Långfreda

Hej!

Allt bra me er? Här det bra iaf =P Är typ helt frisk nu, bara lite snorig ;P Sitter här just nu och käkar lite melonglass ;P Mumsigt! Men de e nån jävel som har tagit en bit utan att fråga *Grr*. Hatar när dom gör sånt och jag misstänker att det är Cassandra för hon går alltid och snor av alla. Men det blir ett jäkla liv om nån tar nånting av henne. Blir så irriterad när dom gör så, man kan ju liksom fråga..

Är jätte fint väder idag också =) Synd bara att det alltid ska va flera minus när det är så här fint väder. Ska nog gå en sväng lite senare idag.

Odjuret Pluttan sov inne hos mig inatt. Först är hon hur go som helst, men efter ett tag vart hon helt vild. Hon ålar sig in lite försiktigt under täcket för hon gillar att sova så, och är lugn å snäll. Sen helt plötsligt sätter hon sig fast i mitt ben och biter å har sig som en galning. Ett riktigt litet odjur är vad hon e. Sen när jag har skällt lite på na så kommer hon och är hur go som helst igen. Knäppa katt =P
Sen vill hon ju alltid gå fram till Knarpan och lukta och helst tvätta han också. Men Knarpan gillar inte dom andra katterna speciellt mycket. Så när Pluttan kom för nära han så såg man hur det svartnar i ögonen på han och sen smäller det. Tyckte så synd om na =P Hon är ju som en liten mamma hela tiden och ville bara ta hand om min lilla surgubbe ;P Han blir ju ändå 9 år i sommar.


image478 image479

Har ni nån gång sett 2 mindre ägg gulor i ett ägg? Det hade inte jag förrän idag. I dom äggen som vi köpte igår va  de så i. Iaf i dom vi har använt. Mysko, har aldrig hört att nån har haft de.

image480
Ser ut som en smiley ;P Hehe

Ciao!

Michelle

Kommentarer
Postat av: shoebox

Vad kul att du ville vara med i min tävling om kjolen från Forever 21!

Vinnaren avslöjas på bloggen ikväll kl 19.00. Är det du?

2008-03-21 @ 16:33:21
URL: http://shoebox.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0