Tjena!

Idag har man inte gjort så mycket. Läst lite körkortsteori och tittat på tv. Ska titta på CSI sen och träna lite.

Igår va jag me Erica =) Vi åkte till Ånge och käka våran favvo pizza Shis kebab =P Va as gott! =D en så tog vi kort på några jätte söta kossor =P Sen drog vi hem till henne å satt vid datan ett tag. Va verkligen jätte skoj att träffa henne igen =) va ju ett tag sen vi sågs.
Sen övningskörde jag me pappa. Gick jätte bra. Fick backa in på våran parkering. Sa till pappa att han fick skylla sig själv om jag pricka hans bil men de gjorde jag inte =P Gick faktiskt bra att gö de, så helt kass e man inte hehe =P

Körde me Marko i skogen i fredags =P Va jätte skoj å köra me han =) Fick backa mellan massa träd, parkera och starta i en backe och även backa ner igen, vilket va lite svårt för jag fick inte bilen att gå riktigt rakt ner. De va as skoj =P
Sen på kvällen så drog vi upp dit igen men då va mamma å några utav mina syskon me och Markos tjej Linda och deras 2 barn.
Jag fick köra igen och då skulle vi ju självklart möta en mjölkbil som tog upp typ hela vägen. Inte riktigt hela men jag kunde inte köra förbi för så bred va inte vägen. Fick lite panik då. Fick backa tillbaka en liten bit å så tänkte jag backa upp mot en gård men då åkte han dit och ställde sig så jag kunde iaf köra förbi. Fatta inte varför han inte kunde stanna där han körde ut ifrån så vi hade kunnat köra förbi för han såg oss. Å han måste ju ha fattat att vägen inte rymmer en lastbil och en vanlig bil samtidigt. Men tydligen inte. Han tycker säkert att störst går först elle nå.
Tränade lite mer på att backa och parkera.

Jag följer So You Think You Can Dance och vart så besviken i onsdags när dom rösta ut Jessi. Hon va min ena favorit bland tjejerna å jag ville verkligen inte att hon skulle åka ut. De va verkligen as dåligt!
Hitta nån sida idag där de stod vem de va som vann den här säsongen. Inte en av mina favoriter =/

                                            image74


Nee nu ska jag titta på CSI.

Ha de gött!

//Michelle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0