Varg

Kollade klart på filmen Varg förut. Jag tycker den va rätt bra. Peter Stormare är ju helt klart bäst =P En av sveriges bästa skådespelare. Dom andra va la sådär. Det hände la inte sådär jätte mycket i filmen. Tycker inte att personerna visa några känslor direkt för varandra. Med tanke på det som händer så borde det finnas lite mer känslor. Stormare lyfter hela filmen, han gör sitt jobb bra till skillnad från dom andra. På nåt sätt tycker jag ändå att filmen är rätt bra, men det är mest för att Stormare är med och gör ett bra jobb =P

Varg är en storslagen film om Klemens (Peter Stormare) och hans systerson Nejla som lever mitt i det norrländska landskapet på gränsen mellan Sverige och Norge.

Klemens är en enstöring som mest sköter sig själv men kommer i konflikt med lagar som stiftas i Stockholm. Hans systerson Nejla ser upp till honom och vill till varje pris leva samma liv. Men vare sig hans mamma eller samhället vill låta detta ske.

Allting ställs på sin spets när deras sätt att leva blir attackerat från ett oväntat håll, och de ser sig tvingade att handla utanför lag och rätt. Ett välriktat yxhugg ställer deras liv och relation på svåra prov. Vem kommer att ta på sig skulden för det som har hänt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0