Fixat lite

Har varit ute med mami och fixat på tomten i nån timme. Burit upp massa saker som vi ska slänga, fixat om och ställt in massa grejer i uthuset. Tar rätt lång tid att fixa med allt. Har lekt lite med Tjorven & MImmi också. Har blivit rätt irriterad på Tjorven för just nu lyssnar hon knappt på vad man säger. Hon ska börja löpa och då blir hon tydligen helt knäpp i hövet, vilket vi har märkt. Hon är på alla katterna hela tiden, speciellt Knarpus. Det hjälper inte att man säger åt na för hon skiter ju i oss, så hon får skylla sig själv när han väl klappar till na, för han är inte snäll. Han hatar hundar vilket man förstår efter det som hände med Cesar. Så han är elakast av alla katterna här, och ger den hunden som retar han väldigt mycket stryk. Men hon får ju skylla sig själv.

Gick på en promenad i morse me Tjoven också. Vi sprang väldigt mycket för hon behöver verkligen röra på sig. Såg en uggla gjorde jag också. Stor va den och den skrämde skiten ur Tjorven. Hade den inte gjort det så hade jag aldrig sett den =P Fin va den också =) Va riktigt skönt att springa, måste ta mig i kragen och göra det varje morron nu innan det blir för kallt.

Nee nu ska jag fixa nånting att mumsa på när jag ska kolla på reprisen av Ugly Betty, Brothers & sistersDesperate Housewives, Grey's och sen är det ju One Tree Hill och Gossip Girl ;P

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0