Lörda

Idag är ingen bra da. Har mått dåligt sen i morse, känns som om jag ska spy fast jag inte gör de, vilket jag är väldigt gla för. Mår lite bättre nu och jag hoppas att det har gått över tills i morron, för då ska jag och mamma på hundutställning. Så jag har bara legat framför tven sen 7 typ. Kunde inte sova för att jag mådde så illa, så då fick det bli tven =P Har kollat på massa olika program och Christina Aguilera - Stripped Live In The U.K =) Älskar den! Ska gå ner och försöka äta nånting, har inte kunnat äta sen igår. Skulle va skönt om man kunde få i sig lite käk, och hoppas på att jag inte spyr då. Har även fått jaga Liten för hon tog nåns halstabletts påse och sprang iväg, så det hamna massa halstabletter över allt ;P Hon leker me typ allt så hon skulle ha dom till att bolla runt me. Hon är verkligen inte som alla andra katter den där lilla råttan ;P Men söt är hon ;)

Va skoj att Tina vann Let's Dance igår =P Äntligen en tjej som vinner ;P Både hon och Tony är ju så himla duktiga så det är ju inte sant.

image504

Nee nu ska jag försöka få nånting i magen och gå å lägga mig på soffan igen =P

Ha de gött!

Ciao!


Michelle

Audioslave - Be Yourself

           

Freda

Tjena!

Allt bra me er? Här är det iaf bra =P Kom hem för en stund sen. Jag & mami har varit på Hund & Katt, har köpt kattmat, godis & en sele till Mimmi. Sen åkte vi och handla lite mat också. Kände mig inte sådär jätte fräsch för jag hade hållt på och elda ett tag innan vi åkte, så jag lukta en hel del rök. Men men är ju ingen som dör av det så ;P

Sen har jag bara kollat på tv typ. Är ju så trist väder så man blir ju lite deppig =/ Vill att det ska bli vår & sol nån gång. Jag får inte riktigt nån energi nu när det är så grått och tråkigt väder ute. Men nästa vacka skulle de ju tydligen bli varmare och finare väder. Får hoppas att det blir det och att det håller i sig.

Shit va klockan är mycket också. Känns som om den inte är så mycket, men den är redan 4 typ. Herregud, jag måste försöka hitta nåt vettigt att gö..

Ciao!

Michelle

Rensning

Tja!

Har städat rummet igen och då va jag bara tvungen att rensa ut den sista garderoben. Kände att jag inte fick plats riktigt me alla mina kläder och andra grejer så vdet fick bli en till garderob ;P Bytte även gardiner för jag va trött på dom jag hade. Så lite duktig har man varit idag hehe =P Har även tränat, kollat på OC, och sovit ett tag, vilket va väldigt skönt. Sov me ipoden, hade Bethany Joy - Halo på. Älskar den låten, har lyssnat på den hela dan ;P

Sitter här me Mimmi i knät. Hon piper för hon har tråkigt, är bara jag vaken och inne just nu. Ska gå ut en sväng och leka lite me na så hon blir gla igen ;P Hehe

Ska kolla på Du är vad du äter & Efterlyst idag.

Nee nu måste jag gå ut, Mimmi piper som fan nu och biter mig =P

Ciao!

Michelle

Tävling

Man kan vinna nagellack från Nivea hos Emelie =)

Tävlingen avslutas på söndag.

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävling!

                      image503
                              Den här klänningen kan man vinna.

                              Tävlingen avslutas den 6 april kl. 21.00.

                              Till tävlingen

Torsda

Go morron!

Här hemma kan man ju bara försöka sova länge, men de går inte. Mina trevliga syskon ska ju alltid föra ett sånt liv så man vaknar, och inte kan somna om. Satans ungar. Dom måste la nån gång kunna vänta me att skrika å ha sig tills man har gått upp.. Så nu är man lite grinig.. Upptäckte att det snöa också och det gör inte saken mycket bättre. Vart är våren egentligen? Inte där den ska va iaf..

Ska snart gå ner och gö en fruktsmoothie & ringa stallet. Får hoppas att dom har ett jobb åt än där.

Ciao!

Michelle

Onsda

Hej!

Jag vet inte hur många timmar det har tagit innan jag kunde logga in och allt fungera som vanligt igen. Kunde gö ett inlägg men sen börja de dampa som fan. Så jäkla irriterande när det blir så..

Ringde till posten & stallet idag för att kolla om det fanns nåt jobb där. På posten hade dom tydligen inte det, kunde gå till arbetsförmedlingen och fixa praktik på posten. Men de lär ju va det där vanliga praktiken och då får man ju inte mycket pengar så det tänker jag då inte gö. Sen så ringde jag stallet men då va inte Maria där, chefen som jag ska prata me, så jag får ringa imorron igen. Jag hoppas verkligen att jag kan få nåt jobb där.

Sen har jag typ bara kollat på tv, läst och lite sånt. Försökt hålla mig undan för 2 utav mina små systrar har fått magsjuka, vilket inte jag ska ha. Bella va ju så trevlig och spydde ner hela mattan precis där mamma och Isak satt, när vi satt och kolla på tv. Så himla mysigt.. Man känner ju när man mår dåligt och ska spy, men den där hon låg kvar hon. Roligt att hon skulle spy ner mattan, är inte så lätt att tvätta den och det är ju inte den bästa årstiden, så det är ju inte så lätt att tvätta den ute.. Jag drog iaf där ifrån fort som fan och stängde in mig på rummet. Klarar verkligen inte av sånt där, kan ju börja spy själv när jag ser nån gö de. Usch å blä! Har jag klarat mig förut när alla har haft magsjuka här hemma så ska jag klara mig nu också.

Ska träna lite nu, för sen är det ju Grey's Anatomy & Heroes ;P

image501

image502

Ciao!

Michelle

Tävling!

image498image499image500

Jag är me och tävlar om ett par snygga strumpbyxor från http://www.evasunderklader.se/

Gå in här för att vara me och tävla.

Tävlingen avslutas onsdagen den 2 april, 22.00.

Tävling

image493
Tävlingen avslutas den 2:a April.

Gå in här för att vara me och tävla.

Pussycat Dolls - Feelin' Good

           
Älskar den här låten ;P

Grattis Kim!

Hej!

Idag fyller min lillebror 16 år, så Grattis till han! =) Har käkat massa våfflor, kakor & marängtårta ;P Älskar marängtårta, så himla gott ;P

Jag, mamma, Kim, Cassandra & Isak åkte upp till ånge en sväng tidigare idag. Skulle handla lite och köpa ett par skor till Kim. Tycker det är hemskt att se dom 2 husen som har brunnit ner. Trist att Saqqara, pizzerian i ånge skulle brinna ner. Godaste pizzorna där ju. Jag tror att båda bränderna är anlagda, för vad skulle det annars vara. Förjävligt är det iaf.

image492

Dammsög lite innan jag åkte och hämta farmor. Hon har ju fått nå fel på bilen så jag hämta och lämna henne. Satt och prata me henne ett bra tag, träffar na ju inte så ofta. Måste verkligen ta och hälsa på henne oftare.

Ska ta och träna lite sen och kolla på tv. Trodde inte att det skulle va nå bra på tven idag, men jag såg att det va både So You Think You Can Dance och Brothers & Sisters =P Kollade ju på SYTYCD igår och det va lite roligt att Tobias från Let's Dance va me =P Trodde först att det va ett skämt men de va de ju tydligen inte ;P Tyckte det va lite konstigt att han först gick vidare till koreografin, han borde ju ha gått vidare direkt, men de va ju skoj att han gick vidare sen iaf ;P

Ciao!

Michelle

Tävling!

     image491
        Tävlingen avslutas den 30/3 kl 23,59.

        Till tävlingen

Bethany Joy - Halo

         

Gillar hennes låtar ;) Och den här älskar jag!

Månda

Hej!

Är jätte fint väder idag också, så jag ska ta och gå på en promenad sen =P

Har varit lite för slö idag. Har mest bara legat i soffan och kollat på tv. Va bara tvungen att kolla på One Tree Hill igen ;P Det är ju så jäkla bra =P Men jag har tränat också så jag har inte bara slöat ;P Satt faktiskt ute ett tag förut också och drack fruktsmoothie ;) Va riktigt skönt ute, synd bara att det skulle blåsa lite, annars hade det varit jätte skönt =P

Ska nog ta och gö mig i ordning nu och gå en sväng. Lär ju blir kallare så jag får passa på att gå nu när det är lite varmare.

Ciao!

Michelle

Tävling

image490
Tävlingen avslutas den 27e mars 16:00.

Till tävlingen

Snart börjar Miss Secret Agent 2

Hehe elle snart är det la inte direkt =P Är ju mer än en halvtimme kvar ;P

Gick på en promenad förut. Va riktigt skönt, så jag hoppas att det är lika fint väder imorron ;P

Kollade på Remember the Titans & One Tree Hill förut också =P Jag älskar filmer me Amerikansk fotboll & baseball ;P Den här filmen är ju om amerikansk fotboll. Har sett den förut och jag tycker att den är riktigt bra. Det är faktiskt 2 sporter som jag skulle kunna gå och titta på för dom tycker jag är roliga. Men jag skulle inte direkt kunna gå och se vanlig fotboll eller ishockey, för då skulle jag tråkas ihjäl. Synd att det inte finns här.

image488

image489

Ha en trevlig kväll! =)

Ciao!


Michelle


Vinn en skinnjacka

                                     image487
                  Nu har Kenza en till tävling på sin blogg =) I potten ligger det två
                  skinnjackor från Jofama. En brun & en svart (den på bilden).
                  Skitsnygg jacka ;P

                  Tävlingen avslutas nu på onsdag den 26e, kl 12.00.

                  Gå in här för att va me och tävla =)

Sönda

Tjena!

Idag är det jätte fint väder igen =) Synd bara att det ska va minusgrader. Har inte gjort så mycket än, ska snart gå på en promenad. Gjorde ett fotbad förut så nu är mina fötter riktigt lena ;P Så himla skönt att bara sitta me fötterna i varmt vatten ett tag å bara ta det lugnt.

Bella & Danne försökte ha ihjäl oss förut också. Vet inte hur mycket hårspray dom hade, men mycket va det för det stank ända in i vardagsrummet när jag och mamma satt där. Och dom va inne i badrummet. Fy fan, huvudvärk så det heter duga.. Fatta inte hur dom kunde gå runt me all hårspray.

Nee nu ska jag gå ner och gö mig i ordning.

Ciao!

Michelle

Påskafton

Hejsan!

Allt bra me er? Här är det bra. Sov länge idag så nu är jag utvilad hehe ;P Sitter här och käkar massa godis =P Men jag börjar tröttna fast jag inte har ätit så mycket. Jag äter inte godis så ofta, nån gång ibland äter jag lite men de e inte ofta. Så de börjar bli lite smått äckligt.

Va bra att Tony & Tina dick till final igår i Let's Dance ;P För dom 2 är helt klart bäst =D


image484  image485

Ni får ha en bra da! =)

Glad Påsk!

Michelle


Chris Brown

           image483
Är ju så himla fult när killar går me häng. Varför är det så himla skoj att visa kalsongerna? Och varför måste en stjärna som Chris Brown gö de? Usch.. Här uppträder han i Paris iaf.

Här uppträder han på MTV Awards 2007 me Rihanna.



//Michelle

Let's Dance & Miami Ink ikväll =)

Roliga program det där =P Speciellt Miami Ink, ett av mina favorit program ;P

            image482

Ska snart gå ner och göra salladen som jag och mamma ska äta till Let's Dance =P Älskar sallad, speciellt me fetaost, oliver, avokado & krabba. Så himla gott! ;P

Har inte gjort så mycket idag. Jag somna på soffan efter att jag hade ätit, va as trött. Va tydligen en till som va väldigt trött, mami ;P Hon, jag och Mimmi sov på soffan bra länge ;P Men det va väldigt skönt kan jag säga hehe =P

Ni får ha en trevlig kväll! =)

Ciao!

Michelle

Tävling!

                          image481
                              Helt underbar färg =) Håller ni inte me? =P

                              Tävlingen avslutas på lördag/påskafton kl. 12.00.
 
                              Gå in här för att vara me och tävla =)

Långfreda

Hej!

Allt bra me er? Här det bra iaf =P Är typ helt frisk nu, bara lite snorig ;P Sitter här just nu och käkar lite melonglass ;P Mumsigt! Men de e nån jävel som har tagit en bit utan att fråga *Grr*. Hatar när dom gör sånt och jag misstänker att det är Cassandra för hon går alltid och snor av alla. Men det blir ett jäkla liv om nån tar nånting av henne. Blir så irriterad när dom gör så, man kan ju liksom fråga..

Är jätte fint väder idag också =) Synd bara att det alltid ska va flera minus när det är så här fint väder. Ska nog gå en sväng lite senare idag.

Odjuret Pluttan sov inne hos mig inatt. Först är hon hur go som helst, men efter ett tag vart hon helt vild. Hon ålar sig in lite försiktigt under täcket för hon gillar att sova så, och är lugn å snäll. Sen helt plötsligt sätter hon sig fast i mitt ben och biter å har sig som en galning. Ett riktigt litet odjur är vad hon e. Sen när jag har skällt lite på na så kommer hon och är hur go som helst igen. Knäppa katt =P
Sen vill hon ju alltid gå fram till Knarpan och lukta och helst tvätta han också. Men Knarpan gillar inte dom andra katterna speciellt mycket. Så när Pluttan kom för nära han så såg man hur det svartnar i ögonen på han och sen smäller det. Tyckte så synd om na =P Hon är ju som en liten mamma hela tiden och ville bara ta hand om min lilla surgubbe ;P Han blir ju ändå 9 år i sommar.


image478 image479

Har ni nån gång sett 2 mindre ägg gulor i ett ägg? Det hade inte jag förrän idag. I dom äggen som vi köpte igår va  de så i. Iaf i dom vi har använt. Mysko, har aldrig hört att nån har haft de.

image480
Ser ut som en smiley ;P Hehe

Ciao!

Michelle

Jennifer, Max & Emme

                          image472
                            Så himla söta ungar ;)

Sundsvall

Tjena!

Kom hem för ett tag sen från Sundvall. Va ju till veterinären och vaccinera Mimmi och kastrera Zvinto. Båda 2 va hur lugna och snälla som helst =) Så duktiga. Medans Zvinto va där så gick vi runt i lite affärer och så va vi och handla massa mat. Hatar såna här dagar då alla är där. Tar ju 100 år ibland innan man ens har tagit sig igenom en rondell, och sen alla dessa köer inne i mataffärerna. Nee fy bubblan!

Min 2 utav mina små systrar är ju så jobbiga. På vägen dit satt dom och sjöng julsånger. Dom har nog inte fattat att julen är över sen ett tag tillbaka. Okej, julsånger kan jag gå me på, men inte att dom håller på och bråkar, skriker och har sig som dom gjorde på vägen hem. En bit hemifrån, så vart jag så less på dom och ville bara slänge ut dom så att dom skulle få gå hem. Så jag tvärnita och sa att dom skulle gå ur. Deras reaktion? Dom börja as garva hela högen utom jag =P Skit skoj, verkligen.. Nästa gång dom håller på så där så ska dom få gå hem.

Sen så är mamma lite rädd när jag kör, speciellt inne i stan och så. Hon tycker jag kör som en idiot ;P Men det är snarare hon som är mesig ;P Hon tycker att man ska börja sakta in jätte långt bort när man ser att det är kö, vilket jag tycker är helt onödigt, så jag brukar inte sakta in förrän jag tycker att det behövs, och det räcker alltid. Men då blir hon rädd och tycker att det går för fort och att jag inte ska hinna stanna. Så då sitter hon nästan alltid där och håller i dörren eller i nåt annat =P Det är därför jag alltid kör när vi är i stan, för mamma kan va så himla försiktig och mesig ibland =P Spelar ingen roll om det är inne i stan eller på E14. Jag skulle aldrig gö nånting farligt så man skulle krocka elle nåt.

Fint väder har det varit hela dan också. Hur skönt som helst =) Men nu är det då inte lika roligt väder. Skulle ju snöa igen också =/ Och jag som hoppades på att den här snön som redan finns skulle försvinna. Men sån tur har man ju inte..

image471

Skulle inte va helt fel att ligga där på stranden ;P

Nee nu skriker mami att det är mat ;P

Ciao!

Michelle

Tävling!

             image470
Den här smyckeshållaren kan man vinna =) Jätte bra pris, skulle verkligen behöva en till alla mina smycken ;P

Tävlingen avslutas på söndag den 23 mars, kl 21.00.

Gå in här för att va me och tävla =)

Grey's Anatomy & Heroes

Nu är jag nästan helt frisk =P Så himla skönt! Så på freda ska jag ringa stallet =P Ska in till Sundsvall imorron för Mimmi ska vaccineras och Zvinto ska kastreras. Ska gå runt på lite affärer och så, å jag hoppas att jag hittar ett par skor som jag vill ha ;P

Har inte gjort så mycket mer idag sen jag kom hem från fränsta. Har varit skit seg. Har läst lite, tränat lite grann och så har jag kollat på OC och smällt i mig massa melonglass =P Väldigt mumsigt! ;P OC är ett utav mina favorit program ;P Och jag vet att jag har rätt många favorit program, men det finns ju så himla mycket bra program som jag bara måste kolla på ;P


image467

Och snart börjar Grey's Anatomy och sen är det Heroes ;P 2 program till som jag älskar ;P

image468

image469

Ha en trevlig kväll!

Ciao!


Michelle


Nahla Ariela Aubry

            image466
                      Det är namnet på Halles dotter ;P Vackert namn =)

Onsda

Hejsan!

Har precis kommit hem. Har varit me mamma i fränsta hos sjukgymnasten. Handlade lite också, köpte lite melonglass som jag ska trycka i mig sen ;P Hämtade Bella & Danne på skolan och Isak på dagis. Och nu sitter jag här. Har inte gjort så mycket mer idag. Såg iaf att jag hade vunnit ett lipgloss från Face Stockholm och en 10ml. kräm från Nivea Visage, hos den här
tjejen =) Tack så mycket! =) Det piggar upp än nu när man är sjuk ;P Roligt att man har haft tur 3 gånger i sitt liv iaf när det gäller tävlingar hehe =P Har då aldrig vunnit nånting förut. Så de va skoj ;P

image463

Städade mitt rum igår också =P Brukar oftast bara dammsuga av lite och så annars, men nu vart det städning av hela rummet =P Men de lär inte va så fint länge, brukar ju alltid slänga massa kläder i fåtöljen och på sminkbordet brukar jag lägga massa saker också. Fattar inte varför, men det är alltid lättare att bara lägga det nån stans där det inte ska va ;P Kan ju hoppas på att man ska skärpa till sig nån gång =P

Kollade på Gossip Girl & Miss Secret Agent igår också =P Synd att det va sista avsnittet just nu av Gossip Girl. Älskar iaf Sandra i Miss Secret Agent ;P Tycker hon gör sin roll så jäkla bra ;P Så himla duktig skådis. Skit bra filmer =P

image464

image465

Ciao!

Michelle

Tisda

Hej!

Jag som hade tänkt ringa stallet idag, men de vette fan... Är fortfarande jätte snorig och skit, å imorse kunde jag knappt prata. Är ju bättre nu men jag är fortfarande täppt i näsan så det låter ju lite roligt när jag pratar =P Känns inte så skoj att ringa dit när jag låter så himla fint =P Får hoppas att det här försvinner snart så jag kan ringa runt lite och se om jag kan få nåt jobb.

Har inte gjort mycket idag. Vakna vid 11 typ, är jätte trött och seg, mer än vanligt nu när jag är sjuk. Har typ bara kollat på Rachael Ray, käkat frukost & druckit fruktsmoothie ;P Ska försöka hitta på nåt vettigt som jag kan gö.


image462

Ciao!

Michelle

Tävling!

image460
Tävlingen pågår tom onsdag 19/3 kl 21.00.

Gå in här för att va me och tävla =)

Tävling

                                           image459
                                          Tävlingen avslutas på fredag.

                                          Gå in här för att va me och tävla.

One Tree Hill

Tja!

Allt bra me er? Här är det iaf bättre, är inte lika sjuk längre =P Har inte gjort så mycket idag, har bara duschat, tittat på tv och läst lite. Ska städa lite snart och så ska jag kolla på Anna Pihl & American Idol ;P

Kollade på One Tree Hill som började igår, är säsong 5 nu =P Älskar det programmet ;P Men det va lite sorgligt. Har la inte gått riktigt som dom hade tänkt sig, men jag hoppas att det blir bättre för dom snart =P Men Haley & Nathan har en väldigt söt unge ;P Hur gullig som helst ju ;P


image458

Nee nu ska jag gå och städa..

Ciao!

Michelle

Halle Berry har fått en dotter

                     image455
Halle Berry och hennes pojkvän modellen Gabriel Aubry fick igår eftermiddag en liten dotter. Barnet som enligt Star vägde ungefär 3.3 kilo vid föseln föddes 10:17 söndag morgon, amerikansk tid, på Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles. Eftersom Halle har diabetes och hennes blodtryck var väldigt högt så var de lite oroliga först men mamma och dotter mår bra och är nu hemma från sjukhuset! Grattis Halle!



Källa: Posh24.se

Sönda

Tjena!

Va ju Charlotte som vann igår på Melodifestivalen. Hon har ju en bra låt och så är hon ju duktig, så det är ju inte så konstigt att hon vann. Men det är lite tråkigt att en som redan har vunnit hela skiten ska få va me och tävla igen. Är ju lika dant me Carola. Man borde ju kunna ge upp det där och låta nån annan få chansen. Men jag hoppas att det går bra för na och att hon vinner hela skiten, för hon är ju bra ;P


image454

Idag har jag inte gjort så mycket. Vart lite sent igår, elle inatt kanske jag ska säga =P Kunde ändå inte sova så länge som jag ville i morse, gick upp vid 11 typ. Åkte bort till macken och fixa så att jag fick tillbaka pengarna som vi tanka för igår, för jag fick ingen bensin, va nå fel. Åkte och handla lite sen och va hos pappa en stund. Och för en stund sen käka jag massa frukost, vart väldigt sent idag. Vart en bit pizza, fattigariddare och fruktsmoothie ;P Lite konstig frukost men hehe ;P Men gott va det iaf =P

Ciao!

Michelle

Sundsvall

Hejsan!

Kom hem från sundsvall för en stund sen. Erica skulle dit för hennes mamma skulle till casinot, så jag gick på stan me henne. Väldigt trevligt =) Va ju ett tag sen vi hitta på nåt så de va skoj =P Gick runt lite i olika affärer och så. Är lite tråkigt att man inte har så mycket pengar så man kan ju inte shoppa =/ Ska ringa till 2 ställen på månda och se om jag kan få nåt jobb där. Hoppas de för jag behöver verkligen pengar =P Skulle va skönt att hitta ett jobb för jag vill jobba. Så jag hoppas att jag får nåt jobb här. Hade lite pengar kvar på presentkortet på H&M så jag köpte en ljuslila sjal där =P Har en likadan fast gul sen tidigare, jag gillar sjalar ;P




Va och käka lite på McDonalds också =P Käka 2 cheeseburgare och en jordgubbsmilkshake ;P Mumsigt! ;P

Har inte gjort så mycket mer idag. Gick upp vid halv 12, va as trött. Är ju sjuk så det är la inte så konstigt. Titta lite på tv och så innan jag åkte till stan. Visa Erica och hennes mamma Mimmi förut också =P Men den lilla busmajan va ju helt tokig och bara kuta och hade sig som en liten tok ;P Mimmibus ;P

Snart är det ju Melodifestivalen också =P Vet inte riktigt vem jag vill ska vinna, gillar några stycken. Bara inte Linda elle Christer vinner för då dör jag. Dom suger verkligen. Mina favoriter är Amy, Rongedal & Nordman ;P Men jag är nöjd om nån annan vinner också, bara det inte är Linda elle Christer.

Ha en trevlig lördagskväll! =)

Ciao!


Michelle

Let's Dance

Har kollat på Let's Dance. Va Danny som åkte ut idag och jag hoppas att Karl Petter åker ut nästa vecka för jag vill ha Tony & Tina i finalen. Skulle va roligt om Tina vann eftersom det bara har varit killar som har vunnit. Men samtidigt så har Tony varit en av mina favoriter från början ;P Svårt det där men jag hoppas att dom går vidare, för nån utav dom ska vinna.

Snart börjar Miami Ink ;P Måste jag se som vanligt =P

Va bort till Hund & Katt en sväng förut me mamma. Köpte kattmat och kattsand. Va och handla lite också, jag och mamma gjorde massa sallad som vi käka till Let's Dance =P Älskar sallad, kan äta hur mycket som helst ;P Me krabba, fetaost, oliver, avokado och allt det där andra vanliga i =P Mumsigt! Mycket godare än massa chips och godis. Försökte sova lite förut också, men de gick ju inte så bra. Klia i halsen och i näsan så tårarna bara rann. Hatar verkligen sånt, så irriterande när det kliar som fan och man inte kan gö nåt åt de. Men nu är det iaf bättre, kliar lite i näsan så tårarna rinner i högra ögat bara =P Väldigt snyggt ;P Nee fy fan, får hoppas att det här går över snart.

Ciao!

Michelle


Freda

Hejsan

Allt bra me er? Själv sitter man här och snorar =P Väldigt mysigt.. Hatar att va förkyld och ha ont i halsen. Så jäkla jobbigt när man inte kan andas genom näsan.. Ska kolla om jag hittar nån nässpray sen. Får hoppas att vi har det för jag ska ringa till stallet och kolla om man kan få jobba där. Har ju inte lust att sitta och snora å ha mig i telefonen direkt..Känner mig helt tjock i hövet också. Trevligt det här..

Har inte gjort så mycket idag, har bara kollat på Oprah & Rachael =P Legat och slöat på soffan hela morgonen alltså ;P Finns ju inte så mycket roliga saker att gö nu när man är sjuk..

Kollade på debatt igår me Ebba, Bella och så.. Tycker inte att det programmet är lika bra längre. Pratar i mun på varandra och Stina avbryter hur mycket som helst. Vore ju roligt om man fick höra va alla säger i stället för att man bara ska höra alla samtidigt. Hatar när Stina ska hålla på och avbryta. Är det så svårt att låta nån prata klart? Tydligen.. Sen tycker jag inte att det ställs rätt frågor heller. Tycker inte att man får veta sånt man egentligen vill veta, utan man får bara veta massa annat skit hela tiden. Förstår inte riktigt va Bella gjorde där för hon har ju inte en modeblogg. Dom skulle ju ha haft me nån annan som har en modeblogg. Men men, får hoppas att det blir bättre när dom har bytt ut Stina.

Nee nu ska jag ta och leta efter nässpray och ringa stallet sen.

Ciao!

Michelle


Britney Spears - Break The Ice

            
             
Britneys nya video.

Torsda

Hej

Jaha, över natten så blev man ju sjukare.. Sitter här och snorar och har jätte ont i halsen, mysigt...Är arg också för dom på komvux har stulat till massa saker för mig nu, så jag får inga pengar för att jag pluggar. Är så himla less på dom för dom har stulat ända sedan jag börja där. Och dom har strulat till det för mamma några gånger också. Så nu ska jag försöka få ett jobb här, ska kolla på ett ställe i ånge om jag kan få börja där. Hoppas att det går, så man kan få lite pengar.

Är bara pissigt väder nu för tiden. Tycker det kan bli sommar nu. Finns ju inget roligt att göra när det är så tråkigt väder. Gu va jag är negativ just nu.. Men jag är inte på så bra humör så det är inte så konstigt.

Har inte gjort så mycket idag, bara kollat på tv. Har kollat på Oprah Winfrey & Rachael Ray. Vilket jag har börjat göra varje da typ =P

image450   image451

Ska försöka ta in lite mer ved sen, fast jag inte mår så bra men det måste ju göras. Dom andra gör ju ingenting och mamma kan inte för hon har skadat ryggen. Så då får det bli jag som får gö de..

Ciao!

Michelle

Christina Aguilera - Fighter (Live)

            



   Finns ingen bättre än Christina ;P
 


Grey's & Heroes

Hej!

Idag har jag tagit in massa ved, tittat lite på tv, läst och sovit en del. Är trött nästan hela tiden fast jag inte har gjort nånting. Har ont i hövet rätt ofta, har fått ont i halsen och börjar bli förkyld. Är ju nå skit som går, är ju inte så skoj att man har fått det.. Blir ju inte bättre när det är så pissigt väder ute. Men jag försöker gö saker fast man egentligen inte orkar direkt..Men man måste ju för man kan ju inte bara ligga och slöa en hel da. Men tråkigt är det. Tycker sommaren kan komma snart så man blir lite piggare av de.

Snart börjar Grey's Anatomy och sen är det Heroes =P Det gör än iaf lite gladare ;P

image448

image449

Ciao!

Michelle


Vinn örhängen

                    image447
                     Dom här snygga bamboo örhängena kan man vinna =)

                     Till tävlingen

Onsda

Tjena!

Allt bra me er? Här är det rätt bra, börjar få ont i halsen och är lite förkyld. Får hoppas att det går över snart, vill inte bli sjukare. Pissigt väder är det fortfarande =/ Väldigt tråkigt.. Har inte så stor lust att gå ut, men jag måste ta in massa ved, för det är ju ingen annan som gör det här hemma. Mina syskon är ju inte så hjälpsamma av sig direkt..Har en del saker som jag måste gö idag fast man inte mår helt 100.. Ska snart gå ner och käka lite mer frukost, har bara druckit ett glas fruktsmoothie =P

Ha en trevlig da! =)

Ciao!


Michelle

Ny header =)

Äntligen har man en ny snygg header =P Fick hjälp av en jätte snäll tjej som heter Caroline =) Min förra va ju hur tråkigt som helst. Men den här är skit snygg ;) Och den vackraste är ju me också, Christina Aguilera ;P Hon är ju min favorit och förebild så hon passa bra där hehe ;P Bra att det finns personer som vill hjälpa andra när det gäller sånt här. Själv är jag inte speciellt bra på de och har inte tid att lära mig att fixa sånt heller. Är ju några som ska sitta vid den här datan så den tiden finns inte =P

Tack så jätte mycket för hjälpen Caroline! =)


Gossip Girl

Tjena!

Fick hem min handkräm från Weleda som jag vann idag =P Roligt att testa på nåt nytt och den va rätt bra =)

Har varit upp till ånge en sväng me mamma, Danne & Cassandra. Va upp på skolan en sväng, handla lite mat och en juicepress ;P Ska bli härligt att kunna gö egna juicer =P Sen har jag tränat lite och kollat på tv.

Nu börjar Gossip Girl ;P

image445

Ciao!

Michelle

Vinn ett bokpaket

                              image441
Tävlingen pågår till söndag den 16/3 kl 19.00.

Till tävlingen

Tävling

image440
                Tävlingen avslutas onsdag den 12 mars kl. 20.00.

                Gå in här för att vara me och tävla.

Vinn en T-shirt

                    image439
     Tävlingen avslutas på söndag 16/3-08.

     Till tävlingen

Tisda

God morron!

Elle det kanske jag inte ska säga, har ju varit uppe ett tag =P Allt bra me er? Här är det bra, lite småtrött bara, blir ju alltid väckt här hemma.. Har haft helt sjuka drömmar ;P Vilket jag har nästan hela tiden nu =P Fattar inte va alla konstiga drömmar kommer ifrån =P

Va till stan igår me pappa och hans tjej. Han hade farmors bil men de vart nå fel på den, men han lyckades få igång den så han kunde köra tillbaka den till farmor. Så vi slapp bogsera den. Fick åka till farmor och hämta upp dom. Pappas tjej ska praktisera på sjukhuset så vi skulle köra henne till min farbrors lägenhet. Gick runt lite i Birsta innan vi kunde åka ut till lägenheten för min faster va inte där förän vid 4. Köpte ansiktsvatten och en liten väska me Clinique tvål, ansiktskräm och så på Kicks. Är bra att dom har små provpaket typ så man kan testa. Är det här bättre än det jag har så ska jag fortsätta köpa det här fast det är dyrt.

Är pissigt väder idag också =/ Lite trisst. Ska snart gå ner och gö en fruktsmoothie, det piggar upp lite iaf ;P

Ciao!

Michelle

Månda

Hejsan!

Nu är det en ny vecka igen. Tiden går ju så himla fort så det är ju inte sant. Tycker det är hemskt att det går så fort. Kommer inte dröja länge innan det här året också är slut..

Pissigt väder är det idag, regnar.. Jag som ville gå på en promenad men det är inte lika lockande nu.. Ska iaf träna sen så nånting bra gör man ju iaf =P Får gö massa grejer inne istället som behöver göras. Pluttan sitter här och tycker att det är skit roligt att hoppa runt på tangentbordet så att jag får sitta och suddabort alla bokstäver som hon trycker på, för att hon ska kunna ta muspekaren. Den lilla busmajan ;P


image438

Nee nu ska jag gå ner och gö fruktsmoothie =P

Ciao!

Michelle

Tävling!

image437
Tävlingen avslutas den 16/3 kl 23,59.

Till tävlingen =)

Vinn en goodiebag!

image436
                     Tävlingen avslutas den 18/3.

                     Gå in här för att va me och tävla =)

Vinn ett lipgloss

               image435
                                                    Till tävlingen

Tävling

image434
Man kan vinna en cashmere Armani halsduk.

Tävlingen håller på tills den 23:e mars 01:00.

Gå in här för att vara me och tävla =)

Sönda

Tjena!

Har tipsat om lite tävlingar så va me och tävla =P

Jaha, ska snart åka och hämta Bella & Cassandra på getberget, sen ska vi till fränsta och handla lite. Är lite trött för man får ju aldrig sova ordentligt här hemma. Först går ju Isak och mamma upp vid 6, för då vaknar den lilla råttan. Han för alltid massa liv så att jag vaknar och så tar det tid innan jag kan somna om. Sen är det dom andra ungarna som går upp och för ett jäkla liv, skriker och har sig som fan utanför mitt rum. Så då vaknar man igen och ibland kan jag inte ens somna om för att dom för ett sånt himla liv.. Hatar verkligen mina småsyskon ibland.. Dom fattar ju inte när man säger åt dom heller.. Skulle va så himla skönt med en egen lägenhet igen. Va ju så skönt att bo i Krokom helt själv, alltid lugn och ro, vilket det nästan aldrig är här..

Kolla på Melodifestivalen igår och det va rätt låtar som gick vidare =P Sibel har en fin låt och hon sjunger jätte bra =) Och Nordman har jag alltid gillat =P Bra låt och jag gillar hans röst ;P Vart gla när dom gick vidare, för dom va bäst ;P


image432   image433

Nee nu ska jag gå och gö mig iordning.

Ciao!

Michelle

Tävling

image431
Man kan vinna en Liten söt Nessecär innehållande 1 Power mascara från Isadora, 1 Streetch mascara från Max Factor, 1 litet nagelack från Depend samt ansiktsmask och ett brett guldfärgat diadem. Jätte bra pris det här också =)

Tävlingen avslutas den 14 mars.

Till tävlingen

Vinn en Goodiebag

                         image430
                           Tävlingen avslutas onsdag 12/3 klockan 15.00.

                           Gå in här för att va me och tävla =)

Tävling!

image429
Snacka om underbart pris =) 2 ögonskuggor 1 lip gloss & 1 mascara från i.d, 2 nagellack från o.p.i,  1 armband från cocoo & Christinas parfym =) Skulle verkligen vilja vinna det här för det är ett väldigt fint och bra pris =) Christina är ju min favorit och förebild så det skulle ju inte va helt fel att vinna mer av hennes parfym, min är snart slut =/ Och alla dom andra jätte fina sakerna =D

Tävlingen håller på tills måndag. klockan 18.00

Gå in här för att va me och tävla =)

Linkin Park - Bleed It Out

           
Dom är så jäkla bra ;P

Lörda

Hejsan!

I natt så snöa de ju självklart ännu mer. Jag som hoppades på att det inte skulle komma nå mer snö nu, men de skulle de ju.. Hatar den här jäkla snön! Man får bara skotta och ha sig hela tiden.. Vill att all snö ska försvinna nu så man kan börja gå me andra kläder och skor. Man skule ha haft ett hus i nåt varmt land som man kan bo i på vintern, så man slipper all den här snön..Har varit ute och skottat på parkeringen.

Har busat en hel del idag med Mimmibus ;P Hon är ju så go och busig den lilla råttan ;P Har kollat på tv också. Har massa andra seker som jag måste gö innan den här dagen är slut. Så jag får la ta och gå här ifrån snart..

Är ju Melodifestivalen ikväll också =P Hoppas att det är 2 bra låtar som går vidare till Globen.

Nee nu ska jag gå och gö nånting vettigt ;P

Ciao!

Michelle

Let's Dance & Miami Ink =)

Tja!

Snart börjar Let's Dance och sen är det Miami Ink =P Älskar Miami Ink, så himla bra ;P Vill gö fler tatueringar när jag kollar på deras program =P

image427

Åkte till fränsta förut idag. Hämta först Bella & Danne på getberget, sen åkte vi dit och handla lite. Va fint väder idag, flera + grader och sol =) Det gillar jag, synd bara att det är massa snö här =/ Vill att all snö ska försvinna nu, så man kan gå me andra skor nån gång och även andra kläder. Har tränat, tittat på tv och läst lite. Har tagit det lite lugnt idag. Hoppas att det kommer va fint väder och plus grader ett tag nu, så man vill va ute lite mer =P

Nee nu ska jag gå ner och kolla på tv =P

Ha en bra kväll! =)

Ciao!


Michelle

Torsda

Hejsan!

Nu sitter jag uppe så här sent igen fast jag skulle skärpa till mig. Smäll på fingrarna! ;P Kommer aldrig kunna gå och lägga mig i normal tid varje da =P Jag är alltid som piggast på kvällen då när jag inte har sovit så bra på natten. Fattar inte varför, borde ju va tvärtom..Men men måste gå och lägga mig snart.

Jaha idag har jag tränat, pluggat lite, städat åt Em, druckit massa fruktsmoothie ;P, kollat på Du är vad du äter och Efterlyst och städat lite i rummet. Jag skulle också bara vilja äta massa frukt, grönsaker, fisk, kyckling och skaldjur. Är ju så himla gott! Speciellt krabba, det är svin gott ;P Jag skulle kunna leva på bara nyttiga grejer och jag skulle verkligen klara mig utan allt vanligt kött. Är inte så himla förtjust i det längre, är gott ibland men jag har börjat tröttna på de. Är mycket godare me fisk, kyckling & skaldjur. Men mina syskon skulle pipa och gnälla om vi bara skulle ha sånt, för dom har ju blivit så himla dåliga på att äta. Dom tycker typ att allt är äckligt fast att dom alltid har tyckt om det förut. Vet inte riktigt va det är me dom.. 3 utav dom är inte så jätte förtjusta i att äta kött över huvud taget, spelar ingen roll va det är för slags kött. Nåt fel har dom för dom har alltid käkat sånt förut men nu är typ all mat äcklig. Knäppa är va dom är =P Jag & mami skulle iaf inte ha nåt emot att bara käka nyttig mat. Men de blir lite jobbigt om man alltid skulle behöva gö massa olika maträtter.

I morron måste jag kolla hur mycket pengar jag har på mitt kort. Hade tänkt köpa Christina Aguileras nya DVD ;P Måste ha den och jag ska även köpa dom skivorna som jag inte har, för dom måste jag också ha ;P Är ett måste för mig ;P Hehe


image426

Nee nu ska jag göra mig i ordning och gå å lägga mig.

Go natt!

Ciao!

Michelle

Filmkvälls tävling

image425
Tävlingen avslutas när hon har fått 1000 kommentarer.

Till tävlingen

Tävling

                    image424
                                      Tävlingen pågåt till den 20:e mars.

                                      Gå in här för att tävla.

Tävling!

image423
Den här parfymen kan man vinna. Luktar jätte gott =)

Tävlingen pågår till den 12:e mars.

Gå in här för att tävla =)

Onsda

Hejsan svejsan!

Jaha, idag har jag varit ute och gått på en promenad me mamma, 3 utav mina små syskon, Linda, Emelie, Tjorven & Mimmi ;P Mimmi vart lite rädd för Tjorven ibland, vilket inte är så konstigt för hon är ju jätte mycket större än lilla Mimmi =P Men hon va jätte duktig och orka gå hela vägen, för hon ville inte sitta i vagnen me Isak. Finns risk för att hon kan få lite träningsvärk imorron för hon har aldrig gått så där långt förut.

Sen har jag inte gjort så mycket, kollat på tv och så bara. Känner mig lite seg idag, vart ju väckt av Isak jag vet inte hur tidigt. Han går alltid upp vid 5-6 nu för tiden. Han har inte fattat det där me att sova länge när man är ledig.. Han och mamma höll på och surra och hade sig så jag inte kunde sova.. Tack för de. Gick och la mig vid typ 3 inatt så det hade ju varit trevligt om man hade fått sova ett tag. Ska iaf träna snart och så måste jag plugga.

Ha en trevlig da! =)

Ciao!


Michelle

Tävling!

            image422
                        Tävlingen avslutas måndagen den 10/3, kl. 08:00.

                        Gå in här för att tävla =)

Tävling

image421
Gå in här för att tävla =)

Vinn Örhängen

image420
Tävlingen avslutas fredag den 7 mars.

Gå in här för att tävla.

Vinn Nagellack

image419
Det här skit snygga rosa nagellacket kan man vinna =P Gå in här för att tävla.

Tävlingen avslutas på torsdag eller fredag.

Tävling

image418
Det här urgulliga armbandet kan man vinna =)

Tävlingen pågår fram tills lördag den 8 mars.

Till tävlingen

Gossip Girl & Carolina

Hejsan!

Idag va jag in till fränsta me mamma och hämta Bella & Danne. Va även och köpte färg. Mamma ska måla om här uppe i hallen och skåp och sånt i köket. Jag tog lite färgprover, olika röda färger för vi ska måla om mitt rum i sommar. Hitta inte riktigt den röda färgen jag egentligen vill ha men nån utav dom här röda kanske funkar också. Ska iaf ha rött och svart i mitt rum sen. Ska bli skoj att köpa massa nya sängkläder och grejer som är i dom färgerna.

Har tränat också, kollat på tv, varit ute en stund och pluggat lite. Och nu är det Gossip Girl som gäller och sen Gynning ;P


image417

Ciao!

Michelle

Björn Gustafsson

           
           "Fylle" Björn, så jäkla roligt =P De här är det bästa han har gjort i
            Melodifestivalen ;P

Sängen nästa

Måste gå och lägga mig snart. Får inte börja va uppe för sent nu, har ju lyckats kommit tillbaka till mina gamla vanor efter jullovet. Måste sluta upp me att sitta uppe så här länge hela tiden.

Va ute och gick me Helene förut =P Alltid skoj att träffa henne ;P Jag måste lära mig att använda mössa när det är flera minus. Jag tycker det är jobbigt att ha mössa, så jag vill helst slippa de. Men jag skulle ha haft på mig den, har fått ont i vänstra örat nu, så typiskt. Får hoppas att det går över tills imorron..

Har tipsat om lite tävlingar så gå in där och tävla ;P

Natti natti!

Ciao!


Michelle


Tävling

                                   image416
                   Det här Peace out armbandet  från  Ms Bijoux kan man vinna =)

                   Tävlingen avslutas fredag den 7/3 kl 12.00.

                   Gå in här för att tävla.

Tävling!

image415
Man kan vinna en klocka från Tritoni =) Gå in här för att tävla.

Tävlingen avslutas den 9/3 kl 23,59.

Tävling hos Junitjej

image414
"Jag tävlar nu hos Junitjej om två produkter från Kakaobönan. Jag kan vinna ett läppstift och en eyeliner av märket Styli-Style. Tävlingen pågår till söndag den 9/3 kl. 8.00. Läs mer om tävlingen." 

Tävling

image413
En utav dom här ringarna kan man vinna.

Tävlingen avslutas Lördag 8 Mars.

Till tävlingen

Pasha & Lacey

          
            Jag älskar So You Think You Can Dance ;P Tänk om man kunde
            dansa som dom =P

Månda

Tjena!

Idag fick jag hem min väska som jag vann för 2 veckor sen. Posten är då bra jäkla seg alltså. Älskar iaf väskan ;P nuknuk har ju så snygga väskor =P


   

Har rensat ur vårat skafferi idag. Jag blir alltid så galen när jag öppnar den dörren och ser allt som bara står där hur som helst. Så idag kände jag att jag bara va tvungen att fixa iordning där inne. Så nu är det städat och fint där inne och så finns det mycket mer plats också. Vi har ju massa tupperware burkar och sånt som bara har stått längst ner i skafferiet på en hylla och dom fyllde jag upp me pasta och grejs. Så det vart bra mycket större plats där inne nu. Skönt att för en gångs skulle veta va man har där inne =P Fick även för mig för ett tag sen att rensa i badrumsskåpet också, för där va det också en enda röra. Man hittar ju alltid fram massa saker som man inte kommer ihåg att man hade eller som man har letat efter, när man rensar ut skåp och sånt. Och här hemma är det ju så jobbigt när alla bara pular in saker huller om buller i alla skåp, riktigt irriterande. Finns fler skåp som skulle behövas rensas igen fast det inte va så länge sen mamma gjorde de.

Har varit på affären idag också me mamma, Danne och Isak. Köpte massa frukt så man kan gö massa smoothie ;P Köpte även nya In Touch tidningen =P Vill man bara läsa skvaller så är den tidningen jätte bra hehe =P

Ska snart gå ut och dra av all snö som är på min bil och skotta. Kommer ju massa snö hela tiden. Hatar det, vill att det ska bli vår nån gång. Men här uppe kommer man få dras me den där jäkla snön ett bra tag till skulle jag tro. Ska träna sen också.

Läste att Jennifer Lopez barn ska heta Emme & Max. Gulligt, men tråkigt att hon döpte sin son till Max precis som Christinas son heter.


image412

Ciao!

Michelle

Sova snart

Ja snart är det dags att gå och sova. Jag brukar va helt död vid den här tiden men nu är jag ovanligt pigg, vet inte varför.. Har suttit här ett tag nu och segat. Kollat på lite roliga klipp och lyssnat på lite musik. Va har man gjort mer idag då.. Har tränat, pluggat lite, städat åt Em, tagit ett fotbad, skrubbat och filat fötterna så nu är dom riktigt mjuka och fina ;P Riktigt skönt att sitta och gö sånt. Har kollat på tv också, kolla på Isprinsessan med Michelle Trachtenberg (snyggt namn hon har ;P) och Hayden Panettiere. Sen har jag la inte gjort så mycket mer.

image406  image407

Nee nu ska jag gå och sova.

Go natt!

Ciao!


Michelle

Lifehouse - Broken

         
            Tycker han har så härlig röst ;P Och dom är ju så bra =P

Sönda

Hejsan!

Allt bra me er? Här är det iaf bra =P Kunde sova lite längre idag för Isak och dom gick upp sent och dom brukar ju föra ett sånt himla liv så att jag inte kan sova. Men för en gångs skull fick jag de ;P Har suttit här en liten stund och druckit fruktsmoothie och tipsat om 2 tävlingar ;P Så va me och tävla ni också =P Ska snart gå ner och käka lite mer frukost.

Ciao!

Michelle

Vinn örhängen

                                             image405
                                      Dom här örhängena kan man vinna.

                                      Tävlingen avslutas på onsda.

                                      Till tävlingen

Vinn spaprodukter

image404

Man kan vinna det här underbara Home Spa Treatment paket med lukten Fruity Strawberries.

Avslutas den 7 mars.

Gå in här för att tävla =)

Melodifestivalen

Jaha va ju Linda och Charlotte som gick till finalen i Globen. Nordman och Sibel gick till andra chansen. Jag tycker inte att Linda skulle ha kommit me uten det skulle ha varit Calaisa. Annars tycker jag att de va rätt personer som gick vidare. Jag hoppas att Nordman slår ut Carola och Andreas sen för jag vill verkligen inte att hon ska komma me och Nordman är mycket bättre än dom. Men man får ju se hur det blir sen.
Björn va riktigt rolig den här gången ;P Va bäst den här gången, va ju as roligt ;P

Kollade på fotbollshistoriens otäckaste skador på aftonbladet förut. Dom lyckas ju få såna jäkla skador. Fattar inte hur dom lyckas riktigt. Benen är ju åt alla håll och kanter. Jag känner smärtan när jag ser dom där bilderna. En lyckades ju slita av en del av sitt finger. Nee usch säger jag bara. Gå in
här och kolla om ni vill se dom hemska bilderna.

Läste även det där om att 13 åriga tjejer som klär av sig på diskon och så. Jag skulle bli galen om min ena lilla syster som är i den åldern skulle börja klä sig utmanande. Jag skulle kunna bli så tokig så att jag skulle kunna låsa in na nån stans och hon skulle inte få gå ut förrän hon hade bra kläder på sig. Dom är ju bara småbarn. Fattar liksom inte varför det är så roligt att gå klädd så när man är så liten. Nog för att den här världen håller på att spåra ur me tanke på allt skit man ser på tven och i tidningar, när det gäller hur vi tjejer ska se ut och allt. Men iaf dom är ju faktiskt bara småbarn. Och är det bara för att få uppmärksamhet från killar så är det helt sjukt. Dom ska ju inte ens tänka på sånt. Men allting går ju bara neråt i åldrarna nu när det gäller fest, röka, sex och allt sånt där. Helt sjukt egentligen. Jag tycker att det är hemskt.

Nee nu ska jag nog gå ner och gö mig i ordning och gå å lägga mig.

Go natt!

Ciao!


Michelle

Christina Aguilera - Can't Hold Us Down

            



Älskar hennes Stripped DVD ;P Och även den här låten =P


Lörda

Hej!

Har precis varit ute me Mimmi =P Den lilla busfian ville bara springa runt och busa =P

Har inte gjort så mycket än. Har gjort en fruktsmoothie, kollat på tv och så typ. Ska snart gå och träna lite. Kolla ju på Let's Dance igår och Linda åkte ju ut. Va tråkigt för jag gilla verkligen henne. Men de blir ju så nu att det är ju alltid nån som man gillar som åker ut.

image403

Ciao!

Michelle

RSS 2.0