Kramfors

Tjena!

Sitter just nu här och käkar Magnum Strawberry White ;P Min favorit glass ;) Så himla go.


image573

Kom hem för nästan 2 timmar sen. Har varit i Kramfors och tittat på ett hus (en gammal skola) me mami, Danne, Bella & lilla Mimmi =P Vet inte varför vi alltid hittar massa gamla skolor. Har en gammal skola i Magdbyn som är på typ 500 kvm. Kanske är därför vi alltid dras till skolor, för att såna hus är stora. Synd bara att man inte är miljonär så att man hade kunnat renovera upp hela huset. Iaf, det här huset va inte riktigt så jag hade trott att det va. Fanns bara 2 rum som va små, alla andra va rätt stora och går inte att ha som sovrum. Va alldeles för stort för de och det går inte direkt att dela av dom heller för det är långa element. Sen va det ett gammalt kök, så man hade fått byta ut spisen och sånt. Fanns bara en toalett uppe, fanns 3 till nere i källaren. Fanns inget badrum bara 2 äckliga duschar nere i källaren. Inte speciellt positivt. Plus att golven luta lite. Inte bra. Gilla inte direkt det där huset över huvud taget. Det enda positiva va att det fanns en gymnastiksal =P Va en MC gäng som hyrde in sig i ett rum i källaren också. Fanns en bar hos dom, vilket också va positivt hehe ;P Sen så va ju gården rätt bra och det va väldigt nära till slalombacken där, kan gå dit. Men huset va inte mycket att hurra över. Gillar vårat hus och skulle inte direkt vilja flytta här ifrån. Vi får fixa med det här huset istället. Fast jag skulle kunna flytta tillbaka till Göteborg igen.

Danne & Bella lyckades va rätt lugna idag. Vart lite bråk som vanligt mellan dom där 2, men inte lika mycket som vanligt. Va in till Birsta också och köpte käk på McDonalds. Vart cheeseburgare & jordgubbsmilkshake som vanligt ;P

Ska ta och träna lite om en stund. Sen ska jag bara slappa hela kvällen framför tven, ska se Talang & Miami Ink ;P För i morron och på sönda så ska vi hålla på me veden hela dagarna. Så jäkla tråkigt att bara in och stapla massa ved, det enda som är skoj är att stå och klyva den ;P Men de lär la mami gö för hon har ont i ryggen och kan inte hålla på och böja sig hela tiden. Kommer bli en lång och tråkig helg.

Ni får ha en trevlig fredagskväll!

Ciao!

Michelle

Kommentarer
Postat av: Jenny - Smultronsaft.se

Åh vad den glassen ser god ut! Hur har jag kunnat missa den???? Måste testa!

2008-04-19 @ 14:39:52
URL: http://www.smultronsaft.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0