Shooter

Kollade på den i lördags och igår. Har missat en halvtimme av början båda gångerna, vilket är rätt irriterande. Hade velat se hela igår men då kolla vi ju på filmen som gick på 5an. Men den lär la gå snart igen så jag kan få se den helt från början =P Hann bara se lite från början då det va reklam. Men det jag har sett av den gillar jag iaf väldigt mycket ;P Har en väldigt blandad smak när det gällar film och musik, och den här actionrullen är helt i min smak ;P Ska köpa den nån gång =P Tycker ni ska se den om ni inte har gjort det redan =P

Bob Lee Swagger ansågs vara en av de bästa krypskyttarna i världen. Hans karriär fick dock ett abrubt slut när under ett uppdrag han orsakat en oskyldig persons död. Han har nu dragit sig tillbaka från civilisationen och lever ensam i en stuga ute i skogen.

En dag dyker hans gamla uppdragsgivare upp och ger honom ett uppdrag han inte kan tacka nej till - den före detta yrkesmilitären ska nu förhindra ett mordförsök på USAs president. Genom hans unika erfarenhet och kunskap ska han kartlägga mördarens plan och förhindra den. Men något går fruktansvärt snett och nu är det istället han som är den jagade.

Skådespelare: Mark Wahlberg, Michael Pena, Kate Mara, Danny Glover, Ned Beatty, Elias Koteas, Tate Donovan, Levon Helm & Rhona Mitra.


Nee nu måste jag käka frukost, min mage håller på att dö av hunger =P

Ciao!


Kommentarer
Postat av: sonja

michelle hur gör man om man vill lägga upp en film från youtube på bloggen?=) fattar ingenting av de där. allt bra annars med dig då?=) har du fått något jobb?

2008-06-30 @ 17:14:25
URL: http://fluffsonja.blogg.se/
Postat av: Greger & Gertrud Gregorius

Hejsan :-)

Glöm inte att anmäla din blogg till GREGORIUS BLOGGTOPP - platsen för dom som vill synas ;-)

kramar/G&G

2008-06-30 @ 20:19:50
URL: http://www.metrobloggen.se/gregorius
Postat av: Greger & Gertrud Gregorius

Din blogg är tillagd som bubblare på GREGORIUS BLOGGTOPP!

Nu är det upp till DIG att få dina läsare att rösta på Din Blogg, och man kan lägga en röst/dygn.

Använd gärna bannern vi lagt upp och länka! Lycka till!

Tänk på att du måste ha fler än 10 röster på en vecka för att inte åka ur listan!

/G&G

2008-06-30 @ 21:46:53
URL: http://www.metrobloggen.se/gregorius

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0