Jävla skit

Va bort till Erik för att mami skulle lämna in sin bil på lagning. Då fråga jag han när han har tid för jag behöver få min bil fixad. Då fråga han va det va för fel och så och jag berätta det. Så han skulle provköra min bil. Men sen när vi kommer ut till bilen och han kollar bak då, ja då ser han att bromsskivan va borta och så va det nånting mer, så det är nere på bara stålen där typ, va inte lika farligt på andra sidan. Så man ska inte bromsa med min bil. Jävligt roligt att höra. Jag hatar att den måste gå en gång till idag, mami och cassandra måste till optikern. Men sen ska den stå hela tiden tills jag ska lämna in den på tisda.

Jag fick ju höra att det inte va nån fara, att den typ bara låter och så för att den hade stått länge. Jag har känt på mig hela tiden att det va nånting men jag har inte kunnat lämna in den bara för att mamis jävla bil skulle paja också. Så nu har den ju fått gått hur mycket som helst och det har bara blivit värre.

Och när jag och pappa bytte till sommardäck på den, ja då slet han ju bort nånting som va rostigt och så sa han att det inte behövdes. Jag har för mig att han sa att det va bromsskivan. Men jag kommer inte ihåg på vilket däck det va. Han är väldigt duktig på att paja saker. Och sitter det grejer där så är det la klart att dom behövs.

Jag är jävligt arg just nu. Så jävla typiskt sånt här. Och den jäveln som ens bara nämner ordet skjuts kommer jag bli galen på!

Kommentarer
Postat av: helly

haha va bra. har du köpt en iphone din snorunge? ;P

2008-10-22 @ 18:48:02
URL: http://helly.bloggagratis.se
Postat av: helly

klart jag vill. kom förbi imorrn kväll då ;P

2008-10-22 @ 19:28:16
URL: http://helly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0