Tävling

Va och tävla me Erik i helgen i Bollnäs. Va jätte skoj! =) Va bara 6 st i våran klass men vi fick tävla mot 4 st som körde enbet och en till som körde par. Så de va ju lite synd, hade varit roligare om vi hade kunnat få en par klass men de e ju inte så lätt direkt. Men de gick bra iaf =P

Vi tävla me Grane och Tackel. Vi kom 3:a i dressyren. Fick typ 58,7 i straff och de va riktigt bra me tanke på att vi tävla me Grane. Å så har inte Erik tränat så mkt me dom heller så de va jätte bra =)

Kom 3:a i maraton oxå. Hade kommit 2a om han inte hade tappat bort vägen i dom 2 sista hindren men de e la skit samma ändå, de e ju bra träning för Grane iaf. Fast vi körde mot enbet så va vi snabbast i första hindret och näst snabbast i dom andra 3 hindren men i dom 2 sista så gick de skit.

I precisionen så kom vi 2:a =) Så de va ju skoj =P Så vi fick va me på prisutdelningen för de =P Och vi kom 3:a totalt =) Va ju skoj att vi slog dom som körde enbet eftersom dom har det mkt lättare.

Va lite synd att vi inte gick på kuskmiddan, men Erik hade inte sagt till om de. Men men... Passade på att duscha av hästarna då när man hade stallet för sig själv. Men Tackel tyckte inte att de va speciellt skoj, för de va ju jätte hemskt att stå i ena änden av stallet medans Grane va i andra. Så de vart en varsin snabb dusch =P Lät som om Tackel skulle gräva sig till kina eller nåt.

Va bra att vi fick låna en hage där så dom slapp stå inne eftersom Tackel har problem me luftvägarna.

Våran lastning gick inte som den skulle direkt. Börja me att de börja åska och skit. Tackel skulle stå längst in, sen skulle maratonvagnen in och sen skulle vi lasta Grane. Tackel vart helt tokig när han fick stå där inne själv och vi hade bara fått upp vagnen en liten bit på rampen när en snubbe som bodde en liten bit ifrån oss kom och sa att Grane hade slitit sig. Så Erik gick iväg efter han och jag och den andra killen följde efter en bit, om han behövde hjälp. Men jag hörde en tjej säga att han hade sprungit in i en hage, antagligen där nere dom hade stått. Så jag vänder mig om och ska gå tillbaka till Tackel, då ser jag han komma uthoppande ur bussen och springer efter Grane. Jag fatta inte riktigt hur han hade kommit ut men när jag kom in i bussen så ser jag att allt sitter på sin plats så han har krypit under stången. Fatta inte riktigt hur han hade lyckats me de men man ska inte bli brydd när det gäller hästar för dom lyckas ju me allt =P Men efter de så gick de bra.

           //Michelle - Älskar Hans!
Skit väder

Fan vilket dåligt väder det ska va hela tiden. Tycker det kan va fint i några veckor nu så man kan gö nånting, inte bara sitta inne hela dagarna.

I måndags kväll så städa och tvätta jag och Hans min bil =) Så nu e den riktigt fin =P Så nu tänker jag inte låta mina små syskon åka me i första taget. För de va dom som skita ner den så förbannat. För dom tyckte ju att det va väldigt skoj att sitta i min bil och lyssna på radio och ta slut på mitt batteri när jag inte va hemma. Snacka om att man vart arg när man hörde de. Så efter de hade man små fina sko avtryck där inne efter Isak. Gullig unge som gillar att skita ner min bil.

Så nu e de typ bara ljudet som fattas i  min bil. Hans ska få fixa de där till mig för han tycker ju att de e så skoj =P Skulle han få bestämma så skulle vi börja me de där så fort som möjligt =P Måste bara bestämma va jag ska ha för nåt. Sen så ska han få greja me de där =P

I morron ska man på handledarkurs oxå =) Ska bli skoj =P  Så man kan ta de där körkortet nån gång.

Nu kommer Ludde igen me sin sönder tuggade boll och lägger den i mitt knä som vanligt =P  Fattar inte varför han alltid vill leka me mig. Finns ju hur många ungar som helst i det här huset men ändå kommer han till mig. Han tycker la om att bli helt cp som han blir när jag leker me han =P Totalt knäpp den där hunden =D Synd att det ska regna annars hade man kunnat leka me han lite för de e ju inte så lätt å jaga han här inne =P För han älskar att bli jagad den lilla knäppisen =P Hehe

//Michelle - Älskar Hans!

Harry Potter

Va och såg den igår me Hans. Va rätt bra men jag vart lite besviken på att dom inte hade tagit me vissa saker. Men så e de alltid när jag ser dom filmerna, vill ha me saker från boken som jag tycker att dom borde ha me. Men den va bra iaf =)

Bada idag för första gången i år hehe =P Va riktigt skönt att bada och det är 21 grader nu i poolen. Jag hoppas att det blir bra väder nu ett tag så man kan bada mer =P

Har ju 3 små vilda kattungar här hemma nu =P Dom e så himla söta =) Mamma köpte dom på en marknad här. Det e ju lite konstigt när man säljer kattungar så men jag vart inte direkt förvånad me tanke på vad det va för nån som sålde dom. Och dom va skumma. Dan efter så ringde en tjej här och sa att dom hade dumpat katt mamman här, så min ena syrra gick och hämta na. Hatar personer som bara lämnar sina djur eller inte tar hand om dom. Det är det värsta som finns. Blir så himla arg. Jag e verkligen gla att vi köpte dom.


        //Michelle - Älskar Hans!

Gatufesten =)

Va där 3 dar me min älskling =) Va as skoj =P Synd bara att det skulle regna både freda och lörda. Vi såg The Ark, Europe, Melody Club, Backyard Babies, Timbuktu, Hammerfall och lite av Markoolio och Takida.

Vart så arg på en snubbe som stod och hoppa på mig när vi kolla på Europe. Så jag knuffa undan han å då sa han: Gumman, det här är en rock konser.
Och? Ska man bli nerhoppad bara för de. Tydligen så tyckte han ju de för han fortsatte hoppa på mig så vi fick flytta på oss. Vissa e ju helt störda.

                   

       

    

Ska se den nya Harry Potter filmen i morron me Hans =) Ska bli så skoj! Har väntat på den filmen. Och nu väntar jag bara på den sista boken så man får veta vad som händer nån gång. Jag hoppas att det slutar bra.


                                                                                                                         

            


Även att mamma e ute och jagar kor just nu =P Dom har rymt från nåt ställe en bra bit härifrån och dom sprang runt på vägen bara en liten bit från oss. Hoppas att dom som äger dom får hem dom snart.//Michelle - Älskar dig Hans!


Gatufesten

Ska dit ikväll me min älskling =) Ska bli as skoj! Jag hade hoppats att det skulle sluta blåsa nån gång men de gör de ju själv klart inte. Får iaf hoppas att det fortsätter va rätt bra väder hela kvällen.

Övningskörde me Hans igår =P Så jäkla roligt att köra =D Måste gå den där kursen så fort som möjligt så jag kan övningsköra hela tiden hehe =P  Måste försöka ta körkortet så fort som möjligt.


Skriver mer om gatufesten nån annan da =P


Hej så länge!


//Michelle - Älskar dig Hans!


RSS 2.0