Torsda

Hej hopp!

Har varit på luciafirande på dagis och på Bella och Dannes skola. Alla ungarna är ju så himla söta =) Och vissa ungar på dagis är ju bara för roliga. Dom kan kläcka ur sig jätte roliga kommentarer mellan sångerna =P Dom är för goa dom små trollen =P


Har kört me pappa oxå. Kunde köra min bil idag =P Gick bra men de e rätt halt ute, fattar inte varför dom inte sandar och så. Men dom kan ju inte alltid ploga ordentligt här heller, vilket är väldigt irriterande.

Arne ringde förut oxå när jag va på väg in i kyrkan. Vi ska köra på lörda och på månda, sen på tisda är det uppkörning. Jag hoppas verkligen att jag klarar det, annars blir jag väldigt arg. Vill ju ha det där körkortet nu! Får hoppas att det går bra iaf och att jag får en snällare uppkörare än va mamma fick. Måste lära mig att hålla käften oxå om det händer nånting. Jag är inte speciellt bra på de men jag ska sluta upp med det.


Köpte en salva igår till naglarna på en hälsoaffär. den heter Sorinol Nail Care, och är för naglar som spricker och skivar sig, spruckna nagelband och så. Och mina naglar ser fär jävliga ut för dom skivar sig hela tiden. Äter ju Hårkontroll tabletter oxå så jag hoppas att de och salvan ska hjälpa mina naglar att bli bra igen. Fattar inte riktigt varför mina naglar har blivit såhär, för jag har alltid haft fina och starka naglar. Men för nån månad sen blev dom så här jätte dåliga. Hoppas det hjälper iaf.


Köpte Cosmopolitan idag och fick me filmen The Last Kiss, med Rachel Bilson och Zach Braff =) Ska titta på den i morron.

image218

Sista avsnittet av Traveler idag oxå. Gillar inte när alla program slutar nu, men de e ju så när det är jul. Då ska man ju inte sitta framför tven hela tiden.

image217

Ciao!

//Michelle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0