Halloween

Jag älskar Halloween ;P Alla skräckisar som dom kör och jag skulle vilja bo i usa nu =P Tänk allt pynt och grejs som dom har där nu, fan va nice asså ;P Jag tror nästan att jag är född på fel ställe, skulle egentligen ha blivit född i usa för det är så mycket grejer som jag gillar och så som är amerikansk stil och inte svenskt ;P Och det är allt möjligt.

Har kollat på Idol och nu får man la se vem det är som åker ut men jag ska se skräckisen The Fog som börjar nu ;P


Vinn en väska!


Tävlingen avslutas onsdag den 5/11 kl: 23:59.

Till tävlingen

Vinn en parfym!


Tävlingen avslutas på söndag kl 23,59.

Till tävlingen

Hemma igen

Hej!

Kom hem för en liten stund sen. Har ju jobbat på Bullerbyn idag =P På den avdelningen jag jobbade på så va det bara 4 ungar. Det är ju lov nu så det är ju inte så många ungar på nån av avdelningarna. Va iaf väldigt roligt =P Väldigt gulliga små barn ;) Ska få jobba där på månda också, fast det är inte så lång tid då men det är ju bättre än ingenting. Det är en annan avdelning också så man får ju lära känna lite fler där. Jag hoppas att jag får jobba mer sen =P

Ska la ta och käka nånting nu och läsa lite bloggar =P Måste städa åt Em också innan det blir as mörkt.

Ciao!


Freda

God morgon!

Har precis duschat och nu ska jag skicka iväg mitt andra personliga brev till Tina. Sen ska jag käka frukost och göra mig i ordning innan jag åker och jobbar.

Har sovit bra inatt, va inte speciellt trött när jag klockan ringde halv 8 =P Lär la va trött ikväll ;P Nee nu har jag inte tid att skriva mer.

Hej så länge!


Höök

Sitter och kollar på Höök och skriver på ett ny personligt brev som jag ska skicka till Tina imorron. Bra att skriva flera olika personliga brev så man får lite träning =P


Har inte gjort sådär jätte mycket idag. Läst lite bloggar, skrivit på mitt nya pb, postat ett brev, kollat lite på tv, lyssnat på musik, tränat lite och så.
Ska fixa klart med det sista på mitt pb, kolla klart på Höök, kanske duscha eller om jag ska gö det i morgon bitti, får se hur jag gör =P Läsa lite bloggar och mata Em innan jag ska sova sen. Får hoppas att mina syskon är lite normala idag och går och lägger sig i tid för idag ska jag sova den tiden jag vill utan att bli störd.

Mami besiktade bilen idag. Va flera grejer som måste lagas så i mitten av november ska bilen till Erik igen. Jag hoppas att det går fort att laga den sen så att det inte tar tid så att det blir körförbud på den. För jag har inte speciellt bra vinterdäck så det vore ju bra om vi kan använda mamis bil mer då. Och jag hoppas verkligen att det inte är nånting mer med min bil som måste fixas sen för det har jag inte råd me. Jag kan ju bara hoppas på att jag får jobba mer på dagis efter imorron så jag kan spara ihop till nya vinterdäck lite fortare för det behöver jag verkligen.

Nee nu ska jag kolla klart på Höök =P

Ciao!
Vinn en parfym!


Tävlingen avslutas den 20 november.

Till tävlingen

Tävling!


Till tävlingen

Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas den 2:a november.

Till tävlingen

Vinn en chanel väska!


Tävla hos "Den smarta brunetten" om en väska =)

Tävlingen avslutas den 12 nov

If I Were A Boy


Beyonce - If I Were A Boy

Torsda

God morgon!

Gick upp för en timme sen. Va skönt att få sova 9 timmar =P Vart väckt 1 gång av Isak. Han kom in till mig efter 7 nån gång och frågade om jag va vaken. Knappast =P Men han hade la Cassandra me sig ner också för annars hade han la kommit in igen och sagt att han ville ha frukost eller nåt.

Ska fixa nånting att käka om en stund, har inte orkat gjort nånting än för jag är inte hungrig =P Ska la ta och läsa lite bloggar en liten stund nu ;P

Ciao!


Sleep tight!

Ska snart sova måste bara borsta tänderna först ;P

Oskyldigt dömd va inte lika bra idag som det brukar. Tråkigt när dom har fall där dom först är oskyldig till det brottet som dom sitter inne för men sen så visar det sig att dom har gjort nåt annat så det bara är rätt åt dom att dom sitter inne. Dom har haft nåt sånt fall och det är fan inte roligt. Mycket bättre när personen är helt oskyldig.

Ska läsa lite bloggar innan jag ska sova. Ska försöka få Kim och Cassandra att gå up och lägga sig (iaf gå upp) för jag vill sova utan att behöva höra den där jäkla tven. Lyssnar dom inte så får jag la ta och få ett litet utbrott så drar dom nog =P

Good night, sleep tight!


Oskyldigt dömd

Ska kolla på Oskyldigt dömd som börjar snart =P Så jäkla bra program ;P Persbrandt är ju så satans bra, en av sveriges bästa skådespelare =P Han och Stormare ;P


Ska ta och fixa nånting att käka innan ;)

Ciao!

10 år sedan diskoteksbranden

Idag är det 10 år sedan diskoteksbranden på Backaplan i Göteborg va. Det här är nånting som jag aldrig kommer glömma. Jag bodde där nere då. Vi fick veta på skolan efter det här att en kille från våran skola hade dött där. Sen åkte vi dit med skolan. Det va riktigt sorgligt. Kommer aldrig glömma det.


Idag avtäcks ett minnesmärke på platsen för att hedra offren. Jag hade velat vara där men det är ju lite svårt. Jag ska iaf tända ett ljus för alla dom 63 ungdomarna som dog den här kvällen.


Va i helvete?!Vad är det jag ser på backen? SNÖ! Va fan?! Det ska inte komma nån snö nu, det är för tidigt. Nog för att det bara kom sådär lite och det lär la försvinna snart, men iaf. Det ska inte komma snö än. Jag hatar snö och vill inte att det ska komma nåt alls. Ja okej då, över julafton och nyår så kan det la vara lite snö men sen ska det bort.

Jag, mami & Cassandra åkte och hämtade mamis bil för en stund sen. Tur att grejen kom idag så att den vart klar idag för mami ska besikta den imorron.

På freda så ska jag äntligen få jobba lite =P Dom ringde från ena dagiset i fränsta och frågade om jag kunde jobba på fredag. Självklart va mitt svar ;P Gick faktiskt rätt fort för det va ju inte så länge sen jag va där och prata me dom. Jag hoppas att jag får jobba mer där efter det.

Gick bra uppe i ånge idag. Den där snubben som va där kollade på mitt cv och personliga brev och han sa att det va bra. Så jag kan lämna ifrån mig det sen =P

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar en stund =P

Ciao!

På väg till ånge

Sitter på bussen upp till ånge. Det ska komma dit 2 killar som är duktiga på det här med cv och personligt brev. Det är ju alltid bra att flera personer kollar på ens cv och pb, och eftersom dom här är duktiga så kan man ju få jätte bra tips =P Va tvungen att ta me mig min data eftersom vi inte har nån skrivare hemma så får jag ta me mig min data istället så dom kan kolla på mina grejer.

Va och hämta bilen förut. Då sa han också att mina vinterdäck inte är så jätte bra, speciellt 2. Men det visste jag redan, ska försöka spara ihop till nya däck men det går ju på några tusen så det är ju inte sådär jätte skoj direkt. Får la köpa 2 nya först eftersom det va 2 som va riktigt kassa. Elle ja, det finns typ inga dubb kvar på dom men annars är dom okej så liksom. Men men, får spara till det som sagt.

Skriver mer sen.

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Petig planering och genomtänkta mål förvandlar onsdagen från en vanlig vardag till en framgångssaga.


Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir spännande och ganska kaotisk, och det beror inte på yttre händelser utan på dina beslut.


Tvillingarna 22/5-21/6

Ganska många skratt och kanske en nöjeskväll som avrundning, men i övrigt blir onsdagen vanlig.


Kräftan 22/6-22/7

En bra dag för sport, utmaningar och alla typer av tävlingsmoment. Du vill mäta dina egna förmågor.


Lejonet 23/7-23/8

Trots att många trevliga saker händer känner du dig frustrerad och du hamnar lätt i hetsiga diskussioner.


Jungfrun 24/8-23/9

Du har gott om energi och onsdagen blir produktiv. Samarbete är den bästa vägen till fina resultat.


Vågen 24/9-23/10

Våga lyxa till det lite om du vill njuta ordentligt av onsdagen. Unna dig till exempel en delikat middag.


Skorpionen 24/10-22/11

Månen ger dig en intensiv och spännande onsdag. Det handlar ovanligt mycket om kroppens behov.


Skytten 23/11-21/12

Onsdagen kan bli riktigt romantisk, i övrigt händer det dock inte så mycket. Kanske något shoppingfynd.


Stenbocken 22/12-20/1

En bra dag för kärlek och romantik men det krävs att du vågar ta första steget, annars händer inget.


Vattumannen 21/1-18/2

Du är för trött och blir mest irriterad när omgivningen försöker pigga upp dig. Unna dig en lugn kväll.


Fiskarna 19/2-20/3

Bra dag för sport och för tuffa utmaningar. Känsliga frågor däremot ställer ideligen till bekymmer nu.

Källa: Aftonbladet.se

Onsda

God morgon!

Har ni sovit gott? Jag har sovit bra när jag väl somnade. För jag har ju syskon som inte alltid är helt normala. Först så förde dom ett jäkla liv uppe i mamis rum, Cassandra och dom fattar ju inte att man inte behöver sitta uppe halva nätterna bara för att det är lov, utan man kan u faktiskt gå och lägga sig i tid iaf. Sen vid 12 så kom 2 av dom ner, satte på tven, drog igång mikron och förde liv. Men då vart jag förbannad och gick upp och sa till dom och stängde av tven. Jag som äntligen kom i säng vid 11, ja då ska dom andra förstöra det. I över 1 timme försökte jag sova.

Ska sitta här en liten stund till och läsa lite bloggar innan jag måste göra mig i ordning.

Hej så länge!


Godnatt

Snart ska jag sova. För en gångs skull så ska jag komma i säng i tid för det funkar inte längre att alltid komma i säng efter 12 varje dag och sen gå upp tidigt. För som sagt, här hemma är det ju ett jäkla liv på morgonen så man får ju aldrig sova och jag är nästan alltid trött. Så nu ska jag börja lägga mig senast 11 på kvällarna för jag vill bli pigg och inte hela tiden känna mig trött.

Erik ringde iaf tidigare idag och sa att min bil va klar =P Jippie! Det tog inte lång tid för han att fixa min bil. Jag lämna in den vid halv 1 och strax efter 4 nån gång så ringde han och sa att den va klar + att det inte vart så dyrt som det hade kunnat bli om han hade behövt byta mer grejer på den, så det va också bra ;P Så nu har jag en hel bil + att han bytte till vinterdäck också så nu behöver jag inte tänka på det. Ska fixa egna grejer så jag kan byta dom där däcken själv sen, fast första gången måste nån va me så att allting blir rätt men sen så =P Ska inte behöva fråga nån om det utan jag ska gö det själv, lättast så. Ska iaf hämta bilen imorron och lämna in mamis bil igen. Får hoppas att han får den där grejen i morgon så att han kan fixa hennes bil så den också blir klar nån gång.

Va på ett möte förut också på forum. Det va om hur vi ska kunna fixa ungdomsgården här me grejer och så. Dom 2 lokalerna som finns som man kan ha ungdomsgården i, ena lokalen har dom den redan i men den behöver renoveras. Dom är inte sådär jätte bra ifall om det börjar brinna. Jag tycker att dom skulle ha ett rum på övervåningen istället där det finns massa fönster så man kan hoppa + att det inte är så jäkla högt så man slår inte ihjäl sig. Och så dörren då. För i rummet som dom använder nu där finns det inga fönster, så börjar det brinna vid dörren så är det ju kört. Och det andra rummet, ja där finns det flera jätte små fönster där ingen tar sig ut och så finns det 1 där man kan ta sig ut, fast det sitter lite högt och det finns ingen stege vid det fönstret. Sen är det ju 2 dörrar, men det är trångt i båda gångarna utanför. Men men, det rummet är iaf bättre än det dom har nu för där finns det bara i utgång. Får la se hur det blir.

Nee nu måste jag sova. Sleep tight!


Hemma igen

Kom hem för en liten stund sen. Åkte till fränsta och lämnade in bilen till Erik. Får hoppas att den kan bli klar fort =P Fick iaf ta me mamis bil hem, den är inte klar än men dom hade inte fått hem den där grejen till fläkten så vi fick ta hem den så länge. Grejen kanske kommer senare idag, får hoppas på det.
Bilen kändes hel konstig, den va inte alls som vanligt liksom. Vet inte vad som har hänt me den nu men jag hoppas att hennes bil blir normal sen igen =P

Drog iväg och köpte mat till Em, för hennes mat tog slut igår så det va ju tur att jag fick ta hem mamis bil ;P

Och nu sitter jag här me Knarpus i knät, han ska ju trängas hela tiden den lilla grisen ;P Gärna lägga sig på datan också =P Ska läsa lite bloggar nu, innan jag måste göra massa andra saker.

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En perfekt dag för djupa tankar och långsiktig planering. Särskilt kvällen ger möjlighet till ny insikt.


Oxen 21/4-21/5

Du har en spännande dag framför dig. Det handlar om ditt inre, inte om yttre händelser. Ny längtan väcks.


Tvillingarna 22/5-21/6

En rätt trevlig tisdag men det blir ingen riktig fart på saker. Själv känner du dig en smula tankspridd.


Kräftan 22/6-22/7

Tisdagen blir mycket intressant, visserligen inte konfliktfri men väldigt givande. Du lär dig något nytt.


Lejonet 23/7-23/8

Det är något du inte alls gillar, kanske en egenskap hos dig själv eller ett mål du inte lyckas uppnå.


Jungfrun 24/8-23/9

Din tisdag blir lekfull och rolig, kanske flirtig. Kärleken kan trassla men i övrigt en dag att njuta av.


Vågen 24/9-23/10

Tisdagen blir händelserik på flera sätt. Du får ett intressant förslag och din intuition ger nya idéer.


Skorpionen 24/10-22/11

Nymånen ger dig en speciell tisdag med många funderingar. Under kvällen inser du något viktigt.


Skytten 23/11-21/12

Tur i kärlek men i övrigt blir tisdagen inte särskilt originell. Vardagliga, ganska trevliga saker händer.


Stenbocken 22/12-20/1

Du längtar efter romantik och den finns inom räckhåll, men det krävs förmodligen att du planerar väl.


Vattumannen 21/1-18/2

Tisdagen ställer dig inför någonting som du helst inte vill erkänna, kanske trassel ur det förgångna.


Fiskarna 19/2-20/3

En mycket bra dag för utmaningar av alla slag, gärna rent fysiska eller i samband med ditt yrkesliv.

Källa: Aftonbladet.se

Tisda

Hejsan!

Sitter här och slöar i sängen och kollar på Xtinas nya video =P Hon är ju helt underbar den där bruden ;P Alla hennes videos är hur bra som helst, hennes musik och röst är helt UNDERBAR och hon är så vacker, snygg, sexig ja allt sånt där ;P Finns ingen som slår henne =P Ja hon är min största idol och förebild så jag kan prata på hela dan om hur underbar hon är hehe ;P


Men det kan jag inte för om 2 timmar så ska jag lämna bilen hos Erik och jag har en del saker som jag måste göra innan dess. Så det är lika bra att jag börjar nu för annars kommer jag inte hinna. 

Ciao!


Keeps Gettin' Better Music Video!


Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better

Som jag har längtat efter den här videon! =P Så bra! Nu vill jag se den på tv me bättre bild ;P Är hon inte helt underbar? =P Det finns verkligen ingen bättre än Xtina! ;)

Nu ska jag sova

Och det är på tiden. Jag som satt här för en stund sen och tänkte att jag skulle lägga min innan 11. Jo men tjena. Som vanligt så kommer jag inte i säng den tiden jag har tänkt. Är just nu fast i Marie Plosjö's blogg ;P Har läst flera sidor, va ju länge sen jag läste hennes blogg men äntligen så har jag lagt till den på min favorit lista på bloggkoll =P Tycker hon verkar vara helt underbar! =)

Nee nu måste jag slita mig från bloggen och stänga av datan, för nu måste jag verkligen sova.

Sleep tight!


Pussycat Dolls


Pussycat Dolls - I Hate This Part

Underbar låt och video =) Och dom är ju så otroligt snygga ;)

Tävling!


Tävlingen avslutas Tisdag den 28/10 kl 23.59.

Till tävlingen

Doctors

Har kollat på det nya programmet Doctors =P Bra program måste jag säga =P Dom kommer nog ta upp massa intressanta saker. En grej som dom tog upp idag va rökning. Fy va mycket skit den där lilla pinnen innehåller. Och lungan som man fick se va ju inte så fräsch direkt. Man blir ju äcklad bara av att se det där. Tur att man inte röker och aldrig kommer göra heller. Jag hatar röken och skulle aldrig kunna gå runt och stinka äcklig rök hela dagarna. Nee usch!

Vill ni se det så går det varje dag kl: 16.554:an =P Fast inte på helgerna ;P

Amerikansk pratshow från 2008. De fyra läkarna, Lisa Masterson, Andrew Ordon, Jim Sears och Travis Stork ger medicinska råd och ställer diagnoser. De ger också tips på vad man själv kan göra för att leva ett hälsosamt liv och gästas av namnkunniga specialister.


Möte

Kom hem för 1 timme sen. Har varit och träffat Tina elle ja hon hämta upp mig och så åkte vi till fränsta och fortsatte där =P Båda bilarna här hemma är ju trasiga och bussarna går ju inte normalt i den här hålan så hon hämta mig. Vi prata om en hel del och jag har en del grejer som jag måste gö innan fredag. Har även massa grejer här hemma som jag måste göra + att jag måste hjälpa mami med massa saker också så jag kommer ha fullt upp hela dagarna nu.

Ska läsa lite bloggar innan jag ska ut och ta in massa ved.

Ciao!


Vinn en Rosa iPod Nano!


Tävlingen avslutas den 2/11 kl 23,59.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du är synnerligen impulsiv och det påverkar din måndag, huvudsakligen i en positiv riktning. Full fart.


Oxen 21/4-21/5

En helt vanlig vardag väntar. Många småsaker som måste göras, många vardagliga beslut att fatta.


Tvillingarna 22/5-21/6

Måndagen blir trevlig. Du är mycket sällskaplig och du har lätt för att komma överens med omgivningen.


Kräftan 22/6-22/7

Gott om energi har du men det är svårt att välja rätt mål. Risken finns att du blir rätt frustrerad.


Lejonet 23/7-23/8

Måndagen passar perfekt för samarbete, möten, nya idéer och samtal. Däremot ingen bra dag för sport.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är ovanligt tävlingsinriktad och det kan skapa konflikter, särskilt i hemmet. Dock vinner du oftast.


Vågen 24/9-23/10

En härligt sensuell, flirtig, rolig måndag väntar. Du är idérik till max så runt dig blir ingenting tråkigt.


Skorpionen 24/10-22/11

Du måste få fundera lite, eftersom du inte riktigt vet vilka mål du skall satsa på. Ganska stillsam dag.


Skytten 23/11-21/12

Måndagen handlar nästan enbart om kärlek och romantik. Extra lyckad dag för dig som jobbar i media.


Stenbocken 22/12-20/1

Du är retlig och du tål inte förseningar. Fysisk aktivitet hjälper dig att hålla humöret på jämn köl.


Vattumannen 21/1-18/2

Du känner dig ganska trött och sliten men måndagen blir ändå produktiv och rolig. Ljus gör dig piggare.


Fiskarna 19/2-20/3

Ingenting speciellt händer om du inte tar egna initiativ. Lite impulsivitet ger dig en roligare måndag.

Källa: Aftonbladet.se

Månda

Tjena!

Har precis käkat frukost och nu sitter jag här i sängen och slöar lite =P Ska läsa lite bloggar innan jag måste göra mig i ordning, ska träffa Tina idag.

Jag hoppas att mami får tillbaka bilen idag också. Att den där grejen som Erik hade beställt kommer idag, för det vore ju bra att ha bilen eftersom jag ska lämna in min också och jag har ingen lust att behöva vänta på nån buss i 100 år. För här så går dom ju knappt, skit håla bor man i.

Aja nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Behind the scenes of KGB part 3Videon kommer vara as bra! ;P

Diskoteksbranden i Göteborg

Jag har precis kollat på Kalla fakta. Idag va det om diskoteksbranden i Göteborg.

I år har det gått tio år sedan diskoteksbranden i Göteborg. 63 ungdomar miste livet i en brand som är en av de värsta brandkatastroferna i Sverige i modern tid. Rozebeh, Anita och Milorad var alla tre på diskoteket och de berättar om sina upplevelser den hemska natten som förändrade deras liv. Det blir också ett reportage om segregationen och de sociala motsättningar som fanns i Göteborg vid den här tiden.

På onsda är det 10 år sen det här hände. Vi bodde där nere då och en kille från min skola dog där. Sen va några av mina kompisars syskon där också men dom klara sig som tur va. Jag kommer ihåg när vi åkte dit me skolan, det va riktigt sorgligt. Sen kommer jag ihåg att skolsköterskan hade en bild på Baback uppsatt vid sitt skrivbord och när jag va in till henne så började vi prata om han. Mest hon eftersom jag inte kände han, han va några år äldre. 

Så jäkla hemskt det där. Jag fattar inte va dom där killarna tänkte me. Röven antagligen eftersom att dom inte fattade att man inte leker med eld. Tänder man på så som dom gjorde så är det la fan klart att det kommer sluta i katastrof. Usch säger jag bara..

Konsert i Abu Dhabi, 24 oktober
Här är några bilder ifrån Christinas konsert i Abu Dhabi. Jag hoppas att hon kommer hit till sverige nånting igen för jag måste se na! ;P

Jag bara längtar till sommaren 2009 då hennes nya album kommer ut =D

Tusenbröder

Har kollat på Tusenbröder säsong 2 =P Älskar verkligen den serien och filmen, helt underbart bra ;P Har inte kollat på det hela tiden, har diskat, hängt lite tvätt och plockat av lite medans också =P Och så har jag läst bloggar ;P Men jag har ju redan sett den flera gånger så jag vet ju ändå vad som händer =P Hade tänkt kolla på filmen nu =) Va bra länge sen jag såg den nu och jag måste bara se hur allting slutar ;)


Nu har mami vaknat till liv =P Har varit själv här ett tag, hon sov och Isak har sovit bra länge nu.

Nee nu ska jag hämta nånting att käka och sen sätta mig här igen och kolla på Tusenbröder - Återkomsten =P Börjar bli lite irriterad på den där musiken som börjar om och om igen hela tiden =P Vet inte hur många gånger den har börjat om men många är det.
Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En stormig men intressant söndag väntar. Stor risk för konflikter men också många nya möjligheter.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen passar extra fint för friskvård. Passa på att njuta av avkoppling, nyttig mat, frisk luft.


Tvillingarna 22/5-21/6

En avkopplande och rolig söndag väntar. Allra bäst trivs du tillsammans med goda vänner eller kolleger.


Kräftan 22/6-22/7

Du behöver en hel del utrymme för att må bra, just nu tål du inte att andra lägger sig i dina funderingar.


Lejonet 23/7-23/8

En lekfull och romantisk söndag med många olika saker att glädjas åt. Du är dessutom mycket kreativ.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen handlar mest om plock och pyssel, småsaker som måste göras. Extra vila ger dig ny energi.


Vågen 24/9-23/10

Månen gör din söndag till en intensiv upplevelse. Här finns utrymme för kärlek, nöjen och kreativitet.


Skorpionen 24/10-22/11

Söndagen blir en mycket stillsam historia, särskilt om du får välja själv. Naturupplevelser ger ny energi.


Skytten 23/11-21/12

Mest handlar det om kärlek men du värnar om andra relationer också. En bra dag för djuplodande samtal.


Stenbocken 22/12-20/1

Du har många planer men måste ändra på dem av praktiska skäl och det gör dig på ganska dåligt humör.


Vattumannen 21/1-18/2

En utmärkt dag för att resa, tävla eller upptäcka nya saker. Du mår bra av vidgade vyer och utmaningar.


Fiskarna 19/2-20/3

Din söndag passar fint för sport men blir i övrigt stillsam och ganska händelselös. Inga större nyheter.
Källa: Aftonbladet.se


Vintertid

God morgon!

Ni har väl inte glömt bort att ställa tillbaka klockan 1 timme idag? =P Kan ju bli lite jobbigt om man inte har gjort det ;P

Vaknade för en halvtimme sen. Bara några minuter efter att jag hade vaknat så knackar det på dörren. Det va lilla Isak =P Han kom in och frågade om jag va vaken. Sen sa han att mami har ont i magen och han vill ha frukost. Elle ja han ville att jag skulle laga mat åt han. Men nån måtta får det va, jag ställer mig inte och lagar mat precis när jag har vaknat och han kan faktiskt äta mackor eller nånting annat till frukost =P Han brukar vilja ha mat till frukost, men man kan inte alltid få det.

Sitter här i soffan med Knarpus bredvid mig och Isak en bit ifrån. Han säger åt mig hela tiden att jag ska kolla på tv, det är nåt barnprogram =P Han är väldigt bra på att tjata ;P

Nu ska jag gå och fixa lite frukost till mig själv också, är bara Isak som har fått =P

Ciao!


Behind the scenes of KGB part 2Jag längtar tills på månda då den här videon har premiär =P

Varg

Kollade klart på filmen Varg förut. Jag tycker den va rätt bra. Peter Stormare är ju helt klart bäst =P En av sveriges bästa skådespelare. Dom andra va la sådär. Det hände la inte sådär jätte mycket i filmen. Tycker inte att personerna visa några känslor direkt för varandra. Med tanke på det som händer så borde det finnas lite mer känslor. Stormare lyfter hela filmen, han gör sitt jobb bra till skillnad från dom andra. På nåt sätt tycker jag ändå att filmen är rätt bra, men det är mest för att Stormare är med och gör ett bra jobb =P

Varg är en storslagen film om Klemens (Peter Stormare) och hans systerson Nejla som lever mitt i det norrländska landskapet på gränsen mellan Sverige och Norge.

Klemens är en enstöring som mest sköter sig själv men kommer i konflikt med lagar som stiftas i Stockholm. Hans systerson Nejla ser upp till honom och vill till varje pris leva samma liv. Men vare sig hans mamma eller samhället vill låta detta ske.

Allting ställs på sin spets när deras sätt att leva blir attackerat från ett oväntat håll, och de ser sig tvingade att handla utanför lag och rätt. Ett välriktat yxhugg ställer deras liv och relation på svåra prov. Vem kommer att ta på sig skulden för det som har hänt?


Stjärnor på is

Ja ikväll så åkte Marie ut. Jag tycker inte att hon skulle ha åkt ut, hon r ju blivit jätte duktig! Malin skulle ha åkt för hon är inte bra och idag va hon inte speciellt bra. Tycker det är tråkigt att dom som är bra åker ut medans dom som är dåliga får vara kvar, som Malin & Tony.


Tycker alla andra va jätte bra idag =) Dom blir ju bara bättre och bättre, så roligt att se =P

Vinn en minigoodiebag!


Tävlingen avslutas på onsdag den 29/10 kl: 23.59.

Till tävlingen

Vinn en klänning!


Tävlingen avslutas på tisdag kl 23.59.

Till tävlingen

Behind the scenes of KGBChristina Aguilera
behind the scenes of "Keeps Gettin' Better" music video.

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Lördagen passar bra för allt möjligt, som glamorösa nöjen eller skön romantik. Du är dock inte så sugen.


Oxen 21/4-21/5

För dig är avkoppling det viktigaste, du behöver få slippa stress och jäkt. Mys i tevesoffan lockar.


Tvillingarna 22/5-21/6

Humöret är inte det bästa, i övrigt blir lördagen fin men du hittar oundvikligen alla fel och brister.


Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för dans och musik men det trista med lördagen är att dina vänner lockas av helt andra saker.


Lejonet 23/7-23/8

Lördagen passar fint för allt som rör ditt hem, om du vill möblera om till exempel. Underhållande kväll.


Jungfrun 24/8-23/9

Bra dag för kärlek men helt okomplicerat blir det inte. Risken för svartsjuka och missförstånd är stor.


Vågen 24/9-23/10

Du trivs bäst tillsammans med din familj eller bland goda vänner. Lugn och ro lockar mer än glamour.


Skorpionen 24/10-22/11

En romantisk stämning kan ge hela lördagen en fin guldkant. Detaljer är viktiga, dofter till exempel.


Skytten 23/11-21/12

Trots att du har turen med dig i det mesta är du inte nöjd. Småsaker stör dig ideligen. Lite tråkigt.


Stenbocken 22/12-20/1

Din lördag blir som allra bäst om du får planera och organisera den själv. Andras idéer stör dig.


Vattumannen 21/1-18/2

Lördagen blir riktigt fin och kan innehålla en hel del romantik, men mest handlar det om nöjen just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Du har gott om energi och lördagen passar bra för sport. En lugn dag i myshörnan skadar inte heller.
Källa: Aftonbladet.se


Lörda

Hej!

Sitter och kollar på tv, har precis käkat frukost =P

Ja och inatt då jag kollade på Varg, självklart så somnade jag ;P Va lite för sent att kolla på film då. Men jag ska kolla klart på den om en stund för jag missade inte så mycket =P

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv ;)

Ciao!


Loulou åkte ut

Ja idag så fick Loulou åka hem. Jag ville att Sepideh skulle åka ut idag för hon va inte bra ikväll. Men men, Loulou har inte heller varit så bra hela tiden. Jag vill ha ut Sepideh och Johan för han är ju as dålig. Visst han är la charmig men rösten, den är gräslig!


Mina favoriter är Alice & Kevin =) Kevin är alltid bra och han va så sjukt bra ikväll ;) Sen Alica har också varit bra nästan hela tiden. Christinas låt Fighter gjorde hon inte bra. Där sög hon men annars har hon varit jätte bra =P Jag är väldigt hård mot dom som gör Christinas låtar eftersom hon är min idol och förebild och hon är den bästa helt enkelt ;P Sen är hennes låtar så otroligt bra och även svåra, så vem som helst kan ju inte sjunga dom och göra det riktigt bra. Har hört nån som kan sjunga hennes låtar rätt bra och jag har gillat det =P Men det är inte många.

Sen så va dom andra riktigt duktiga idag =) Tycker det kan va lite si och så med dom andra ibland. Men idag så va dom jätte bra =P Förutom Loulou, Sepideh och Johan då.

Nu ska jag ta och kolla på Varg =P Har ingen större lust att gå och lägga mig än, min hals stör mig som fan just nu. Kittlas hela tiden och så har jag lite hosta. Så det lär la inte gå att sova på ett tag iaf.

Kanske skriver nånting mer här sen efter filmen, om jag inte har däckat här på soffan ;P


Snart börjar Idol

Om en liten stund börjar Idol =P Blir en kväll framför tven idag ;P Ska fixa lite käk och så innan det börjar ;)

Va ute med Em förut =P Min lilla go tjej. Tog ut na så hon fick springa lite nu på kvällen innan det vart för mörkt. Hon gillar inte att vara ute när det är massa ungar och så som för liv, hon blir lite stressad. Så jag brukar ta ut na på kvällen när det inte är nån ute och så är vi ute en stund då =P Har även städat åt na, borstat och klippt klorna på henne ;) Ska gå ut och ge na hö och lite käk också nu innan idol börjar.

Nee nu måste jag fixa käk till mig och Em ;P

Ciao!


Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas på söndagen den 2 november.

Till tävlingen

Vinn en Kate Moss tröja!


Tävlingen avslutas på söndagen den 2 november.

Till tävlingen

Handlat

Sitter just nu här och käkar lite Plopp, lyssnar på Xtina och läser bloggar =P Ska trycka i mig nån halstablett snart också =P


Gick till affären och handlade lite med mami, Kim, Danne & Bella. Jag köpte clementiner, bananer, avokado, citroner, halstabletter och plopp ;P Va verkligen tvungen att ha halstabletter och avokado ;P Jag har fått ont som satan i halsen och så kittlas det också, och jag hatar när det kittlas i halsen för jag måste antingen hosta eller ha en halstablett i käften för att det ska sluta. Att jag har ont det kan jag stå ut me men att det kittlas, nee fy fan det hatar jag verkligen.

Nu är det käk också ;)

Ciao!


“Keeps Gettin’ Better” Music Video - Behind the Scenes

Behind the scenes på Christinas nya video =P Den har inte släppts en men den har premiär nästa vecka =D Jag längtar! Jag vill se den nu!

Freda

Hejsan!

Usch, idag är jag sjukare =/ Är snorigare, har ont i halsen, lite hosta, lock för öronen har jag också ibland vilket är as irriterande. Skulle behöva gå till affären och köpa halstabletter och massa frukt. Får försöka göra det sen men med min vanliga tur så lär ja la bli ännu sjukare än va jag är nu, imorron. Fy va jag hatar det här.

Ska la fixa lite frukost snart, har ite orkat göra det än. Satan, nu kan jag inte hosta heller utan att det känns som om nån kör ner massa taggtråd och bara drar runt det i halsen som en galning. Jävla skit..

Får ta och lyssna på Christina nu för hennes musik gör mig alltid gla =) Finns ingen som är lika underbar som hon ;)


Hon är ju sååå snygg! ;)

One Tree Hill & Prison Break

Har varit hemma hos Helene i några timmar och kollat på One Tree Hill & Prison Break =P Lika roligt som vanligt att träffa henne ;) Fick chilinötter, chips och drick av hennes pappa, väldigt snällt av han =) Shit va stressad man blir av PB ;P Jag blir helt tokig när jag tittar på det programmet =P Ena sekunden så går det skit bra för dom sen håller det på att gå åt skogen, och sen klarar dom det eller i vissa fall inte =P Jobbigt det där =P Men bra som satan är det ;)Fick me mig 2 avsnitt av Prison Break som jag hade tänk kolla på nu =P Lite sent men jag orkar inte vänta tills i morron ;P Så det ska jag roa mig me innan jag ska sova :)

Sleep tight!


Hem till Helene lite senare

Ska hem till Helene lite senare =P Vi ska kolla på One Tree Hill (ovanligt va? ;P) och Prison Break =P Ska bli skoj =P Får hoppas att jag inte smittar henne med min jäkla förkylning bara ;)Ska ta och göra mig i ordning också. Sen ska jag se om jag hinner städa lite åt Em också. Lättast att städa åt na varje dag så blir det inte så skitigt ;P Sen måste jag posta ett brev också innan jag drar upp till Helene.

Nee nu är det bäst att jag går =P

Ha en trevlig kväll!

Ciao!Someday (I Will Understand)


Britney Spears - Someday (I Will Understand)

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En produktiv och spännande torsdag som blir allra bäst om du unnar dig en sund kväll med god vila.


Oxen 21/4-21/5

Torsdagen börjar inte bra alls men efter en ansträngande dag väntar ändå en mysig, avkopplande kväll.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du har riktigt roligt under dagen men det finns en risk att ett gräl fungerar som torsdagens avrundning.


Kräftan 22/6-22/7

Du får mycket gjort och om du dessutom avslutar dagen med några rejäla skratt så får du ny energi.


Lejonet 23/7-23/8

Gott om trevliga möten, intressanta samtal och romantiska ögonblick. Dessutom får du en del nya idéer.


Jungfrun 24/8-23/9

Inget särskilt händer under dagen men kvällen blir märklig. Nya möjligheter, men risk för svartsjuka.


Vågen 24/9-23/10

Torsdagen bjuder på både kärlek och spänning. Du känner dig ovanligt efterfrågad och uppskattad just nu.


Skorpionen 24/10-22/11

Efter en riktigt dålig start blir torsdagen steg för steg bättre, och kvällen blir faktiskt minnesvärd.


Skytten 23/11-21/12

Riktigt bra dag men avrunda den ganska tidigt om du inte vill uppleva en onödig och trist avslutning.


Stenbocken 22/12-20/1

En vanlig torsdag som avslutas med en ovanligt mysig kväll. Rätt sällskap betyder mycket för dig.


Vattumannen 21/1-18/2

Du är lite trött och torsdagen blir dessutom hektisk, så när kvällen kommer vill du inte göra något alls.


Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen ger dig många möjligheter men mest rör dessa småsaker. Kvällen kan dock bli spännande.
Källa: Aftonbladet.se


Torsda

Hej!

Sitter här i sängen och slöar ;P Har ont i hövet och är täppt i näsan, ovanligt. Jag vill bli frisk nu!

Har en del grejer som jag måste gö idag. Ska la ta och börja med det nu. Sen måste jag även ge mig ut i kylan. Är ju svin kallt ute nu =/ Blä!

Ciao!


Dags att sova

Ska nog ta och sova snart om jag ska få sova så många timmar som jag vill innan jag blir väckt av alla gapande ungar här hemma.

Annars då? Ja tidigare så va vi ju bort till Erik och lämnade in mamis bil. Har städat åt Em och lagt in massa halm och hö. Börjar ju bli så svinigt kallt nu på nätterna och även dagarna så hon får mycket sånt nu. Har kollat runt efter jobb, städat lite, varit barnvakt (igen). Jag får vara barnvakt hela tiden nu. Och idag skulle han ju självklart jävlas me mig så jag höll på att bli helt tokig. Danne höll ju på hon också så Isak vart ännu galnare. Jobbiga är vad dom är.

Kollat på tv, lagt in massa musik på min iPhone. Det är la typ det jag har gjort idag =P

Jag vill bli frisk. Hatar att vara täppt i näsan ena stunden och sen snorar man som satan. Ont i hövet nästan hela tiden och skit. Blä säger jag bara!

Nee nu ska jag göra mig i ordning och sen hoppa i sängen =P

Sleep tight!
Oskyldigt Dömd

Nu börjar Oskyldigt dömd =P Det får man ju inte missa ;P Mikael Persbrandt är ju bara för bra =P

Nazir Jarraz har dömts för att ha mördat en polis i samband med ett bankrån. Men när man synar domen och förundersökningen visar det sig att han är oskyldig. Ett polisbefäl har dolt det faktum att Nazir försökte stoppa sina kumpaner till att avlossa de dödande skotten. Men Markus och hans grupp ställs inför ett moraliskt dilemma då det visar sig att rånaren inte är den han utgett sig för att vara.


Musik & Fruktsmoothie

Sitter här och dricker fruktsmoothie och lägger in mer musik på min iPhone =P Fixar över massa musik från skivor till iTunes. Tar lite tid men det är det ju värt ;P Jag måste ha mycket musik. Speciellt Christina Aguilera & One Tree Hill musik måste jag ha! Vilket va det första jag la in =P

Vinn en Top


Tävlingen avslutas på söndag den 26/10 kl 23.59.

Till tävlingen

Vinn en Mascara


Tävlingen avslutas den 5 november.

Till tävlingen

Jävla skit

Va bort till Erik för att mami skulle lämna in sin bil på lagning. Då fråga jag han när han har tid för jag behöver få min bil fixad. Då fråga han va det va för fel och så och jag berätta det. Så han skulle provköra min bil. Men sen när vi kommer ut till bilen och han kollar bak då, ja då ser han att bromsskivan va borta och så va det nånting mer, så det är nere på bara stålen där typ, va inte lika farligt på andra sidan. Så man ska inte bromsa med min bil. Jävligt roligt att höra. Jag hatar att den måste gå en gång till idag, mami och cassandra måste till optikern. Men sen ska den stå hela tiden tills jag ska lämna in den på tisda.

Jag fick ju höra att det inte va nån fara, att den typ bara låter och så för att den hade stått länge. Jag har känt på mig hela tiden att det va nånting men jag har inte kunnat lämna in den bara för att mamis jävla bil skulle paja också. Så nu har den ju fått gått hur mycket som helst och det har bara blivit värre.

Och när jag och pappa bytte till sommardäck på den, ja då slet han ju bort nånting som va rostigt och så sa han att det inte behövdes. Jag har för mig att han sa att det va bromsskivan. Men jag kommer inte ihåg på vilket däck det va. Han är väldigt duktig på att paja saker. Och sitter det grejer där så är det la klart att dom behövs.

Jag är jävligt arg just nu. Så jävla typiskt sånt här. Och den jäveln som ens bara nämner ordet skjuts kommer jag bli galen på!

Onsda

Tjena!

Idag mår jag mycket bättre (än så länge iaf ). Är inte lika snorig, har inte ont i hövet och halsen är bättre. Får hoppas att det håller sig såhär också så att det inte blir sämre snart igen.

Sitter här och käkar nudlar ;P Vart så himla sugen på det, så det fick bli frukosten =P Men det är ju inte den bästa frukosten så jag ska ta och fixa lite fruktsmoothie om en stund och även käka en avokado =P

Men först ska jag läsa lite bloggar ;)

Ciao!


"Keeps Gettin' Better" Promo

Blä!

Ligger här i sängen, har ont i hövet, snorar som fan och är trött. Känner mig som typ Hilda i Ugly Betty =P Ska la göra mig i ordning snart så jag kan sova. Vill få bort den här huvudvärken ett tag. Hade ont i hövet hela dan igår och hela dan idag. Hatar det här. Det är inte ofta jag verkligen blir sjuk, man mår ju dåligt och så ibland, men nu skulle jag tydligen bli riktigt dålig. Halsen är inte heller helt bra. Snart lär jag ju få skit ont i den också, min vanliga tur. Allt på en gång, sen får det fan va nog.

Har iaf kollat runt efter lite jobb, så nånting vettigt har jag iaf gjort ikväll =P

Nee nu måste jag sova.

Sleep tight!


Ugly Betty

Ska kolla på Ugly Betty som börjar nu =P Det får man ju inte missa ;)


Har suttit och fixat med min iPhone. Har lagt in en del musik ;P Självklart är det de första jag gör =P Jag klarar mig inte utan musik ;) Jag har min ipod också med massa underbar musik och den kommer vara lika älskad som vanligt fast att jag har min iPhone =P

Nee nu ska tven få min uppmärksamhet ;P

Ciao!

iPhone

Yes, idag så köpte jag en iPhone ;P Älskar den! Va in till Telia och snackade med en kille där och så bestämde jag mig för att jag skulle ha den =P Så snart ska jag sätta mig ner och gå igenom den ;P


Va ju till stan idag med mami & Isak för han skulle till sjukhuset. Han börja bråka innan vi åkte. Sen vid sjukhuset så kuta han iväg också så jag fick springa efter han. Hos läkaren så gjorde han bara lite grejer med benen och sen sa han att han har nog inte den här sjukdomen. Men när mami pratade med han i telefon så sa han att det antagligen va det och att han skulle ta en röntgenbild. Men så vart det inte nu. Det är ju bara det att han har fått det 2 gånger, efter att han har spelat bandy, fotboll och hoppat när han har lekt. Och det är efter såna grejer som man får ont om man har den här sjukdomen och man ska inte låta barnen gö det då. Men får han ont igen då måste dom ju ta en bild och verkligen kolla. För fan, han får ju så ont så han gråter, skriker, kan inte gå och sen när det blir bättre så haltar han i flera dagar.

Ja när vi va klar där så börja han ju bråka när vi skulle gå till bilen. Jag gick i förväg och sen när dom väl kom så satt jag i bilen och vad gör inte ungen? Jo, han hoppar upp på huven och sen kutar han upp på taket! Där hade jag kunnat bli en riktigt elak hulken. Fy satan va förbannad jag vart på han, kan ju säga att jag hoppa ur bilen så fort jag kunde. Han om nån borde veta att man absolut inte gör så på min bil, för jag blir tokig om nån gör nåt på min bil. Jag som blir arg på dom idioterna som skräpar ner i min bil utan att ta bort skiten efter sig, vilket alla här hemma aldrig gör. Men det här va ju 100 gånger värre!

Handlade lite julklappar sen. Är inte helt klar än, men snart så =P Sen måste jag även köpa massa julgrejer för i år så ska jag ha ett riktigt mysigt rum med massa julsaker ;) Ska nog till och me ha en egen julgran bara för att det är så mysigt ;P

Nee nu ska jag hämta nånting att käka ;P

Ciao!Prison Break

Ja idag börjar säsong 4 av Prison Break =P Snacka om att jag har längtat efter det =P Börjar 22.00.


Har varit barnvakt hela dan från 12 ungefär till 9 typ. Kan ju säga att på slutet så va jag rätt less på Isak för han bara bråka och lyssna inte på mig. + att jag har skit ont i hövet, känns som det ska sprängas, snoret har börjar rinna och så börjar jag få ont i halsen. Är inte speciellt glad just nu.

Har städat, diskat, varit ute med Mimmi och lite andra grejer också. Hjälpte mami att packa upp all mat och ställa in för alla andra bara skiter i det. Skulle ha duschat ikväll, men eftersom ingen annan hjälpte mami så måste jag gå upp tidigt i morron och gö det innan vi ska dra till stan, och jag som behöver sova. Jätte roligt..

Nee nu ska jag läsa lite bloggar en snabbis och sen ska jag bänka mig framför tven.

Sleep tight!


Barnvakt

Är barnvakt åt Isak. Mami, Cassandra & Bella har åkt till stan för att mami ska till sjukhuset och sen ska dom handla. Och imorron ska jag, mami, Isak och kanske Kim också till stan. Vi ska med Isak till sjukhuset för dom ska kolla om han har en barnsjukdom. Sen ska vi handla lite. Jag ska kolla efter julklappar och så. Kanske ska köpa en iPhone på Telia, beror lite på. Mami ska gå in och prata lite med dom idag om lite olika grejer, så får vi se sen.

Jag hoppas att Isak är snäll hela dan nu och inte blir så där jävlig som han är ibland. Men Danne kommer ju hem senare så då kan han ju iaf leka med henne.

Ska fixa med ett spel som han vill spela nu =P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Måndagen blir inte som du hade hoppats. Mest är det yrkeslivet som krånglar. Gott om frustration nu.


Oxen 21/4-21/5

Du vill ha en lekfull och gärna flirtig måndag men skall det bli någon fart måste du satsa rätt hårt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Bra dag för shopping, investeringar och affärer. Dessutom en lyckad dag om du vill knyta nya kontakter.


Kräftan 22/6-22/7

Skäm bort dig själv lite med lyx och njutningar. Månens inflytande gör att du får massor av ny energi.


Lejonet 23/7-23/8

Måndagen blir ganska stillsam och handlar huvudsakligen om känslor. Möjligen en liten flirt också.


Jungfrun 24/8-23/9

Ingen romantisk dag men i övrigt blir måndagen produktiv och trevlig. Bra dag för sport dessutom.


Vågen 24/9-23/10

Du lyckas inte riktigt hitta det soliga humöret trots att måndagen bjuder på många inspirerande möten.


Skorpionen 24/10-22/11

Du längtar efter omväxling men skall måndagen motsvara dina förväntningar måste du ta initiativet.


Skytten 23/11-21/12

Måndagen bjuder på en hel del passion och på många kreativa uppslag. I övrigt faktiskt en lugn dag.


Stenbocken 22/12-20/1

Du fattar ett djärvt beslut och det får blandade konsekvenser. Du är ganska nöjd trots vissa bakslag.


Vattumannen 21/1-18/2

Du behöver vila, avkoppling och okritiska vänner. Måndagen är prefekt för att ladda batterierna lite.


Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs med en avkopplande måndag, särskilt på det mentala planet. Naturen kan hjälpa till med det.
Källa: Aftonbladet.se


Månda

Go morron!

Har varit uppe i 1,5 timme. Vaknade tidigit av mig själv idag. Har vaknat flera gånger i natt och varje gång så fick jag Katy Perrys låt Hot N Cold på hjärnan =P Riktigt störande för det tar bara längre tid för mig att somna om då.

Ska gå och fixa lite frukost nu, min mage morrar just nu åt mig =P

Ciao!


Sleep tight!

Ska snart sova. Måste bara vänta på att Kim ska duscha klart nån gång så jag får komma in i badrummet =P Känner jag ha rätt så lär han stå där inne ett tag =P

Sitter här och funderar på om jag ska ta och skaffa mig en iPhone ;P Jag har velat haft en..ja jag vet inte hur länge nu. Sitter och kollar på Telias hemsida på alla olika priser och så som dom har =P Jag vill verkligen ha en! Måste prata med mami imorron om det.


Har jag gjort annars då? Jag har varit ute och lekt med Mimmi =P Tränat, kört hem 2 kompisar till Bella, suttit vid datan, lyssnat på musik, varit upp på taket och fixat med parabolen, kollat efter jobb, kollat på Grey's Anatomy, One Tree Hill & Gossip Girl =P Nu börjar det hända nånting i GG ;P Ska bli spännande att se nästa avsnitt =P

Ska kolla om Kimmen är klar nu.

Natti natti!


Varit uppe på taket

Va upp på taket för en stund sen. Skulle fixa den andra parabolen för vi kan inte se vissa kanaler nere vilket är väldigt irriterande. Men inte fan fungerade det. Så mami ska ringa Patrik och fråga om han kan komma hit och hjälpa oss eller om han kan säga hur jag ska göra. För vi måste ju få in alla kanaler igen. Jag fixade ju viasat parabolen förut och det fungera ju men den här andra va inte lika lätt att få till.


Nu är det Grey's =P

Ciao!
 

Hot N Cold


Katy Perry - Hot N Cold

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En härligt romantisk söndag, men den innehåller också en hel del irritation över andras sätt att tänka.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir riktigt fin om du unnar dig en lekfull och lite busig dag. Du behöver koppla av ordentligt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du vaknar inspirerad och det leder vidare till en väldigt intressant söndag. Mest handlar det om kärlek.


Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en sensuell och intensiv söndag. Du får ut mest av den om du odlar dina egna intressen.


Lejonet 23/7-23/8

Helst ägnar du dig åt dina käraste relationer i lugn och ro. En bra dag för empati, samtal, ömhet, skratt.


Jungfrun 24/8-23/9

En ganska alldaglig söndag vars största nackdel är att du längtar efter romantik. Ingen sådan i sikte.


Vågen 24/9-23/10

Småsaker går fel och det går dig på nerverna. I övrigt en trevlig söndag med många positiva kommentarer.


Skorpionen 24/10-22/11

Du har gott om energi men lite svårt att välja mål. Lyssna till ditt inre, egentligen vet du vad du vill.


Skytten 23/11-21/12

Bra dag för kärlek, helst i ganska långsamt tempo. Du behöver avkoppling och sinnesro för att må bra.


Stenbocken 22/12-20/1

Söndagen blir rörig men intressant. Du måste ta egna initiativ om saker skall hända på det sätt du vill.


Vattumannen 21/1-18/2

En romantisk, flirtig och rolig söndag som också passar riktigt bra för vila och friskvård. Många val.


Fiskarna 19/2-20/3

Frisk luft och motion kan lätt förbättra din söndag. En mysig kväll som avrundning passar dig perfekt.
Källa: Aftonbladet.se


Sönda

Hejsan!

Har ni sovit gott? Jag har sovit rätt bra. Fick tvinga mig själv att sova längre fast det va ett liv här så jag är lite piggare idag =P Men jag hatar att dom alltid sätter på tven och att ljudet är på as högt och att alla gapar. Vore ju trevligt om dom nån gång kunde visa lite hänsyn och dämpa sig, för jag fattar inte varför man måste föra ett jäkla liv så fort man går upp. Jag skulle ha haft mitt rum på övervåningen för då skulle jag inte bli störd.

Nee nu ska jag fixa lite frukost nu och sen ska jag sätta mig här och läsa massa bloggar =P

Ciao!
Rafael åkte ut

Har kollat på Stjärnor på is. Jag tyckte inte att Rafael skulle åka ut, utan Kicken. Nog för att han strula till det idag men när han körde igen va han mycket bättre än Kicken och det har han ju varit annars också. Rafael är ju en av dom bästa, så det suger verkligen att han åkte ut.


Alla är jätte duktiga. Marie va verkligen mycket bättre idag =) Fattar inte varför hon inte har kämpat lika mycket förut för hon kan ju =P Hoppas hon fortsätter i samma stil. Sen Tony va ju också bättre =P Bra rolig är han också ;P Malin va också bättre, hon är inte lika stel nu som första gången =P Och vilka muskler den bruden har =P Shit asså. Hon skulle kunna göra mycket på isen om hon blir mjukare i kroppen och får lite bättre balans =P Markus, ja han är ju så duktig så det är inte klokt =P Han kommer säker ta hem hela skiten ;P Det såg så lätt ut det han gjorde idag =) Jätte bra!

Ciao!


Vinn en goodiebag!


Innehåll: Laptop väska i Siden från Fluffbabes - Väska, Halsband & Armband från Frozza.se - Armband från Bags & Fashion - Baslack, Handcreme, Lösögonfransar och Lip Balm från Depend.se

Tävlingen avslutas fredag 31 Oktober!

Vinn en goodiebag!


Sofias Fashionroom har i samband med rosa bandet-kampanjen startat en tävling och lottar nu ut en rosa goodie-bag med lite smått och gott. För att vara med och tävla klicka här så kommer du direkt till tävlingen med mer information.
sofiasfashionroom.blogg.se


Tävlingen avslutas den 31 oktober.

SATC

Har precis kollat på Sex And The City filmen =P Den är ju så jäkla bra! ;) Underbar! 


Ska nog ta och städa klart rummet idag. Började igår men det slutade med att jag satt framför mamis data och kollade på hästar med henne =P Finns så många fina hästar så jag blir helt tokig! ;P Skulle vara så roligt att ha en häst, synd bara att man inte har råd. Men nån gång i framtiden så ska jag ha några hästar. Min dröm är ju att ha en shire =P Helst flera ;) Så underbart fina hästar, min favoritras =PMagnum här är så Otroligt fin! Det är så synd att han är död =( Jag har nog aldrig sett en finare shire än han.

Nu tjatar mami att jag ska följa me henne nån stans.

Ciao!


Bilderna är tagna ifrån Stallherkules.com

 

I Hate This Part


Pussycat Dolls - I Hate This Part (Live at Sunrise)


Cp barn

Ja va fick man bli väckt av idag då? Jo, att Bella & Danne står och gapar inne i köket: Hulken, hulken, hulken, hulken, hulken, hulken, hulken, hulken, HULKEN! Jag gillar inte dom just nu. Sådär höll dom på ett tag. Jag skriker: Kan ni hålla käften?! Då sa dom nånting, vart tyst i 1 sekund och sen börja dom: Björnen äter blåbär, björnen äter blåbär, björnen äter blåbär, björnen äter blåbär, björnen äter blåbär (typ 100 gånger). Ja det är nåt fel på dom, det har det varit länge. Cp barn. Fattar inte varför dom alltid måste föra ett sånt jäkla liv, speciellt på morron. Dom vet att jag ligger och sover, det gör det ju inte bättre att mitt rum ligger imellan köket och vardagsrummet. Sämsta stället att ha ett rum på. Och dom vet mycket väl att jag blir jävligt förbannad och att jag sen är det bra länge.Den här bilden har Bella målat och den sitter på utsidan av min dörr. Vad är det dom inte förstår liksom? JAg får ett utbrott när jag alltid blir väckt av massa idioter som aldrig fattar att man kanske för en gångs skull vill sova länge. Dom kan aldrig vara tysta och bara kolla på tv eller nåt. Och sen kan dom fråga varför jag är så arg. Problem i hövet? Antagligen.

Nu ska jag gå på en promenad och hoppas på att jag är lite gladare när jag kommer in.


Kolla på film eller sova?

Ja det är frågan =P Jag är trött men jag vill kolla på SATC filmen ;) Va ju ett tag sen man såg den. Men jag kanske ska vänta tills i morron för jag lär ju somna, men jag vill inte vänta =P Svårt det där ;P Ska nog gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna och så får jag bestämma mig efter det =P

Sleep tight!


One Tree Hill

Hej!

Kom hem för 2 timmar sen. Har ju varit hos Helene och kollat på 5 avsnitt av One Tree Hill =P Helt underbart! ;) Följer du programmet på tv och inte vill veta vad som händer, läs inte det här. Om du vill veta så är det bara att fortsätta =P 
Det här låter kanske lite hemskt, men fan va gla jag vart när Dan sköt Carrie =P Först vart jag gla för att Deb slog en flaska rakt i nyllet på na och sen sköt Dan henne, och sen sköt han henne en gång till eftersom den där jäkla bitchen bara va tvungen fortsätta leva efter det första. Skönt att hon är äntligen är borta.

Sen är ju Jamie bara för söt och så jäkla härlig =P Grandpa Skills ;D And they thought the LAST nanny was crazy. Haha han är för rolig den där grabben ;P Helt underbar!

Sen när Q dör, det va ju bara för sorgligt =( Så himla hemskt. Hua, och stackars lilla Jamie då, han som älskade Q.

Brooke då. Hemskt att se na sådär blåslagen. Men Deb är ju underbar mot Brooke. Och även Millicent som alltid finns där för Brooke. Jag bara ÄLSKAR det här underbara programmet! ;)


Nee nu måste jag åka och hämta Bell.

Hej så länge!


Hem till Helene

Ska hem till Helene om 1 timme ungefär =P Vi ska kolla på One Tree Hill och Idol ;P En riktig tv kväll helt enkelt =P Jag har väntat as länge på att få se fortsättningen på säsong 6 och ikväll så får jag äntligen göra det hehe ;P Ska bli skoj att umgås me Helene också, va ett tag sen nu =P Hon va ju bara tvungen att dra ner till gbg till sin snubbe och lämna mig här uppe i tråkhålan, väntandes på att hon skulle komma hem nån gång så vi kunde ha en till OTH kväll ;P Behöver la inte säga igen att jag Älskar One Tree Hill ;P


Mami klippte mig lite förut =P Mitt hår va rätt slitet, speciellt på höger sida. Jag måste ligga och gnugga som fan på den sidan när jag sover =P Ska nog börja sova med en fläta hela tiden och börja ta bättre han om mitt hår, speciellt topparna.

Nee nu ska jag göra mig i ordning. Springer ju runt i slitna mjukiskläder =P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du väntar dig en helt alldaglig fredag men i själva verket blir det gott om skratt och roliga situationer.


Oxen 21/4-21/5

Fredagen kan antingen bli väldigt romantisk eller vardaglig. Utvecklingen beror på dina egna val.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du får en spännande, sensuell och underhållande fredag, Månen gör att din charm är maximal just nu.


Kräftan 22/6-22/7

Egentligen trivs du bäst med en lugn fredag men du har inget emot romantiska inslag eller rentav passion.


Lejonet 23/7-23/8

Du vaknar på dåligt humör men saker och ting ser ljusare ut redan vid lunch, och kvällen blir rolig.


Jungfrun 24/8-23/9

Du behöver fysisk aktivitet för att kunna koppla av, annars förblir du spänd och det försämrar fredagen.


Vågen 24/9-23/10

Du behöver äventyr och omväxling, allra helst ett miljöombyte. Unna dig något roligt som inspirerar.


Skorpionen 24/10-22/11

Gott om kärleksmöjligheter men i övrigt en ganska stillsam fredag, och det passar dig väldigt bra.


Skytten 23/11-21/12

I sista stund ändrar du dina planer, och det gör fredagen både roligare och mer besvärlig än du tänkt.


Stenbocken 22/12-20/1

Bra dag för kärlek, mysiga stunder hemma, och sport. På dansgolvet trivs du däremot inte alls just nu.


Vattumannen 21/1-18/2

En relation trasslar men du ignorerar detta och njuter av en rolig fredag utan förbehåll. Fin kväll.


Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen visar upp både bra och dåliga sidor. Gott om romantik men också en hel del trista bekymmer.
Källa: Aftonbladet.se


Freda

Go morron!

Jag börjar fundera på om jag har fått nån morgontrött sjuka ;P Även fast jag sover 8 timmar eller mer utan att bli väckt nån gång så är jag as trött. Känns nästan som om jag inte har sovit nånting alls. Bläää!

Ska gå på en promenad innan frukost så då kommer jag garanterat att piggna till =P Sen lär det inte vara sådär jätte varmt ute heller så det gör en la ännu piggare ;P

Ciao!Bröllopsform

Har kollat på Bröllopsform =P Den här gången så va det en familj från göteborg som vi känner =) Va ju flera år sen man såg dom så det va ju as skoj att se hur dom ser ut nu och allt =) Jag kan ju säga att jag skulle gärna bo hos där för dom driver en hästgård =P

Camilla och Niclas har varit gifta i 17 år och driver en hästgård tillsammans. På det sociala planet är de varandras motsatser och de är oense om uppfostran av de fyra barnen. Dessutom har snabbmat och godis satt sina spår och de har tillsammans gått upp 26 kg. Nu är det dags för en förändring. Med hjälp av Martin Lidberg som personlig tränare och relationsexperten Eva Rusz ska paret på åtta veckor komma i sina gamla bröllopskläder igen och slutligen förnya sina äktenskapslöften.


Lindsay Lohan


Det här med brun utan sol är verkligen inte Lohans grej =P Man ser na ju ofta men misslyckade resultat. Skulle jag vara hon så skulle jag gå till nån som gör ett bra jobb. På den här bilden ser hon ju för rolig ut =P Ser ju ut som om hon har tagit en soldusch med strumporna på ;D Här är hon på Diesels Rock n Roll Circus fest i New York.

Handlat

Åkte till fränsta förut med mami. Va först in till ett ställe och lämnade in våran vanliga data. Sen åkte vi till Erikshjälpen och kolla lite. Jag kollade efter böcker som vanligt men det hade inte direkt kommit in några nya. Mami hittade en fin matta som hon köpte. Va en tjej där inne som stod bakom mig och kollade på mitt hår och så sa hon: Vilket fint hår du har. Jag vänder mig om, ler och säger tack =P Är lite roligt när folk säger det till en sådär =P Va ju senast i måndags när några ungar pratade om mitt hår haha ;P

Sen drog vi till affären. Jag köpte lite äpplen, clementiner och passionsfrukt som börjar ta slut och jag har ju det i fruktsmoothien som jag gör =P Sen köpte jag även vindruvor, mer avokado, mjölk, yoghurt, sesamkakor, minestronesoppa och physalis. Va jätte länge sen jag drack minestronesoppa =P Det är jätte gott ;) Och physalis är också gott =P Och för er som kanske inte vet hur det ser ut så är det dom här små gula bollarna här nedanför ;PSka ta och läsa lite bloggar nu. Lär ju ha en hel del inlägg att läsa ;P

Ciao!


Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Torsdagen handlar huvudsakligen om ekonomi eller praktiska beslut av olika slag. Känslorna får vänta.


Oxen 21/4-21/5

Månen ger dig en härligt romantisk torsdag med flera oväntade inslag. Du är dessutom själv impulsiv.


Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen handlar mer om det andliga än om det fysiska och tekniska. Bra dag för riktigt djupa tankar.


Kräftan 22/6-22/7

Mest handlar det om kärlek, romantik och varma familjeband. Torsdagen ser ut att bli riktigt njutbar.


Lejonet 23/7-23/8

Torsdagen blir inte så lyckad. Du fokuserar på det negativa och detta väcker trista reaktioner hos andra.


Jungfrun 24/8-23/9

Du är produktiv, inspirerad och en ovanligt skicklig ledare. Torsdagen passar särskilt fint för arbete.


Vågen 24/9-23/10

En ganska vanlig torsdag passerar. Du trivs extra bra om du kan träffa goda vänner och småprata lite.


Skorpionen 24/10-22/11

En impulsiv, kreativ och synnerligen spännande torsdag ligger inför dig. Du har tur i kärlek dessutom.


Skytten 23/11-21/12

Torsdagen blir vardaglig, mest handlar det om arbete eller rutinuppgifter. Ingenting speciellt händer.


Stenbocken 22/12-20/1

Du är lite irriterad på vissa av dina vänner men i övrigt blir torsdagen riktigt lyckad och trevlig.


Vattumannen 21/1-18/2

Många små irritationsmoment kan leda till dåligt humör och konflikter. Inte din bästa torsdag riktigt.


Fiskarna 19/2-20/3

En dag fylld av energi och goda idéer. Samarbete är nyckeln om du vill nå riktigt fina mål. Mysig kväll.
Källa: Aftonbladet.se


Trött

Hejsan!

Ibland är det verkligen as jobbigt att ha massa småsyskon. Som idag då jag ville sova, ja men då ska dom föra ett jäkla liv direkt när dom kliver upp. Skriker som galningar och håller på. Så jag har blivit väckt ett antal gånger så nu är jag jätte trött. Skulle behöva sova med öronproppar för att man ska få sova i lite lugn och ro här hemma. Det va så skönt när man bodde i lägenhet i 2 år, man fick sova hur länge man ville på helgerna och när man hade sovmorron kunde man också sova ut. Men här hemma så går inte det.

Ska la fixa nånting att käka nu, min mage börjar låta som en tiger nu =P

Ciao!


Godnatt!

Sitter och lyssnar på nyheterna och läser lite bloggar =P Ska snart göra mig i ordning och sen hopppa i säng =P Måste börja lägga mig senast 11, helst så skulle man lägga sig vid 10 men jag klarar aldrig av det. Klarar ju knappt av att komma i säng vid 11. Det är bara ibland som jag kan somna as tidigt (typ 9) och då är jag dödstrött. Men nån gång ska jag la lära mig att komma i säng i tid ;P

Sleep tight!


Vinn en väska!


Man kan vinna den här snygga väskan som kommer från Modekungen.se

Tävlingen avslutas på söndag den 19/10.

Till tävlingen

Oskyldigt dömd

Ska kolla på Oskyldigt dömd som börjar snart =P Det är ju as bra. Synd bara att dom visar Grey's & Efterlyst samma tid. Fattar inte varför dom varför dom bytte dag på Efterlyst.


Sitter och läser lite bloggar, kollar lite på Make me a supermodel, pratar me Viggan, dricker fruktsmoothie, grönt te med riven ingefära i och käkar sallad ;P

Ciao!


Vinn ett superpresentkortladdat med 1000:-


Tävlingen avslutas den 19/10 kl 23,59.

Till tävlingen

Vinn en personlig almanacka!


Jag är med och tävlar hos T H E R R E fotoblogg om en personlig almanacka!

Tävlingen avslutas på måndag den 20 oktober kl.10.00.

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du känner dig inspirerad. Framför allt vill du åstadkomma mycket rent praktiskt, gärna i ditt hem.


Oxen 21/4-21/5

Den här onsdagen handlar om passion och kreativitet i överflöd. Månen utövar ett starkt inflytande.


Tvillingarna 22/5-21/6

En ovanligt inåtvänd onsdag väntar. Du reflekterar en hel del över saker som andra säger och gör.


Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen börjar på fel fot men utvecklas åt rätt håll. Goda chanser till en riktigt fin och mysig kväll.


Lejonet 23/7-23/8

Du har stora planer för onsdagen men tvingas sänka tempot. Du har helt enkelt inte riktigt rätt ork.


Jungfrun 24/8-23/9

En charmigt romantisk och dessutom lärorik onsdag väntar. Ovanpå det kan du göra en riktigt fin affär.


Vågen 24/9-23/10

Du förväntar dig en stressig och besvärlig dag men till din förvåning blir onsdagen lugn och mysig.


Skorpionen 24/10-22/11

En dag som styrs nästan helt av dina impulser, din smak och dina idéer. Troligen mycket lyckad afton.


Skytten 23/11-21/12

Större delen av onsdagen går åt till arbete eller småsaker. Ingenting märkligt inträffar. Mysig kväll.


Stenbocken 22/12-20/1

Du vaknar retlig men trots detta blir onsdagen både produktiv och trivsam. Du har gott om energi.


Vattumannen 21/1-18/2

Onsdagen blir underhållande men du är inte riktigt på rätt humör för det. Du känner dig lättirriterad.


Fiskarna 19/2-20/3

Bra dag för vänskap, sport, utomhusaktiviteter eller fest. Du är sällskaplig och utåtriktad just nu.

Källa: Aftonbladet.se

Onsda

Tja!

Har precis kommit hem från affären. Va inte sådär jätte roligt att ha med Isak, men vi har ju inget annat val. Han bara bråkade och sa att han skulle ha godis, vilket han inte fick eftersom det inte är lörda. Då sprang han först iväg med lite godis och sen så fick jag och mami jaga han lite inne i affären. Tok skrek gjorde han också när jag fick tag i han. Sen ute vid bilen så börja han sprattla som en dåre och höll på så nu är det nånting i min rygg som inte ligger där det ska. Ont som satan gör det. Får hoppas att det rättar till sig snart.

Nu ska jag gå och käka frukost ;P Ciao!
Hur jävla sjuk får man vara?!

Cassandra berättade idag att hon hade fått höra att det va nån som hade släpat en hund efter en bil och sen slängt den här i ljungan. Man vet ju aldrig om sånt där i sant så vi skulle se om det står nånting om det i tidningen imorron.

Men nu på kvällen så fick mami och Cassandra veta att det va sant. Fast dom vet la inte om det är en hund eller en räv. Om den har blivit släpad efter en bil eller om det är nån som har flått den. Men den satt fast nere i ljungan, nån som har bundit fast den i bakbenen och sen i nånting annat. Och en sak som gör mig jävligt förbannad är att när den här personen ringer till polisen och anmäler det, ja då blir svaret att dom inte kan komma för dom typ åker inte ut på sånt där. VA?! Men sen så kom dom iaf. Poliserna här ska fan ha en jävla utskällning så det skriker om det. Djur betyder ju för fan lika mycket som en människa. Det va tur för dom att dom kom hit iaf.

Och den eller dom som har gjort det här. Ah, fy fan vad jag skulle vilja plåga den/dom. Skott i pannan är fan det enda rätta. Jag blir så jävla arg så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag hoppas verkligen att det inte är nån här i ljunga som har gjort det. För då kommer man ju knappt våga släppa ut katterna och så skulle jag så gärna vilja slå den jäveln som har gjort det. JÄVLA SVIN!


Ugly Betty & DH

Om en liten stund så börjar ju Ugly Betty och efter det så är det ju Desperate Housewives =P Så då kommer jag sitta bänkad framför tven ;P Får hoppas att dom programmen kan muntra upp än lite.

Möte

Kom hem för typ 1 timme sen. va upp till ånge för att träffa Tina. Fixade med massa papper och grejer.

Innan det så har jag bara segat på här hemma. Skrubbade ansiktet och hade en fuktgivande ansiktsmask på bra länge. Läste lite, fixade med lite saker på datan och lite annat.

Sitter just nu och lyssnar på underbara Christina =P Har sagt det hundra gånger men jag säger det igen: Det finns ingen bättre en den underbara, vackra kvinnan! ;)


Ska snart gå ut och städa lite åt Em innan det är käk. Fast först ska jag läsa lite bloggar  ;P Väldigt ovanligt ;) Har massa andra saker som jag måste gö också men det får bli efter maten.

Hej så länge!


Godnatt

Sitter just nu och kollar på hästar. Om man ändå hade råd att köpa en, det skulle vara helt underbart! =)

Måste gå och lägga mig snart för klockan är ju 11. Fattar inte att tiden måste gå så himla fort. Det känns ju som om man inte hinner göra nånting på dagarna. Hemskt är va det är..

Ska ta och kolla runt på lite mer hästar sen är det sängen som gäller ;P

Sleep tight!


Dagens Outfit


Linne - Avanna
Cardigan - Ellos
Jeans - Bik Bok
Skor - Stadium
Blått nagellack - Depend nr. 41

Jag måste börja ta mera dagens, för det är ju faktiskt roligt att se hur andra klär sig =P Tycker jag iaf ;P Men det är inte alltid det lättaste att ta bra bilder själv =P Dom blir inte sådär jätte bra men man ser ju iaf vad jag har på mig hehe =P Ska ta och köpa en stor bra spegel så det blir lite lättare iaf ;)

Nagellacket är mycket mörkare än vad det är på bilden. Skit snyggt är det! ;) Jag gillar färger som sticker ut och blått är verkligen jätte snyggt =P

Åkande hit och dit

Ja idag har jag tillbringat min dag i min bil typ =P Först i morse så vart jag väckt av papi som undrade om jag kunde köra han till fränsta för han skulle till läkaren. Ja då va det bara att hoppa upp och göra sig i ordning lite fort. Körde iväg han, handlade lite och hämtade han sen. Mami ringde medans jag va på väg ner till affären och frågade om vi kunde hämta Kim i ånge sen när han hade slutat så han slapp vänta på bussen i 2 timmar. Så det va bara att lämna av papi, hämta upp mami och dra på dagis för att hämta Isak och sen åka upp till ånge. Efter det skulle mami till affären och även posta några brev, sen hem igen. Jag hann slänga i mig 2 mackor, hade inte käkat nån frukost, innan jag skulle till fränsta igen för att träffa rektorn för dagis. Va så typiskt att jag inte kunde träffa na på morron då jag va dit för då kunde hon inte. Men iaf så träffade jag henne och pratade me na en stund. Sen åkte jag ner till ena dagiset, (dom andra va ute i skogen me ungarna) för att presentera mig och lämna mitt nummer. Va 3 avdelningar där. Alla  verkade iaf vara jätte trevliga, så jag hoppas att jag kan få jobba där nånting =) Rektorn sa ju att det alltid behövs vikarier så jag hoppas att jag kan få jobba nånting. En fördel är ju att jag har både körkort och egen bil så det är ju lätt för mig att jobba när som helst =P
Och sen när jag kom hem så va jag hemma typ en kvart innan jag va tvungen att åka och hämta Danne.

Barn kan vara så roliga dom =P När jag va på väg till rektorn så va det några ungar som va ute och lekte. Och så hör jag en unge säga: Titta på den där tjejen, titta på hennes hår. En annan unge: Åh, vilket långt hår hon har. Haha jag bara skratta när jag hörde dom =P Ungar säger ju precis allting högt, va det en är ;P Lät så himla roligt när dom sa det.

Men nu ska jag bara sitta här och läsa massa bloggar och ta det lugnt ett tag. Ska vara barnvakt ett tag och sen ska jag träna när mami har kommit hem igen.

Har haft Tjorven här idag också. Hon är extremt jobbig nu, för hon ska hoppa på en hela tiden vilket jag hatar. Springer runt, ska vara upp i en precis hela tiden. Stressar upp Mimmi så hon börjar ju skälla för minsta lilla ljud och det gör hon inte annars. Och så lyssnar hon ju inte ens på oss nu direkt. Har inte varit sådär jätte roligt att ha henne här hela helgen
direkt. Man blir stressad och även irriterad själv när man har en hund som aldrig kan ta det lugnt och sen ska vara på en hela tiden. Det är så lugnt och skönt här nu, för Mimmi märks ju knapp när hon är själv.

Nee nu ska jag läsa massa bloggar =P

Ciao!Fixat lite

Har varit ute med mami och fixat på tomten i nån timme. Burit upp massa saker som vi ska slänga, fixat om och ställt in massa grejer i uthuset. Tar rätt lång tid att fixa med allt. Har lekt lite med Tjorven & MImmi också. Har blivit rätt irriterad på Tjorven för just nu lyssnar hon knappt på vad man säger. Hon ska börja löpa och då blir hon tydligen helt knäpp i hövet, vilket vi har märkt. Hon är på alla katterna hela tiden, speciellt Knarpus. Det hjälper inte att man säger åt na för hon skiter ju i oss, så hon får skylla sig själv när han väl klappar till na, för han är inte snäll. Han hatar hundar vilket man förstår efter det som hände med Cesar. Så han är elakast av alla katterna här, och ger den hunden som retar han väldigt mycket stryk. Men hon får ju skylla sig själv.

Gick på en promenad i morse me Tjoven också. Vi sprang väldigt mycket för hon behöver verkligen röra på sig. Såg en uggla gjorde jag också. Stor va den och den skrämde skiten ur Tjorven. Hade den inte gjort det så hade jag aldrig sett den =P Fin va den också =) Va riktigt skönt att springa, måste ta mig i kragen och göra det varje morron nu innan det blir för kallt.

Nee nu ska jag fixa nånting att mumsa på när jag ska kolla på reprisen av Ugly Betty, Brothers & sistersDesperate Housewives, Grey's och sen är det ju One Tree Hill och Gossip Girl ;P

Ciao!


Crafoord åkte ut

Jag tycker det är tråkigt att Josefin åkte ut. Visst hon är inte bäst på att åka skridskor men jag gillar henne iaf =P Typ alla va ju bättre idag =) Markus är ju jätte duktig, han va verkligen as bra idag =P Sen är ju Rafael väldigt bra också =P Lyftet han gjorde va ju skit snyggt ;P Jesper va jätte duktig =) Ja alla är ju duktiga, vissa är ju bättre än andra bara =P Malin hade bättrat sig rätt mycket sen förra veckan för då va hon ju verkligen as kass. Tony är ju inte heller världs bäst.


Nee jag ska la försöka sova snart. Kan ju inte vara uppe så sent som jag var igår, idag också =P

Sleep tight!


Stjärnor på is

Om en lten stund så börjar Stjärnor på is. Det måste man ju bara se =P Ska fixa fram lite kex och lite olika ostar som jag kan ha på =P Riktigt mumsigt! Va ett tag sen jag käka det nu, va i somras senast när vi va hos våra kusiner. Älskar verkligen det ;)

Ska ta och fixa med det nu ;P

Ciao!


1408

Sitter och kollar på filmen 1408. Har inte sett helt från början men jag tycker att den är lite jobbig.

Succéförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York.


Trots hotellägarens varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad bestialiska dödsfall ägt rum. Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker! Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?Britney


Britney Spears - Womanizer

Lörda

Tjena!

Kom hem för en liten stund sen. Va och handlade lite med mami och så va vi upp till Linda och släppte in hennes katt. Och nu sitter jag här och slöar i sängen =P

Tvingade mig själv att sova länge idag. Vaknade flera gånger men jag skulle sova mer för jag va as trött, va uppe lite för länge igår. Hade ju tänkt lägga mig senast halv 12 men så vart det ju inte som vanligt ;P

Ska läsa lite bloggar nu och sen ska jag städa åt Em och borsta henne. Hon håller på att fälla all sin sommarpäls och hon ser förjävlig ut just nu =P Fast borsta na behöver jag inte för allt hår sitter så löst så jag behöver bara ta i det så lossnar det. Så det kommer inte ta så himla lång tid innan hon är fin igen ;)

Ciao!


Idol

Har kollat på Idol. Det va ju Jesper som åkte ut. Tycker att han va sådär idag, fast han va bättre än förra veckan. Tycker att några va bra idag och några va sådär eller dåliga. Jag tycker att Yazmina gjorde Rihannas låt jätte tråkig. Hon har en för klen röst och så låter hon likadant hela tiden. Så tråkigt.. Sen tycker jag att Loulou gjorde Christinas låt rätt bra =P Det lät inte helt bra alla gånger men annars tycker jag att hon gjorde den bra ;) Men ingen slår vackra Aguilera ;P


Va och kollade när Isak va på judo. Fast dom kan ju inte kalla det judo för dom leker ju bara. Dom kan ju faktiskt lära dom lätta saker som man gör i judo. För vissa grejer skulle dom ju klara hur bra som helst. Kollade även lite då när Danne & Bella hade judo. Och sen när vi skulle åka hem då, ja då vart Isak galen och bara skrek efter Danne. Sen skrek han hela vägen i bilen och kladda ner hela min ruta så jag hade god lust att kasta ut han. Och inte hjälpte det att jag hade på hög musik heller, man hörde han ju lika bra. Det är sånt här som gör att man verkligen funderar på om man någonsin kommer skaffa barn. Ska jag ha barn då ska jag ha en kille som verkligen hjälper till. Ska fan inte ha nån lat jävel som skiter i ungen typ och lämnar över allt jobb.

Är irriterad på min andra lillebror som bara gnäller hela tiden och tjatar. Önskar att jag kunde låsa hans käft ibland..

Nee man kanske ska ta och göra sig i ordning och hoppa i säng ;P Klockan är ju ändå 11 och här hemma får man ju aldrig sova för det finns ju en gaphals här hemma som heter Isak.

Sleep tight!


Vinn din favorit!


Tävlingen avslutas den 23 oktober.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas ikväll kl. 00.00.

Till tävlingen

Vinn ett klockhalsband!


Tävlingen avslutas i början av nästa vecka.

Till tävlingen

Freda

Sitter här i sängen och slöar med Knarpan trängandes här bredvid mig =P Ska snart börja fixa med lite grejer. Först hade jag tänkt sitta här och läsa lite bloggar tills reprisen av Debatt börjar vid 12 nån gång, sen gå en sväng med Tjorven, vi ska ha henne hela helgen så det är lika bra att hålla igång na ett tag så hon blir trött =P Hon är bäldigt stressad av sig så det är ju bra om hon får mycket motion, och blir trött så att hon kan ta det lugnt ett tag. Sen har jag massa andra grejer jag måste gö också.

Hej så länge!


Cocoo.se

Fick även hem mina armband som jag beställde för nån da sen från Cocoo.se =P Ett armband med en nyckel och 2 peace armband, ett lila och ett svart =) Riktigt snygga! Jag älskar armband och dom här kommer bli mina favoriter ;) Finns så mycket snygga smycken på den där sidan så det är ju inte klokt! Ska beställa mer grejer därifrån sen =P


Bilden är as kass men ni ser la iaf hur dom ser ut, typ =P

Avanna

Fick hem mina 2 Today I'm Wearing This linnen idag som jag hade beställt =D Jag älskar verkligen trycket! Dom kommer från Avanna - bloggerskan Anna Larsson's företag. Hon är även ny designer hos Nelly.com så där kan man också köpa några av hennes sjukt snygga tröjor =P Tack så jätte mycket Anna för dom här otroligt snygga linnena! Kan säga redan nu att dom kommer bli mina favorit linnen ;) Gillar det jätte fina kortet som hon skickar med också, ska sätta upp det på väggen för det kan man ju absolut inte kasta!
Godnatt

Snart är det dags för sängen. Måste verkligen försöka komma i säng tidigt men det går ju nästan aldrig. Sov 2 timmar förut, va verkligen as trött fast det är jag fortfarande =P Så sängen nästa.

Kollade på Du är vad du äter förut =P Det va ju Katrin Schulman som va med den här gången =P Hon är lite rolig ibland den där bruden ;P

Den framgångsrika bloggaren och PR-kvinnan Katrin Schulman förnekar inte att hennes utseende är väldigt viktigt. Därför bantar hon ofta och tränar hårt. "Det går inte att vara en framgångsrik karriärskvinna och ett fläskberg. Det går inte ihop för mig. Min mardröm är att vakna och vara tjock", säger Katrin. Men hennes enorma konsumtion av cigg och alkohol rimmar dåligt med ett i övrigt sunt leverne. Katrins make Alex har därför förberett en liten överraskning för sin fru. En överraskning vid namn Anna Skipper.


Sen kollade jag på Höök också. Hade tänkt kolla på DebattBlondinbella va med. Men ja det va iaf vad jag tänkte innan jag satte mig och kollade på dom andra programmen. För när klockan väl va 10 så drog jag ifrån tven och satte mig här. Visste att det va nånting som jag hade missat men kunde inte komma på vad förrän jag läste Stinas blogg =P Så va det med de. Får ta och kolla in nån repris då istället, om jag kommer ihåg =P

Nee nu ska jag göra mig i ordning och sen sova =P Har en liten gris här bredvid mig som redan sover som en stock ;)

Sleep tight!


Vinn en klocka från Tritoni!Tävla om en Triwa Bambini-klockan från [TRITONI.com]
Avslutas 22 oktober. Tävlingen hittar du hos [TUMADRE]

Vinn hårprodukter från Disp!


Tävlingen avslutas 14/10 kl 21.00.

Till tävlingen

Vinn en klänning!


Till tävlingen

Vinn ett bokpaket!


Tävlingen avslutas onsdag den 15 oktober kl 18.00.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas 24 Oktober 20.00.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En bra dag för kultur, intellektuella utmaningar och roliga samtal. Du trivs på stora möten också.


Oxen 21/4-21/5

Många saker händer och flera av dem skulle du ha uppskattat en annan dag, men nu blir du bara stressad.


Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen blir väldigt trevlig, särskilt om du får vara chef både på jobbet och hemma. Gott om idéer.


Kräftan 22/6-22/7

En romantisk och mysig torsdag väntar. Det händer inte så mycket men det finns ändå många guldkorn.


Lejonet 23/7-23/8

Du går helt och hållet din egen väg och förvånar omgivningen på många vis. Du är full av överraskningar.


Jungfrun 24/8-23/9

Större delen av dagen handlar om din karriär. Kvällen däremot blir lugn, avslappnad och mest mysig.


Vågen 24/9-23/10

Det du behöver är avkoppling och trevliga människor att prata med, andra som delar ditt sätt att tänka.


Skorpionen 24/10-22/11

Torsdagen blir trevlig på många sätt men du är ändå missnöjd. Dessutom hamnar du mitt i andras problem.


Skytten 23/11-21/12

Du behöver lite nöjen, glitter, underhållning, humor. Krydda med dessa ting för en härlig torsdag.


Stenbocken 22/12-20/1

En rätt så bra dag för affärer men du måste vara lite aktsam, vissa fördelar kan visa sig ha baksidor.


Vattumannen 21/1-18/2

Månen ger dig en underhållande, spännande torsdag. Viss risk för svartsjuka, särskilt om du flirtar.


Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir stillsam och mysig. Det handlar mest om ditt kärleksliv eller om riktigt nära vänskap.

Källa: Aftonbladet.se

Torsda

Go morron!

Jag som hade tänkt gå på en promenad när jag vaknade, men när jag kollade ut så såg jag att det fortfarande regnade =/ Jag hatar verkligen det här regnet. Man vill ju inte gå ut i första taget direkt. Då får det hellre vara lite kallare för då kan man ju iaf gå ut, man får ju bara klä på sig lite mer. Men vem fan vill vara ute och gå när det regnar? Inte jag iaf. Visst det finns ju regnkläder men det är ändå inte lika roligt då.

Har kört Danne till skolan och nu sitter jag här med Isak liggandes bredvid mig i soffan. Börjar bli lite smått irriterad på han för han ligger och sparkar på mig hela tiden fast att jag säger åt han att sluta. Han kan ju aldrig vara still.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och rösta på Christina Aguilera ;P


Blir galen..

på katterna som bara jävlas med mig just nu. Först springer Pluttan rakt in i muggen som jag hade ställt på golvet med vatten till Em medans jag tog på mig skorna. Så det vart ju as mycket vatten på ena mattan. Sen så kraffsar Knarpus runt sin mat- och vatten skål så det vart värsta pölen + att det hamna massa mat där också. Det gjorde han bara för att jag inte ville släppa ut han hit först för det blir bara bråk nu när alla katterna är inne. Ja och va gör han sen när jag väl släpper ut han hit då? Ja men då välter han ut ett glas med mjölk som stod här på bordet, så det vart ju en mjölkpöl där. Vart ju mycket lättare för han att dricka det då, men så jävla irriterande.

Satan också, klockan börjar ju bli jätte mycket. Måste göra mig i ordning nu och hoppa i säng sen.

Sleep tight!


Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits

Jag förhandsbokade Christina Aguileras nya skiva Keeps Gettin' Better  - A Decade Of Hits. Det är en samlingsskiva med hennes populäraste låtar + 2 nya. Sen har hon gjort om några låtar också =P Den släpps den 12 november och jag bara längtar tills jag får hem den =)


Hot mama!

Ellen Von Unwerth photoshoots
Keeps Gettin' Better  - A Decade Of Hits, Promo

Hon är ju så jäkla snygg! Helt klart den hetaste mamman i Hollywood ;P

Handlat

Åkte till fränsta med mami och handlade lite. Jag köpte massa frukt, 1 påse med jordgubbar och en med hallon. Avokado, citroner, sen köpte jag också sesamkakor och så testa jag belvita från Marabou, det är 2 müslibars doppade i mörk choklad. Dom va rätt go. Så nu har jag lite mer grejer iaf som jag kan pula ner i mina smoothies ;PSitter just nu och kollar på tv =P Ska snart städa rummet och sen ska jag träna. Nu skriker knarpus att han vill ut ;P

Ciao!


Vote for my baby!

Klicka på bilden för att rösta på Christina Aguilera i "Best Act Ever" EMA 2008!
Jag kommer rösta många gånger för hon ska vinna ;P

Onsda

Hej!

Va ute på en promenad förut innan frukost. Det va riktigt skönt fast det va minusgrader =P Det börjar verkligen bli svin kallt. Tog lite kort också. Nån gång måste jag köpa en systemkamera, får ta och börja spara till en. Det är ju jätte skoj att ta kort men man kan ju inte springa runt med en vanlig liten digitalkamera hela livet =P
(klicka på bilderna för att få dom större)

Barnvakt till Elin & Emelie är vi också. Fast jag har smitit in på rummet för att sitta vid datan ett tag ;P Så mami & Isak är med dom andra.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar =P

Ciao!


Möte

Var på patrullmötet som va idag. Jag vet inte va jag ska säga om det här ens. Men ibland så måste ju några eller nån komma ner på jorden, dom kan ju sluta prata emot sig själva hela tiden. Sen tycker jag att en sak är förjävlig. Det är ju frågan om man verkligen ska stanna kvar.. Aja, får se hur det blir med det..

Kollar på Maria Wern, fast det är ju reklam just nu =P Är sista avsnittet idag, det är lite synd för det är en bra serie fast kort ;P nu börjar det igen.

Ciao!

Closer


Ne-Yo - Closer (live)

Vinn ett halsband!


Tävlingen avslutas kl 12 Fredagen den 10/10.

Till tävlingen

Tisda

Tjena!

Kom hem för en stund sen. Har varit uppe med mami i ånge. Hon skulle till arbetsförmedlingen på ett möte och jag fick mitt papper från polisen kopierat och så drog jag ut mitt cv och personliga brev där också. Det är 15 dagis som jag ska åka runt till, kan ju bli skoj. Fick iaf 2 papper av han på arbetsförmedlingen på alla dagis här + adresserna, så det va ju bra för jag vet inte vart alla ligger.

Sen drog vi till magdbyn en sväng, sen till fränsta för jag glömde hämta ut pengar i ånge och mami kunde ju inte säga nånting heller fast det va hon som skulle ha dom =P Och sen drog vi till min farbror för att kolla om han va hemma för han skulle ha pengarna, men han stod i duschen så han öppna ju inte. Så då åkte vi till Linda istället. Jag hann inte vara där speciellt länge för Isak ville hem så jag åkte hem med han.

Och nu är jag hemma och sitter här i soffan och slöar ;P Ska ta och läsa lite bloggar och så =P

Ciao!


One Tree Hill

Vad är det för fel på den där Carrie? Jag som hoppades på att hon aldrig skulle komma tilbaka, men det va hon ju bara tvungen att göra. Vilken jävla bitch! Fy fan. Stackars Dan säger jag bara, även fast han är helt störd så är det fan synd om han nu.

Sen är det ju lite roligt när Nathan står och pratar med Skills om det där äcklet som hans mamma har träffat på internet och att det inte kommer gå fint till när han får veta vem det är typ =P Haha stackars Skills ;P

Och det som händer Brooke då. Det skulle inte förvåna mig ett dugg ifall om det är hennes mamma som ligger bakom det där, för hon är ju helt störd. Är det hon så är hon ju helt rubbad. Kan ju va nån annan också, vad vet jag. Önskar verkligen att jag hade fler avsnitt nu. Helene du får inte åka imorron för vi måste se fler avsnitt nu ;P Martin får helt enkelt vänta =P Hehe

Nee nu ska jag sova.

Sleep tight!


One Tree Hill kväll

Kom hem för ett tag sen. Har varit hemma hos Helene hela kvällen =P Vi har kollat på flera avsnitt av One Tree Hill  och käkat chips, cheez ballz och druckit cola ;) Jag följer ju det på tven eftersom jag inte vill ladda ner massa grejer på min data och våran vanliga data fungerar inte internet på just nu. Så Helene fixade dom sista avsnitten av säsong 5 så vi kunde kolla på dom idag =P Och dom va ju hur bra som helst =P Va jag bara längtar tills jag får hem den boxen ;P Och Skills, nasty boy, är med Nathans mamma ;P Herregud säger jag bara =P

Helene hade även första avsnittet av säsong 6, så jag fick låna ett usb så nu ska jag ta och kolla på det avsnittet ;P Finns verkligen ingen bättre serie än One Tree Hill! ;D
Vinn en Sony Eriksson T650i Precious Gold!


Tävlingen avslutas den 12/10 kl 23,59.

Till tävlingen

Vinn en väska!


Tävlingen avslutas på torsdag den 9 oktober.

Till tävlingen

Månda

Har nästan precis kommit hem. Har varit hos Linda med mami och Mimmi. Hon ville att vi skulle komma dit och fika så vi pallra oss dit och så fick ju hundarna leka också =P Sen handlade vi lite och så hämtade vi Isak på dagis. Nu när det äntligen är finare väder, regnar inte, ja då ska det blåsa som in i helvete. Inte världens roligaste väder direkt.

Ska upp till Helene lite senare =P Vi ska kolla på film och så, myskväll helt enkelt ;P Är ju ändå så tråkigt väder ute så det är ju bara skönt att sitta inne och mysa =P Nog för att jag måste gå dit upp men jag får pälsa på mig så att jag inte fryser ihjäl i den här stormen =P

Nee nu ska jag gå och hämta lite pannkakor och så ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!


Mys hela dan

Har legat i soffan nästan hela dan. Från 16.00 - 20.00 ;P Först va det ju Desperate Housewives sen Grey's Anatomy, One Tree Hill och så började ju Gossip Girl igen =D Så underbara program det där =P Vart en bra söndag idag med alla dom här programmen ;P

För en stund sen så bankade det som fan på min dörr. Det lät precis som om det va nån där inne som stod och bankade som fan på den. Cassandra fråga om det va Knarpan. Jag ba: Ja. Hon: Herregud. Ja det kan man ju säga. Jag vet inte riktigt hur han gör men banka som fan på dörren kan han iaf =P Det låter som om det är en människa som bankar men det är bara min lilla gulliga katt som vill ut hit ;P Han har börjat bli lite mer normal igen. Förut har han bara varit inne på mitt rum typ, men nu har han börjat vara här ute med oss andra igen som han alltid har varit förut. Så nu ligger han här bredvid mig i soffan och sover ;)

Ska ta och hämta nånting att käka nu och läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Vinn ett linne!


Tävlingen avslutas ikväll kl 21.00.

Till tävlingen

Tävling


Till tävlingen

Tävling!Till tävlingen

Sönda

Tja!

Usch va trött jag börjar bli på det här piss vädret. Regnar ju nästan hela tiden..

Sov till 11 idag igen. Kom i säng sent igår, vilket inte ska hända idag =P För imorron får jag inte sova så det får bli sängen tidigare idag. Ska kolla på tv sen i några timmar =P Ska reprisen av Desperate Housewives & Grey's Anatomy och sen är det ju One Tree Hill och så börjar ju Gossip Girl igen ;P Så det bli mycket tv tittande sen.

Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!


En ny Peppe Eng fast på skridskor?

Ja vad vet man, kanske kommer Malin bli en ny Peppe Eng fast på skridskor. Får stanna kvar länge fast hon är dålig. Herregud säger jag bara, stelare människa får man ju leta efter. Sådär skulle man ju kunna förvänta sig att en kille skulle va men en tjej.. Graciös är ju inte namnet här direkt. Trodde inte att hon skulle få stanna för Lulu va ju mycket bättre. Men men..

Sen va dom ju väldigt sega när Lars skar sig. Han fick ju bara stå där ett tag och vänta medans blodet bara rann. Hade inte nån bara kunnat vara lite snabb och kommit ut med nånting som han hade kunnat linda runt handen liksom. Men tydligen inte.

Tycker alla va duktiga. Kan ju inte vara speciellt lätt det där. Josefine S va ju jätte duktig! Bäst av tjejerna. Craaford va ju jätte fin ikväll =P Super snygg va hon =) Tycker att hon fick för lite poäng för så dålig va hon inte, tycker hon gjorde bra ifrån sig. Men juryn tyckte la inte likadant där.

Roligt program =P Ska bli roligt att se hur duktiga dom som är kvar på slutet är, för redan nu är dom ju faktiskt väldigt duktiga =P


Vill aldrig gå över

Den här jäkla huvudvärken vill ju aldrig gå över. Hatar det.. Och det blir ju inte bättre av att man har en cp syster som sitter här och är så jävla jobbig. Och att det kommer hit trögfattade ungar som gör så att Mimmi för ett jävla liv. Skulle vara så skönt att bo själv just nu..

Har inte gjort speciellt mycket idag. Bara kollat på tv, läst lite bloggar och målat på mer överlack på naglarna. Jag gör alltid det 1 gång om dan då jag har nagellack, för det håller mycket längre då + att dom blir ju glansiga och fina =P Just nu är mina naglar knallrosa, en riktig härlig färg =P


Färgen är mycket mörkare än vad den är på bilden. Går ju inte att få till en bild där man ser mer den rätta färgen. Knarpus fick vara me också =P

Nee nu ska jag ta och fixa nånting att käka ;)

Ciao!


The Cocoo Candy Collection


Det här är mina favoriter från The Cocoo Candy Collection.
Jag tycker att dom här halsbanden är helt underbara =) Dom är så fina och så ser dom ju so goda ut så man vill ju nästan käka upp dom ;P
165 kr/st kostar alla halsbanden och man kommer snart kunna köpa dom på Cocoo.se =)

Lörda

Hejsan!

Sov till 11 idag. Väldigt skönt måste jag säga =P Brukar ju inte sova så länge så det är verkligen skönt när man väl gör det. Har fortfarande lite ont i hövet, vilket jag hoppas ska gå över snart.

Sitter här och läser lite bloggar. Har väldigt mycket att ta igen efter att inte ha läst nånting på en hel dag =P Kollar även lite på tv.

Ciao!


Lite shopping

Tjena!

Har varit i stan hela dan med Erica och hennes mamma =P Väldigt trevlig =) Måste börja umgås mer me na, men det blir ju aldrig av, man gör massa annat och så tänker man ju liksom inte på det. Men det måste bli en ändring på det, eller hur Erica =P Måste ju bli oftare än bara de få gångerna vi åker till stan tillsammans ;P

Köpte lite grejer till mig sen har jag börjat köpa lite julklappar. Börjar lite tidigare i år för annars så brukar jag vara ute i sista sekunden typ =P(klicka på bilderna för att få dom större)

Linne från Cubus, 49:-
Top från Lindex, 149 :-
String från Cubus, 39 :-
Hipster från Cubus, 2 för 99 :-
Nagellack från Cubus, 2 för 39 :-
Depend nagellackremover från H&M, 24, 50 :-
Make-up remover från Rusta, 39,90 :-
Make-up remover wipes från Rusta, 29,90 :-
Handkräm från Rusta, 39,90 :-
Mini marshmallows från Rusta, 9,90 :- =P

Tröjan som är från Lindex har ju super duktiga Anna gjort =P Jätte fin är den så jag va bara tvungen att köpa den + att tjugo procent går direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj =)

Sen så va ju Loréals make- up remover + wipes mycket billigare på rusta. Visste inte ens att dom hade sånt där. I andra affärer så kostar dom runt 80-90 :- så vill ni spara en slant så åkt till rusta =P

Sen är det ju as gott att ha i mini marshmallows i varm choklad =P Fast jag dricker ju typ aldrig det men, får la gö det nån gång nu hehe =P

Ska läsa lite bloggar nu och dricka vatten =P Har ont i hövet och även i knät.

Idol

Sitter och kollar på Idol. Har inte nån favorit än och jag som alltid brukar ha det =P Tycker inte att dom är lika bra i år. Visst, några är bra men det är många som inte alltid är så bra. Tycker de flesta har tagit rätt tråkiga låtar, för lugna. Får hoppas att dom blir bättre snart.

Annars då? Har städat en del i rummet, håller på att rensa lite och ändrar om lite saker igen =P Ska fortsätta med det efter Idol. Har hämtat en tv med mami och Cassandra som vi har fått. Suttit vid datan, kollat på One Tree Hill ;) Läst lite och så. Vi har ju haft Tjorven här hela dan också =P

Ska fortsätta kolla nu.

Ciao!


Fis Isak

Sitter i soffan, kollar på tv och tipsar om lite tävlingar =P Så sätt igång och tävla ;P Isak ligger här bredvid mig och sover, det trevliga är ju att han ligger och fiser hela tiden =P Den lilla snusk ungen ;) Ska nog ta och flytta på mig sen ska jag hämta nånting att käka =P

Ciao!

Vinn ett lipgloss!


Tävlingen avlsutas den 25 oktober.

Till tävlingen

Vinn hårprodukter!


Tävlingen avslutas den 15 oktober.

Till tävlingen

Tävling!


Till tävlingen

Vinn Bel Col-produkter!


Tävlingen avslutas den 8 oktober.

Till tävlingen

Vinn en klänning!


Tävlingen avslutas den 27/10.

Till tävlingen

Dagens Horoskop

Väduren 21/3-20/4

En rolig dag som dels innehåller nya vinterplaner, dels spännande samtal med gamla vänner. Trevligt.


Oxen 21/4-21/5

Du får en spännande och mestadels angenäm torsdag. Dock viss risk för svartsjuka, främst på kvällen.


Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen blir trevlig, större delen av den går åt till rutiner och vardagligt pyssel. Det passar dig bra.


Kräftan 22/6-22/7

Unna dig att njuta lite extra av guldkornen i tillvaron, det ger energi och hjälper bra mot höstmörkret.


Lejonet 23/7-23/8

Du trasslar in dig i något som egentligen inte ens rör dig eller som är oviktigt. Rejäl risk för gräl nu.


Jungfrun 24/8-23/9

Torsdagen blir trevlig, du är sällskaplig och dessutom på humör för romantik. Många roliga alternativ.


Vågen 24/9-23/10

En bra dag för praktiska beslut och affärer. Dessutom får du en trevlig kväll tillsammans med vänner.


Skorpionen 24/10-22/11

Månen skänker extra charm och skarp intuition. Torsdagen blir givande, kreativ, laddad och passionerad.


Skytten 23/11-21/12

En produktiv dag som mest cirklar kring arbete, vardag och familjeband. Det trivs du riktigt bra med.


Stenbocken 22/12-20/1

I stora sällskap, på möten och mitt i vimlet trivs du allra bäst. Också en bra dag för mysig kärlek.


Vattumannen 21/1-18/2

Knappast din bästa torsdag. Det händer visserligen trevliga saker men du hittar fel på det mesta just nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir sensuell, mysig och romantisk. Dessutom kan du lyckas oväntat bra på jobbet också.

Källa: Aftonbladet.se

Torsda

Hej!

Fick mitt utdrag från brottsregistret idag av polisen. Så nu hoppas jag att jag inte behöver ändra så mycket på mitt cv och pb. Skulle ju vara bra om man slapp ändra nånting men sån tur har man la inte =P

Sitter här i soffan med lilla Mimmi =) Hon ligger och sover som vanligt =P Hon är extra trött nu när Tjorven är här. Och så är det ju typiskt att det skulle regna idag också. Hade ju varit bra om man hade kunnat gå på en lång promenad med hundarna och lekt lite med Tjorven. Får hoppas att det slutar regna snart så man kan gå ut me Tjorven ett tag, för Mimmi vill ju inte ens gå ut när det är sånt här väder. Antingen får man släpa ut na eller så måste man bära henne för hon vägrar när det är piss väder =P Fast man förstår ju det, hela hon blir ju blöt.

Ska ta och läsa massa bloggar nu =P Har ett antal olästa blogg inlägg i bloggkoll =P

Ciao!


So You Think You Can Dance

Ja det va ju Joshua som vann =D Jag tycker verkligen att han förtjäna det. Han är ju så otroooligt duktig och så är han oskolad. Jag kan inte fatta att man kan vara så bra i allt som han är när man inte har tagit lektioner, helt otroligt! Så det va verkligen bra att han vann! =D


Man fick ju se många bra danser idag, massa favoriter =P En som är en av mina absoluta favoriter är ju Courtney & Mark när dom dansar Sonyas jazz nummer =P Så jäkla bra! Har flera favoriter men jag orkar inte sitta här och rabbla upp dom, får lägga in dom här nån gång istället ;P

Va även roligt att få se Mary och Nigel dansa ;P Riktigt duktiga båda två =P Mary va ju riktigt snygg i sin klänning, snygga ben har hon också hehe ;P

Den här avslutningen va jätte bra! =)

Innan så kollade jag på Idol och sen va det ju Oskyldigt dömd.  Va ju en av tjejerna som gjorde Christina Aguileras Fighter. Vart besviken när jag hörde na. Jag hoppades på att hon skulle gö den någolunda bra men jag tycker att hon gjorde låten lite jobbig och så passa inte hennes röst riktigt till den låten. Men men hon gjorde ett bra försök iaf..

Nee nu ska jag göra mig i ordning och sen sova.

Sleep tight!Dagen

Hejsan!

Jag kände mig lite bättre efter att jag hade käkat frukost och sovit någon timme. Det behövdes verkligen.

Har haft Tjorven här hela dan =P Den lilla go hunden =) Linda jobbar ju hela dagarna så vi har sagt att vi lika gärna kan ha Tjorven här då så hon kan leka med Mimmi =P Synd bara att det har regnat nästan hela dan så idag har vi mest bara varit inne. Jag lekte lite med na ute innan vi skulle käka, så hon fick röra lite på sig iaf =P Linda, Emelie & Elin käkade också här. Vi ska ha Tjorven imorron också när Linda ska till Östersund. Får hoppas att det är bättre väder då så man kan vara ute lite mer.

Sen har jag la inte gjort så mycket. Tagit det lugnt bara och läst lite. Ska testa min nya yoga film nu innan Idol börjar =P

Ciao!


Vinn en goodiebag!


Tävlingen avslutas den 3 oktober.

Till tävlingen

Tävling!


Tävlingen avslutas 13 oktober 2008 kl 00.00.

Till tävlingen

Vinn en goodiebag värd 10 000:-

Goodiebagen kommer innehålla: kläder, klänningar,toppar m.m. , solglasögon, silver och guld smycken, smink och hudvårdsprodukter av allra högsta kvalité. Badprodukter och mycket mycket annat kommer ingå.

Tävlingen avslutas den 31 Oktober.

Till tävlingen

Onsda

Äntligen kommer jag in här på bloggen. Har varit lite strul så jag har inte kommit in.

Mår inte sådär jätte bra idag. Har inte sovit sådär jätte mycket inatt och jag har inte ätit så bra heller. Ska ta och käka lite frukost nu, lite sent för jag klev upp halv 8. Fick köra Danne till skolan sen åkte jag och hämta Tjorven. Har skickat iväg mitt personliga brev till Tina också. Skulle egentligen ha träffat henne idag men jag orkar inte. Ska nog gå och lägga mig en stund efter att jag har käkat.

Igår så kollade jag på Maria Wern - Främmande fågel. Lite irriterande att Desperate Housewives går samtidigt men jag får kolla på reprisen på sönda. Men sista avsnittet av Maria Wern är nästa vecka så efter det kan jag kolla på det som vanligt igen =P Men jag kollade iaf på Ugly Betty =P


Sen idag så är dom ju så dumma att dom kör Efterlyst, Oskyldigt dömd och Grey's samma tid. Jag ska se Oskyldigt dömd idag, Grey's får jag se reprisen på sönda, och Efterlyst..ja det måste jag kolla upp när det går i repris. Det går ju alltid så jäkla sent. Fattar inte varför dom skulle byta dag, dom har ju typ alltid kört det på torsdagar.

Nee nu ska jag ta och pula i mig nånting att äta.

Ciao!


RSS 2.0