Tisda

Go morron!

Skulle gärna ligga kvar i sängen och sova nu, är ju riktigt skit väder ute så man blir ju bara deppig. Men som vanligt så går inte det. Ska nog ta och ge mig ut i det här piss vädret och gå på en promenad, är ju ändå rätt skönt att gö det fast det är sånt här piss väder.

Igår så fick jag avbryta Knarpus och den där andra katten som hängde här igår, när dom bråkade. Det är ju roligt när det kommer okastrerade hanar hit och pinkar ner överallt och så flyger Knarpan på dom. Vi vet vem som äger katten och det är skit irriterande att dom inte har kastrerat han än. Dom ska vänta på att han kan bli kastrerad i fränsta, men jag tror inte att dom bryr sig. Den katten har kunnat blivit kastrerad för länge sen. Knarpan hoppa iaf på han flera gånger igår innan jag kunde sära på dom. Dom rullade runt och hade sig som riktiga idioter, flög hår överallt. Och den där andra katten stack ju inte heller, nee utan han stod kvar precis vid Knarpus och sket ju tydligen i om han fick stryk. Dom hade tydligen legat ute på vägen tidigare och brottats, knäppskallarna. Knarpan skadade sig på ena tassen så det blödde en hel del. Hur de va me den andra katten vet jag inte. Knarpan bråkar ju en hel del me katter som kommer hit och så, vilket har gjort att han har väldigt trasiga öron speciellt. Fortsätter han såhär så kommer han inte ha några öron kvar. Min lilla plutt. Jag hoppas att den andra katten inte är kvar här idag.

Kollade på Prison Break igår. Hatar när det alltid slutar när det är mest spännande. Är ju en plåga att få gå och vänta i en vecka innan man får veta hur det går för dom.


image563

Ciao!

Michelle

Kommentarer
Postat av: helly

hihi, jag vet hur det går ;P

2008-04-15 @ 09:32:53
URL: http://helly.bloggagratis.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Ha en bra dag!

2008-04-15 @ 09:55:37
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0