Godnatt

Snart ska jag sova. För en gångs skull så ska jag komma i säng i tid för det funkar inte längre att alltid komma i säng efter 12 varje dag och sen gå upp tidigt. För som sagt, här hemma är det ju ett jäkla liv på morgonen så man får ju aldrig sova och jag är nästan alltid trött. Så nu ska jag börja lägga mig senast 11 på kvällarna för jag vill bli pigg och inte hela tiden känna mig trött.

Erik ringde iaf tidigare idag och sa att min bil va klar =P Jippie! Det tog inte lång tid för han att fixa min bil. Jag lämna in den vid halv 1 och strax efter 4 nån gång så ringde han och sa att den va klar + att det inte vart så dyrt som det hade kunnat bli om han hade behövt byta mer grejer på den, så det va också bra ;P Så nu har jag en hel bil + att han bytte till vinterdäck också så nu behöver jag inte tänka på det. Ska fixa egna grejer så jag kan byta dom där däcken själv sen, fast första gången måste nån va me så att allting blir rätt men sen så =P Ska inte behöva fråga nån om det utan jag ska gö det själv, lättast så. Ska iaf hämta bilen imorron och lämna in mamis bil igen. Får hoppas att han får den där grejen i morgon så att han kan fixa hennes bil så den också blir klar nån gång.

Va på ett möte förut också på forum. Det va om hur vi ska kunna fixa ungdomsgården här me grejer och så. Dom 2 lokalerna som finns som man kan ha ungdomsgården i, ena lokalen har dom den redan i men den behöver renoveras. Dom är inte sådär jätte bra ifall om det börjar brinna. Jag tycker att dom skulle ha ett rum på övervåningen istället där det finns massa fönster så man kan hoppa + att det inte är så jäkla högt så man slår inte ihjäl sig. Och så dörren då. För i rummet som dom använder nu där finns det inga fönster, så börjar det brinna vid dörren så är det ju kört. Och det andra rummet, ja där finns det flera jätte små fönster där ingen tar sig ut och så finns det 1 där man kan ta sig ut, fast det sitter lite högt och det finns ingen stege vid det fönstret. Sen är det ju 2 dörrar, men det är trångt i båda gångarna utanför. Men men, det rummet är iaf bättre än det dom har nu för där finns det bara i utgång. Får la se hur det blir.

Nee nu måste jag sova. Sleep tight!


Kommentarer
Postat av: helen

haha skoja inte.

som tur är har jag en snäll man som köpte med sig världens goaste glass med sig hem ;P mums

2008-10-28 @ 23:15:54
URL: http://helly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0