SYTYCD

Tjena!

Kollade på reprisen av So You Think You Can Dance idag. Missade 3 par i torsdags och så såg jag inte vilka det va som åkte ut. Tycker att dom 2 sista paren va bäst. Dansa jätte bra och koreografin va bra. Va synd att Andrea åkte ut för jag gilla henne, tycker att hon är riktigt duktig. Så henne hade jag velat ha kvar. Men så vart de tyvärr inte. Tycker inte att juryn är lika bra som dom är i det amerikanska programmet.

Har mest bara legat framför tven idag. Har även tränat så jag har gjort nånting bra =P Funderar på om jag ska ta och gå en sväng också. Skönt att komma ut och röra lite på sig, och man får ju passa på nu när det inte snöar. Gjorde ju de förut men jag tror att nästan all snö som kom har försvunnit, synd bara att det fortfarande finns massa snö kvar sen tidigare.

Kollade på Talang igår. Tycker att dom är konstiga som tar bort dom som gör saker som man faktiskt skulle vilja se, bara för att dom inte riktigt gillar de. Som dom där tjejerna me hopprepen. Jag tycker det är skit skoj att kolla på sånt, för hur många är det som kan gö de som dom gjorde? Sätter dom bara ihop ett bra nr så är det riktigt skoj att titta på. Men de tyckte la inte dom..

Ciao!

Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0