Skolan

Igår så åkte jag in senare till skolan. Efter lunch så va vi uppe i gymnastiksalen och prata me Anna, våran dans lärare. Hon e verkligen jätte trevlig och rolig =P Jag tror vi kommer ha jätte skoj me henne =D Vi prata lite om hur mkt vi har dansat innan, lite om oss själva, hur länge hon har dansat och massa annat. Tror de här kommer bli riktigt skoj =P Får hoppas att vi blir 2 till i klassen oxå för just nu e vi bara 4. E ju inte så skoj om nån skulle bli sjuk när vi e så få. Sen när vi va klara så åkte jag hem.

Idag så har vi varit på uppdrag Fränsta elle va dom kalla de =P Hehe så nödvändigt för mig =P Trodde att de skulle va nåt annat på morron för de där skulle egentligen va kl:14.30 men de va de tydligen inte. Åkte iaf dit så jag va där 8.40 i simhallen. Å då hade ju dom inte kommit dit än så jag fick sitta där och vänta. Dom vart uppdelade i grupper och jag fick vänta i 1 timme innan nån från min klass kom. Då kom Helene och Angelica så jag hängde på deras grupp. Innan dess så prata jag en hel del me Kjell elle Kjelle som han sa. Han e trevlig.
De va massa grejer som man skulle göra som tex. att plocka 1 liter hallon, mäta arean på idrottshallen, skriva en berättelse om gruppen och massa annat å så va de olika poäng för uppdragen. Vet inte hur de gick för min grupp för prisutdelningen va efter lunch men jag åkte hem innan för jag hade ingen lust å vänta på kvart över 2 bussen sen, för vi skulle ändå inte gö nå mer än de.

Är hundvakt åt Linda och Marko så nu e Tjorven här =P  Hon ska va här tills på månda kväll elle tisda. Roligt å ha na här men våra kattungar e inte så himla förtjust i na. Vilket man kan förstå me tanke på hur Ludde har varit mot dom. Men dom blir la van vid na snart.

image75



Har övningskört idag oxå. Gick bra, e lite bättre på att backa nu =P Fast de har gått rätt bra hela tiden. Får se om man får köra till ånge imorron, hoppas de iaf.

Har skaffat en bilddagbok nu oxå. Heter Mischax där..

//Michelle



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0