21:04

Tjena!

Har precis varit ute å kört me pappa. Allting gick bra tills vi skulle svänga ut på E 14 från Torpshammar. När jag hade kommit ut på E 14 och skulle växla så bara small de till å så börja bilen låta som fan, nånting hade hänt me avgasröret. Så jag fråga pappa va som hände. Han ba: Du tappa kanske avgasröret. Jag ba VA?! Så vi fick stanna efter kanten, slå på varningsblinkers och kolla vad de va som hade hänt. Då såg vi att en plugg som satt på avgasröret under bilen på pappas sida hade åkt bort. Så de va ju inte så himla skoj å köra min bil sen direkt när den lät sådär. 
Så de va ju bara å åka till Anders efter att vi hade hämtat Kim, Cassandra å Lotta i Fränsta, så att han fick kolla på bilen. Pappa ska åka å lämna bilen hos Anders i morron så ska han fixa de där åt mig. Så himla typiskt att de där skulle hända..Men men..

Igår så va hela klassen förutom Helene å Cherin iväg me Danne hela dan. Vi va på äventyrsparken å gjorde lite sammarbetsövningar. Va as roligt =P Vi fick sätta på oss en huva så att de skulle bli mörkt, å så skulle vi berätta vart dom skulle gå å så. Vi skulle ta oss igenom ett spindelnät. Efter ett antal försök så klara vi de =P Kan ju säga att man ska ha tajta kläder när man gör de =P Vilket vi inte hade utan vi kom ju i värsta pösiga kläderna =P
Fick även hoppa hopprep hehe =P Vi fick gö massa annat roligt oxå orkar inte skriva allt =P Men de va verkligen as roligt å Danne e jätte rolig =D Vi slog även vad me Danne om att, om Elin ska gå ner i split å om hon vinner så ska vi få en till da me han. Å Danne han ska gå ner i spagat å han har inte kommit på va han vill vinna =P Skulle va väldigt roligt å se Danne gå ner i spagat =D Haha!
E iaf lite bättre i klassen nu så jag hoppas att de håller i sig och även blir bättre.

Idag så har vi haft en lektion me Kicki. Sen så fick vi prata me henne en och en. Vi har dansat en massa oxå. Å så har jag och Jenny tagit lite kort så att vi kan gö våra siluetter imorron.

Nee nu måste jag dra för nu e de Heroes =P

image122


//Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0