Heartbreak Warfare


John Mayer

Gillar hans nya skiva Battle Studies. Har inte direkt lyssnat så mycket på honom tidigare men när jag såg reklamen om den här skivan så va jag tvungen att lyssna på den och det visade sig att han är riktigt bra =P


22 Januari

God morgon!

Idag klev jag upp lite tidigare, strax efter halv 7 nån gång. Bestämde mig igår att jag skulle åka samtidigt som T så hästarna får komma ut lite tidigare. Väntade på att mobilen skulle väcka mig i morse för jag ville sova lite längre, men det slutade me att jag vaknade runt halv 7 nån gång och undrade varför inte mobilen ringde. Låg och väntade nån minut för klockan kanske inte va halv 7 men så kollar jag på mobilen och den va helt svart. Den fungerade igår kväll, jag laddade den innan jag åkte till T men ändå så gick det inte att få igång den. Nu fungerar den igen, jag la den på laddning när jag kom hem och efter nån minut så va den som vanligt igen och ändå är  batteriet fullt. Fattar inte va den håller på me. Va bara tur att jag skulle åka samtidigt som T annars hade jag kanske sovit för länge och då blir ju inte hästarna så glada.

Har precis käkat frukost så nu ska jag byta om och åka till stallet så dom små pluttarna får komma ut nån gång =P

Ciao!

14 Januari

Tjena!

Usch va dålig man är på att blogga. Måste verkligen skärpa till mig =P

Ska snart åka upp till ånge med mami. Vill verkligen inte gå ut igen, är typ 20 minus ute =/ Jag frös hela dan igår och det är likadant idag =/ Riktigt jobbigt när man inte kan få upp nån värme och kroppen är helt kall hela tiden. Enda gången jag får upp värmen är när jag sover med T, han är alltid jätte varm =) Annars är jag en isbit.

Igår jobbade jag lite på fritids =) Så himla skoj att träffa alla barnen igen =P Synd bara att man inte får jobba så mycket, saknar verkligen att vara där.

På kvällen så red jag och Jessica en sväng =P Vi red på tuben och det va riktigt mysigt när vi red runt på några stigar med pannlamporna på =) Blev lite kallt på slutet men annars va det inte så farligt, tappade känseln i underläppen, har aldrig varit med om det förut och det va ju inte så härligt direkt =P

Får skriva mer sen, måste fundera lite på vad jag har gjort dom här dagarna hehe ;P

Ciao!

8 Januari

Tja!

Usch idag är det också sviiiin kallt! Men hästarna får vara ute nån timme idag iaf, ska snart åka och hämta Jessica sen ska vi till stallet och ta in dom små råttorna =P Men jag tror att dom tycker att det är lite skönt iaf att vara ute nu fast det är så kallt, kan ju inte vara skoj att stå inne hela dagarna.

Idag vaknade jag halv 9 av att mamma ringde och frågade om jag kunde köra henne och Linda till fränsta, för hennes bil gick inte igång. Och jag som hade tänkt sova till 9 ;P Va ju bara att släpa sig upp ur den varma sängen och ge sig ut i kylan.

Sen har man varit i stallet nån timme också. Mockat och grejat på. Inte så skoj att vara där nu direkt, men det är ju tur att det inte är så himla kallt inne i stallet, eller ja våran del =P

Nu måste jag gå ner och elda lite innan jag åker.

Ciao!

7 Januari

Hej!

Fy fan va kallt det ska vara hela tiden. I morse va det närmare 33 minus när jag klev upp =/ Hästarna fick stå inne idag eftersom det är så satans kallt. Dom fick vara ute en stund när vi mockade och fixade med maten sen åkte dom in igen. Ska dit lite senare och ge Goody mat och mocka. Usch va jag hatar vinter..

Har inte gjort så mycket mer idag direkt, suttit här vid datan, läst lite, varit ute med Lincoln. Tänkte städa lite snart.

Igår hände inte så mycket heller. T va ledig så vi sov extra länge =P Han följde me till stallet också på kvällen, sen va jag hemma en stund innan jag åkte hem till T igen. Kollade på film och så då.

Nu ska jag börja städa så det blir gjort =P

Ciao!

Tjena! Ligger...

0-4b7e7a4df39b2cd10fe8c5a11911dc28.png

Tjena! Ligger och tittar på tv just nu och ni ser nog vad jag tittar på =P Väntar på att T ska komma hem igen, han har precis åkt iväg för att hämta våra pizzor ;P Va ett tag sen jag käka pizza så det ska bli gott =P Bloggar mer i morgon, antingen med mobilen eller när jag är hemma igen =) Ciao!


Wheels


Foo Fighters


4 Januari

God morgon!

Har ni sovit gott? =) Det har jag =) Sov till kvart i 10. Så skönt att sova i ett tyst hus, inte ofta man får gö de =P Ska iväg till stallet sen och rida, får passa på nu när det inte är lika kallt =P

Vet inte vad jag ska skriva just nu, sitter här och retar upp mig på FarmVille som har damp just nu. Blir galen snart. Bloggar mer när jag är klar med den där skiten.

Ciao!

3 Januari

Hej!

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge. Men nu när det är nytt år så ska det bli ändring på det, och den här gången ska det bli så också ;P

Har la hänt en del saker sen jag bloggade sist. Men det får jag skriva lite om i morgon för nu har jag inte tid. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag iväg.

Ciao!

RSS 2.0