Halkbanan =D

20:10

Hey!

Har varit på halkbanan idag =P Va as skoj! =D Vi va 8 st elever som åkte dit, och så Micke och Arne. Va jag, mamma, Alexander, Daniel, Adam, 2 tjejer som jag aldrig har sett, Jenni och Josefine och en äldre tjej, Lena.
Börja me att dom va försenade för att Micke hade försovit sig. Så dom kom en halvtimme för sent.
Sen när vi kom dit så fick Daniel köra mellan konerna en gång för han hade inte gjort de. Å så va de nån i den andra bilen som fick gö de oxå.
Dom hade inte skottat klart banorna så vi fick börja me lite teori typ. Gick igenom lite om sprit och så. Fick ha på oss ett par glasögon som gör så att man går som när man e full typ =P Va väldigt skoj =D Sen fick vi testa å sitta i en stol och krocka i låg hastighet. Kan bara tänka mig hur ont de gör när de e hög fart. Sen fick vi testa å sitta i en bil som först står på sne som om man står i ett dike. Å sen hänga upp och ner. De va då fan inte skönt. Jag hoppas att man aldrig behöver va me om de. Sen så berätta hon om hur mkt grejer som man har löst i bilen väger när det väl händer en olycka. Fattar inte hur mkt saker kan börja väga då. Hemskt.
Sen så berätta hon lite om vad vi skulle gö och så å dela in oss 2 och 2. Jag fick va me Alexander. De första vi fick gö va att vi skulle köra i en viss hastighet och bromsa allt vi kunde vid några koner. Gick bra =P Men Alex börja leka lite när vi va påväg tillbaka. Vi snurra runt lite =P Då fick vi höra via radion att vi skulle hålla oss på rätt spår elle va hon sa =P Hon vart inte sur iaf =P Man får ju egentligen inte gö så.
Efter de så fick vi fika, och sen skulle vi åka upp för ett krön, köra runt några koner och köra igenom 2 portar. Gick ju bra i lägre hastighet men sen när de vart lite högre då snurra man ju bara =P Men de va skoj =D Mamma lyckades snurra in i en snödriva typ där hon inte skulle gö de. Hon va påväg ut från banan till Micke och dom då börja hon snurra, å hon körde bara lugnt i 20 km =P Men de e ju sånt som händer Hehe =P
Gjorde även en rallystart =P Alex ba: Nu blir de rally =P Man kanske skulle börja me de haha =P
Fick ju testa å blåsa i alkolås oxå =P De e fan jobbigt.

Körde lite me pappa ikväll oxå. Fick sladd då oxå =P Men de gick bra.

Idol börjar ju nu oxå =P Här e låtarna som dom ska sjunga.

Marie: Ain't nobody/Chaka Kahn

Amanda: Disco inferno/The Trammps 

Christoffer: Boogie wonderland/Earth, wind and fire

Daniel: I love to love/Tina Charles

Mattias: This is it/Melba Moore

Andreas: Upside down/Diana Ross

Goodbye!

//Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0