Godnatt!

Nu kommer jag i säng för sent igen. Men men, jag måste komma i säng innan 12 så jag får sova 8 timmar =P Ska ju börja gå upp vid 8 varje dag så det är bara att gå och lägga sig i tid.

Va ute och gick en bra stund me Helene förut. Alltid lika trevligt =P Träffade även pappa, vilket också va trevligt =P Måste gå till han nån da.

Har varit till fränsta och handlat lite. Och så har vi varit hos Linda ett tag. Jag åkte dit för jag ville träffa goa Tjorven och så ville jag hälsa på Felix =P Det va Markos dotters hund men dom klara inte av den så Linda tog den. Jag fatta inte riktigt varför men, aja.
Isak vart lite elak precis då vill skulle åka hem, kastade stenar på Linda och så slog han mig en gång. Så Cassandra frågade varför han är så aggressiv, då svarar han: Jag är en aggressiv jävel. Han pratar inte riktigt som andra barn, väljer helt andra ord =P Och då menar jag inte det att han svär, utan att han säger ord som inte ungar brukar använda. Riktigt roligt att lyssna på när han pratar ibland, eftersom han använder så annorlunda ord och det låter så roligt när det kommer från en sån liten person =P

Nee nu måste jag sova.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0