Jamie 5 månader


Den 13:e blev ju Jamie 5 månader. Han börjar bli så stor våran lilla plutt :)

Nu ligger han på mage nästan hela tiden så fort man lägger ner honom på golvet. Men han har inte listat ut riktigt än hur man rullar tillbaka på rygg. Ibland lyckas han rulla ett helt varv, så man kan hitta honom lite överallt, långt ifrån där man la honom :P

Han har börjat kunna sitta lite själv, nu är det bara balansen som fattas.

Jamie äter allt han får, en riktig liten allätare :) Han får ersättning 3-4 gånger, en smakportion och gröt 1-2 gånger beroende på hur hungrig han är.

Sover fortfarande hela nätterna. Brukar kunna vakna till 1 gång på natten men oftast så behöver jag bara gunga lite på sängen så somnar han om men ibland bökar han runt väldigt mycket och vill inte somna om så då får han komma över till oss istället för då slocknar han på en gång.

Är alltid glad när han träffar både folk han känner och inte känner. Han älskar djur och blir alltid jätte glad och skrattar som en tok när han får klappa djur :)

Mamma och pappa älskar dig, våran lilla goa och glada buspojke! ♥



Torsdag 31:a Maj

Hej!

Har inte haft så stor lust att blogga på ett tag, men nu känns det som om att jag vill komma igång med det igen :P

Sista dagen på maj nu, helt sjukt va fort tiden går. Lilla älsklingen har ju redan hunnit bli över 5 månader, kommer upp ett inlägg om det sen.

Under dom här dagarna som jag inte har bloggat har vi passat på att vara ute när det va riktiga sommardagar, som tyvärr har försvunnit nu :( gått på promenader, jag, Sandra & Jamie har varit på Urkul i ånge, haft mysiga dagar hemma, firat morsdag hos mami och så. Har väl gjort en massa mer saker som jag inte kommer ihåg ;P

Jamie sover just nu så jag ska väl passa på att städa lite mer. Har inte blivit så mycket städning på nån dag nu för lilla mannen har inte varit jätte glad precis, utan lite gnällig och mammig och har inte velat sova så mycket på dagarna. Men så får man vara när man är liten. Han är ju ändå inte gnällig speciellt ofta. Jag tror tänderna spökar för han blir helt tokig så fort han får in nånting i munnen nu och gnuggar som en galning.

Nu måste jag städa lite.

Kramar


Måndag 21:a Maj

Tjena!

Har en väldigt trött liten kille som fortfarande ligger och sover :P Men han lär nog vakna snart och vara hungrig.

Under veckan som varit så har jag och Jamie gått på långa promenader med olika personer, träffat Madde och Jack, Lars & Sandra har varit här, firat Sandra och varit på hennes 20-års fest, bara myst och lite sånt :)

Sen har ju syrran tagit körkort! Grattis Cassandra! :D

Får se vad vi hittar på idag. Ser ut som att det kanske kan bli rätt fint väder idag, jag hoppas på det iallafall :P

Kramar

Måndag 14:e Maj

Hej hej!

Har en trött liten kille som sover i mitt knä. Jamie har inte varit så glad nu på morgonen, hoppas han blir gladare efter att han har sovit en stund.

I helgen har vi varit till stan en sväng, hälsat på Lise & Anders och deras 2 söta flickor, grillat med Lars & Sandra, börjat grundmåla panelen till huset, firat farmor som fyllde år och så har Kim & Madde varit här. Bra helg :)

Ska försöka lägga ner Jamie i sängen nu så jag kan göra nånting annat än att bara sitta här :P 

Kramar

Smoothie

Jamie sover i vagnen och jag sitter i solen och dricker en smoothie =) Gott som mellanmål och så enkelt att göra. Den här gången blev det mild naturell yoghurt, hallon, blåbär, björnbär, äpple och banan =)

Kramar


Torsdag 10:e Maj

Hejsan!

Idag är det rätt fint väder, den blåa himlen och solen börjar ta sig fram mer och mer nu, underbart! 16,7 grader är det i skuggan så det är riktigt skönt ute :)

Startade dagen med frukost och ett avsnitt av Big Brother. Sen blev det ett avsnitt av Du är vad du äter medans Jamie fick sin mat. Sen blev det en promenad så lill mannen fick sova. Sen hann jag äta lite lunch innan Jamie vaknade igen :P

Snart ska vi gå ut igen så J får sova en stund i vagnen och jag hinner städa lite åt Em och plocka undan och så inne.

Känner mig mycket piggare nu när jag startade dagen med en bra frukost och sen en promenad. Ska försöka ta en promenad varje morgon efter att Jamie har ätit, så man kommer igång för det känns så jäkla skönt efteråt.

Kramar

Where Have You Been



En av mina favoriter just nu. Snygg video och Rihanna är lika vacker som vanligt.


Onsdag 9:e Maj

God morgon!

Vilket underbart väder vi fick idag, regn :/ Vart är sommaren?

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Hade ju hoppats på att det skulle vara fint väder idag också så vi hade kunnat gå på en lång promenad, men det har man ju inte lust med nu. Är så trött på det här vädret. Får väl städa av lite och roa lilla mannen istället :P

Kramar

BVC



Vi var ju som sagt iväg till BVC tidigare idag. Våran lilla kille börjar bli så stor! Han vägde 7360g och va 67 cm lång. Inte konstigt att han kan ha vissa kläder i storlek 74 :P

Kramar


Tisdag 8:e Maj

Hej!

Nu är vi redan inne i Maj, tiden går ju så sjukt fort!

Superfint väder idag också, man blir så mycket gladare när solen är framme :) Jamie ska snart äta igen sen ska jag duscha innan vi ska gå till BVC. Alltid lika roligt att se hur lång och hur mycket Jamie väger :) Han börjar ju bli så stor våran lilla kille :)

Nej nu måste jag fixa lite käk till lilla mannen :P

Kramar

Jamie 4 månader


Det här inlägget kommer väldigt sent, upptäckte nu att jag bara hade sparat det som utkast och inte publicerat det.

Jamie är en riktigt glad liten kille som skrattar och pratar hela tiden :)

Han fick börja smaka lite olika fruktpuréer innan han var 4 månader vilket han älskade! :) Han har varit väldigt intresserad av våran mat sen han va runt 2 månader, så därför fick han testa lite tidigare. Han har även ätit morot och banangröt :)

Sitta och stå är fortfarande väldigt roligt men nu har han börjat med en ny grej som är extremt rolig, och det är att sitta och gunga :P Han gungar nästan hela tiden när han sitter i knät, speciellt om han tittar på tv då är det full fart :P

Rulla från rygg till mage har han börjat göra väldigt ofta nu och han blir lika glad varje gång han lyckas :)

Jamie älskar att bada och duscha. Plaskar och skrattar hela tiden :)

Han har blivit jätte duktig på att greppa saker som vi ger honom och allt åker fort in i munnen. Tror det kliar en hel del.

Sover fortfarande hela nätterna, i sin säng bredvid våran. Sover 22.00 - 06 eller 07 sen vill han komma över till oss och sova vidare en stund innan det är dags för mat. Han är så duktig våran lilla kille :)

Mamma och pappa älskar dig!


RSS 2.0