Veckan som gått

Jaha va har vi gjort i veckan då.. Har lärt oss en ny dans, gjort en armdans, tränat lite hopp, gjort lite övningar på en sån där stor boll. Vi har blivit fotade av Robin och Mattias, tog massa bilder på när vi dansa å så. Å som vanligt så ser man typ helt mongis ut på varenda bild =P Kommer inte ihåg va vi har gjort mer på dansen.

På esteten så skulle vi testa å trycka på tyg så vi kan de sen när vi ska trycka på våra tröjor. De höll vi på me hela dan.

Sen i fredags så hade vi massage. Va bara jag å Elin där. Så jag fick gå igenom första delen av del 1 och Elin fick lära sig hela. Sen så massera vi Anna så hon kunde säga när vi gjorde rätt å så.

I onsdags så sov jag och Zara över på skolan. Vi dansa lite på kvällen för vi skulle lära Cherin som e ny i klassen den dansen som vi hade dansat på dan. Sen kolla vi på Idol och Heroes =P Va riktigt mysigt =)

Titta på reprisen av So You Think You Can Dance igår. Orkar aldrig se de när de går mitt i veckan, brukar va för trött för de. Men jag vet ju redan vem de e som vinner. Har redan avslöjat de för Anna för hon hinner inte se de på kvällarna. De va Sabra som vann och jag har för mig att Danny kom 2:a, Neil 3:a och Lacey 4:a.

image105

Kolla på Emmy galan igår. Christina Aguilera va ju där å uppträdde me Tony Bennett å de kunde jag bara inte missa =P. Hon e ju så himla vacker! Å så jäkla bra! Finns ingen som e bättre än henne.

image106



Nee nu ska jag gå å städa å plugga.

Ha de gött!

//Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0