Sova

Ska snart hoppa i säng, ska ju kliva upp halv 5 i morgon så jag hinner vakna till liv, käka, göra mig i ordning, fixa käket som jag ska ha med mig och packa klart det sista. Är jätte seg på morgonen och det är ju inte sådär jätte roligt när jag ska upp så tidigt.

Är lite orolig att någonting ska skita sig i morgon. Värst är ju då när jag ska ta bussen från södertälje. Jag hoppas att busshållplatsen är typ precis utanför och att det finns nån där som jag kan köpa biljetten av eftersom jag behöver hjälp. Sen måste jag prata med busschauffören också så jag kommer av på rätt ställe. Åh herregud säger jag bara.

Kommer inte ta med mig datan för jag vill ha så lätt packning som möjligt. Men jag har ju min Iphone så jag kan ju blogga lite iaf =P

Nu måste jag göra mig i ordning och sen hoppa i säng. Kommer ju vara helt död i morgon.

Sleep tight!


Kalas

Isak har ju haft kalas idag. Va 10 ungar här med Isak inräknat =P Först hade vi tänkt bjuda flera ungar men vi kom på att det skulle bli lite jobbigt =P Så dom har lekt, käkat tårta, kakor och bullar fast jag måste säga att dom va jäkligt dåliga på att käka för man är ju van vid att ungarna äter en hel del sånt, men inte dom här =P Utan dom skulle bara springa och leka nästan på en gång =P Sen hade vi fiskedamm och så också. Lägger la kanske upp nån bild senare men inte nu.

Innan det så skottade jag och jag hatar verkligen när det är blötsnö för det tar så mycket längre tid. Blä! Sen duschade jag, städade lite mer i rummet och så åkte jag och handla sånt som jag ska ha med mig att käka i morgon. Jag är lite nervös, för tänk om det blir ett jäkla väder och ens tåg kommer försent, jag kanske missar ett täg bara för det och såna grejer. För det skulle ju vara min vanliga tur ifall om det blir det värsta ovädret bara för att jag ska åka. Men jag hoppas hoppas att allting ska gå bra. Måste packa sen också, behöver ju inte ha med mig så mycket eftersom jag ska åka hem på onsda. Det är ju mest datan och käket som jag har med mig som kommer väga =P

Nee nu börjar snart Grey's och jag ska fixa nånting att äta innan dess ;P

Ciao!


Sönda

Tja!

Jag har varit ute och skottat i typ 1 timme. Är massa blötsnö nu så det mycket jobbigare. Hatar när det är det. Regnar typ lite också så det är ju inte så härligt väde direkt. Har massa kvar men jag va tvungen att gå in och käka frukost för jag blev as hungrig och så kände jag mig lite konstig. Skulle ju vara trevligt om man kunde få lite hjälp men det lär jag inte få.

Ska läsa lite bloggar medans jag käkar, sen ska jag ut igen.

Ciao!


Jag älskar den här bilden på Chad ;)

Tony åkte ut

Ikväll så fick Tony lämna Stjärnor på is. Markus, Lars & Jesper är ju jätte duktiga så det va bra att Tony fick åka hem för han är inte lika duktig som dom. Men han har blivit jätte duktig på dom här veckorna som han har varit med i programmet och med tanke på att han aldrig har åkt skridskor innan så har han lärt sig jätte mycket och blivit as duktig. Ska bli skoj att få se va dom andra hittar på nästa vecka ;P


Jag har kollat klart på OTH säsong 2 och så har jag sett 4 avsnitt av säsong 3 =P Kan liksom inte slita mig ifrån det =P Funderar på om jag ska ta med mig den boxen när jag åker på månda men jag får se. Vill ha med mig så lite som möjligt för jag vill inte släpa på så mycket =P Datan ska iaf med för den vill jag inte vara utan haha ;P

Ska iaf bli skit skoj att åka ner och jag hoppas att allt går bra. Har bara åkt lång 1 gång själv och då åkte jag nattåg till GBG då jag skulle praktisera på min gamla ridskola, och där hittar jag ju =P Men nu ska jag ju byta tåg i stockholm och sen ta bussen ifrån södertälje och där har jag ju aldrig varit så det kan ju bli intressant. Bara tågen kommer in i tid så jag har tid på mig att leta mig runt och så =P Sen på hemvägen blir det ju lite lättare när jag iaf har varit på dom där ställena 1 gång innan då. Jag bara hoppas att allt går bra och det inte blir nåt strul.

Måste lägga mig strax, ska upp tidigt i morgon och fixa med massa grejer innan kalaset börjar, packa och såna saker.

Sleep tight!


Lörda

God morgon!

Klev upp halv 12, va lite trött idag för jag kom i säng lite sent igår för jag låg och kollade på OTH ;P Så nu sitter jag och käkar lite frukost, ska läsa lite bloggar och sen kolla på nåt avsnitt till av OTH =P Sen måste jag städa för Isak ska ha kalas i morgon.

Hej så länge!


Johan åkte ut

Och det va ju på tiden. Nu är dom 3 bästa kvar. Kevin va ju helt fantastisk ikväll som vanligt =P Robin är ju hur bra som helst han också =P Han har en bra soul röst. Jag fattar inte varför det inte är han som har blivit flickfavoriten för han sjunger mycket bättre och är 100 gånger snyggare än lilla Johan. Men det är la nåt speciellt med Johan som gör att så många små brudar gillar han =P


Sen Alice är ju också as bra, fast jag tycker hon va lite tråkig idag. Hon stod ju stil typ hela tiden och det är inte speciellt roligt att kolla på bara lyssna. Visst det är la inte as lätt att gå, dansa och sjunga när man har high heels men jag tycker att hon borde ha blivit bättre på det vid det här laget. Och ska hon vara en stjärna så måste hon börja öva på det för annars får hon välja vanliga skor. Skulle hon ha en konsert och hon skulle stå still bara för att det är svårt med high heels så skulle nog inte många komma.

Nee nu ska jag kolla på OTH igen ;P Det kanske blir nåt mer skrivande idag/inatt men annars, Sleep tight! =)

Pinsamt

Alltså den där Johan bruden som vart helt galen, snacka om pinsamt. Jag fattar inte ens hur man kan bli sådär tokig och speciellt inte när det bara är Idoldeltagare. Jag fattar inte ens hur man kan bli det även om det är värsta kändisen. Och sen att Peter va tvungen att ta upp na på scen, det va ju ännu värre. Pinsamt är vad det är, och jag hoppas att hon inte kollar på reprisen.

Knarpus ligger här och bara jävlas med mig hela tiden. Ska sätta klorna i mig, sparkas som en jäkla galning och bitas. Och så bara måste han tränga sig ner mellan datan och mig hela tiden fast jag tar bort han, allt för att jävlas. Nu tänker jag bädda ner han under täcket så han inte kan jävlas med mig hehe =P

Idol

Ja snart börjar ju Idol =P Jag hoppas att Johan åker hem idag, för Robin, Alice & Kevin är ju sååå mycket bättre. Sen ska ju Kevin vinna hela skiten för han är ju bäst ;P Men som vanligt så lär alla små brudar rösta på Johan.. Men man kan ju hoppas att det inte är så den här gången.

Ska fixa någonting att käka nu =P


Lite stressig dag

Tjena!

Nu kan jag äntligen ta det lugnt. Har pratat i telefon och åkt hit och dit hela dan. Först så följde jag me mami, Bella & Isak till fränsta för Bell skulle till läkaren och jag skulle in till banken och kolla en grej. Och medans vi va på vårdcentralen så ringde jag Tina och pratade med henne. Och sen ringde Carola och så pratade jag med henne om samma sak. Sen försökte jag ringa ner till stallet men där va det bara upptaget. Hämtade mamis bil gjorde vi också. Sen när vi kommer hem så fick jag tag i personen som jag skulle prata me, och sen ringde jag upp Carola och så bokade hon tågbiljetterna. Sen ringde hon upp igen och sa hur det blev och att jag skulle komma upp till ånge och fixa det där idag då. Så då åkte jag, glömde mina solglasögon, åkte runt och åkte förbi Dannes skola, kom på att hon slutade tidigt så jag plockade upp henne, hem hämta solglasögonen och sen dra iväg upp till ånge.
Va en tjej också som ringde mami och förklarade va det va för pengar och så som jag hade fått. För jag fick hem en lapp men min lön från dagis för första dan jag jobbade där, och så va det massa mer pengar också som jag inte visste va dom kom ifrån. Men jag skulle iaf ha allt så medans jag va i ånge så tog jag ut pengar till Erik. Pratade lite med Carola och så hämtade jag ut biljetterna. Sen drog jag till fränsta igen och betalade Erik, så nu har jag betalat allt för lagningen av min bil.

Så 6.30 på måndag drar jag ner till det där stallet och åker hem sen på onsda =P Lite jobbigt bara att det först är tågbyte i sundsvall, sen i stockholm, södertälje och så får jag ta bussen där ifrån ut till stallet/anläggningen. Och det är samma visa på hemvägen. Det är sånt där som gör att jag hatar att åka tåg och sånt skit. Va lite tråkigt att jag bara kunde stanna där en hel dag, men arbetsförmedlingen har ju sina regler. Jag hade tur som fick en hel dag iaf och halva måndagen och lite tid på onsdagen. Ska bli intressant att se va det är för ett ställa =P Det låter riktigt bra iaf =)

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar sen ska jag kolla på One Tree Hill =P Kollade på 5 avsnitt igår/inatt ;P

Ciao!


Möte

Jag och mami har varit på patrullmöte. Det sista för några månader.

Under mötet så ringde det en tjej ifrån ett stall som jag skickade mitt personliga brev till och dom vill att jag ska komma ner nån da. Så i morgon måste jag ringa Tina och höra med henne om kostnader för resor och så för det måste man ju kunna få betalt, för det har inte jag råd me. För har jag tur så kan jag ju få det här jobbet och det skulle ju vara as skoj =P Ligger en bit ifrån Stockholm. Och så har dom ju så bra att man kan bo på anläggningen, och det är ju as bra när man bor långt bort. Så jag hoppas att allt går att lösa så att jag kan åka ner dit i början av nästa vecka =P

Ska lägga mig och kolla på One Tree Hill nu ;P


Pokerset

Ja det va det jag hämtade ut på kiosken idag =P Jag tror det va Gratisbio är inte helt säker, som skickade ut att man kunde få en julklapp, ett pokerset om man gick med i Unibet och så satte dom in 150 kr så man kunde få det. Och idag fick jag hem det. Gratis är ju alltid bra ;P

Har velat lära mig att spela poker ett tag men det har ju liksom aldrig blivit av men nu jäklar ska jag lära mig =P Kan ju va skoj att sitta några stycken och spela =P Man fick me ett häfte och en skiva som jag ska spana in sen.




AMA Red Carpet - Christina Aguilera


Intervju med Christina på röda mattan.




Hon va ju så jäkla snygg på AMA! Fast hon är ju alltid snygg ;P Jag älskar hennes underbara klänning!

Torsda

God morgon!

Klev upp för 10 minuter sen =P Va lite trött idag. Ska la ta och käka lite frukost om en stund.

Kollade posetn det första jag gjorde när jag klev upp, hoppades på att OTH boxen skulle ha kommit. Men det hade den ju inte. Får hoppas att den kommer i morgon för jag vill ha den nu! =P Den släpptes ju igår och Xtinas skiva fick man ju hem samma dag som den släpptes. Jag hoppas att boxen kommer i morgon. Fick iaf hem en lapp om ett annat paket som finns på kiosken =P Ska hämta det sen efter 16.00.

Ska la ta och läsa lite bloggar tills jag orkar käka. Jag kan aldrig käka precis då jag har vaknat utan jag måste helst vara vaken ett tag först.

Ciao!


Oskyldigt dömd

Ja om en stund så börjar Oskyldigt dömd =P Och det bara måste jag se ;P Ska gå och fixa nånting att käka nu ;)


Hemma igen

Tjena!

Kom hem strax innan 5. Det första jag gjorde när jag kom hem va att käka massa mat, va svin hungrig =P

Först idag vid 12 så hemtade vi Tjorven, för Linda ringde och frågade om jag kunde gå ut med henne men jag och mami tyckte att det va bättre att hon fick vara här. Sen vid 1 så åkte jag och mami till fränsta. Jag skulle till dagis för att lägga den där lönlappen eller va man nu säger i Monicas fack för det hade jag glömt bort att gö. Sen åkte vi till apoteket och sen handlade vi lite. Sen tog jag bussen upp till ånge för att träffa Tina. Och nu är jag äntligen hemma =P

Ska läsa lite bloggar, kolla på nåt avsnitt av One Tree Hill och träna lite innan Oskyldigt dömd börjar =P

Ciao!


Onsda

Tjena!

Klev upp vid 10 och då är det inte en käft hemma. Ja ungarna är ju på skolan och så men vart mami är, det har jag ingen aning om. Min bil har hon iaf och jag hoppas att hon kommer hem snart för jag måste ha den. Får la ringa na om hon inte kommer snart.

Låg och kollade på One Tree Hill igår till typ halv 2 =P Ska fortsätta senare idag när jag har tid. Så underbar serie det där =P


Nu ska jag börja göra mig i ordning så jag slipper stressa för det hatar jag.

Ciao!


One Tree Hill

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på One Tree Hill =P Kan bara se nåt avsnitt eftersom det är lite sent nu, men jag bara måste se lite ;P Sen blir det sängen.

Sleep tight!




Bästa presenterna

Fick jag helt klart av mami =P Fick det jag önskade mig, OTH boxarna 2 och 3 och Xtinas nya parfym, shower gel och body lotion =P Va ju inte helt nytt att jag önskade mig det direkt ;P Sen fick jag pengar av mormor, och av farmor fick jag pengar och en sminkväska med nagel grejer och sminkborstar, vilket jag behöver =P Hade faktiskt kollat på dom grejerna för ett tag sen och så fick jag det av farmor, det va lite roligt =P



Pappa kom ju inte idag. Han ringde förut och gratta mig och sa att han inte kommer. Han är tydligen sjuk och så hade han varit på sjukhuset, fast det va för en annan grej. Han skulle komma på freda. Men jag tror att det är såhär att han har inga pengar så han har inte köpt nånting och kan inte ge mig pengar heller så det va därför han inte kunde komma. Jag vet hur han fungerar. Men han hade la bara kunnat sagt det och köpt nånting sen eller nåt och kommit idag iaf. För han lär la få pengar på freda eftersom det är slutet av månaden då.

Nån da nu här i veckan ska jag ju få hem OTH säsong 5 också =P Så nu behöver jag bara beställa säsong 4 så har jag alla sen =P Kan ju säga att jag kommer roa mig me OTH i flera dagar nu =P Ska börja redan ikväll fast efter Ugly Betty & Desperate Housewives =P

Isak fick en present av farmor idag också, kan ju säga att han vart jätte gla =P Farmor köper alltid en present och även en julklapp åt han fast dom inte är släkt. Hon är så himla snäll. Hon köper ju till andra också som är insmetade i släkten fast som hon inte är släkt me och så. Det har hon alltid gjort. Finns ju andra som inte är så snälla i en viss släkt.

Fick ett gulligt kort av mami också där det står Grattis music lover. Passar ju bra, musik älskare som jag är =P Jag blir typ galen om jag inte kan lyssna på musik i bilen =P För jag lyssnar alltid på musik, precis varje da =P


Nee nu ska jag fixa nånting att käka och så innan Ugly Betty börjar ;P

Ciao!



Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Bra dag för långsiktiga funderingar och planer. Däremot bör du vara försiktig med dina spontana infall.


Oxen 21/4-21/5

Under tisdagen är du ovanligt impulsiv, något som får riktigt bra fart på både händelser och omgivning.


Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen handlar mest om vanligt vardagsliv och ger dig därmed en hel del utrymme för egna funderingar.


Kräftan 22/6-22/7

Du har en avkopplande dag framför dig. Nu har du också chansen att samla energi inför kommande bravader.


Lejonet 23/7-23/8

Tisdagen börjar med en liten konflikt som känns stor, och trots en rolig dag tinar du inte riktigt upp.


Jungfrun 24/8-23/9

Vissa vänner eller kolleger går dig på nerverna. Bortsett från det blir detta en produktiv, rolig dag.


Vågen 24/9-23/10

Tisdagen handlar mest om affärer, ekonomi, olika inköp. Kanske passar du på att förändra ditt hem lite.


Skorpionen 24/10-22/11

Månen ger dig en tisdag att njuta av. Mest handlar det om kärlek men god mat ger också en fin guldkant.


Skytten 23/11-21/12

Tillsammans med dina vänner trivs du mycket bra, på egen hand däremot tappar du snabbt sugen just nu.


Stenbocken 22/12-20/1

Tisdagen blir väldigt romantisk och något annat hinner du egentligen inte med nu. Gott om dagdrömmar.


Vattumannen 21/1-18/2

Ditt humör är inte särskilt soligt men det finns en chans att dina vänner kan få dig att bli gladare.


Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir angenäm, enda haken är att du längtar efter omväxling och ingenting oväntat händer just nu.




Källa: Aftonbladet.se


Ja då är man 1 år äldre igen =P

God morgon!

Ja idag fyller jag 20 år =P Satan va tiden går fort. Jag tycker inte att det känns som om det va så länge sen jag fyllde 18 och nu är man 2 år äldre. Känns inte som om det va så länge sen man va 15 och jag började på Torsta heller men det är ju några år sen =P Skrämmande hur fort tiden går. Jag tycker den kan ta och sakta ner lite nu.

Jag ska la ta och kliva upp nu kanske. Alla är typ borta, på skolan och dagis fast mami kommer ju hem snart för hon lämnar ju bara Isak =P

Ciao!




Ska sova snart

Ja det är la dags att gå och lägga sig så man är lite pigg i morgon =P Är ju inte så skoj att vara as trött när farmor och dom kommer på kvällen i morgon eftersom jag fyller år ;P

Va ute och skottade förut i 1 timme. Vart väldigt varmt av allt springande fram och tillbaka med all snö. Sen kom ju LInda och dom och Tjorven va ju me också så hon och Mimmi fick vara ute med mig. Såg så jäkla roligt ut när Mimmi jagade Tjorv, såg ut som om det va en liten råtta som kuta efter na =P Har ju kommit en hel del snö så typ halva Mimmi försvinner =P Sen så kuta hon upp en liten bit på snöhögen som jag hade fixat i ena backen här, och så försvann hela hon ;P Sen kommer hon hon upp helt täckt av snö ;) Såg så grymt roligt ut =P Sen så skulle ju Tjorv springa där också och nästan hela hon försvann och hon är ju typ 100 gånger större än Mimmi =P

Va har jag gjort mer idag då? Jag och mami lämnade in hennes bil på lagning igen! Efter det så gick vi till dagis och hämtade Isak, gick hem och fixade lite innan Isaks farmor och farfar kom. Sen har ju Linda och ungarna varit här och Patrik. Jag har sovit en timme också och suttit vid datan. Har inte kollat på tven idag kom jag på =P Det händer inte ofta hehe =P

Hjälpt Isak bygga ihop massa leksaker och så har jag gjort också ;P

Men nu är det dags för mig att hoppa i säng, är as trött.

Sleep tight!


AMA - Christina Aguilera



Här uppträder XtinaAmerican Music Awards som va igår. Gud va jag älskar kvinnan! ;P Hon är ju så grymt bra!

Tävling!


Tävlingen avslutas på onsdag den 26 november kl 23.59.

Till tävlingen

Snöar som satan

Usch va jag hatar det här. Det bara snöar hela tiden, det slutar ju aldrig. Det räcker nu! Måste man ju ut och skotta ännu mer sen. Den här snön räcker som är nu och så kan det få va nån minusgrad så det inte smälter och sen fryser igen för då kommer jag bli galen. För då kommer det bli svårt att få upp bilen från våran parkering, även fast det bara lutar lite så går det inte ibland att komma upp. Jag vet ju hur det vart förra vintern, då fick jag ju ringa pappa flera gånger så han fick komma hit och dra upp min bil och jag fick riktiga raseriutbrott. Och då är det lika bra att hålla käften och inte prata med mig eller ja snarare retas eller säga nåt annat dumt för då kan man åka på stryk =P Så förbannad blir jag när det är nånting som jävlas med mig.

Isaks farmor & farfar kommer hit om en stund. Jag ska la ta och göra mig lite i ordning och jag måste sitta och va social. Sen skulle Linda, Elin & Emelie komma också. Jag hoppas att dom inte kommer samtidigt som hans farmor och farfar. Och att hon inte har med sig Tjorven för det blir extremt stojigt här då. Räcker ju med ungen som ska slita i massa grejer och göra sönder allting.


Isak sitter och leker i sin nya spindelmannen dräkt med muskler och sina nya pirat leksaker =P Han kommer la aldrig ta av sig den dräkten =P

Grattis Isak!

Idag fyller Isak 4 år =) Just nu håller han på och leker med några gubbar som han fick =P Av mig fick han en liten tuggummiautomat med massa tuggummin i =P Först sa han: Det där är väl inte tuggummin? Jag: Jo allt det där är tuggummin. Han: Åh.. Och så började han fråga alla om dom ville ha tuggummin så han fick snurra på grejen och se tuggummina åka ner och så pula han ju in nån i käften också =P Själv så skulle jag vilja ha en stor rund automat som finns i affärer, fylld med melontuggummin som jag kan ha i rummet ;P


Da Vinci koden

Jag ska snart kolla på Da Vinci koden som börjar kl 21.00 på 3:an =P Har inte sett den än så det är la kanske på tiden. Har ju läst boken så jag måste se filmen också =P

Den berömde symbolforskaren, professor Robert Langdon är på besök i Paris och kallas till Louvren. En intendent har mördats i museet och lämnat efter sig ett mystiskt spår av symboler och ledtrådar. Langdon, som får hjälp av poliskryptologen Sophie Neveu, riskerar livet under det att han avslöjar en rad häpnadsväckande detaljer dolda i konstverken. Alla spår leder till ett hemligt sällskap som tagit på sig rollen att skydda den urgamla hemlighet som legat fördold i 2000 år. Paret ger sig ut på en spännande jakt efter ledtrådar genom Paris, London och Skottland. De försöker desperat lösa koden och avslöja den hemlighet som kommer att skaka om mänsklighetens grundvalar.

I rollerna: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany.


Vinn en Guess plånbok!


Tävlingen avslutas den 16 december.

Till tävlingen

Vinn en Louis Vuitton väska!


Tävlingen avslutas den 12 december kl 12.00.

Till tävlingen

Brothers & Sisters



Sitter och kollar på Brothers & Sisters och käkar melontuggummin (sväljer dom inte) =P Så jäkla gott! Finns inget som är goare än melontuggummin ;P Köpte en påse på ÖB för 15 spänn, är lite mer än 50 st i =P Så nästa gång jag är i stan så ska jag köpa flera påsar ;P


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen bjuder på oväntade nöjen. Något riktigt festligt händer, kanske ett alldeles oväntat besök.


Oxen 21/4-21/5

En bra dag för familjeliv, mysiga stunder och lite romantik. I övrigt blir söndagen alldeles stillsam.


Tvillingarna 22/5-21/6

Din söndag blir betydligt rörigare än du hade räknat med och den blir dessutom extra rolig. Många turer.


Kräftan 22/6-22/7

Inget speciellt händer. Kanske lika bra det, för du vaknar på fel sida och förblir på dåligt humör.


Lejonet 23/7-23/8

En härlig söndag med massor av skratt, nöjen och roliga möten. Tempot blir högt och du trivs verkligen.


Jungfrun 24/8-23/9

Det lönar sig att fokusera på det praktiska. Bra dag för pyssel, förändringar i hemmet, kanske friskvård.


Vågen 24/9-23/10

Månen ger dig en ganska märklig söndag med gott om kärlekstrassel men också med massor av goda idéer.


Skorpionen 24/10-22/11

Söndagen blir rätt stillsam och passar bra för romantik eller rofyllt familjeliv. Inget särskilt händer.


Skytten 23/11-21/12

Du får en oväntat rolig söndag, kanske med en del romantiska inslag dessutom. Du är mycket sällskaplig.


Stenbocken 22/12-20/1

Rätt bra dag för kärlek men du är på ganska dåligt humör, så även småsaker kan ställa till problem.


Vattumannen 21/1-18/2

Söndagen blir trevlig, särskilt om du kan krydda den med något ovanligt. Kanske ett besök på en ny plats.


Fiskarna 19/2-20/3

Ganska gott om romantiska möjligheter, i övrigt händer dock inget alls. Var försiktig med impulsköp nu.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

God morgon!

Elle ja, jag har varit vaken sen 10 men =P Blev väckt av Isaks gnäll. Han tjatar på mami hela tiden om alla möjliga saker. Och inte kunde man sitta i soffan heller för han ska bara bråka hela tiden, så nu ligger jag i sängen. Så jäkla jobbigt när han bara ska tjata och bråka hela tiden, man blir ju helt knäpp.

Har inte kunnat sova så bra i natt heller för mitt jäkla knä. Hatar de..

Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!



K-19: The widowmaker

Baserat på en sann historia om Rysslands första ubåt med kärnvapen ombord. Under sin jungfruresa på Nordatlanten 1961 drabbades båten av ett allvarligt fel i sin kärnvapenreaktor. Besättningen ledd av kapten Alexei Vostrikov kämpade mot klockan för att förhindra en kärnvapenkatastrof som inte bara hotade livet för besättningsmedlemmarna utan också riskerade att starta ett världskrig mellan de två supermakterna, USA och Sovjet.

I rollerna: Harrison Ford, Liam Neeson, Sam Spruell, Peter Stebbings, Christian Camargo, Roman Podhora.

Jag tycker den här filmen va bra. Men jag förstår mig inte på dom som åker i ubåtar. Jag har varit nere i en ubåt och dom är trånga och tänk om det händer någonting, ja då är det ju kört. Fy fan va hemskt. Jag skulle aldrig våga åka i en. Läskiga grejer det där..


Stjärnor på is

Ja ikväll så va det ju Josefine som fick lämna Stjärnor på is. Tråkigt eftersom alla är ju så duktiga och man vill ju inte att nån ska få åka hem nu. Men det va ändå rätt att Josefine fick åka hem nu för jag tycker att hon bara gör samma saker typ hela tiden. Dom kommer inte med så mycket nytt.

Det vu synd att Markus snubblade så många gånger idag. Och speciellt då när han klarade hoppet. Alla är ju så satans duktiga nu =P Dom har ju utvecklats så grymt mycket så det är ju inte klokt! Skulle vara skoj att kunna åka som dom gör =P



Promenad i kylan

Har gått på en promenad med Mimmi. Är -15 så det är sviiiin kallt ute. Så det fick bli långkalsonger under mjukisbyxorna, varm skidjacka, min ena nya halsduk från H&M, vantar och uggs =P Skulle ha tagit mössa också för det vart väldigt kallt om pannan, men jag hatar att ha mössa. Men nästa gång jag går ut ska jag ha det iaf.

Jag tycker faktiskt att uggsen är riktigt varma. Jag fryser alltid jätte lätt och speciellt om händerna och fötterna och nu när det är -15 så är det ju ännu värre. Men nu frös jag inte alls om fötterna och det kan jag göra fast jag har vinterskor, men inte i dom här =P Jag hoppas att dom är lika varma även om det är över 20 minus. Men är dom inte det så kan jag ju ha ett par varmare strumpor i =P Hittade ett par på Cubus som jag ska köpa sen som va jätte mysiga ;P Jag tycker iaf att dom här skorna är bra för att vara så billiga =P Så har ni inte råd att lägga ut 2000 :- spänn på ett par UGGs så köpt dom från Din Sko =P



Badat

Det va riktigt skönt att bada =P Va jätte länge sen jag gjorde det, men idag tänkte jag att jag måste göra det =P Skrubba hela kroppen, fila fötterna och allt sånt där skönt ;P Massa badskum hade jag också för det måste man ju ha ;) Måste börja bada oftare =P

Va ute förut och städade åt Em. Va rätt skönt fast det va så jäkla kallt. Fast det kan ju bero på att jag drock på mig massa varma kläder ;P Em ser så rolig ut när jag har städat klart, då ser hon skit förbannad ut och så börjar hon fixa till det så som hon hade det innan =P Hon gillar inte riktigt när jag städar hennes bur eftersom jag "stökar" till det för na =P Hon är så gullig =P

Nu ska jag fixa lite i rummet innan jag ska fixa nånting att äta och kolla på Stjärnor på is =P

Ciao!




Feel This


Bethany Joy Galeotti - Feel This

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen bjuder på oväntade nöjen. Något riktigt festligt händer, kanske ett alldeles oväntat besök.


Oxen 21/4-21/5

En bra dag för familjeliv, mysiga stunder och lite romantik. I övrigt blir söndagen alldeles stillsam.


Tvillingarna 22/5-21/6

Din söndag blir betydligt rörigare än du hade räknat med och den blir dessutom extra rolig. Många turer.


Kräftan 22/6-22/7

Inget speciellt händer. Kanske lika bra det, för du vaknar på fel sida och förblir på dåligt humör.


Lejonet 23/7-23/8

En härlig söndag med massor av skratt, nöjen och roliga möten. Tempot blir högt och du trivs verkligen.


Jungfrun 24/8-23/9

Det lönar sig att fokusera på det praktiska. Bra dag för pyssel, förändringar i hemmet, kanske friskvård.


Vågen 24/9-23/10

Månen ger dig en ganska märklig söndag med gott om kärlekstrassel men också med massor av goda idéer.


Skorpionen 24/10-22/11

Söndagen blir rätt stillsam och passar bra för romantik eller rofyllt familjeliv. Inget särskilt händer.


Skytten 23/11-21/12

Du får en oväntat rolig söndag, kanske med en del romantiska inslag dessutom. Du är mycket sällskaplig.


Stenbocken 22/12-20/1

Rätt bra dag för kärlek men du är på ganska dåligt humör, så även småsaker kan ställa till problem.


Vattumannen 21/1-18/2

Söndagen blir trevlig, särskilt om du kan krydda den med något ovanligt. Kanske ett besök på en ny plats.


Fiskarna 19/2-20/3

Ganska gott om romantiska möjligheter, i övrigt händer dock inget alls. Var försiktig med impulsköp nu.




Källa: Aftonbladet.se


Lörda

God morgon!

Gick upp för en stund sen. Va as trött så jag tog lite sovmorgon =P

Har kommit ännu mer snö =/ Gud va jag hatar det här.. Jag vill ha sommar! Nu får det inte komma mer snö. Och jag som hade tänkt gå på en promenad sen, fast nu vart jag inte lika sugen. Men jag ska la gö det iaf, Mimmi kan ju behöva röra på sig ;P Har massa andra grejer som jag måste gö också, så det är la lika bra att jag börjar snart.

Ciao!


Pete & Ashlee fick en pojke!



Äntligen har Ashlee fått sin lilla bebis =) Under natten till fredagen fick dom en liten son =) Så gulligt! Bronx Mowgli Wentz heter han =P Ska bli roligt att se bilder på den lilla plutten sen =P

Det känns som om Ashlee har varit gravid mycket längre än alla andra fast hon inte har det ;P Det är väl kanske för att det inte skrivs lika mycket om henne som det känns så.

Lite shopping



(klicka på bilderna för att få dom större)

Uggs från Din sko, 299 :-
Body Butter från ÖB, 35 :-
Grå halsduk från H&M, 0 :- kostar egentligen 49,50 :- (rea)
Vit halsduk från H&M, 79,50 :-

Uggsen är faktiskt riktigt sköna fast dom är billiga =P Och jag får plats med ett par tjockare strumpor om jag behöver för jag fryser så himla lätt =P Dom kommer jag använda mycket i vinter ;)
Body Buttern vet jag inte hur bra den är, så det återstår att se.
Sen på H&M så är det ta 2 betala för en på allt stickat (halsdukar, vantar och så) och så får man ju den billigaste gratis =P Och det passa mig bra för jag behövde nya halsdukar och den gråa är både bred och lång så som jag vill ha det =P Den vita är inte riktigt lika bred men den är lång och mysig =P 

Sen köpte jag ett armband på Kappahl, det är svart, flätat och så är det 2 döskallar på =P Hittade det på barnavdelningen billigt som satan typ 30 spänn eller nåt ;P Jag gillade det så det fick följa med hem ;P Fick inte nån bra bild på det kan ni inte få se. 

Ett läppglans köpte jag på H&M också. En liten discokula, riktigt söt är den så jag va bara tvungen att köpa den ;P Har inte nån bild på den heller för jag fick inte till nån bra. Blev bara suddiga.

Vilken da...

Hej!

Kom hem vid halv 6 eller nåt. Vilken da det här har varit. Först i morse så åkte jag och mami till stan vid 9. Patrik frågade om mami om vi vågade ta hennes bil eftersom den skulle kunna lägga av. Ja och sen när mami sa det till mig så sa jag: Men ska vi inte ta min då? Tänk om det händer nånting? Hon: Nee vi kan ta min. Hon skulle ha lyssnat på mig..
Efter Torpshammar så ryckte den till lite grann, vi fortsatte och sen efter Stöde så började den rycka som satan. Mami ringde Patrik och jag sa åt na att vi måste åka hem och byta bil. Ja sen när vi vänder och kommer över på andra sidan så lägger den av och det går inte att få igång den. Vi stod en bit ut i vägen, så på med varningslamporna och jag fick hoppa ur och putta bilen så hon kunde styra in på kanten. Det är ju tur att det går jätte lätt att putta bilen för annars hade det inte varit så skoj. Mami ringde Patrik och sa att han fick komma och hjälpa oss. Sen efter ett tag så gick bilen igång och vi tog oss till Stöde och dit kom Patrik. Han bytte batteri så vi tog oss hem. Så nu måste hennes bil in igen på lagning och vi som hämtade hem den igår... Han som fixade hennes bil sa ju att generatorn höll på att gå för ett tag sen och det hade ju varit bra om han hade kollat det lite bättre nu då eftersom det va massa problem med bilen. Får iaf hoppas att det inte blir nånting mer med hennes bil sen. Jäkla skitbil..

Sen en sak som jag tänkte på inatt, att man borde ha med sig filtar och såna där grejer ifall om det skulle bli nåt fel på bilen, så man slipper frysa. Jag måste ha känt på mig att det skulle bli nånting idag, synd bara att jag inte tog med mig nån filt =P Nästa gång jag åker i mamis bil och vi ska åka en längre sträcka, då ska jag fan ha med mig det ;P

Sen halv 12 typ kom vi iväg igen med min bil den här gången =P Min lilla pärla ;P Jag har bara haft problem med den 2 gånger och ena gången kan ju pappa ha pajat den. Och jag har snart haft den i 2 år. Volvo 940 det är bra bilar det ;P Bra värme är det i dom också, vilket är ett måste för mig =P

Sen i stan så drog jag och mami till donken det första vi gjorde ;P Magen skrek av hunger när vi va framme. Vi hade inte käkat sen halv 8, så det hade gått typ lite mer än 5 timmar. Sen gick vi runt och kollade i lite affärer, köpte lite mer julklappar och så =P Så nu har jag bara Isak, Kim och nån till grej till mami sen är jag klar =P Men resten ska jag köpa sen i början av december. Ska iaf bli skönt att bli klar tidigare i år för annars är man ju ute i sista sekunden med allas julklappar =P Och sen handla vi en massa mat också innan vi äntligen kunde åka hem.

Ska visa vad jag köpte om en liten stund, vart inte så mycket nu men lite iaf ;P Är ju Idol nu också =P Jag hoppas Johan åker idag. Vart lite lång text nu men det blir ju så när jag inte har kunnat skriva på hela dan =P

Hej så länge!


Månd...Tänkte jag skriva

Men det är ju helt fel =P Det är ju ändå fredag idag och snart är den här veckan slut. God  morgon! =)

Klev upp vid 7, duschade och tvättade håret och så har jag käkat frukost också. Så om en stund ska jag börja göra mig i ordning. Tror mami sa att det snöade och blåste ute nu. Jag har inte vågat titta ut genom fönstret ifall om det är mycket mer snö nu. Gud va jag hatar vintern..

Ska försöka läsa lite bloggar nu ;P

Ciao!


Sova

Ska hoppa i sängen snart. Ska åka till stan i morgon så då blir det till att gå upp tidigt. Måste duscha och tvätta håret i morgon för jag vill inte göra det nu för jag hatar att sova med blött hår. Så jag får gå upp lite tidigare i morgon istället. Ska kolla efter ett par skor, måste ha lite varmare skor nu för det börjar ju bli svinkallt. Sen ska jag kanske köpa lite mer julklappar, lite grejer till mina systrars goodiebags ;P Får se vad jag hittar, sen ska jag åka in i börjar av december då jag har fått mer pengar och fixa det sista för jag har inte råd med det nu. Blir iaf bara jag och mami i morgon och det ska bli väldigt skönt =P Vi kan gå runt och titta i lugn och ro och slippa massa tjat, eller ja mami kommer nog få stänga av sin mobil för annars kommer hon bli smsbombad av Cassandra som vanligt ;P Eller iaf sätta på ljudlös.

Nu kunde jag betala min räkning. Testade förut flera gånger, fungerade inte. Testade lite senare flera gånger och då fungerade det inte heller och så har jag suttit ett tag ikväll. Och så testade jag flera gånger för en stund sen och då menar jag verkligen flera gånger typ 20-30, men jag kom inte in. Sen så frågade jag mami om vi kunde betala från henne då och medans hon slog på sin data så tänkte jag att jag kunde testa en gång till för det kanske fungerar nu. Och som tur va gjorde det de =P Jag får verkligen damp på den där skiten. Man får liksom bara sitta och försöka och försöka flera 100 gånger typ och har jag tur så kommer jag in efter väldigt många försök. Ibland går det fort men det gjorde det inte idag.

Nu ska jag gå ut och ge Em hö och lite mer mat och så. Sen ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna sen raka vägen i säng ;P Knarpus ligger redan och sover som en stock och snarkar som en galning ;P Han är så gullig ;)

Sleep tight!



Äntligen hemma

Tjena!

Jävla skit också, nu när jag skulle publicera mitt inlägg så kom det bara upp att sidan inte fungerar och så försvann allt. Pissråtta också..


Aja, jag kom hem för en stund sen. Jag och mami åkte med Linda till fränsta för att hämta mamis bil hos Erik. Sen köpte vi lite presenter till Isak, handlade lite och så. Sen åkte vi och hämtade Danne, lämnade av presenterna och maten hemma, åkte och hämtade Isak på dagis, åkte till Hund & Katt för att köpa hund- och kattmat och sen åkte vi till kiosken för att hämta ut ett paket.

Jag är så trött på Cassandra som är så jäkla elak hela tiden. Hon sa till mami förut att hon skulle köpa nåt godis till na. Jag vart förbannad och sa att hon inte skulle ha någonting eftersom hon har varit hemma från skolan. Sen när vi kommer hem och hon får veta att vi inte har köpt godis till na så blir hon tokig och börjar slänga saker omkring sig (som vanligt). Sen sa hon till mami att hon ska åka och köpa choklad till henne. Hon tror att hon kan bestämma över alla hela tiden. Och så sa hon även att då när jag är me då får hon aldrig någonting men när det bara är mami då får hon. Och det är oftast sant, för mami ger nästan alltid efter. Men jag blir förbannad för hon ska fan inte ha någonting när hon inte går till skolan och bara är elak hela tiden. Fan hon kan ju inte bli belönad för att hon inte går i skolan och är elak hela tiden för det fungerar inte så. Hon måste försöka sluta med socker för när hon inte får godis så blir hon ett sockermonster. Och det är jävligt jobbigt, för hon är jäkligt jobbig varje da. Hon skulle behöva åka till rehab för sitt sockerberoende =P

Nu ska jag försöka betala en räkning, men det lär la dampa idag igen precis som förra gången.

Ciao!


Torsda

Hejsan!

Klev upp vid halv 10. Tittade ut genom fönstret och såg att det va fint väder och så såg jag all snö som kom igår kväll. Jag som hade hoppats på att den skulle försvinna över natten men sån tur har man ju inte. Kollade även hur kallt det va ute, - 9,2! Jag tror jag dör..

Igår va min lillebror med i tidningen =P Hans farmor hade skickat in att han fyller år på månda och så blev han veckans vinnare =P Så nu kommer han få en present av Dagbladet också ;P Det va ju roligt =P

Nu ska jag käka lite frukost =P

Ciao!


Kvällsöppet med Ekdal

Har kollat på Kvällsöppet med Ekdal. Ena grejen som togs upp va manlig fåfänga.

I veckan kommer tidningen Dorian ut, där de fyra männen på omslaget låtit plastikoperera sig för att som de själva säger se fräschare ut. Kvällsöppet debatterar den nya manliga fåfängan och vad den för med sig.

Jag tycker inte att det är nåt fel med killar som tvättar ansiktet, har ansiktsmasker, hårinpackningar, tänker på vad dom har för kläder och så. För killar måste ju också få ta hand om sig och vilja se bra ut. För det är la inte bara vi tjejer som ska se snygga ut hela tiden. För det är ju trevligt om killen fixar i ordning sig och vill se fräsch ut precis som vi tjejer. Sen så behöver det ju inte bli överdrivet, att dom tar längre tid på sig än oss tjejer och så. För det är jäkligt jobbigt.

Sen plastikoperationer, det ska man tänka igenom ordentligt. Jag tycker inte att man ska göra det i första taget om det inte är absolut nödvändigt. Sen visst om man vill ändra på saker som man inte är nöjd med och kanske mår dåligt över, det är ju upp till en själv. Men det finns nog risk för att man hittar mer grejer som man vill ändra på hela tiden. Man har ju sett vissa fall där personen har opererat sönder sig och ser inte klok ut bara för att personen har hittat så många "fel" som behöver fixas. Och det värsta är ju när man ser en före bild och då va personen jätte fin, och sen helt sönder opererad. Så det ska man nog vara väldigt försiktig med så att det inte blir till ett beroende att fixa alla "fel". Sen är det ju också, tänk om nånting går fel och det blir värre än innan? Då skulle man ju ångra sig så mycket och undra varför man gjorde det. För det finns ju alltid en risk att det går åt helvete.

Jag tycker inte att det spelar nån roll om det är en kille eller tjej som opererar sig. För varför ska det vara nån skillnad? Det ska ju vara okej för killar också att operera sig om dom vill. Men jag tycker inte att man ska göra det i första taget. Men ska man göra det så leta rätt på ett bra ställe och läs på om allt som kan hända och tänk igenom det riktigt ordentligt. För det kan ju som sagt gå åt skogen.

Killar ska få ta hand om sitt yttre hur mycket dom vill. Den här världen är ju så utseendefixerad och det kommer vi aldrig komma undan. Vilket är synd. Så spela roll om killar börjar tänka mer på sitt utseende.

Sen en annan grej. Tidningsomslag med snygga tränade killar och tjejer är ju inte bara negativt. Visst dom är ju snyggare där än i verkligheten och det är ju många (speciellt tjejer) som vill vara lika smal och snygg som tex sin idol och kanske börjar banta och ha sig när dom är unga och så. Men det är ju inte negativt att vilja se ut som sin idol om man gör det rätt. Att man äter rätt och tränar för det är ju ändå bra. För alla vill väl må bra och ha en bra hälsa. Så jag tycker inte att det är fel att vilja se ut som sin idol tex. Men dom som börjar banta, äter mycket mindre bara för att bli så smal som alla kändisar. Sluta upp med det! Du mår bara sämre och din kropp mår verkligen inte bra då. Blir ju inte bättre av att man bryter ner sig själv. Gör det på rätt sätt och tro inte att allt ska gå på ett kick för det tar tid och tillslut så har du nått ditt mål.

Shit va klockan är mycket! Måste göra mig i ordning nu och hoppa i säng sen =P Orkar inte läsa igenom det jag har skrivit så det får bli som det blir. Ni lär la förstå ändå även om det kanske står lite konstigt ;P

Sleep tight!


Sex And The City

Ligger och kollar på första säsongen av Sex And The City ;P Ska snart försöka ta mig i kragen och börja storstäda rummet. Måste rensa bort en massa grejer och så. Men det är ju så tråkigt så jag drar på det hela tiden =P Men snart, snaaart ska jag börja måste bara titta på lite mer SATC först ;P


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du tycker om att ta tag i saker. Dessutom mår du bra när du rör på dig, så sport kan passa fint just nu.


Oxen 21/4-21/5

Du har en tendens att hitta de negativa sidorna av allting. Detta irriterar en vän till dig ordentligt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Onsdagen blir trevligast i rätt sällskap, du behöver ha roliga och positiva människor i din omgivning.


Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen handlar om ekonomi, bostad och ägande. Du får goda nyheter och har dessutom goda idéer.


Lejonet 23/7-23/8

Krydda din onsdag med lite lyx och extra njutningar så får du ut väldigt mycket av en vanlig vardag.


Jungfrun 24/8-23/9

Du föredrar en stillsam onsdag men det är tveksamt om du får en. Dina vänner har helt andra idéer.


Vågen 24/9-23/10

Du längtar efter romantik men kärlekslivet bara krånglar. Har du en partner handlar det om tidsbrist.


Skorpionen 24/10-22/11

Du tappar humöret ideligen och trots en ganska rolig onsdag kan du inte slappna av. Risk för bråk.


Skytten 23/11-21/12

Ingenting speciellt händer men du är fullt kapabel att skapa en produktiv onsdag ändå, på egen hand.


Stenbocken 22/12-20/1

Tur i kärlek och inget större fel på andra relationer heller, möjligen blir dock tempot lite väl högt nu.


Vattumannen 21/1-18/2

När det händer saker är det du som står i centrum och driver på. Utan dina idéer saktar dagen av.


Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir rolig men kanske lite ansträngande. Du har ont om energi och tempot blir mycket högt.





Källa: Aftonbladet.se

Onsda

God morgon!

Klev upp vid 11. Har blivit väckt ett antal gånger av Knarpus som bara va tvungen att gå ut och sen så ska han ju in igen. Och jag som ställde in en kattlåda i rummet igår för att han inte skulle hålla på att kuta ut och in, men han va bara tvungen att gö det iaf. Sen blir jag alltid väckt av mina syskon, men när alla hade åkt och jag vart själv så passade jag på att sova =P

Ska la gå och fixa lite frukost och sen försöka läsa lite bloggar om inte datan börjar dampa =P

Ciao!


Kattjävlar!

Knarpus den elaka jäveln skulle ju självklart börja bråka med Pluttan som alltid pissar på sig när han bråkar med henne. Så i 1 timme har jag torkat och skurat golvet i köket, tvättat den bit av mattan som det kom piss på, tvättat en ljusgrej och ett glas, 2 stolar, torkat i fönstret och så vart det piss på en gardin också. Jävligt roligt, piss överallt. Knarpus slängde jag ut och han fick komma in när jag va klar. Det va jävligt tur att inte han va full med piss också för då hade jag blivit galen. Sen så va ju Fanny tvungen att hålla på och retas också. Hon bråkar alltid med Pluttan och ska ju självklart alltid terrorisera henne. Och Pluttan är ju så jäkla jobbig för hon börjar alltid morra så fort hon ser Knarpan eller Fanny, även fast hon tex sitter gömd bakom gardinen. Och Fanny tycker det där är så jäkla roligt. Fast nu stängde jag in henne i mamis rum för hon skulle ju bara va runt Pluttan hela tiden. Jag är så jävla trött på dom här katterna som bara bråkar hela tiden.

Och jag hade tänkt komma i säng tidigt idag, men inte då. Lär la komma i säng vid 12 och sen tar det ett tag för mig att somna. Och jag som behöver sova för jag har inte sovit speciellt bra inatt. Vart väckt flera gånger av Knarpan och sen av mina syskon och det tar jätte lång tid innan jag kan somna om. Hade ju gått fortare om mami eller Cassandra hade hjälpt mig för dom va ändå vakna, men nej. Så jag lär va på ett väldigt bra humör imorron. Precis lika gla som jag är nu..

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna.

Sleep tight!


Ugly Betty & Desperate Housewives

Nu börjar Ugly Betty och sen är det ju Desperate Housewives =P Myskväll framför tven ;)



Vinn en skinnjacka!


Den här snygga skinnjackan från Melba.se kan man vinna =)

Tävlingen avslutas på tisdag den 25 november.

Till tävlingen

Hemma igen

Tjena!

Har varit uppe i ånge och träffat Tina. Hatar att åka buss. Det är alltid så dålig luft i bussarna så jag får värsta huvudvärken. Så jag skippar helst det om jag kan. Kom hem vid 5, maten stod på bordet så det va bara att käka ;P Så nu är jag väldigt mätt =P

Min dator har haft damp hela dan typ. Hade ju tänkt läsa lite bloggar och fixa med mitt personliga brev och så innan jag skulle åka, men det gick ju inte direkt. Datan va as seg så det tog ju 100 år innan sidorna kom fram, om dom ens gjorde det. Så tillslut så gav jag upp. Men nu är den inte så seg iaf, vilket är tur för den =P

Usch va jag hatar den här snön. Jag vill verkligen inte ha snö. Varför kan det inte bara vara sommar året om? Det skulle vara så skööönt! Älskar sol & värme, Hatar snö & kyla.

Nu ska jag läsa lite bloggar om inte datan börjar dampa igen =P

Ciao!


Snöar

God morgon!

Klev upp för snart 1 timme sen. Kollar ut genom fönstret och ser att det snöar som satan =/ Varför? Jag vill inte ha den här äckliga snön redan. Lär väl komma hur mycket som helst nu. Buhu..


Ska fixa lite frukost snart och läsa lite bloggar. Ska även skriva på ett nytt personligt brev. Kan ju säga att jag börjar bli så jäkla trött på att skriva personliga brev och sånt skit. Ska till ånge sen också och träffa Tina.

Nee nu måste jag ha lite frukost ;P

Ciao!


Sova

Ska ta och sova nu. Är as trött för jag fick ju inte sova ordentligt. Ska borsta tänderna och tvätta ansiktet, sen blir det raka vägen i säng =P 

Sleep tight!


James Bond - Quantum of Solace


Ikväll så va jag och Helene på bio och såg den nya James Bond filmen =P Tycker den va rätt bra. Extremt mycket våld bara men det är ju Bond ;P Har inte sett så många Bond filmer, men nån gång kanske man ska ta och gö det =P

Barnvakt

Är barnvakt till Isak fast nu är Cassandra och Bella hemma också =P

Hämtade han på dagis vid 3. Först så ville han inte klä på sig utan sprang ut i bara stövlarna. Fast jag övertalade han att klä på sig. Tog lite tid att komma hem för han ska ju alltid hålla på med så mycket annat, men sen så fick jag han att tävla hem, vem som kan komma först =P Tog ut Mimmi när vi kom hem, skulle åka pulka och så men nästan på en gång så drog Mimmi ut på vägen. Va ju tur att Tomas kom med sin hund så hon bara kuta runt där på vägen. Fick tag i na och sen stod jag och Isak där och pratade med han ett bra tag. Mimmi va hur sprallig som helst och bara hoppade runt =P Det är ju synd att man inte känner Tomas, för då hade man ju kunnat gå ut med hundarna tillsammans. Men man kanske stöter på han nånting så dom får träffa varandra igen. Fast den där hunden är ju bra mycket större än Mimmi ;P

Sen så fick Mimmi vara inne en stund medans jag och Isak åkte lite pulka ;P Det är jäkligt roligt, va så länge sen man åkte pulka så man har ju glömt bort hur skoj det är ;P 

Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!


Boxaerobics

Fick ju hem Boxaerobics dvdn för ett tag sen. Och idag testade jag den =P Man får ju passa på när man är själv hemma så man slipper allt liv som är här hemma. Väldigt roligt va det och man blir väldigt svettig =P Synd bara att man inte har ett träningsrum med massa grejer och stor plats, för det är inte det lättaste att göra det där i vardagsrummet kan jag ju säga ;P Det är ju synd att vårat hus i magdbyn är så jäkla kallt nu på vintern och att vi inte har nån tv och dvd där, för där hade det varit helt perfekt att träna =P Stora salen där är ju nästan 100 kvm så där hade man ju kunnat träna bra många ;P

Gillar ni att träna så tycker jag att ni ska testa det här =P Vill man inte åka till ett gym och träna så är det ju perfekt med en dvd =P Väldigt smidigt ;)


Victoria's Secret Fashion Show 2008


Snygga Alessandra va först ut!







Snygga Heidi


















Adriana & Usher










Här är massa bilder ifrån Victoria's Secret Fashion Show 2008 som va i lördags. Tänk om man ändå fick åka dit nån gång, det skulle ju vara hur kul som helst! ;P Dom har ju alltid så snygga och coola grejer på sig ;P Riktigt snygga är dom ju också ;) Längtar tills showen går på tv i december =P

Vill ni se mer bilder, gå i på Posh24.se. Alla bilderna här är ifrån Posh24.se =)

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Måndagen blir ganska hektisk och ansträngande. Men en mysig kväll fungerar som balsam för själen.


Oxen 21/4-21/5

En produktiv måndag väntar, men under kvällen kan ett gräl uppstå ur en ren småsak. Stress förvärrar.


Tvillingarna 22/5-21/6

Större delen av måndagen handlar om praktiska saker, men du avslutar dagen med en underhållande kväll.


Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir inte särskilt vardaglig. Det handlar om möten, kontakter, nöjen och roliga händelser.


Lejonet 23/7-23/8

Det hinner bli kväll innan du får rätsida på måndagen. Men en fin avslutning kompenserar för det mesta.


Jungfrun 24/8-23/9

En romantisk måndag väntar. Allra finast blir den om du unnar dig en stillsam och meditativ afton.


Vågen 24/9-23/10

Du känner dig jagad under dagen men kvällen blir fin. Dock fungerar kärlekslivet dåligt just nu.


Skorpionen 24/10-22/11

Måndagen blir produktiv och rolig. Extra plus för resor just nu. Men på kvällen blir du trött och retlig.


Skytten 23/11-21/12

Måndagen blir ganska stillsam men avslutas med en riktigt trevlig kväll. Särskilt om du planerar själv.


Stenbocken 22/12-20/1

Mest handlar det om kärlek och passion. Du lyfter fram dina mest innerliga och kreativa sidor. Full fart.


Vattumannen 21/1-18/2

Kvällen kan bli spännande med hjälp an en idé som du kläcker. I övrigt inga speciella händelser just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött så på kvällen är det klokt att varva ner ordentligt. I övrigt en underhållande dag.




Källa: Aftonbladet.se


Månda

Hej!

Klev upp strax innan 8 idag. Jag hade tänkt sova lite längre men det va ju några som kom in i rummet flera gånger. Så då kunde jag inte somna om, så det va lika bra att kliva upp. Körde Danne till skolan då.

Ska vara barnvakt åt Isak sen. Mami ska till sjukhuset med Kim så jag får vara hemma själv i typ 3 timmar =P Sen måste jag hämta Isak på dagis. Och så har jag ju Mimmi råttan också =P Ska passa på att träna lite och så då jag ändå är själv. Ska leka med Mimmi också fast det kanske jag kan gö när Isak är hemma igen. Han lär la kanske också vilja vara ute.

Pratade lite med en kompis igår kväll. Han miste 3 kompisar igår natt i en bilolycka. Jag lider verkligen med han, deras familjer och alla andra som kände dom här personerna. Det där är det värsta som kan hända och det är ju så orättvist. Fattar inte varför sånt där måste hända. Satt och läste det där igår på Aftonbladet och jag hoppades att det inte va nån kompis till mig, vilket det inte va. Men det är ju så fruktansvärt hemskt för dom som kände dom.

Ciao!


Ladder 49

Har kollat på Ladder 49 som gick på 4:an. Missade 25 minuter av början. Jag tycker iaf att den va bra, men jag gillar inte det som hände på slutet.

Jack Morrison är född till brandman och att rädda liv. Men när hela hans team förolyckas i en varuhusbrand blir Jack liggande svårt skadad och han ser tillbaka på sitt liv som brandman. Samtidigt som hans andra kollegor kämpar för att rädda hans liv.

I rollerna: Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett.


Nu är det dags för mig att hoppa i säng, klockan är ju snart 12 =P

Sleep tight!


One Tree Hill & Gossip Girl

Kollade på One Tree Hill & Gossip Girl förut =P Så jäkla bra program ;P Blair & Chuck borde bli tillsammans igen för dom passar så bra ihop, lika bitchiga och härliga båda 2 ;P


Just nu sitter jag och kollar på Sanningens Ögonblick. Jag fattar inte hur man kan ställa upp i det där programmet. Har ni skrivit snälla kommentarer till er själva på bloggen? Linda har tydligen gjort det förut. Måste ju vara roligare att få snälla kommentarer av andra än sig själv. Asså man kan ju tex. skriva ner bra saker om sig själv i en privat dagbok, eller att man tänker bra saker och så om sig själv nån gång om dan. Men att skriva till sig själv på bloggen? Nja jag vet inte. Tycker det är lite halv skumt.

Ska la fortsätta kolla på det. Ska fixa nånting att käka om en stund också =P Avokadomackor kanske ;P

Ciao!


Grey's Anatomy

Snart är det Grey's och det bara måste jag se eftersom jag missade det i onsdags för jag kollar ju på Oskyldigt dömd då =P Så jag ska fixa nånting att käka och sen kommer jag sitta bänkad framför tven i några timmar =P


Xtina & 30 Seconds To Mars

Sitter här och lyssnar på Xtina (som vanligt =P) och 30 Seconds To Mars =P Dom är så jäkla bra! Älskar deras låt A Beautiful Lie, helt underbar! ;) Jared har ju en helt underbar röst ;P Sen Xtina, behöver la inte säga så mycket om den fantastiska kvinnan =P Blir la lite tjatigt om jag ska rabbla upp hur underbar och allt hon är igen hehe =P



Har varit ute och tagit in massa ved i nån timme. Kom in för en liten stund sen. Vi har snart fyllt alla raderna vilket är väldigt skönt. Nåt som är mindre skönt är att jag har fått sådär as ont i knät igen. Är ju inte sådär jätte bra att kuta upp och ner för en trappa hur många gånger som helst. Men som vanligt så skiter jag i att jag får ont. Har alltid gjort det sen jag fick problem, även fast det vissa gånger slutade med att jag inte kunde gå för att jag hade så satans ont och benet bara vek sig. Fast det va bara efter att jag hade varit i stallet en hel dag med båda dressyr, hoppning, mockning och allt sånt. Sen har jag haft tur att jag inte har fått så ont igen. Och inte kan man gå till läkaren här heller för det är bara bortkastade pengar. Han säger ju bara att det inte är nåt fel på en men tydligen så är det ju de. Och även han har ju nåt fel i hövet. Värst va la när Helene va dit och han sa att det inte va nåt fel på hennes fot. Nee men undra varför hon skulle operera den då om det inte va nåt fel. Dumskalle.

Ska sitta här en stund och lyssna på musik och läsa lite bloggar =P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Under söndagen är du lättirriterad, men sport och andra fysiska aktiviteter kan få humöret på rätt köl.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir mysig, särskilt tillsammans med goda vänner. Humor ger också dagen en fin guldkant.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du ägnar det mesta av söndagen åt olika praktiska saker. Var metodisk så undviker du att bli stressad.


Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en dag av passion och romantik. Nöjen kan dock också locka. Högt tempo ger mersmak.


Lejonet 23/7-23/8

Du känner dig energisk och upplyft. Det är en bra dag för sport, intellektuella lösningar går sämre.


Jungfrun 24/8-23/9

Årstiden känns mörk men det är inget som inte lite romantik eller kreativitet kan råda bot på. Fin dag.


Vågen 24/9-23/10

Du vill åstadkomma saker men omgivningen är inte lätt att entusiasmera just nu. Lite trist söndag.


Skorpionen 24/10-22/11

Bra dag för lite av varje. Just nu är du sällskaplig, charmig och försedd med en rejäl portion tur.


Skytten 23/11-21/12

Söndagen passar ganska bra för sport och motion. I övrigt en ljummen dag som inte vill ta fart riktigt.


Stenbocken 22/12-20/1

Ditt kärleksliv är huvudsaken just nu men du lägger också ner mycket tid på andra relationer. Mysigt.


Vattumannen 21/1-18/2

Ingen märklig söndag men du kan ändå få ut rätt mycket av den. Friskvård och motion lönar sig bäst.


Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir både rolig och avkopplande. Men planera inte in för mycket, stress kan sabotera dagen.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

God morgon!

Har precis klivit upp, försöker vakna till lite. Har haft lite konstiga drömmar inatt, fast det är ju inte så ovanligt direkt =P Ska försöka släpa mig ut i köket om en stund och fixa lite frukost =P Måste lyssna på musik, Xtina såklart ;) Blir alltid piggare av musik, speciellt hennes =P

Ciao!


Anki åkte ut

Ja idag va det Anki som fick lämna Stjärnor på is. Det va ju väntat att hon skulle få åka hem men idag va hon ju faktiskt jätte duktig. Alla är så himla duktiga!


Kollade på Svensson Svensson också när den där pausen är efter att alla har åkt. Det är ju bara för jäkla roligt =P Fast det va ännu roligare när ungarna va små ;P Man får verkligen ett gott skratt =D


Den här dagen har segat på och jag är helt seg i kroppen. Har ingen större lust att kliva utanför dörren för det är snö ute =/  Jag som hatar snö hade hoppats på att det skulle komma senare. Men inte då och den tänker tydligen ligga kvar ett tag också =/ Usch! Jag önskar att jag kunde bo på nåt varmt ställa över vintern och komma tillbaka när det är sommar. Det skulle vara extremt skönt.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, klockan är ju 12 nu.

Sleep tight!


Stjärnor på is

Snart börjar Stjärnor på is och det bara måste jag se =P Så nu ska jag gå och fixa lite avokadomackor, frukt och juice som jag ska käka ;P


Usch..

Åh fy satan. Jag har käkat 8 bitar av chokladen och nu mår jag as dåligt.. Mår illa.. Helt klart för mycket socker för mig som inte annars äter sånt där skit. Skulle bara ha ätit max 4 bitar. Den va rätt go iaf men jag tänker då inte äta nånting mer av den nu, senast ikväll om ens de. Det här är också en anledning till att jag aldrig köper godis längre, för jag mår så jävla dåligt efteråt. Chips och sånt går lite bättre, men godis klara jag fan inte av. Men jag lider ju inte av det direkt eftersom jag ändå inte är så förtjust i det =P Till skillnad från mina syskon som säkert skulle käka godis varje da om dom fick =P Jag håller mig till mina avokadomackor ;P Det kan jag äta flera gånger om dagen och det är bra grejer det hehe ;P


Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du är produktiv under lördagen men på kvällen är risken för gräl och svartsjuka stor. Ta det lugnt.


Oxen 21/4-21/5

Du har rätt mycket att göra under dagen men kvällen är perfekt för nöjen, musik, dans och äventyr.


Tvillingarna 22/5-21/6

Lördagen blir intressant men ljummen. En hel del av sakerna du hoppats på blir inte av, inte just nu.


Kräftan 22/6-22/7

Lördagen tar fart ganska sent men kvällen blir riktigt spännande. Både nöjen och kärlek passar fint.


Lejonet 23/7-23/8

Ingen märklig dag. Du trivs egentligen allra bäst med att bara ta det lugnt utan några större gester.


Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen börjar ganska trist, kanske med ett uppträde. Men kvällen blir romantisk och underhållande.


Vågen 24/9-23/10

Du har roligt under dagen men kvällen handlar lite för mycket om saker som du har misslyckats med.


Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen blir underhållande, spännande och livlig. Du har dessutom tur i kärlek. Mycket att njuta av.


Skytten 23/11-21/12

Du försöker få fart på lördagen men troligen lyckas det inte riktigt. Kvällen känns en smula avslagen.


Stenbocken 22/12-20/1

Lördagen blir vardaglig först men avslutas med en riktigt minnesvärd kväll. Mest handlar det om kärlek.


Vattumannen 21/1-18/2

Ingenting speciellt händer. Lite lyxigare vila, kanske med dina favoritgodsaker, ger dig nya krafter.


Fiskarna 19/2-20/3

En angenäm lördag får du trots att den börjar med något som stör dig. Kvällen blir skönt romantisk.




Källa: Aftonbladet.se


Marabou Amigo

Har precis kommit hem, har varit till affären en sväng. Va tvungen att köpa avokado ;P Har inte kunnat käka min avokadomackor sen i torsdags så jag va tvungen att köpa det idag ;P Så jäkla gott ju! Gillar ni avokado så testa att ha det på knäckemackor för det är svin gott ;D Eller nåt annat bröd om ni vill det men jag föredrar knäckemackor =P

Köpte även Marabou Amigo =P Har velat testa den ett tag och nu köpte jag det ;) Så jag ska ta och käka lite choklad nu =P Det är inte ofta jag käkar godis eller chips och sånt. Gillar inte det så mycket längre och choklad har jag väldigt svårt för, speciellt chokladglass. Men jag ville testa den här så det är bara att äta ;P Fast det kommer ta lite tid.


Så nu ska jag läsa lite bloggar och käka lite choklad =P

Ciao!


Lörda

Hejsan!

Sitter här och degar i sängen. Är lite trött och har inte orkat gått upp än =P Ska la ta och släpa mig ut i köket snart och fixa frukost.

Igår när jag stod med bilen igång och skrapade rutorna så åkte sopbilen förbi. Sen ser jag att han åker och vänder och sen stannar han vid våran parkering. Han frågar om jag har sett en svartklädd kille springa omkring här. Men det hade jag inte. Han sa att han letade efter han och så. Sen så stannar han en annan bil och pratar med den som satt i. Sen åker han upp en liten bit och stannar en annan bil. Sen efter bara några minuter efter så stannar en bil vid mig och så hoppar en kille ut och frågar om jag har låst. Jag sa ja, fast mami va ju hemma. Då sa han att dom va flera personer som letade efter en kille och han hade hoppat över ljungan till våran sida och att polisen står på andra sidan. Och åker vi nånstans så ska vi inte lämna dörren öppen. Och att jag absolut inte skulle lämna bilen igång för han hade redan snott en bil. Då frågar jag vad det va för dåre men det visste han inte riktigt. Så jag stänger av bilen, låser och kutar in till mami och berättar för henne och säger åt na att hon får låsa dörren. Sen när jag satte mig i bilen så tänkte jag, med min vanliga otur så lär la den där snubben komma springandes nu och hoppa in i bilen innan jag har hunnit köra iväg. Men som tur va så hände inte det =P

Sen är det ju så att vårat uthus ligger precis vid den lilla skogen som är precis vid ljungan där han hade tagit sig över. Och vi har ju inga lås på dörrarna där så han hade ju kunnat gått in där och gömt sig ett tag. Så mami vågade inte gå ner där och hämta Isaks vagn ifall om han hade gått in där.

Sen idag så har dom skrivit lite om det här i tidningen.

Biltjuv åkte fast i Ljungaverk
En man greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel på fredagsmorgonen.
Under natten mot fredagen stals en bil på Fridhemsgatan i Ljungaverk. Senare under morgonen såg en privatperson den stulna bilen på orten och fångade in föraren. I väntan på polis slet sig mannen fri, men kunde senare gripas av den polispatrull som kom till Ljunagverk.
Samma natt slogs också en bakruta till en bil sönder på samma gata i Ljungaverk Händelsen är polisanmäld som skadegörelse.

Va ju bra att dom fick fast puckot.

Nu skriker min mage efter mat, så nu blir det frukost =P

Ciao!


Jag visste det..

Johan fick ju självklart stanna kvar och Robin E åkte ut. Jag fattar inte varför såna som är dåliga får stanna kvar i såna här program så jäkla länge för? Nästa vecka ska han åka hem, så är det bara. Och juryn ska sluta säga att hans fans ska rösta extra mycket om dom vill ha kvar han, för han ska ut, så sluta upp med dom där dumheterna.

Va ju synd att Robin fick åka. Men alla är ju bra (inte Johan) och nu på slutet så är det ju alltid tråkigt när nån åker hem. Bara Kevin vinner så är jag gla ;P


Idol

Tja!

Har kollat på Idol =P Soul och duetter stod på schemat ikväll =P Kevin va ju as bra som vanligt ;P Dom andra va också bra, fast inte Johan. Jag hoppas att han åker ut nu för han suger. Men han är ju en sån himla flickfavorit (fattar inte varför) så han lär la få stanna iaf. Men jag hoppas verkligen att han åker nu.


Hemma igen

Tjena!

Har precis käkat massa mat och är mätt =P Ska snart iväg till judon. Isak har judo först och sen är det Bella & Danne. Så vid 8 kommer ag hem igen.

Idag gick dom sista ungarna hem vid halv 5 så jag va hemma strax innan 5, vilket va jätte skönt =P Få helg lite tidigare och att Isak kan komma iväg på judon. För mamis bil har ju pajat, så nu har vi bara min, igen..

Nee nu ska jag byta byxor och sen åka.

Hej så länge!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Påhittighet kan lyfta den här fredagen. Utan din kreativitet blir dagen troligen enformig och långsam.


Oxen 21/4-21/5

Fredagen handlar mycket om ekonomi och om praktiska beslut. Kvällen ger utrymme för romantik.


Tvillingarna 22/5-21/6

Månen ger dig en sensuell och spännande fredag som cirklar mycket kring kärlek och tillgivenhet.


Kräftan 22/6-22/7

En bra dag för nöjen, en mindre bra dag för romantiska gester. Det finns en risk för stora missförstånd.


Lejonet 23/7-23/8

Med lite ansträngning från din sida blir fredagen romantisk. I övrigt behöver du lugn och ro just nu.


Jungfrun 24/8-23/9

Under fredagen är du på ganska dåligt humör. Du har svårt att hantera att småsaker går fel. Trist.


Vågen 24/9-23/10

Du har en del kärleksproblem men i övrigt blir fredagen riktigt trevlig. Gott om roliga småsaker.


Skorpionen 24/10-22/11

En mycket bra dag för nöjen och kultur, särskilt teater och film. Sport passar dig också utmärkt.


Skytten 23/11-21/12

Du är mycket impulsiv och det bidrar till en spännande fredag som annars hade blivit rätt vardaglig.


Stenbocken 22/12-20/1

Fredagen passar till allt möjligt, från vilda nöjen till vila och friskvård. Bra dag för sport dessutom.


Vattumannen 21/1-18/2

Du behöver avkoppling, stressar du blir fredagen tråkig. Slappnar du av blir den riktigt mysig istället.


Fiskarna 19/2-20/3

Det finns för många saker som oroar dig just nu. Vore det inte för det skulle fredagen bli fantastisk.




Källa: Aftonbladet.se


Freda

God morgon!

Nu är snart den här veckan slut också. Det känns förjävligt att tiden går så fort.

Usch, jag som skulle vakna upp pigg och gla idag, vaknar upp as trött och med ett ont knä. Väldigt trevligt.. Har vaknat flera gånger i natt av mitt jävla knä och Knarpus som alltid ska kuta ut och in i rummet då jag behöver sova. Och skiter jag i att släppa ut han och så, ja då kraffsar han på dörren tills jag kommer, jag blir galen på han! Har tagit en ipren iaf men som vanligt så lär ju inte det hjälpa ett dugg. Är så jävla trött på mitt knä som bara ska jävlas med mig. Och som + på det här så har mamis bil pajat igen. Massa skit med avgassystemet nu. Avgaserna kommer ut under bilen och Erik sa att hon inte får köra den för hela skiten kan rasa ihop. Fy fan va allt är helt jävla underbart nu! Och en till grej, det snöar lite! Jag vill gå och gräva ner mig nu..

Jobbar från 10-18. Det är jag som stänger idag, det kan ju bli intressant.

Nee nu ska jag göra mig i ordning och så.

Ciao!


Ska sova nu

Nu är jag redo för sängen =P Har tvättat ansiktet och borstat tänderna så nu kan jag sova ;P

Har kollat på Höök. Va inget bra slut den här gången vilket va lite tråkigt. Men men, man kan ju inte alltid få som man vill.

Innan det så började jag läsa Paolo Robertos bok, blir nog kanon det här ;P Sen kollade jag på Du är vad du äter =) Jag skulle kunna leva på fisk, skaldjur och kyckling. Skulle lätt klara mig utan vanligt kött. Finns så mycket gott att äta så man blir ju helt tokig =P Synd bara att man inte har en del pengar för att bara äta fisk och såna grejer är ju väldigt dyrt. Är ju inte speciellt billigt med bra mat, vilket är synd. Fan nu vart jag hungrig när jag sitter här och tänker på massa god mat som jag vill äta ;P

Aja, nu ska jag sova så jag är helt utvilad i morgon. Är ju tur att jag börjar 10 imorgon så jag slipper gå upp 5 =P

Sleep tight!


Dumma unge

Bella tror att hon ska få en liten jävla papegoja. Jag säger åt na att vi kan inte ha fåglar eftersom vi har katter och Knarpus är förjävlig på att ta allt sånt där. Fan han käkar ju till och me ekorrar. Då får jag bara till svar att hon kan ha den inne på sitt rum och även låsa dörren. Ja men hallå, hur ska hon lyckas med det. För det första har hon ingen nyckel, bara jag som har en och den har jag till min dörr så den kan hon ju glömma att hon får. Dom kan aldrig hålla dörren stängd utan den står ju öppen stup i kvarten. Papegojan kan ju inte bara sitta i sin bur hela tiden utan den kan ju behöva vara ute en hel del och rätt som det är så är det nån som har öppnat dörren och så är den ute i hela huset. Och vi har ju liksom flera katter, men Knarpan är värst. Men förr eller senare så lär ju nån ta den. Jag tycker inte att man ska köpa en fågel när man har katter och den riskerar att bli uppkäkad. För hon kommer aldrig lyckas hålla den inne på hennes rum hela tiden. Och så mycket som dom bråkar här hemma så lär ju nån kanske öppna dörren bara för att jävlas och där stack den liksom. Nee jag blir tokig om mami köper en till na.


Tävling!


Man kan vinna kompletta säsonger av O.C, SATC eller vänner =)

Tävlingen avslutas ikväll den 13/11 kl 22.00!

Till tävlingen

Träna en kvart om dagen

Bella & Danne har hållit på med jultidningar och så för ett tag sen. Så jag kollade igenom den tidningen som dom hade valt för det kan ju finnas nånting där som man kan köpa =P Och då hittade jag Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto =P Så den tog jag direkt ;P Jag har velat ha en bok med massa träningstips så man kan träna en del hemma och när jag såg att den fanns så va jag bara tvungen att köpa den =P Fick hem den idag och jag har kollat igenom den och den ser jätte bra ut =) Ska läsa igenom den efter maten =P


Hemma

Hej!

Kom hem strax innan 2. Jobbade mellan 6.30-13.30. Va la inte sådär jätte skoj att kliva upp 5, men det gick ju =P Drack massa fruktsmoothie, så jag vart lite piggare ;P Är faktiskt inte så jätte trött nu men det är la bara för att det fortfarande är ljust ute, för jag misstänker att jag kommer bli svin trött så fort det blir mörkt.

Kallt va det i morse också, -7,6 =/ Så det va ju bara att dra igång bilen vid 6 och ställa sig och skrapa rutorna. Och sen när jag kommer till dagis så är det svin kallt där också, bara 18 grader inne =/ Och jag som fryser väldigt lätt och blir iskall så fort jag bara sticker ut näsan i kylan typ, har inte haft det sådär jätte skoj idag då. Va så skönt att sätta sig i bilen och dra på värmen när jag skulle hem.

Jobbet gick bra idag också hehe =P Har läst sagor, varit ute och lekt, lekt med barnen inne, fick även duka till lunchen, ja och massa mer då =P Man kan ju inte rabbla upp allt man gör direkt ;P Men skoj va det iaf =P

När jag kom till dagis idag och gick in på den avdelningen som öppnar först, så går jag till det rummet dom har radion och vad börjar spelas precis när jag kliver in där? Jo Xtina =D LYCKA! ;) Bra start på jobbet =P Hade ju redan lyssnat på henne i bilen på väg dit men iaf =P Jag måste alltid lyssna på musik och i bilen är ju ett måste =P Lyssnar alltid på hög musik och sjunger som en galning när jag åker bil själv, så underbart! ;P För annars så kan man ju inte det eftersom då sitter man ju och pratar också.


Sen när jag kom hem så gick jag in en snabbis och pratade lite med mami och sen så åkte jag och hämtade Bella, Danne & Ida uppe på skolan och sen åkte vi till kiosken och hämtade ett paket =P

Nu ska jag hämta någonting att dricka och sen ska jag sätta mig här och läsa massa bloggar ;P

Ciao!


Oskyldigt dömd

Ska kolla på Oskyldigt dömd som börjar nu. När det är slut så är det raka vägen i säng för mig som gäller. Ska upp 5 i morgon för jag börjar jobba halv 7, är alltså först på min avdelning. Kommer va as trött i morgon.


Har fixat lite att käka, fruktsmoothie, avokadomackor och grönt te med riven ingefära i =P Annars har jag inte gjort så mycket. Tagit det lite lugnt, läst lite bloggar, lyssnat på Xtina's skiva och så bara ;P

Nee nu ska jag gå, programmet har redan börjat.

Sleep tight!


EMA - Beyonce


Beyonce - If I Were A Boy

Söta stövlar



Dom här otroligt söta stövlarna från Victoria's Secret skulle inte jag tacka nej till direkt =P Dom vita är riktigt snygga ;) 175 dollar kostar dom, vet inte riktigt va dollarn ligger på nu men över 1000 spänn kostar dom iaf =P

Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits

Tja!

Kom hem för ett tag sen, började jobba 8 och slutade 4. När jag kom hem så hade ju Xtina's nya skiva kommit =S Som jag har längtat efter den =P Sitter och lyssnar på den nu =P Hela skivan är så jäkla snygg! As snygga bilder, har ju lagt ut en del av dom här redan och skivorna är snygga också =P Är det nån mer som har köpt den här underbara skivan? =P



Har iaf gått jätte bra att jobba idag =) Alla ungarna är så snälla, fast vi hade inte sådär jätte många idag, 9 när det va som mest. Gick på en promenad med dom upp till "lilla skogen" som dom kallar det. Är en liten skog där dom får leka och greja på, väldigt roligt för dom =P Sen när vi kom tillbaka till dagis så va jag ute med några ungar själv, medans Angelica och Jenny gick in och hade rast och Ann tog in 2 ungar som frös väldigt mycket. Sen har det varit lek inne och så då =P

Ska la se om det är mat snart, är lite hungrig ;P

Hej så länge!


Good night

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, ska bara borsta tänderna =P Börjar jobba klockan 8 i morgon så jag måste gå upp tidigt. Pigg och gla måste jag vara när jag ska jobba hela dan med massa ungar ;P

Har la inte gjort sådär as mycket idag. Va ju upp till ånge i morse, sen har jag suttit lite vid datan, läst, kollat på tv, lyssnat på musik, sovit 1 timme, fixat lite i rummet och betalat lite räkningar. Kom äntligen in på handelsbankens sida, efter ett antal damputbrott. Tog ju 100 år innan jag kom in och det va nära att datan åkte ut genom fönstret. Mitt humör är la inte alltid det bästa när det bara strular för mig =P Men men..

Nee nu måste jag sova.

Sleep tight!


Ugly Betty & Desperate Housewives

Nu är det Ugly Betty och sen är det Desperate Housewives =P Och självklart så sitter jag bänkad framför tven ;P



Jag blir galen!

Jag kommer inte in på Handelsbankens sida och jag som har grejer som jag måste betala. Kommer bara fram webbsidan kan inte visas. AHHHH! *rabblar en väldigt lång ramsa med massa fina svärord*


 


Vinn en Guess väska!



Tävlingen avslutas den 14/11.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag!


Missa inte att vara med och tävla om en goodiebag med massa produkter från Nivea Visage!

Tävlingen avslutas på torsdag den 13/11.

Till tävlingen

Vinn shopaholic tuggummin!


Tävlingen avslutas i morgon onsdag kl: 23:59.

Till tävlingen

A Beautiful Lie


30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En trevlig tisdag som börjar med oväntad romantik väntar dig. Kvällen passar fint för något pyssel.


Oxen 21/4-21/5

Efter en ganska stressig tisdag väntar en förhållandevis avslappnad, trevlig kväll. Lite romantik också.


Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen blir ganska romantisk men mest handlar det om kreativa lösningar. Du blir av med bekymmer.


Kräftan 22/6-22/7

Du är irriterad under dagen men tisdagen avslutas på ett mysigt och trevligt vis som räddar ditt humör.


Lejonet 23/7-23/8

Du får mycket gjort och har dessutom tur i kärlek under dagen. Viss risk för gräl under kvällen, dock.


Jungfrun 24/8-23/9

En till större delen vardaglig tisdag väntar. Du lyckas bäst när du samarbetar med andra. Mysig kväll.


Vågen 24/9-23/10

Tisdagen blir rörig, stressig och osammanhängande. På kvällen behöver du en välförtjänt paus och vila.


Skorpionen 24/10-22/11

Mycket blir gjort under dagen, kvällen däremot passar bäst för nöjen. Satsa gärna på något exotiskt.


Skytten 23/11-21/12

Tisdagen blir mycket givande och du får speciellt god användning för dina kreativa sidor. Lugn kväll.


Stenbocken 22/12-20/1

Efter en ganska irriterande tisdag väntar en stillsam och oväntat givande kväll som balsam för själen.


Vattumannen 21/1-18/2

Du har en riktigt produktiv dag framför dig men den avslutas med något som verkligen irriterar dig.


Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar mest om jobb eller affärer men kvällen bjuder på något underhållande. Många skratt.





Källa: Aftonbladet.se

Hemma igen

Tja!

Jag har typ precis kommit hem. Har varit i ånge och träffat Tina och så sprang jag in på arbetsförmedlingen en sväng också. Sen kom Kim också och åkte med mig hem.

När jag kom hem så såg jag att det låg en liten hög med paket på bordet. 2 st va från HomeEnter med andra skivan av första säsongen av SATC och så Boxaerobics =P Den ska bli väldigt roligt att testa den ;P Började dra en lång ramsa med svärord när jag såg att det va två paket därifrån eftersom det inte va länge sen jag avbeställde SATC för jag ville bara ha första säsongen som va gratis, för sen så ska jag köpa hela lådan och då är det onödigt att köpa dom löst. Kollade inte på vad det stod för säsong men sen när jag kollade på pappret så stod det 0,00 =P Och då såg jag att det va från första säsongen =P Så det va ju tur.

Sen fick jag även hem mascaran som man skulle få efter att man deltog i en undersökning hos Glamour =P Vilket va väldigt bra att den kom nu för min har precis tagit slut =P Och så fick jag hem boken Djävulen Bär Prada som jag vann hos Ango =D Tack så jätte mycket!




Och nu ska jag läsa lite bloggar och käka ;P

Ciao!


Sova

Sitter här och lyssnar på 30 Seconds To Mars =P Dom är ju så jäkla bra! Dom är högt upp på min favoritlista och kommer alltid vara det ;P Ska snart gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet och sen hoppa i säng =P

Har kollat på Hundcoachen och halva Matakuten =P Bra program det där. Hundcoachen är väldigt intressant att titta på. Man kan lära sig mycket från det programmet och även från Cesar, Mannen som talar med hundar. Duktiga killar det där.

Annars har jag betalat lite räkningar, fixat med lite andra saker här på datan, städat lite i rummet och massa andra saker. Sov även en stund innan alla kom hem för då blir det alltid ett jäkla liv. Och idag va det ju inte annorlunda. Har varit ett satans liv. Bella och Danne springer runt och skriksjunger (dom gör allt för att man ska bli helt sinnesrubbad), Cassandra fick damp (som vanligt) bara för att hon inte fick sitta vid mamis data före henne. Så då måste hon riva typ hela huset bara för att hon inte får bestämma, hon verkar tro att det är hon som är mamma och kan bestämma över alla. Så det har varit massa gap och skrik här hela kvällen typ. Jag håller på att bli helt galen. Jag orkar inte med dom här ouppfostrade skitungarna som aldrig kan lyssna. Dom är värre än Isak och han är snart 4 år. Dom är 100 gånger värre än han då när han blir tokig. Jag önskar att jag hade råd så jag kunde flytta till en egen lägenhet, saknar verkligen krokom, min lägenhet, alla kompisar, underbara Häst 3 =P Och allt annat som va då man gick på Torsta. Vill tillbaka nu! Undra om jag kanske ska ta och läsa min blogg på lunar om allt man gjorde när man gick på Torsta nån da ;P Kommer nog bli många skratt när man tänker tillbaka på allt som man gjorde där =P

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen sova.

Sleep tight!


Target Commercial


The commercial for Christina's Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits album.

EMA - Pink


Pink - So What

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Månen ger dig en sensuell och romantisk måndag. Andra saker får vänta, nu handlar det om kärlek.


Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir en ganska stillsam historia. Du har mycket du vill ta itu med, och du gör det metodiskt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du får en perfekt dag för romantik i alla former. Dessutom en lyckad dag för dig som älskar att shoppa.


Kräftan 22/6-22/7

Egentligen blir måndagen både trevlig och produktiv, men du är lättirriterad och det blir gott om tjafs.


Lejonet 23/7-23/8

Du behöver kreativa utmaningar för att känna dig helt på topp. Det är när du skapar som du briljerar.


Jungfrun 24/8-23/9

En trevlig måndag som handlar mycket om kontakter och gammal vänskap. Troligen bra för din karriär.


Vågen 24/9-23/10

Måndagen blir väldigt rörig, något som delvis beror på din egen påhittighet. Nya lösningar öppnar dörrar.


Skorpionen 24/10-22/11

Måndagen bjuder på en del nöjen men mest handlar det nog om arbete. Kanske startar du ett nytt projekt.


Skytten 23/11-21/12

Bra dag för sport, avkoppling och kreativa metoder. Du testar gärna nya vägar för att nå dina mål.


Stenbocken 22/12-20/1

Kanske kan dina vänner få dig på bättre humör. Under större delen av måndagen är du dock snarstucken.


Vattumannen 21/1-18/2

Bra dag för humor, nöjen och små möten. Du orkar inte prata med för många människor samtidigt just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Du får en produktiv måndag som dessutom för med sig positiva nyheter angående jobb eller ekonomi.





Källa: Aftonbladet.se

Månda

Tjena!

Klev upp vid halv 10 idag =P Elle ja, jag hade säker sovit längre om inte min mobil hade ringt =P Dom ringde från ena dagiset i fränsta och frågade om jag kunde jobba ons-fre, vilket jag gärna gör =D Ska bli jätte skoj =) Och i morgon ska jag upp till ånge och träffa Tina. Skönt att få komma bort ett tag och få göra annat, inte bara sitta hemma hela tiden.

Har inte gjort så mycket än. Läst lite bloggar och käkat frukost bara. Har lite saker som jag måste göra idag och jag ska sätta igång med det snart =P

Hej så länge!


Sanningens Ögonblick

Kollade på Sanningens Ögonblick förut. Jag kan inte riktigt förstå varför man vill ställa upp i det där programmet. Bara massa sjuka frågor, fast det är rätt roligt att höra vissa svar =P Men iaf. Kan ju inte vara speciellt roligt för kompisen, föräldrarna, pojkvän, flickvän eller vilka det nu är dom tar med sig, att höra vissa svar. Men sen är det la inte så roligt alla gånger för den som sitter i stolen att erkänna vissa saker heller. Idag va iaf Linda Rosing med och det va bara därför jag kollade =P Brukar inte kolla annars. Hon är även me nästa vecka eftersom tiden tog slut den här gången.


Knarpus ligger här bredvid mig i soffan och är på ett riktigt bråk humör just nu. Petar man på han så kör han in klorna i en och så sparkar han med bakbenen som en tok! Är inte sådär jätte skönt direkt. Bitas kan han också den lilla bitchen.  Och petar man han på magen så blir han ännu argare ;P Den lilla grisen.

Mami va ju rolig igår. Jag sa till na att jag skulle gå ut och städa åt Em. Ja sen när jag skulle in, då har hon låst dörren! Hon låser alltid när hon går upp på övervåningen. Snällt att låsa ut mig när jag är precis utanför. Har Em's bur bara några meter ifrån dörren. Fick vänta ett tag också innan Kim masade sig ner och öppnade.

Undra om man kanske ska gå och lägga sig? Fast jag vill se klart CSI ;P Ska nog göra det och sen blir det raka vägen i säng =P

Sleep tight!


Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas lördagen den 15 november kl 12.00.

Till tävlingen

One Tree Hill & Gossip Girl

Har kollat på One Tree Hill & Gossip Girl =P Det där avsnittet av OTH har jag redan sett men vad gör det ;P Är ju som sagt min favorit serie så jag kan aldrig se det för mycket =P Jag älskar när lilla Jamie & Gavin sitter vid pianot och sjunger I Don't Want To Be =) Så gulligt ;)

Sen är det gulligt att Dan & Serena har hittat tillbaka till varandra =) Trodde inte Dan skulle kunna vara med flera tjejer samtidigt, men så fel man kunde ha =P Och Chuck, varför kunde han inte bara kläcka ur sig, I love you till Blair? Men dom kommer la bli tillsammans sen igen ändå =P



Varit hos pappa

Drog till pappa vid 3. Mami och Isak följde också me för Isak har tjatat hela dan att han ville dit. Satt där i 1,5 timme sen drog jag hem. Under den tiden så har jag och pappa bara sagt några ord till varandra, sen har han bara suttit inne vid sin laptop med min fasters kille och grejat med datan och så. Satt med mami, pappas tjej och min faster i köket hela tiden. Va ju väldigt roligt att gå dit och så håller han på med annat så man ändå inte träffar han liksom.

Men nu ska jag kolla på Grey's =P

Ciao!




Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen börjar med att vara stillsam och mysig, men kvällen blir intensiv, sensuell och spännande.


Oxen 21/4-21/5

Bra dag för lite allt möjligt, men en lugn kväll lönar sig allra bäst och ger dig massor av ny energi.


Tvillingarna 22/5-21/6

Söndagen börjar ganska trist men kvällen blir romantisk på ett sätt du inte riktigt hade väntat dig.


Kräftan 22/6-22/7

En riktig fin och rolig söndag väntar, men efter sex på kvällen lider du en liten smula av kort stubin.


Lejonet 23/7-23/8

En trevlig söndag som börjar stillsamt och avslutas med något riktigt romantiskt. Det trivs du bra med.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen blandar kärlekstrassel med roliga händelser. Dina vänner tjänar som stöd och inspiration.


Vågen 24/9-23/10

Unna dig en lugn dag. Stress kan öka produktiviteten men kostar dig samtidigt onödigt mycket energi.


Skorpionen 24/10-22/11

En mysig och avkopplande söndag blir det nästan oavsett vad du satsar på. Bra dag för friluftsliv.


Skytten 23/11-21/12

Söndagen får en dålig start men repar sig framemot kvällen. En kreativ lösning hjälper i många fall.


Stenbocken 22/12-20/1

Du trivs tillsammans med dina vänner men när kvällen kommer föredrar du egentligen lugn och ro.


Vattumannen 21/1-18/2

Ingen märklig dag. Du är inte särskilt sällskaplig och satsar helst på pyssel och småsaker, inget stort.


Fiskarna 19/2-20/3

Din söndag handlar mycket om att njuta, inte minst i fysisk mening. Bra dag för lyx och delikatesser.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

God morgon!

Klev upp halv 12 =P Har varit riktigt skönt med sovmorgon men i morgon är det slut med det, för då är det skola för mina syskon och då är det liv på morgonen. Ska la ta och fixa frukost snart, måste bara få kroppen att komma igång lite först.

Markus är ju bäst på Stjärnor på is =P Han va ju hur bra som helst igår och deras nummer va ju jätte bra fast dom fick den svåraste grejen, stolarna. Skit bra!


Sen va ju Tony så jäkla bra också ;P Vet inte vad som har hänt me han, men han va ju så mycket bättre igår än förra veckan =P Sen så gjorde ju kläderna och det väldigt mycket också, för det skulle inte ha varit lika roligt att kollat på annars ;P Fortsätter han i samma stil så kan han ju bli jätte bra, för han har ju ändå dansen och det i sig =P

Sen va det ju tråkigt att Kicken fick åka =/ Jag trodde att Anki skulle få åka eftersom hon är ny, men hon har nog många fans eftersom hon fortfarande är kvar.



Nee nu måste jag ha nånting i magen ;P

Ciao!


GratisMode.se

Jag antar att den här sidan är rätt ny, jag har iaf inte sett massa reklam om den här sidan =P Det är som på dom andra sidorna, man samlar enkelt ihop poäng som du sen kan byta in mot presentkort =)

Om ni klickar här så får ni 50 poäng på en gång =)


Stjärnor på is


Nu är det Stjärnor på is =P Vilket jag bara måste se ;P

Eva & Adam

Satt och kolla på Eva & Adam för en stund sen =P Isak har tjatat om det hela dan och kollade på det vid 7 och då passade jag också på att kolla på det ;P Snacka om att det va länge sen man såg det =P Tobbe är ju helt klart bäst haha ;P


Bakers Shoes


Sitter och kollar på massa snygga skor på Bakersshoes =P Finns så mycket snyggt där så jag blir helt galen! Om man ändå va rik, då skulle jag köpa alla snygga skor som finns på den sidan ;P Det här är bara några av alla dom snygga skorna som finns där =P

Jag gillar stövlarna. Dom skulle verkligen kunna piffa upp en annars rätt tråkig outfit =P

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du föredrar en ganska stillsam lördag. Satsar du på något alls är det en sport eller kanske lite romantik.


Oxen 21/4-21/5

En mysig lördag som passar bäst för kulturella nöjen av olika slag, som en show eller kanske teater.


Tvillingarna 22/5-21/6

Lördagen blir inte som du hade hoppats, vissa saker händer inte och en vän ställer inte upp som väntat.


Kräftan 22/6-22/7

Din lördag blir riktigt angenäm, särskilt om du ägnar den åt nöjen eller befinner dig på resa just nu.


Lejonet 23/7-23/8

Hemmamys eller kanske en romantisk afton på tu man hand med din älskling ger lördagen helt rätt känsla.


Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen blir smått kaotisk, det händer saker hela tiden. Du har roligt men du blir samtidigt stressad.


Vågen 24/9-23/10

Riktigt fin dag för motion, friskvård och annat som piggar upp kroppen. Satsa på mat i glada färger.


Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen blir spännande och avkopplande på samma gång. Det handlar om nöjen och roliga möten.


Skytten 23/11-21/12

Du har visserligen tur i kärlek men många andra saker går på tok och lördagen känns mest irriterande.


Stenbocken 22/12-20/1

En perfekt lördag för musik, dans och fest. Det är tillsammans med dina vänner som du hittar glöden.


Vattumannen 21/1-18/2

Det händer inte särskilt mycket. Förmodligen satsar du på någon hobby eller på en stillsam hemmakväll.


Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om nöjen, lyx och njutningar. Månen ger dig också en portion extra charm. Fin kväll.




Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Tjena!

Sitter här med ett stort glas fruktsmoothie och 4 knäckemackor med avokado på ;P Så jäkla gott! Och läser massa bloggar ;)

Klev upp 12 idag! Shit asså, det är inte ofta jag tar så lång sovmorgon =P Men jag får ju passa på när nästan alla ungarna är hos pappa =P Är ju inte lika livat här då bara Isak och Kim är hemma.

Ska fortsätta läsa massa bloggar nu ;P

Ciao!


Här får ni en mongisbild på mig ;P Haha

Fy fan va bra han är!

Hur sjukt jäkla duktig är inte Kevin?! HELT OTROLIG! Han är ju så jäkla GRYM! Han är alltid as bra, eller han är alltid bäst! Han bara måste vinna annars är det nåt fel. Han ska vinna. Han är ju en stjärna så han kommer gå långt =P Så satans bra!


Idol

Nu börjar Idol och det måste man ju bara se ;P Eller hur? =P

Här är låtarna som dom ska sjunga.

Johan: Alice Coopers Poison
Lars: Nirvanas Smells like teen spirit
Anna: Chers Save up all your tears
Robin E: Bon Jovis You give love a bad name
Robin B: Aerosmiths Dude looks like a lady
Alice: Kiss Heaven's on fire
Kevin: Bon Jovis Living on a prayer


EMA - The Killers


The Killers - Human

Så jäkla bra!

Freda

Hej!

Kom hem för typ 1 timme sen. Åkte till fränsta och hälsade på det andra dagiset där som jag inte hade gjort. Så nu har dom också mitt nummer och jag hoppas att dom behöver en vikarie snart =P

Innan de gjorde jag inte så mycket. Klev upp vid 11. Duschade, brände en ny skiva till bilen, käkade och gjorde mig i ordning. Drog till fränsta och så plockade jag upp Bell och hennes ena kompis, så dom fick åka bil hem =P

Ska snart käka nånting men först måste jag läsa lite bloggar och så ;P

Ciao!


Sängen nästa

Nu är klockan 01.30 och det är la dags att hoppa i säng nu =P EMA va as bra ikväll som alltid =P Många bra artister och uppträdanden =) The Killers va jätte bra, coolt va det också =P Pink är lika bra som vanligt, Katy va as bra, ja alla va bra ;P Härligt att se Beyonce igen =P

Det va riktigt dåligt att inte Xtina vann Best Act Ever *Grrr*. Men men, ingenting att göra åt men hon skulle ha vunnit.

Aja, jag lär la skriva mer om det här i morron. Är svin trött och måste sova nu.

Sleep tight!


EMA Winners 2008

MOST ADDICTIVE TRACK
Coldplay - "Viva La Vida"
Duffy - "Mercy"
Katy Perry - "I Kissed A Girl"
Kid Rock - "All Summer Long"
Pink - "So What"

HEADLINER
Foo Fighters
Linkin Park
Metallica
Thu Cure
Tokio Hotel

ROCK OUT
Linkin Park
30 Seconds To Mars
Metallica
Paramore
Slipknot

ALBUM OF THE YEAR
Alicia Keys - As I Am
Britney Spears - Blackout
Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends
Duffy - Rockferry
Leona Lewis - Spirit

NEW ACT
Jonas Brothers
Duffy
Katy Perry
Miley Cyrus
OneRepublic

VIDEO STAR
30 Seconds To Mars - "A Beautiful Lie"

BEST ACT EVER
Christina Aguilera
Britney Spears
Green Day
Rick Astley
Tokio Hotel
U2

ULTIMATE URBAN
Alicia Keys
Beyonce
Chris Brown
Kanye West
Lil Wayne

ARTISTS CHOICE
Lil Wayne


ACT OF 2008
Amy Winehouse
Britney Spears
Coldplay
Leona Lewis
Rihanna

EUROPE'S FAVORITE ACT
Israel - Shiri Maimon
Italy - Finley
Russia - Dima Bilan
Turkey - Emre Aydin
UK & Ireland - Leona Lewis


Grattis till dom som vann! =)

MTV Europe Music Awards!

Missa inte MTV Europe Music Awards som börjar nu kl 21.00!
Vackra Katy Perry är ju värd för programmet =P


Dynamite


Christina Aguilera - Dynamite

Hennes andra nya låt. Det finns verkligen ingen bättre än Xtina! ;) Hon äger!

Möte

Klockan 6 så skulle det tydligen vara patrull möte. Piss säger jag bara.. Det skulle egentligen vara i morron men dom ville ha det idag istället. Aja, jag ska vara hemma strax innan 8 för då ska jag se på tv för då börjar EMA programmen. Och sen kl 21.00 så börjar ju MTV Europe Music Awards! Vilket jag bara måste se ;P

Fast nu sa mami att hon skulle på ett annat möte, så jag slipper gå på patrull mötet =P Jag går inte dit själv. Och dom får skylla sig själv för dom ringde idag och sa att mötet skulle vara idag istället, 1,5 timme innan det börjar.

Va till affären förut idag med mami och Bella. Handlade lite mer avokado, lussebullar/lussekatter och Expressen + Fredag =P Så direkt när jag kom hem så gosa jag ner mig i sängen med bullarna och tidningarna ;P


Ska ta och träna lite och så innan klockan blir 8. För sen kommer jag sitta bänkad framför tven från 8-12 ;P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En romantisk torsdag som dessutom kan bli ganska produktiv om du väljer att visa framfötterna.


Oxen 21/4-21/5

Du är irritabel, småsaker stör dig rejält och därför riskerar torsdagen att bli ganska bråkig och trist.


Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen blir angenäm om du kan ordna något omväxlande och nytt. Vardagen känns tung och seg.

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för samarbete, affärer, möten och nya projekt. Du inspirerar och du har massor av energi över.


Lejonet 23/7-23/8

Du känner dig ganska trött men du har mycket att göra. Stressar du kan torsdagen bli rätt bedrövlig.


Jungfrun 24/8-23/9

Torsdagen blir trevlig men rätt vardaglig. Det handlar mycket om arbete och om praktisk planering.


Vågen 24/9-23/10

Torsdagen blir avkopplande, lite romantisk men mest händelselös och det är precis vad du trivs med.


Skorpionen 24/10-22/11

Torsdagen bjuder på nöjen och skratt, men en stor del av tiden är du irriterad. Någonting stör dig.


Skytten 23/11-21/12

En riktigt fin dag för lekfull kärlek. Inte många allvarliga ord blir sagda men det behövs inte heller.


Stenbocken 22/12-20/1

Torsdagen handlar mycket om affärer, pengar, boende. För dig som söker något nytt ser det ljust ut.


Vattumannen 21/1-18/2

En romantisk dag, och dessutom passar Månen på att förstärka din naturliga karisma och din intuition.


Fiskarna 19/2-20/3

En dag av eftertanke skulle passa dig bra men torsdagen blir troligen motsatsen, livlig och intensiv.




Källa: Aftonbladet.se


Torsda

Tja!

Sitter här och läser massa bloggar som vanligt =P Men idag käkade jag iaf frukost innan jag satte mig vid datan och det händer inte ofta ;P

Är jätte seg idag. Kroppen känns typ helt död, trött och seg är den. Ska nog ta och gå på en promenad snart så man piggnar till lite =P Och så måste jag göra fruktsmoothie också, då blir kroppen mycket piggare kan jag säga =P

Hej så länge!


Sova

Shit, nu är klockan sådär as mycket igen =P Och jag som skulle lägga mig senast 11 varje dag hade jag tänkt. Tjena, som vanligt så blir det ibland att jag sitter uppe sent iaf. Aja, får la sova lite längre imorron då om det går. Har ju som sagt syskon som är väldigt bra på att föra ett jäkla liv. Annars får jag la sova en stund när alla har åkt till skolan och så =P

Sleep tight!


Oskyldigt dömd

Ska kolla på Oskyldigt dömd som börjar kl 21.00, som vanligt =P Men jag hoppas att det är ett bättre avsnitt idag än vad det va förra veckan. Ska fixa nånting att käka innan också =P


Gick till affären förut med mami, Cassandra & Mimmi. Köpte massa frukt och avokado =P 3 påsar eller ja nät med 5 avokado i varje köpte jag ;P Så jäkla mumsigt! ;)

Följde även med Bella, Danne och 2 av deras kompisar en bit. Cassandra gick med också. Dom vågade inte gå själva, inte ens Cassabdra vågade gå med dom själv utan jag va tvungen att följa med också, för en gubba som bor här precis vid oss brukar komma ut, jag vet inte riktigt vad han gör men jag tror han följer efter dom och såna saker. Men det är deras eget fel för dom har terroriserat han ett tag nu så det är ju inte så konstigt direkt. Men nu vågade han sig inte ut iaf, utan han stod bara och stirrade i fönstret.

Nee nu måste jag fixa nånting att käka innan det börjar ;P

Ciao!


Vinn ett halsband!


Till tävlingen

Vinn en ögonmask!


Tävlingen avslutas söndagen den 9 november.

Till tävlingen

Vinn boken Djävulen bär Prada!


Tävlingen pågår till söndagen den 9 november kl 24:00.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag, värd 1023 kr!


Tävlingen avslutas söndagen den 16 november.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas den 10 november klockan 18.00.

Till tävlingen

Snart mat

Och jag är vrål hungrig =P Jag käkade lite frukost tidigt i morse och sen vid 10 så gick jag och la mig och sov till halv 3. Kan ju säga att det va skönt =P Och nu är jag hungrig som en varg =P Men det är snart mat.

Ska gå på en promenad sen, tänkte gå förbi affären också och handla massa frukt och avokado. Har inte ätit avokado på flera dar nu och jag håller på att bli galen ;P Jag har ätit det varje dag nu ett bra tag och jag kan inte vara utan det =P Så jäkla gott! Jätte gott att ha på mackan också ;)


Nee nu ska jag kolla om maten är klar, håller på att dö av hunger =P

Ciao!


Fortfarande vaken

Jag har inte kommit i säng än. Ska alldeles strax gå och lägga mig för Isak har åkt till Patrik nu så det är äntligen lugnt här hemma =P Jag hoppas att han är borta ett tag så man får sova en stund ;P

Pissigt väder är det idag också, så det är ju inte så farligt att sova bort en stund av den här dan =P Hade varit lite surt om det hade varit fint väder.

Inatt så har jag suttit och läst massa bloggar, kunde ju lika gärna ta och beta av alla inlägg som jag inte har läst när det ändå va valvaka =P Lyssnade på vad dom sa också. Vaxade benen också =P Vart lite rastlös och va tvungen att göra nånting och då kom jag på att jag kunde vaxa benen ;P Valvaka och vaxning, vilken blandning haha =P

Nee nu ska jag sova.

Ciao!


Obama vann!

Så jäkla bra att Obama vann =P Så bra att äntligen en mörkhyad har fått chansen. Det behövs en förändring där och han står ju för bättre grejer en vad McCain gör och han kommer sköta det här jätte bra =P Historia är vad det här är. Nu fattas det ju bara att en tjej blir president där också ;P Vad vet man, nån gång i framtiden så kanske det händer =P


Nu ska jag gå och lägga mig helt, får se om jag kan sova nu när dom andra gaphalsarna är vakna.

Ciao!


Sova kanske?

Sitter här och funderar på om jag ska gå och lägga mig snart eller om jag ska sitta uppe och kolla på valvakan i natt ;P Som faktiskt örjar snart kom jag på =P Hmm, då kan jag nästan lika gärna kolla på det då =P Och med min vanliga tur så lär dom la ringa från dagis tidigt imorron och fråga om jag kan jobba för att nån har blivit sjuk eller nåt, bara för att jag satt uppe och kollade på valvakan =P Men äsch, skulle det hända så får det la gö de då =P Fast risken är nog inte speciellt stor =P Ska nog ta och hämta nånting att käka innan också, lite nattkäk sådär ;P

Jag hoppas iaf att Obama vinner! Vem vill ni ska vinna?



Good night, sleep tight!


Ugly Betty & Desperate Housewives

Ska kolla på Ugly Betty som börjar snart och sen är det Desperate Housewives ;)



Whatcha Think About That


Pussycat Dolls - Whatcha Think About That

Möte med Tina

Hej!

Kom hem strax innan 5. Har varit i ånge och träffat Tina. Jag har fyllt i några papper och så har vi gått igenom mitt nya personliga brev som jag skickade till henne förra veckan. Är alltid lika trevligt att träffa na =)

Det är faktiskt rätt skönt att åka buss, fast jag hatar det =P Då behöver jag inte tänka alls, utan jag kan bara stänga av hjärnan och lyssna på underbar musik ;P

Innan jag åkte så fixade jag med lite saker här hemma. Pratade me mami också. Jag blir så arg på 2 personer så jag håller på att gå i taket av all ilska. Dom pratar så mycket om andra, speciellt en av dom. Om allt som dom tycker att andra gör fel, det är så hemskt när den och den gör det och jag skulle aldrig kunna gö så bla bla. Och så är dom 100 gånger värre! Jag blir så jävla förbannad!  Och så blir jag arg när mami eller min ena syrra ställer upp på dom när vi aldrig får nånting tillbaka. Fast nu lär ju inte mami iaf hjälpa dom nå mer i första taget. Jag är så jävla less på dom och det har jag varit bra länge nu. Jag har sån jäkla lust att bara ge båda 2 en fet smäll och sen ge dom en utskällning som heter duga om all skit dom håller på med. Jag klarar verkligen inte av såna som dom. Borde fan ge dom en jävla utskällning, tror dom skulle bli rätt chockade då för jag skäller inte ut nån i första taget. Förbannad är bara förnamnet på vad jag känner just nu.

Nee nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag träna =P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir lugnare än du hade räknat med. Det krävs tålamod, något som du just nu har rätt ont om.


Oxen 21/4-21/5

Du får en dramatisk och lönsam tisdag. Men det du hade räknat med skulle hända lyser med sin frånvaro.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du har en vardaglig tisdag framför dig nu, utom på kärleksfronten. Kvällen kan bli riktigt passionerad.


Kräftan 22/6-22/7

Du vågar ta ut svängarna och det uppskattas på flera håll, dock inte av alla. Bra kväll för nöjen.


Lejonet 23/7-23/8

Tisdagen handlar i första hand om arbete, och du blir snabbt irriterad om andra människor stör dig.


Jungfrun 24/8-23/9

En avkopplande och rolig tisdag väntar. Sport och nöjen passar allra bäst, kärleken fungerar sämst.


Vågen 24/9-23/10

Tisdagen blir flirtig och rolig men du är snarstucken. Konflikter kan uppstå i alla möjliga sammanhang.


Skorpionen 24/10-22/11

Tisdagen blir underhållande, med gott om skratt. Allra bäst trivs du just tillsammans med goda vänner.


Skytten 23/11-21/12

Bra dag för kärlek och för små lyxiga upplevelser. I övrigt händer praktiskt taget ingenting just nu.


Stenbocken 22/12-20/1

Månen ger dig en spännande tisdag, som gjord för nöjen, sport och utmaningar. Du vidgar dina vyer.


Vattumannen 21/1-18/2

Du önskar dig en stillsam tisdag, något som i viss mån saboteras av en vän med oroande bekymmer.


Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör. Det enda du inte är nöjd med är ditt kärleksliv. I övrigt gott om medvind.




Källa: Aftonbladet.se


Veet

Fick hem ett litet paket idag med Veet - vaxremsor i =P Jag anmälde mig för ett tag sen på Cosmopolitans hemsida om att jag ville vara med och testa dom här vaxremsorna. Sen nu i november så kommer dom skicka ut ett mail med en länk där man ska kommentera den här produkten. När man har gjort det så är man med i en tävling där man kan vinna en årsförbrukning av Veet samt en helårs prenumeration på Cosmopolitan =) Skulle ju inte vara helt fel att vinna =P


Så idag ska jag vaxa benen =P Det är ju tur att jag har väntat nån dag för jag misstänkte att det här skulle komma. Hade tänkt epilera benen igår men det va tur att jag inte gjorde det ;P Men det här får jag roa mig me ikväll. Snyggt med rosa förpackning och remsor hehe =P

Tisda

Tjena!

Fick för mig att det va onsda idag och tänkte skriva det men sen kom jag på att det va tisda =P Är väldigt trött så min hjärna fungerar inte riktigt =P

Ska träffa Tina senare idag. Hade totalt glömt bort det men som tur va så skickade hon ett sms till mig och frågade om det va idag eller i morron ;P Så idag får jag åka buss, hatar att åka buss men jag måste för jag har inte råd att ta bilen. Jag har ju fått ett busskort som jag ska använda då jag ska träffa Tina, om jag praktiserar eller om det är nånting annat med arbetsförmedlingen och så. Och det är ju iaf bra, slipper betala nånting =P

Måste kolla upp hur bussarna går också kom jag på..

Har lite grejer som jag måste göra innan. Ska la börja med det om en stund men först.... ska jag läsa lite bloggar ;P Haha

Ciao!


Sleep tight!

Herregud va klockan är mycket. Måste gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen hoppa i säng =P Tiden har bara sprungit iväg nu när jag har suttit här och lagt in ännu mer musik på min iPhone ;P Men nu får det vara nog för idag.

Har inte gjort sådär jätte mycket sen jag kom hem. Suttit lite vid datan, läst lite, kollat lite på tv. Kollade på Two and a half Men ;P Det är ju bara för bra =P



Good night, sleep tight!






 

Chris Cornell


Chris Cornell - Scream

Han är ju så jäkla bra och hans röst är helt underbar! ;)

Vinn biljetter till Twilight!


Tävlingen avslutas fredagen den 7 november, vid midnatt.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas den 9 /11 kl 23,59.

Till tävlingen

Hemma igen

Kom hem strax efter 5. Har redan tryck i mig 4 pannkakor, va as hungrig =P Har bara ätit 1 gång i dag innan det här då, dumt nog. Gick iaf bra att jobba idag. Va betydligt fler barn idag än i fredags då det bara va 4 =P Dom är så gulliga allihopa ;) Jag hoppas att jag får jobba mer snart =P

Innan jag drog och jobba så gick jag till pappa för han ville prata med mig. Satt där en stund och sen gick jag hem och så åkte jag och mami upp till magdbyn och lämna massa saker. Sen när vi kom hem igen så va det bara för mig att göra mig klar lite fort och dra till dagis sen.

Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!



Skönhetskategori?

God morgon!

Sitter här och funderar på om jag ska lägga till en skönhetskategori. Med lite tips om hur man kan få en finare hy och såna grejer =P Ja vi får la se.

Klev upp 10, riktigt skönt att få sova ut =P Sitter och läser lite bloggar, ska snart fixa nånting att käka ;)

Ska jobba lite senare idag och jag har lite saker som jag måste göra innan dess.

Ciao!


Ska sova snart

Idag har jag typ bara slappat. Legat och kollat på Ugly Betty, Brothers & Sisters, Grey's Anatomy, One Tree Hill och Gossip Girl ;P En riktig tv dag helt enkelt =P






Har precis duschat också. Så skönt att duscha på kvällen innan man ska gå och lägga sig. Gosa ner sig i sängen och bara mysa, synd bara att man inte har nån kille att kramas me =P

Har tränat lite också så någonting vettigt har man ju iaf gjort ;P Städat lite i rummet har jag också gjort. Annars har jag bara slappat framför tven och datan ;P Och sovit ;) Va ju as trött så det va riktigt skönt att sova en stund =P

Nee nu måste jag sova så jag kan vakna pigg och gla tidigt i morron =P

Sleep tight!


Vinn hårvårdsprodukter!



Tävlingen avslutas den 1 december.

Till tävlingen

Grey's Anatomy


Ska kolla på Grey's som redan har börjat ;P

Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas ikväll den 2/11 kl 24.00!

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen passar fint för kärlek, familjeliv och mysiga aktiviteter. Du trivs bäst i rätt små sällskap.


Oxen 21/4-21/5

En lugn och skön söndag väntar. Packa den inte alltför full med småsaker, det kan ge onödig stress.


Tvillingarna 22/5-21/6

Spännande och intensiv blir din söndag. Du trivs när det händer saker hela tiden, gärna på ditt initiativ.


Kräftan 22/6-22/7

Söndagen passar bäst för fysiska aktiviteter av olika slag. Det ger dessutom ditt sinne en smula vila.


Lejonet 23/7-23/8

Du har ont om energi så en och annan vilopaus lönar sig. I övrigt en rolig söndag. Du har gott om tur.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen handlar förmodligen mest om dina kärleksproblem eller andra relationsbekymmer. Lite trist.


Vågen 24/9-23/10

En trevlig söndag väntar, särskilt om du är på resa eller kan krydda livet med omväxling på annat vis.


Skorpionen 24/10-22/11

Ingen märklig söndag egentligen men du får ganska mycket gjort, och det trivs du väldigt bra med.


Skytten 23/11-21/12

Månen ger dig en sensuell, spännande och romantisk söndag. Du hinner med ett givande samtal också.


Stenbocken 22/12-20/1

Rätt så trevlig söndag så länge inte alltför många människor stör dig. Du trivs bäst på egen hand nu.


Vattumannen 21/1-18/2

En romantisk och underhållande söndag väntar. Det kan dock hända att du blir ganska uttröttad av den.


Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar lite väl mycket om gamla misslyckanden. Du har svårt att släppa taget och gå vidare.




Källa: Aftonbladet.se


Sönda

God morgon!

Jag sitter här och känner mig lite trött. Kom i säng vid 4 inatt för min header och bakgrund försvann och då höll jag på att bli tokig så jag fick sätta mig och göra om allting. Va bara att välja en ny stilmall och börja om helt från början med det och alla färger på texten och så. Passade på att ändra färgen på texten och så, vart lite trött på rosa.

Ska la försöka slita mig från sängen och börja städa rummet snart. Orkanen Michelle har varit i farten igen =P Fattar inte hur jag lyckas men det blir alltid as stökigt direkt. Den här gången ska jag iaf försöka hålla det snyggt hela tiden så man slipper den här städningen som tar ett tag. Mycket skönare om man bara behöver dammsuga och kanske plocka undan nån liten grej och inte behöva städa som en galning varje gång typ ;P

Men först måste jag läsa lite bloggar ;P Haha ovanligt va? Har börjat bli en rutin nu =P Jag vaknar, kanske hämtar nånting att käka, bloggar lite och läser massa bloggar ;P Bloggnörden Michelle ;P

Ciao!


Haha ;)



Haha Brooke är som mig hon när det gäller bilen =P Jag hade gjort precis samma sak ;P

In The Ayer


Flo Rida ft. Will.I.Am - In The Ayer

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Äventyr, spänning och kärlek gör din lördag till en festlig upplevelse. Extra plus om du är på resa nu.


Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir inte så märkvärdig men ändå ganska mysig, i varje fall om du undviker att stressa.


Tvillingarna 22/5-21/6

Ha inte för bråttom, du kan missa fina möjligheter om du inte tar en och annan paus. Festlig lördag.


Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för sport och för tävlingsmoment, men i övrigt händer det praktiskt taget ingenting just nu.


Lejonet 23/7-23/8

Du får en avkopplande och trevlig lördag som får lite extra glans av att du dessutom har tur i kärlek.


Jungfrun 24/8-23/9

Chans till fina affärer men i övrigt en ganska trist dag. Du är lättirriterad och ser kritiskt på det mesta.


Vågen 24/9-23/10

Lördagen blir lekfull och rolig, och du har dessutom tur i kärlek. En flirt kan pigga upp kärlekslivet.


Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen blir mysig, det händer visserligen inte särskilt mycket men du trivs ganska bra ändå. Fin kväll.


Skytten 23/11-21/12

Med Månens hjälp fylls din lördag av romantik, glamour och sköna upplevelser. Du är mycket charmig.


Stenbocken 22/12-20/1

Ingenting speciellt händer och det passar dig bra, för lugn och ro är precis vad du längtar efter just nu.


Vattumannen 21/1-18/2

Du är en smula trött men det hindrar dig inte från att få en glittrande, underhållande, romantisk kväll.


Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir ganska mysig men du fokuserar lite väl mycket på de problem som finns i omgivningen.




Källa: Aftonbladet.se


The Fog

Jag kollade ju på The Fog i natt. Jag tycker inte att den va sådär jätte bra direkt. Jag trodde att den skulle vara bättre. Tycker den va lite tråkig och inte va den läskig heller. Jag har inte sett nån skräckis som har varit läskig. Jag vill se en skräckis som man blir så rädd av att man håller på att skita i brallan typ =P Är det nån som har nåt bra tips på en riktigt läskig skräckfilm?

I den lilla staden Antonio Bay skrämmer en fasansfull och ondskefull kraft dold i tjock och dödlig dimma livet ur stadsborna. Insvept i dimman ruvar en mystisk kusligt hämndlysten varelse, som invånarna i staden gärna skulle vilja avslöja - innan det är för sent.


RSS 2.0