Tisda

Go morron!

Har varit uppe ett tag, man blir ju som sagt alltid väckt här hemma. Först blir man väckt av Cassandra som håller på och tramsar i köket vid kvart i 7. Jag hittar inte busskortet, nu kommer jag missa bussen, kan du köra mig till kiosken? Cp ung.. Fel att hon hade letat rätt på busskortet igår, och sen gått i tid bort till kiosken för så långt är det inte att gå. Men hon är så jävla lat ungen. Och mamma körde na. Imorron är det bäst för henne att hon går. Lite roligt att hon har praktik på ridskolan, hon som typ aldrig har ridit och knappt tagit i en häst. Skulle va rätt skoj och kolla när hon ska ta ut dom stora hästarna speciellt, och mocka för de har hon ju aldrig gjort. Nu får hon iaf känna på att det inte är så jätte lätt som hon kan tro att det är att jobba i ett stall.

Jätte fint väder är det idag igen =P Är ju så skönt me sol och blå himmel =D Ska gå ut lite senare och sätta mig i solen. Man kanske skulle ta och äta frukost ute ;P

Igår så fick jag och mami gå och lämna den där katten som har varit här och bråkat me Knarpan, hos hans ägare. Han är ju inte kastrerad så han har pissat ner massa saker hos oss, på bron, nere i källartrappan och över allt. Inte så jäkla trevligt direkt. Fattar inte att det ska va så jävla svårt att kastrera katten. Vi vill ju inte att alla våra saker som är ute och så ska bli ner kissade. Stinker ju som fan när det är en okastrerad katt. Och igår så sprang han in till oss också, han sprang efter Fanny och hon är kastrerad. Så då fick vi verkligen nog. Så vi gick dit och snacka me hon som ägde katten och hon sa att hon skulle hålla den inne och jag hoppas verkligen att hon gör de också. Den där katten skulle behöva ett bad också, för när jag tog han för att jag skulle sätta in han i transportburen, så stank mina händer kattpiss efter de. Nice..

Ciao!

Michelle

Kommentarer
Postat av: sonja

jaha okej vad tråkigt?/ har du hittat något då? jag håller med på och letar jobb men det finns ju inga! inga jag kan tänka mig asså typ vårdare skulle ja inte vilja vara de finns typ osså är de ledigt på max men då e ja faktiskt hellre arbetslös! men ja har sökt på ica så ja får se om ja får det:) rider du nånting nu då??
jaa det måste vi göra tycker ja! hur länge sen som helst sen vi sågs!!

2008-04-22 @ 10:56:11
URL: http://fluffsonja.blogg.se
Postat av: Viktoria

hello!!! nu har ja uppdatarat lite i alla falL!!! XD

2008-04-22 @ 13:52:38
URL: http://vickannilsson.blogg.se
Postat av: sonja

om ja har tid, ja o vigga prata om de vore de kul om vi kunde åka ner till henne över kvällen o grilla o lite så:) om man delar på bensinen de vore kul:) vad tycker du? men de är absolut inte säkert ja o micke ska till syrran o hjälpa de o måla o bygga veranda o så de beror på men det var en ide iaf:)

2008-04-22 @ 15:24:28
URL: http://fluffsonja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0