut dom stora hästarna speciellt, och mocka för de har hon ju aldrig gjort. Nu får hon iaf känna på att det inte är så jätte lätt som hon kan tro att det är att jobba i ett stall.

Jätte fint väder är det idag igen =P Är ju så skönt me sol och blå himmel =D Ska gå ut lite senare och sätta mig i solen. Man kanske skulle ta och äta frukost ute ;P

Igår så fick jag och mami gå och lämna den där katten som har varit här och bråkat me Knarpan, hos hans ägare. Han är ju inte kastrerad så han har pissat ner massa saker hos oss, på bron, nere i källartrappan och över allt. Inte så jäkla trevligt direkt. Fattar inte att det ska va så jävla svårt att kastrera katten. Vi vill ju inte att alla våra saker som är ute och så ska bli ner kissade. Stinker ju som fan när det är en okastrerad katt. Och igår så sprang han in till oss också, han sprang efter Fanny och hon är kastrerad. Så då fick vi verkligen nog. Så vi gick dit och snacka me hon som ägde katten och hon sa att hon skulle hålla den inne och jag hoppas verkligen att hon gör de också. Den där katten skulle behöva ett bad också, för när jag tog han för att jag skulle sätta in han i transportburen, så stank mina händer kattpiss efter de. Nice..

Ciao!

Michelle

Stan

Tjena!

Har varit i sundsvall idag. Jag, mami & Cassandra åkte dit, lilla Mimmi fick följa me också =P Köpte 2 toppar på Ginatricot =P Dom va på rea också, vilket va bra ;P

image581
Peace tröjan kosta bara 49.50 och den andra 74.50 =P Rea är alltid bra ;P Peace tröjan är ju skit snygg =P

Visst har jag gulliga kaniner på min ena garderobsdörr? =P Min ena lilla syster hade rummet innan mig. Dom har flyttat runt ett antal gånger mina små systrar för att dom aldrig har kunnat bestämma sig. I sommar kommer kaninerna försvinna =P Ska måla om hela mitt rum, även garderoberna.

Handla massa mat gjorde vi också, och så köpte vi mat på McDonalds igen. Börjar bli lite less på hamburgare, men det va väldigt gott me cheeseburgare, jordgubbsmilkshake & blåbärspaj iaf ;P Idag lyckades jag få min blåbärspaj iaf ;) Mumsigt! Kommer då inte bli skräpmat på ett tag iaf.

Har inte gjort så mycket sen vi kom hem. Har suttit ute i solen ett tag =P Är ju jätte fint väder =D Ska nog ta och leta rätt på min älskade vattenflaska, (kommer aldrig ihåg vart jag ställer den) och gå ut och sätta mig i solen igen =)

Ni får ha en trevlig kväll! =)

Ciao!

Michelle

Vinn Bambooörhängen

image579
Tävlingen avslutas den 30 april.

Gå in här och tävla ni också =)

Vinn smink hos Lifestajl

image578                                 
Man kan vinna massa smink från Dior & Too Faced.

Tävlingen avslutas den 25 april kl. 18.00.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling!

image577
Två stycken blir lyckliga vinnare till ett hemligt skönhetspaket värde 1200kr.

Tävlingen avslutas den 28 april kl. 21.00.

Till tävlingen

Sönda

Hej!

Känner mig som en gammal kärring just nu. Är jätte stel i benen och kan inte gå normalt. Stod på flera konstiga sätt igår när vi höll på me veden så nu är man stel som en pinne. Inte så trevligt direkt. Har fortsatt me veden idag, har kapat upp allt så nu ska vi bara få in allt i vedboden också. Inte det roligaste men nu kan vi iaf ta det lite lugnare nu när all veden är klar. Hmm har lyckats fått ont i vänstra handen riktigt ordentligt nu. Har börjat fått så som jag hade ett bra tag efter den lilla olyckan me boxdörren. Inte speciellt skoj, och så har jag ju inga tabletter som hjälper heller. Lite surt, men men..

Har kollat på Dirty Sexy Money och snart börjar One Tree Hill ;P Ska slappa hela kvällen framför tven =P Ska bli väldigt skönt ;) Kan ju alltid hoppas på att det är nån bra film ikväll.

image576

Nee nu börjar One Tree Hill ;P

Ciao!

Michelle


Veterinären

Tjena!

Kom hem vid halv 9. Jag och mami åkte upp me Mimmi till Östersunds Djursjukhus. Hon hade en kraftig öroninflammation. Började me att hon började klia sig en hel del i Måndags eller tisdags i öronlappen elle va man ska säga. Så mami ringde i onsdags till veterinärerna i Sundsvall och dom sa att det kunde vara rävskabb, för det är tydligen en del hundar som har fått de. Dom sa att vi skulle tvätta me nåt medel där så länge. Sen igår så börja det se värre ut. Och idag såg det inte alls bra ut. Va mycket värre en igår och så va det liksom massa rinnande var typ. Och hon lyssna inte när jag roppa på na och när jag väl hitta na i sin transportbur så såg hon jätte hängig ut. Vilket inte va så konstigt för hon hade feber också. Så jag gick ut och sa det till mami och hon ringde dom i Östersund. Hon sa att det va bäst att vi kom dit så fort som möjligt för det kan sätta sig på balansen också. Så jag och mami drog direkt dit. Och det va öroninflammation, men det hade inte gått ner i öronen utan det va mest på öronlapparna. Så nu har vi fått droppar som vi ska droppa i hela öronen 2 ggr om dan i 2 veckor. Kommer blir väldigt skoj. Får hoppas att hon blir bra av det här. Veterinären vill att vi ringer henne i början på nästa vecka så hon får höra om det har blivit bättre eller inte. Finns starkare tabletter som hon kan få annars. Stackars lilla Mimmi. Tycker så synd om na. 

På hem vägen så åkte vi till McDonalds och köpte lite käk ;P Idag igen, inte bra =P Jag käka iaf cheeseburgare, jordgubbsmilkshake som vanligt och idag vart det även en hallonpaj ;P Mumsigt! ;) Ville egentligen ha en blåbärspaj men de fanns inte =/ Men hallonpajen va go =P

Har ju hållt på me veden nästan hela dan. Från halv 9 till 3. Käka lite lunch och tog en paus, annars har vi kört på hela tiden jag, mami och Patrik. Snacka om att det är jobbigt. Har väldigt ont i kroppen just nu kan jag säga. Vill inte ens veta hur ont jag kommer ha i morron och då ska vi fortsätta me veden. Dom som slipper hålla på me sånt här ska verkligen va glada. Mina små syskon kan ju inte direkt hjälpa till heller. Kim och Cassandra klarar bara av några minuter sen säger dom att dom inte orkar. Lata e va dom e. K & C fick en rätt stor hög som dom skulle ha tagit in innan jag och mami kom hem. Hade dom gjort de? Nej, som vanligt. Dom lyssnar aldrig. Får hoppas att K & C har tagit in all ved nu, fick tvinga ut dom för att dom skulle gö de. Är ju så dåligt av dom att inte hjälpa till. Fel att bara köra på så amn får in veden nån gång och slipper det där sen. Men de fattar ju inte dom. Och jag skulle ju självklart lyckas få den största jävla vedbiten på min högra hand så att nästan halva handen svullna upp och ring å lillfinger knogarna vart snäppet större än vanligt. Är fortfarande svullen och har ont. Fattar inte varför jag ska ha sån otur me mina händer. När vi va i Österrike och tävla så smällde Tamil (ena hästen) en boxdörr över min vänstra hand, så jag vart blå, svullen och kunde först inte röra fingrarna. Så ont som det gjorde då har jag nog aldrig haft förut. Jag va iaf väldigt gla att det inte va jag som skulle tävla i maraton då. Har fått ont i vänstra handen idag också, har inte känt av det på jätte länge men idag så har jag haft ont i båda händerna. Så himla nice.

Kollar på Helens små underverk, fast just nu är det nyheterna.

image575

Ciao!

Michelle

Tävling!

image574
Jag är med och tävlar om detta söta sommarlinne hos Lily, i samarbete med evasunderklader.se
Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!

Tävlingen avslutas söndagen den 27 April kl: 20:00


Talang & Funny Bunny

Har kollat på Talang och såg dom där Funny Bunnies som hade sumobrottar dräkter på sig. Då kom jag och tänka på den där kaninen i Göteborg som satt i en sån där grej me saker i, jag gillade den när jag va liten ;P Vet inte riktigt varför men jag fick upp den där låten som den alltid sjöng.

Funny Bunny heter jag, å jag e så go och gla, vill du ha en liten grej, stoppa då fem kronor i mig.

Ja vet, jag är rätt konstig ;P Får upp en hel del såna där konstiga grejer i min hjärna ;P

Ciao!

Kramfors

Tjena!

Sitter just nu här och käkar Magnum Strawberry White ;P Min favorit glass ;) Så himla go.


image573

Kom hem för nästan 2 timmar sen. Har varit i Kramfors och tittat på ett hus (en gammal skola) me mami, Danne, Bella & lilla Mimmi =P Vet inte varför vi alltid hittar massa gamla skolor. Har en gammal skola i Magdbyn som är på typ 500 kvm. Kanske är därför vi alltid dras till skolor, för att såna hus är stora. Synd bara att man inte är miljonär så att man hade kunnat renovera upp hela huset. Iaf, det här huset va inte riktigt så jag hade trott att det va. Fanns bara 2 rum som va små, alla andra va rätt stora och går inte att ha som sovrum. Va alldeles för stort för de och det går inte direkt att dela av dom heller för det är långa element. Sen va det ett gammalt kök, så man hade fått byta ut spisen och sånt. Fanns bara en toalett uppe, fanns 3 till nere i källaren. Fanns inget badrum bara 2 äckliga duschar nere i källaren. Inte speciellt positivt. Plus att golven luta lite. Inte bra. Gilla inte direkt det där huset över huvud taget. Det enda positiva va att det fanns en gymnastiksal =P Va en MC gäng som hyrde in sig i ett rum i källaren också. Fanns en bar hos dom, vilket också va positivt hehe ;P Sen så va ju gården rätt bra och det va väldigt nära till slalombacken där, kan gå dit. Men huset va inte mycket att hurra över. Gillar vårat hus och skulle inte direkt vilja flytta här ifrån. Vi får fixa med det här huset istället. Fast jag skulle kunna flytta tillbaka till Göteborg igen.

Danne & Bella lyckades va rätt lugna idag. Vart lite bråk som vanligt mellan dom där 2, men inte lika mycket som vanligt. Va in till Birsta också och köpte käk på McDonalds. Vart cheeseburgare & jordgubbsmilkshake som vanligt ;P

Ska ta och träna lite om en stund. Sen ska jag bara slappa hela kvällen framför tven, ska se Talang & Miami Ink ;P För i morron och på sönda så ska vi hålla på me veden hela dagarna. Så jäkla tråkigt att bara in och stapla massa ved, det enda som är skoj är att stå och klyva den ;P Men de lär la mami gö för hon har ont i ryggen och kan inte hålla på och böja sig hela tiden. Kommer bli en lång och tråkig helg.

Ni får ha en trevlig fredagskväll!

Ciao!

Michelle

Vinn lipgloss från VS

image572
Angelica har tre stycken läppglans från Victoria's Secret att lotta ut. Alltså, tre vinnare får ett läppglans var som hon skickar med post så fort hon kommer tillbaka till Sverige. Dessa tre färger finns och du kan läsa mer om läppglansen här.

Tävlingen pågår tills tisdag kväll klockan 24.00.

Snart SYTYCD

Tjena!

Det är fortfarande helt underbart väder =D Man blir verkligen mycket piggare när det är härligt väder =P

Jag, mami & Mimmi gick på en promenad förut idag. Jätte skönt, fast det blåste lite kallt men det va ändå väldigt skönt. Har tränat, kollat på 27 Dresses, OC m.m ;P Snart börjar So You Think You Can Dance. Efter de så måste jag städa upp lite i rummet och så måste jag duscha. Ska lägga mig tidigt idag också för jag ska upp tidigt imorron, ska ju åka och kolla på ett hus och vi måste åka vid 8.
Är inte så jätte pigg på att åka bil rätt långt vid den tiden, men jag är glad att jag slipper köra för en gångs skull. Brukar alltid va jag som får köra när vi ska åka lite längre, men nu är det mami som får gö de.

Kollade ju på 27 Dresses förut och jag tycker att den va riktigt bra ;P Jag gillar Katherine Heigl & även Malin
Åkerman som är en riktigt duktig skådis =) Roligt me en duktig svensk skådis i Hollywood ;P

image571

Ringde till ett ställe förut och kolla om det fanns nåt jobb där. Vilket det inte gjorde nu, dom har en lista me reserver, men jag skulle skicka ett e-mail till dom om att jag va intresserad och så. Så det ska jag ta och gö nån da. Måste iaf till arbetsförmedlingen nästa vecka.

Nee nu måste jag gå.

Ha en bra kväll!

Ciao!

Michelle

Tävling!

image570
Jag deltar i en tävling som pågår hos Maria på bloggen Fashion, Fame and Everything in Between. Där kan man vinna detta trendiga armband av svart agat från Elara Smycken. Det är superlätt att delta, läs mer om tävlingen här.

Fint väder =)

Go morron!

Allt bra me er? Här är det bara bra iaf =P Helt underbart väder är det just nu =P Blå himmel & sol =D Hur underbart är inte de? =P Ska nog ta och gå på en promenad om en stund, måste äta nånting först, är as hungrig. Måste få me mig mami också, men det ska la inte va några problem.


image569
De här såg jag när jag kolla ut genom fönstret i morse ;P

Ska ringa till ett ställe sen också och kolla om det finns nåt jobb där. Jag hoppas att jag har bättre lycka den här gången =P

Nee nu måste jag stoppa nånting i min mage ;P

Ciao!

Michelle

Tävling

                         image568
                      I potten ligger 3 svarta sminkprodukter, 1 svart smycke, 
                      1 par solglasögon & en svart sjal =)

                      Tävlingen avslutas den 30 april.

                      Till tävlingen

Tävling!

                                  image567
                             Man kan vinna dom här skorna i svart eller rött =)

                             Den 4e maj dras en vinnare.

                             Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling

image566
Sista chansen att vara med och tävla kommer att vara Söndagen den 20 April.

Till tävlingen

Onsda

Tjena!

Idag har det varit rätt bra väder hela dan =P Skönt att solen äntligen börjar titta fram ;P Så jag och mami passade på att gå på en långpromenad me Mïmmi =) Vart Hussborg runt, så det vart en bra bit för Mimmi att gå. Hämtade Danne vid skolan också. Snacka om att hon vart sur när hon fick veta att vi skulle gå hem. Det märks att hon inte går och lägger sig i tid, men hon har inte lärt sig att lyssna än. Hon vart extra surig när jag sa att vi fick gå på vägen istället för att gå en gräsväg, för jag hade ballerinaskor på mig och hade inte lust att gå i blöta skor. Surskalle e va hon e. Va iaf härligt att kunna gå i ballerina, första gången i år ;P Jag hopas verkligen att det inte kommer nå mer snö nu så man kan börja gå i sommarskor =P

Ja igår så fick vi hit massa ved. Blir roligt sen när vi måste stå och klyva skiten. Det är Isaks pappa och Tomas som fixar hit veden. Och alltid när Tomas ska fixa över veden till våran tomt så gör han alltid sönder staketet. Förut har det inte varit sådär jätte mycket, men igår så gjorde han sönder hela staketet där veden ligger och så knäckte han ena stolpen. Lite tråkigt att han måste gö det varenda gång. Är ju inte så skoj att fixa det där hela tiden och det kostar ju faktiskt pengar. Men vi ska försöka gö om staketet och sätta det på utsidan av busken där. Men de dröjer ju ett tag innan man kan gö de och vi har ju både Isak och Mimmi som bara kan sticka ut på vägen nu.

Kim har gjort egna chips ;P Hehe dom vart rätt goda =P

Har kollat lite på tv och sånt också. Ska träna lite innan Heroes börjar sen också ;P Kanske ska kolla på Good Luck Chuck lite senare. Blev aldrig av igår. Men det återstår att se om jag orkar, brukar ju alltid somna när det blir för sent =P

Ciao!

Michelle

Desperate Housewives

image565
Ni missar väl inte DH som börjar ikväll kl. 21.00 ;P

Good Luck Chuck

Ska gå ner och kolla på den om en stund =P Va skulle jag gö utan filmer och musik, de e frågan ;P

image564

Följde me mami förut till fränsta. Hon skulle lämna Kim där och så skulle hon på banken. Skulle vänta på Kim i 1,5 timme också tills han va klar i skolan, så vi fördrev tiden me att åka runt och kolla på hus, va ute en stund me Mimmi, handla och så satt vi och prata i bilen. Vi börja prata om att min ena lilla syster har lite svårt att förstå allt som hon läser. Är lite extra jobbigt när det är prov, eftersom hon inte förstår allting och då blir det ju inte så bra. Muntligt prov vill hon inte gö, vilket man kan förstå också. Hon pratar inte speciellt mycket på lektionerna och det blir la lite mer stressigt om man ska prata me läraren. Det går bra när hon och mami sitter och gör läxorna, när mami ställer frågorna och så. Då sa jag att hon måste la kunna få gö provet me en lärare, att den läser upp frågorna så att hon förstår och så skriver hon ner sina svar. För hon måste ju också få en chans att kunna få bra betyg. Hon kan ju kämpa på som fan men det blir ju inte bättre när hon inte förstår det hon läser. Så mami ringde och prata me hennes lärare och han tyckte att det va en bra idé, och dom ska la testa de på nästa prov och se om det går bättre för na. 

På freda ska vi åka och kolla på ett hus i Kramfors. Det är på 800 kvm så det är stort =P Ska bli skoj att se det, har bara sett bilder på internet. Nåt som blir mindre skoj är att Bella och Danne antagligen ska åka me. Det är riktiga pip och gnäll ungar. Speciellt Danne.  Är vi framme snart? Jag är hungrig. Jag orkar inte gå nå mer. Hur långt är det kvar? De e Danne. Sen för dom där 2 ett sånt jäkla liv hela tiden också. Skriker, bråkar och sjunger. Förra gången så va det jul sånger som gällde. Men men, eftersom vi ska till sundsvall efter att vi har kollat på huset så måste dom me. Är deras tur att följa me dit och mami vill inte åka dit en gång till så därför ska dom me. Ibland tror jag att det är djävulen som har skickat hit mina syskon =P Så som dom kan bråka och ha sig. Speciellt Cassandra.

Snart är det mat sen ska jag träna och gå en sväng me Mimmi.

Ciao!

Michelle


Tisda

Go morron!

Skulle gärna ligga kvar i sängen och sova nu, är ju riktigt skit väder ute så man blir ju bara deppig. Men som vanligt så går inte det. Ska nog ta och ge mig ut i det här piss vädret och gå på en promenad, är ju ändå rätt skönt att gö det fast det är sånt här piss väder.

Igår så fick jag avbryta Knarpus och den där andra katten som hängde här igår, när dom bråkade. Det är ju roligt när det kommer okastrerade hanar hit och pinkar ner överallt och så flyger Knarpan på dom. Vi vet vem som äger katten och det är skit irriterande att dom inte har kastrerat han än. Dom ska vänta på att han kan bli kastrerad i fränsta, men jag tror inte att dom bryr sig. Den katten har kunnat blivit kastrerad för länge sen. Knarpan hoppa iaf på han flera gånger igår innan jag kunde sära på dom. Dom rullade runt och hade sig som riktiga idioter, flög hår överallt. Och den där andra katten stack ju inte heller, nee utan han stod kvar precis vid Knarpus och sket ju tydligen i om han fick stryk. Dom hade tydligen legat ute på vägen tidigare och brottats, knäppskallarna. Knarpan skadade sig på ena tassen så det blödde en hel del. Hur de va me den andra katten vet jag inte. Knarpan bråkar ju en hel del me katter som kommer hit och så, vilket har gjort att han har väldigt trasiga öron speciellt. Fortsätter han såhär så kommer han inte ha några öron kvar. Min lilla plutt. Jag hoppas att den andra katten inte är kvar här idag.

Kollade på Prison Break igår. Hatar när det alltid slutar när det är mest spännande. Är ju en plåga att få gå och vänta i en vecka innan man får veta hur det går för dom.


image563

Ciao!

Michelle

Tänd ett ljus för Engla

            image561
             I kväll 21.00 kommer vi tända ett ljus för Engla och hennes familj
             i vårat fönster. Gö det du också.

Hairspray & The Derby Stallion

Hej!

Kollade på Hairspray & The Derby Stallion förut =P Älskar att kolla på film och dom här hade jag inte sett. Tycker att båda filmerna va bra. Hairspray va lite seg i början men sen vart det bättre. Slutet va helt klart bäst =P Jag gillar The Derby Stallion, är ju typ en häst film vilket passa mig utmärkt ;P Är en 15 årig kille som börjar rida och ska tävla i Steeplechase. Me like ;)

image558
image560

Har tränat, gått på en promenad me Mimmi och lekt me na. Hon har varit helt tokig idag den lilla råttan ;P Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska nog ta och gå en sväng me Mimmi snart, skönt att vara ute och gå. Måste gö nånting mer vettigt innan jag ska kolla på American Idol & Prison Break ;P

Ciao!

Michelle

Tävling!

image557
Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!


Tävling

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också.

Månda

Go morron!

Har varit uppe sen 7 typ. Man blir ju alltid väckt här hemma. Ska snart klä på mig och gå på en liten promenad me Mimmi. Är ju skit väder som vanligt, så Mimmi lär la inte vilja gå sådär jätte långt. Är skönt me en hund som är morron trött och som inte gillar att vara ute när det är dåligt väder ;P

Läste i tidningen att Engla är död. Fy fan va hemskt. Nog för att man hela tiden har misstänkt de, men ändå. Man hoppades ju på att hon inte skulle va de. Det är fruktansvärt. Tycker så synd om hennes mamma också. Det där är ju det värsta som kan hända än. Jag tänker på hennes familj.

Fick springa ner och avbryta ett bråk här utanför. Fanny bråka me nån annan katt som va väldigt kaxig. Lite dumt bara att ge sig på Fanny för hon är en riktig bitch, så henne ska man inte bråka me i första taget. Katter är då bra duktiga på att skrika, man hör dom ju på långa vägar.

Nee nu ska jag ta och gå ut me Mimmi. Hon börjar bli väldigt gnällig nu =P

Ciao!

Michelle

Dirty Sexy Money

Fan va mina syskon för liv. Dom fattar ju inte att dom ska lägga sig nu heller, utan håller bara på att skrika å ha sig. Att dom aldrig lär sig att lyssna. Kommer bli skoj imorron när Bella & Danne är små sur skallar. Speciellt Danne, hon blir alltid jätte sur när hon inte går och lägger sig i normal tid. Surigare ungar får man leta efter.

Inte har man gjort nånting speciellt vettigt idag heller. Tränat de e det enda, sen har jag bara legat och slappat framför tven. Har kollat på Dirty Sexy Money & One Tree Hill ;P DSM va faktiskt rätt bra. Ska nog fortsätta kolla på de, fast reprisen. One Tree Hill är mitt absoluta favorit program just nu =P Finns inget bättre program än det ;) Det har ju bytt tid nu också. 18.05 börjar det och inte 18.30 som det har gjort förut.

image556 

Gjorde en pastasallad förut också ;P Älskar sallad, det är ju så gott =P Me oliver, fetaost och sånna där goa saker ;)

Funderar på om jag kanske ska ta och kolla på Hairspray snart. Fast känner jag mig själv rätt så lär jag somna. Gör nästan alltid det när jag kollar på film sent. Får se hur det blir, kanske kollar på den imorron stället.

Good Night!

Michelle


Sönda

Tjena!

Är lika tråkigt väder som vanligt =/ Vill ha vår nu! Kanske ska ta och gå på en promenad lite senare, men det känns inte så lockande när man ser vilket väder det är. Har inte gjort så mycket än. Bara kollat på Simpsons och käkat lite. Ska träna om en stund.


image553

Kollade på körslaget igår. Va synd att Agnes åkte ut för hon är ju jätte duktig. Fast det är dom ju allihopa. Men Agnes va en favorit. Kollade på Butterfly Effect också. Har sett den ett antal gånger. En bra film, men lite jobbig är den.

image554

Ciao!

Michelle

Audioslave - Like A Stone

           
Dom är ju så jäkla bra och jag älskar hans röst ;P

SYTYCD

Tjena!

Kollade på reprisen av So You Think You Can Dance idag. Missade 3 par i torsdags och så såg jag inte vilka det va som åkte ut. Tycker att dom 2 sista paren va bäst. Dansa jätte bra och koreografin va bra. Va synd att Andrea åkte ut för jag gilla henne, tycker att hon är riktigt duktig. Så henne hade jag velat ha kvar. Men så vart de tyvärr inte. Tycker inte att juryn är lika bra som dom är i det amerikanska programmet.

Har mest bara legat framför tven idag. Har även tränat så jag har gjort nånting bra =P Funderar på om jag ska ta och gå en sväng också. Skönt att komma ut och röra lite på sig, och man får ju passa på nu när det inte snöar. Gjorde ju de förut men jag tror att nästan all snö som kom har försvunnit, synd bara att det fortfarande finns massa snö kvar sen tidigare.

Kollade på Talang igår. Tycker att dom är konstiga som tar bort dom som gör saker som man faktiskt skulle vilja se, bara för att dom inte riktigt gillar de. Som dom där tjejerna me hopprepen. Jag tycker det är skit skoj att kolla på sånt, för hur många är det som kan gö de som dom gjorde? Sätter dom bara ihop ett bra nr så är det riktigt skoj att titta på. Men de tyckte la inte dom..

Ciao!

Michelle

Program om Titanic

Hejsan!

Tycker att den här äckliga snön ska ta och försvinna nu så det kan bli vår nån gång. Ska gå på en promenad sen när mami och dom har kommit hem.

Har inte gjort så mycket idag. Kollat på tv, käkat och läst tidningen typ. Kolla på ett program om Titanic. Va en snubbe som kolla upp lite grejer om varför den sjönk. Det pekar på att dåliga
järnnitar kan ha fått Titanic att gå till botten. Själv så tycker jag att sånt här är väldigt intressant att kolla på. Få se hur det kan ha gått till, varför och allt sånt där. Lika dant me WTC och andra grejer. Kan sitta och tänka på såna här grejer jätte länge, får upp massa frågor i hövet, vilka kan va lite konstiga ibland =P Som me WTC. Undra hur det kändes att stå där och se när massa människor hoppade ut genom fönstren, när tornen rasade och se det stora damm molnet kom emot än och man vet att massa människor va kvar där inne. Varför dom störda jävlarna gjorde det här. Va gick fel i deras liv som gjorde att dom gjorde en sån här fruktansvär sak. Massa såna saker funderar jag alltid på när jag kollar på såna här program. Aktiverar hjärnan lite till skillnad från alla serier och andra program man tittar på ;P

image551  image552

Ska ta och gå ut en sväng me Mimmi nu =P

Ciao!

Michelle

Tävling!

image548
Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden
Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!

Tävling!

image547
                         Det här underbara armbandet kan man vinna =) 

                         Tävlingen avslutas på Söndag 13/4 kl 20.00.

                         Gå in här för att vara me och tävla =)

Sundsvall & reklamfilm

Hej!

Har varit i sundvall hela dan, kom hem för en timme sen typ. Köpte ingenting fast jag ville =P Har inte så mycket pengar just nu så det är lika bra att inte slösa bort dom. Hitta massa saker som jag vill ha, men jag måste hitta ett jobb först. Va in på en djuraffär och köpte lite godis & en ny transportväska till Mimmi ;P Va lite roligt för det fanns en väska bakom disken som det satt en röd lapp på me priset 200 kr, och så hade vi kollat på en sån väska som fanns på hyllorna fast dom kosta 600 kr. Så mamma fråga en kille där om det va det priset på dom. Sen kom han och sa att dom hade varit så klantiga och märkt den väskan som va bakom disken fel, så vi brukar säga att när sånt händer så är det bara att, ta väskan och spring ;P Han va lite rolig =P Så vi fick köpa den väskan som fanns bakom disken ;) Vart veckans kap de där ;P

Käka på McDonalds idag vart cheeseburgare & jordgubbsmilkshake som vanligt ;P

När vi va inne i Birsta City så hade vi gått runt hela översta våningen och skulle åka ner till andra våningen, ja då va vi ju tvungna att bli stoppade av 2 tjejer som frågade om vi ville va me i en reklamfilm. Jaha snälla som vi va så ställde vi upp på de. Skulle bara gå och kolla in i lite affärer och så. Va nån reklam för tv4, antar att det är för västernorrland elle nåt. Reklam för Birsta. Aja återstår att se om man någonsin kommer se de.

Satan va klockan är mycket. Hade tänkt träna och ta in ved innan Efterlyst, men jag får skippa veden och bara träna.

Ha en bra kväll!

Ciao!


Michelle

Tävling

image544
 

Tävlingen pågår till torsdagen den 17 april klockan 18.00.

Till tävlingen

Heroes

Go kväll..

Har ni haft en bra da? Själv har jag inte haft en sån där jätte rolig da direkt. Det har snöat en hel del idag, vilket inte är speciellt roligt. Så jag har varit inne hela dan, förutom då jag har gått ut me Mimmi, men annars har jag hållit mig inne. Har tränat, städat rummet och åt Em, lyssnat på musik och kollat på tv. Och kl. 22.00 är det Heroes ;P

image543

Ska till sundsvall imorron. Får se om man köper nånting =P Måste hitta ett jobb så man kan börja shoppa en massa igen ;P Finns ju så mycket grejer man vill ha. Saker till bilen, kläder, skor, väskor, data m.m =P

Ciao!

Michelle

Tävling!

               image542
                I potten ligger nagellack från OPIs vår/sommarkollektion
                India collection samt en nagelolja Avoplex on the Go, allt
                till ett värde av ca. 700 kr.

                Tävlingen avslutas den 13 april.
   
                Till tävlingen

Massa snö

Hej!

Fick hem mitt lipgloss & en liten burk me Nivea Visage - Aqua Sensation Moisturizing Gel Creme, som jag vann hos
Alma =) Älskar färgen på lipglosset och krämen har jag velat prova ett tag så de va jätte bra att jag fick en liten burk ;P

image540

Imorse när jag kolla ut genom fönstret såg jag en otrevlig sak. Massa snö! Fan är det här ett skämt eller? Det ska ju vara vår nu inte vinter. Säger ju de, vi kommer få dras me den här snön tills det är sommar. Blir ingen vår i år..

image541

Har inte gjort så mycket än. Bara kollat lite på tv och käkat. Ska nog gå ut om en stund och ta in mera ved. Tog in en hel del igår, men eftersom det bara är jag som gör det i den här familjen så tar det ju lite tid. Hade mina syskon hjälpt till så hade det varit klart vid det här laget. Men som vanligt så gör dom ju inte de. Har lite andra saker jag måste göra också.

Ciao!

Michelle

Tävling!

image537
Skriva ett inlägg i din blogg, där du länkar till dessa adresser här under. Dom har startat en tävling i sammarbete med  Evas.

http://www.surfit.se/
http://www.lexikon24.se/
http://www.synonymer.org/
Jonaeson.blogg.se

När du gjort de är ett par strumpbyxor dina =)

Tisdagen den 22 april avslutas tävlingen.

Till tävlingen

Tisda

Tja!

Usch va tråkigt väder det är.. Får ju ingen energi till att göra nånting.. Snöa även igår kväll (vilket gör än väldigt deppig nu när man vill ha vår), men som tur är har typ allt borta nu. Ska tydligen snöa massor tills imorron elle när det va, skulle komma en hel del.. Varför är det så svårt för vädret att fatta att det ska bli vår nu? Kommer få dras me den här snön enda tills det blir sommar, kommer hoppa över våren det här året. Usch jag känner mig så jäkla negativ just nu.

Så jag har inte gjort speciellt mycket idag. Kollat på tv typ hela dan. Har kollat på Step Up (Me like! ;P) igen & In The Mix ;P Gillar båda filmerna men Step Up är bäst ;)

image535  image536

Ska ta in massa ved sen efter maten, för mina syskon är lika störda som vanligt och kan inte hjälpa till. Ska även träna lite och duscha. De är la typ de jag ska roa mig me ikväll. Ska även kolla på So You Think You Can Dance, de får man ju inte missa ;P

Ciao!

Michelle

Månda

Hej!

Sitter och kollar på One Tree Hill igen ;P Kollade på det igår men jag brukar alltid kolla på reprisen som går idag också =P Det är ju så himla bra ;)

Har inte gjort så mycket idag, som vanligt typ. Bara kollat på tv och så. Måste till arbetsförmedlingen nån da, måste hitta ett jobb nu.

Kollade på Step Up i fredags. Va första gången jag såg den och jag älskar den! ;P Så himla bra! Jag älskar dans och den här filmen är helt underbar ;P



Jag gillar hur dom kombinerar danserna i den här showen som dom har. Så jäkla bra! ;P Älskar det!
Om ni gillar dans och inte har sett den här filmen så tycker jag att ni ska gö de =P

Ciao!

Michelle

Tävling!

image532
Underbar tävling, elle hur? ;P

Tävlingen avslutas den 13/4 kl 23,59 .

Gå in här för att vara me och tävla =)

Tävling

image531
Tävlingen avslutas fredagen den 11 april.

Till tävlingen

Tävling!

                    image529image530
                Man kan vinna nya Color definer shadow stick (waterproof)
                och Watershine elixir läppglans =)
 
                Tävlingen avslutas den 20:e april.

                Gå in här för att vara me och tävla.

Beyonce & Jay-Z har gift sig

              image528

Dom gifte sig i fredags. Middagen var enligt uppgift dukad åt 30 personer, alltså väldigt litet och intimt, och gästerna inkluderade hela Knowles familjen, båda de andra Destiny's Child medlemmarna samt Gwyneth Paltrow och Chris Martin. Anledningen till att bröllopet hölls just 4 april (4/4) är tydligen för att Beyonces födelsedag är 4 september och Jay-Z's 4 december. Enligt källor så ska paret ha tatuerat in bröllopsdatumet (4/4/08) i romerska siffror på sina ringfinger när de var i Paris. Väldigt romantiskt!

Tycker dom är ett gulligt par ;)




Källa: Posh24.se

Sönda

Tjena!

Hmm, jag fick för mig att det va onsda idag. Va helt inställd på att de va Grey's ikväll =P Men de är ju sönda så det är ju One Tree Hill ;) Va tur att jag kolla i tidningen så jag såg att det börjar kl. 18.00 och inte 18.30 som det brukar göra.

      
                                             
                                          Hur söt är inte lill grabben? ;P

Har varit hos pappa och fikat idag. Farmor, Leif, Annika, Kristian och Ove va också där så vi vart några stycken. Va väldigt trevligt =P

Ja sen har jag bara tagit in massa ved, kollat på Brothers & Sisters och nåt annat program. Ska ta och käka nånting snart. Ska träna lite senare också och så ska jag städa rummet lite.

Ciao!

Michelle

Grattis Pappa!

Ja idag fyller pappa 45 år. Grattis till han! =) Va bort till han förut en stund, men det skulle bli fika me farmor och så imorron, för pappas tjej jobbade idag.

Jag, mami, Kim & Isak åkte och köpte en bil i sundsvall idag. En Opel Astra, från -95 tror jag de va.. Den är iaf mycket finare och bättre än den gamla volvon som hon har haft =P Så de blir nog bra. Så vi har varit i stan och så i stort sätt hela dan. Tycker tiden går så jäkla fort, så man hinner ju inte gö nånting förrän det är kväll igen. 

Gjorde inte så mycket innan vi åkte. Kollade på massa bilar me mami, va hos pappa en sväng och sen åkte vi till stan. Åkte en sväng me bilen en stund efter att vi hade kommit hem.  Kändes lite mysko för pedalerna sitter så nära varandra, och så är det rätt trångt också. Är större plats i min volvo och pedalerna sitter mycket bättre ;P Men den va lätt att köra. Är bra att hon har hittat en bättre bil.
Pappa kom hit och bytte sterio i min och mamis gamla bil. Jag hade bara en me bandspelare och radio, vilket är rätt jobbigt för mig som alltid vill lyssna på musik =P Så jag tod den sterion som hon hade i volvon, så nu kan jag äntligen lyssna på min musik ;P Så nu ska jag ta och bränna lite skivor som jag kan ha i bilen ;)

Nee nu måste jag gå ut i mörkret och ta in ved. Finns ingen ved inne och det blir jag som vanligt, som får ta in det också. Får hoppas att man inte slår ihjäl sig bara =P

Ciao!

Michelle

Madonna, Justin & Timbaland - 4 Minutes

           

Paula Abdul - Dance Like There's No Tomorrow

           

Tävling!

                                     image516

                              Man kan vinna ett La-Tweez Gift Set i rosa skin.

                              Till tävlingen

Freda

Hej

Skit tråkigt väder idag.. Varför kan det inte va sol? Man blir ju så mycket piggare då.

Har inte gjort sådär jätte mycket idag. Har mest kollat på tv, dryckit fruktsmoothie & käkat. Ska träna lite senare och så ska jag gå en sväng me Mimmi. Är tråkigt att Let's Dance är slut för nu har man ju ingenting att kolla på ikväll, förutom Miami Ink men det är ju inte förrän 11 ikväll. Ska bära in ved också, för känner jag mina syskon rätt så kommer ingen utav dom gö de, utan det blir jag som får bära in allt..

Hör Isak skrika: Tant Bella! Haha jag vet inte va han har fått de ifrån ;P De e ju hans syrra så jag fattar inte riktigt varför han säger så =P Roligt för Bella att bli kallad tant när man är 12 år ;P Hehe. Jag är iaf gla att han inte kallar mig för tant Tej =P Han har lite svårt att säga Michelle, vilket inte är så konstigt, så han säger Tej ;) Han är så gullig.

Ciao!

Michelle

Tjorven & Mimmi

Jaha, är inte speciellt roligt här hemma just nu.. Allt står inte helt rätt till me Kim, så mamma och han har åkt in till sjukhuset.. Jag hoppas verkligen att det inte är allvarligt.

Har ju passat Tjorven idag. Hon va hur snäll som helst som vanligt, va bara Mimmi som va lite jobbig. Hon ville hålla på och leka och stoja å va på Tjorven hela tiden när hon inte ville. Hon ville sova men inte den andra lilla råttan ;P Har varit ute me dom en hel del idag. Först i morse så gick jag ut me dom bra länge. Gick på en promenad. Jag brukar inte direkt orka bry mig om hur jag ser ut nu direkt. Orkar typ aldrig sminka mig, jag är ju ändå typ hemma hela tiden. Tycker även att det är skönast utan smink, tycker bara att det är jobbigt att tvätta av allt =P Jag såg la kanske inte sådär jätte pigg ut då men, jag gick ut me dom osminkad, myskläder, vinterstövlar, vinterjacka (vilket va ett misstag när jag gick me dom) och håret slarvigt uppsatt i en knut. De e jag de när jag går ut me hunden/hundarna. Jag orkar inte bry mig hela tiden. Jag tycker att det är skönt att gå osminkad och i myskläder, när man är hemma eller går ut me hunden och så. För varför ska man hålla på och sminka sig bara för att man ska gå ut me hunden? Man måste ju liksom inte sminka sig så fort man ska gå utanför dörren.

Sen va jag ute me dom på tomten och kasta pinnar och så busa dom me varandra ;P Dom är så söta dom små korvarna ;P Dom har busat jätte mycket inne också. Ett tag innan mami & Linda kom hem så gick jag och Cassandra ut me dom en sväng. Kan ju säga att det inte alltid är så lätt att gå me dom där 2 små grodorna själv ;P Så som dom hoppar runt ibland och trasslar in sig och så ska man försöka få dom att gå normalt. Är ju alltid så skoj att leka just då när man går på promenad men annars så kan dom skita i de =P Dom va iaf lite lugna ett tag inne, så då låg dom och goa lite i soffan ;)


image515
Sen har jag la inte gjort så mycket mer. Har suttit och pratat me mami & Cassandra. Kollat på tv, ska snart gå ner och kolla på Efterlyst, men först måste jag få ungarna i säng så dom orkar upp till skolan och dagis i morron. Är ju inte säkert att mami & Kim kommer hem idag, dom kan ju få stanna över natten.

Ciao!

Michelle

Torsda

Go morron!

Vakna lika tidigt idag. Va inte så skoj att kliva upp när jag såg att det va piss väder ute =/ Varför kan det inte vara sol?.. Kommer få dras me det här piss vädret enda tills det blir sommar, kommer inte bli nån härlig vår känns det som..

Mami & Linda ska till sundsvall idag så jag ska ha Mimmi & Tjorven =P Synd att det ska va sånt här väder när jag har hundarna. Skulle ju ha varit skönt me sol så man hade kunnat gå på en lång promenad me dom. Ska iaf gå en sväng me dom sen, men känner jag Mimmi rätt så kommer hon börja frysa rätt fort och vilja gå hem. Men bara det inte regnar så ska vi va ute så dom små korvarna får leka av sig lite =P

Ska gå ner och käka frukost nu och gö mig i ordning tills dom ska åka.

Ciao!

Michelle

So You Think You Can Dance

Sitter och kollar på de och skriver här. Har tipsat om massa härliga tävlingar, så nu är det bara för er att va me och tävla ;P För vem gillar inte tävlingar? =P Hehe

Ja det där fina vädret som va i morse, de försvann fort =/ Har varit grått och tråkigt hela dan och så regna det ju också. Bläää! Hatar det här tråkiga vädret! Varför kan det inte bara bli en solig och härlig vår för?.. Va ju inte så lockande att gå på en lång promenad då.. Men jag gick ut en sväng me Mimmi iaf ;P Den lilla plutten som inte brukar gilla att vara ute när det är sånt här skit väder, tyckte det va skit skoj idag bara för att det regna lite ;P Den lilla råttan ;) Man dör ju inte av lite regn men det är ju inte jätte roligt att va ute då =P Brukar alltid gå nere i den lilla skogen som är nedanför vårat hus, för Zach ska alltid hänga me ;P Så det blir att jag går me en hund & en katt på promenad =P Zach vill alltid vara me.

Har kollat på tv, städat hos Em, borstat na och klippt hennes klor så nu är hon fin ;P Har tränat lite och städat lite i rummet. Har lyssnat på Bethany Joy - Halo typ hela dan =P Älskar den låten! ;) Är ju Grey's Anatomy & Heroes sen också ;P

image514

Ha en bra kväll! =)

Ciao!


Michelle

Tävling

image513

Gå in här för att vara me och tävla.

Kommentar 1000 vinner.

Tävling!

image512
Tävlingen avslutas den 9:e april.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling

             image511
             Jag medverkar i Ellis tävling där jag kan vinna dessa snygga 
             smycken från Chique! Vill du vara med? Klicka dig in här på
             Ellinoraks blogg.

             Tävlingen avslutas på Lördag 5/4.

Tävling!

image510
Jag är med och tävlar hos Zoullady. Jag har en chans att vinna en klocka från www.zoullady.se.
Jag hoppas att jag vinner! Läs mer om tävlingen här. Tävla du också! 

Tävlingen pågår till torsdagen den 1/5 Kl. 12:00.

Make up store tävling igen!

     image509
         Tävlingen avslutas den 6/4 kl 23,59.

         Till tävlingen

Onsda

Go morron!

Allt bra me er? Här är det jätte bra =P Lite trist att man skulle bli väckt vid 7 men =/ Jätte fint väder idag igen iaf så jag ska ta och gå på en riktigt lång promenad om en stund ;P Älskar det här underbara vädret! =D Så jag är gla fast jag fick gå upp så tidigt ;P

Jag älskar ju att sova, det är ju så hinla skönt. Men igår vet jag inte va som tog åt mig. Kl. 19.00 somna jag och sov till typ halv 12, då klev jag upp, tvätta ansiktet & borsta tänderna och sen gick jag och la mig igen. Måste ha slagit runt i hjärnan på mig. Så tidigt har jag inte somnat på hur länge som helst. Kändes inte som om jag va så trött men tydligen så va jag de. Hade ju iaf sovit bra länge så det va ju inte hela världen att jag fick gå upp så tidigt i morse =P

Nu ska jag gå ner och käka lite frukost. Har bara druckit fruktsmoothie och det räcker inte för min lilla mage =P

Ha en underbar da! =)

Ciao!

Michelle

Rösta

Rösta på Louise här: http://dinstil.feber.se/art/43951/louise_adolphson/

Hon har även en tävling i sin blogg där du kan vinna mycket fina priser! Så kolla in hennes blogg ;)

Tävling

image508
Jag deltar i en tävling som pågår hos Maria på bloggen Fashion, Fame and Everything in Between. Där kan man vinna ett av dessa tre makeup-kit från EasyLooks. Det är superlätt att delta, läs mer om tävlingen här.

The Subways - Rock & Roll Queen

           

Promenad

Gu va härligt det är me sol och över 10+ =D Så himla skönt! Man blir så mycket gladare och piggare när det är så här härligt väder =D Va ute på en promenad för en stund sen me mami, Danne, Isak & Mimmi. Ska nog gå ut och sätta mig ett tag medans det fortfarande är sol. Får hoppas att det här vädret håller i sig nu och att det INTE börjar snöa igen. Skulle inte förvåna mig om det skulle börja gö det igen.. Men jag hoppas verkligen att det här håller i sig nu och snön försvinner. För nu är det helt underbart! =D

Har kollat på tv idag också, målat naglarna svarta, borde ha målat dom i nån rolig färg nu när man är gladare och allt för det härliga vädret ;P Men jag gillar svarta naglar så dom får va så ett tag =P Va jätte länge sen jag måla dom, för dom har ju varit så trasiga, men nu är dom faktiskt bättre än vad dom har varit på länge.
Ska snart gå ner och käka nåt. Har inte riktigt kunnat äta sen jag mådde dåligt i lördags. Hatar det för jag gillar att käka massa mat ;P Men snart så kan jag la äta som vanligt igen =P Ska träna lite senare också och så ska jag kolla på So You Think You Can Dance =P Gillar det amerikanska programmet mer men det här är också bra. Alltid skoj att se när folk dansar =P


image507

Ciao!

Michelle

Tävling

                                      image506

                                         Tävlingen avslutas den 2 april.

                                         Till tävlingen

Tävlingen ni inte vill missa!

                            image505
                                  Värde ca. 4000 :-

                                  Tävlingen pågår t.o.m. 9 April 12.00.

                                  Gå in här för att vara me och tävla =)

1 April

Go morron!

Jaha 2 dygn har det gått sen dom börja fixa me det "nya" blogg.se, men dom lyckades inte slutföra plattformsbytet så nu är det "gamla" blogg.se som gäller igen. Aja får hoppas att dom lyckas bättre nästa gång.

Sitter just nu bara här och stirrar ut genom fönstret. Är väldigt fint väder ute =D Me like! ;) Ska ta och gå på en promenad sen, får hoppas att Mimmi vill va ute lite mer nu när det är så fint väder. För när det är skit väder så vill hon knappt gå utanför dörren =P Vilket jag förstår.

Jaha va har hänt dom här 2 dygnen som blogg.se har varit nere? I söndags så va jag och mami på hundutställning för en gammal kompis till pappa skulle ställa ut sin hund och vi skulle köra han. Det började kl 8, så det va bara att kliva upp vid 6. Sov typ 5 timmar den natten eftersom man skulle ställa fram klockan då. Vilket inte va så skoj, jag älskar att sova ;P Va iaf bara att pallra sig upp, gö sig i ordning och hämta Uffe. I stallet va de ju hur kallt som helst, så man höll ju på och frysa ihjäl. Kan inte säga att jag tyckte att det va speciellt roligt där, för man va tvungen att stå precis vid ringarna om man skulle höra vilken plats alla kom på för dom hade ingen mikrofon. Va bara ibland man fick höra från hon som hade en, vilken plats vissa kom på och så. Men men, va väldigt många söta hundar där iaf =P Uffe och hans hund fick iaf hederspris, typ bästa hunden i klassen, vilket inte va så konstigt eftersom det bara va han som hade den rasen ;P och så kom han 3:a när alla bästa hundarna elle va man ska säga tävlade. Så de va la skoj =P Fick åka där ifrån vid 12, vilket va skönt. Jag och mami trodde att vi skulle få bli kvar där hela dan för det tog så lång tid först. Men det gick fort på slutet som tur va.
Sen efter de så tror jag att jag bara slappa ;P Kommer aldrig ihåg va jag gör =P Va iaf ingen One Tree Hill =/ För det skulle ju självklart va ishockey. Hatar när dom gör så.

Igår så gick jag, mami & Mimmi på en promenad. Va flera plus grader ute men grått och tråkigt stället. Men det va skönt att gå iaf. Kollade på tv, va ju Anna Pihl, American Idol & Prison Break ;P Roligt att det har börjat igen =D Så nu kommer man ju sitta bänkad framför tven varje månda från 20.00-23.00 =P Gjorde la inte så mycket mer igår, va bara slö typ.

Idag har jag inte gjort nånting än. Vart väckt som vanligt av mina trevliga syskon.. Ska snart gå ner och gö lite fruktsmoothie och gå på en promenad. Jag och mami hade kunnat fått åka ner till Uppsala idag, men det vart inte så. Hon ringde på en bil som fanns där nere från nån firma, men den personen kan inte ha varit speciellt seriös. Va lite strul me han. Först sa han att hon kunde få köpa den, men mami skulle först kolla om hon fick pengar och så. Sen när hon ringer och säger att hon vill ha den, då kläcker han ur sig att det är en som ska kolla på den på kvällen och frågar när vi kan komma typ. Vi bor liksom ett antal mil ifrån så vi skulle ha åkt idag. Så mamma skulle ringa sen på kvällen och höra om den blev såld. När hon gör de så säger han att det va flera stycken där och kolla på den och att den vart såld tillslut. Brukar man inte låta den som va på tur få köpa den? Tydligen inte.. Men men får hoppas att vi hittar en annan stor bil lite närmare oss.

Nee nu ska jag gå ner och käka lite =P

Ciao!

Michelle

RSS 2.0