Lörda

Tja!

Allt bra me er? Me mig är det helt bra nu =P Har inte ont i halsen längre.

Va till stan igår. Hela familjen åkte in då för Kim skulle till en kompis så vi körde in han, och så gick vi runt lite på stan. Är inte så lätt att gå runt me massa ungar på stan, men nu har vi iaf de avklarat för dom tjata att vi skulle åka in allihopa, så nu behöver vi inte gö de i första taget =P Va iaf in en sväng på H&M och köpte ett par silvriga örhängen, 3 par guldiga örhängen, va i 3 olika storlekar. Massa guldiga armband och en svart sjal. Är bra att ha presentkort där =P Ska in och köpa lite andra saker där sen också. Gick och käka på McDonalds också. Träffa Linnea och Dennis där som jag inte har träffat på ett bra tag nu. Va roligt =D Gick in på Stadium en sväng också innan vi åkte hem. Börja ju snöa en massa och så. Hatar när det gör de för man ser typ ingenting när man kör me helljuset på då. Riktigt irriterande men de går la rätt bra ändå..

    

Köpte även en bok igår när jag va uppe i ånge. Svensk Maffia =P Vart lite intresserad av att läsa om de och så efter att jag såg programmet om Denho Acar. Såg även debatten som handla om svensk maffia och lite andra saker. Vart så jävla irriterad på hon programledaren (kommer inte på va hon heter). Hon avbröt dom ju hela tiden för att antingen snacka själv eller gå över och låta nån annan person prata. Är det så himla svårt att låta en person prata klart? Tydligen. Och när hon prata me Denho så ställde hon ju bara massa skit frågor. Hon kom ju f*n inte me några vettiga frågor. F*n när han ställer upp på att prata sådär så kan man väl iaf ställa bra frågor och inte bara nå skit. Lika dant när Erik prata om hur han hade tagit sig ur de där, så avbryter hon honom precis när han skulle säga hur han hade tagit säg ur. Va de sämsta jag någonsin sett..Så irriterande.

Tycker även att sverige är dåliga när det gäller att stoppa sånt där. För det första så trycker dom ju in alla invandrare på samma ställen istället för att sprida ut dom. Vet invandrare från Göteborg då när vi bodde där, som inte ville ha för mkt invandrare på samma ställe för att dom vill kunna anpassa sig till oss och lära sig svenska. Men de går ju inte när dom trycker in dom i samma håla hela tiden. Då lär dom sig ju aldrig svenska och så lever dom ju bara me massa våld och skit för dom brukar ju ofta bråka me varandra, för vissa kan ju inte släppa sånt som har hänt i deras länder, om dom har krigat me nåt land. Utan dom kan ju fortsätta här.. Sen kan de va väldigt svårt för dom att få jobb, för frågar dom vart dom bort och dom säger nåt sånt där ghetto ställe typ då blir dom oftast nekade. Denho fick ju inget jobb, kan ju va mycket därför som han blev en sån här gängledare. Tyckte faktiskt synd om han när jag såg programmet. Är ju inte lätt att va invandrare, inte ha det så bra i familjen, bli lämnad av sin tjej för att man inte kan få nåt jobb fast man försöker fixa ett. Tycker det är hemskt. Tycker inte att det ska spela nån roll vart man kommer ifrån elle bor, för bara man sköter sig så är det ju skit samma. Han har ju bott i Hjällbo bara en bit därifrån jag bodde. De är en sån där håla som dom bara trycker in invandrare. Fattar inte att dom aldrig lär sig. Sprid ut dom istället, skulle bli mycket bättre..

Ska nog gå och fortsätta läsa boken nu ;P

Ha en bra da! =)

Ciao!

//Michelle


Kommentarer
Postat av: sonja

jo man orkar ju inte plugga hela tiden. hur gåre me hästarna då rider du nånting nu??
jo vi måste försöka ses nu!! o snart har ju alla 4 körkort med de borde vi kunna fixa!!

2008-01-19 @ 14:48:44
URL: http://fluffsonja.blogg.se
Postat av: Michelle

nee man gö ju inte de. nee inte än men jag håller på och kollar runt lite om det är nån som behöver nån medryttare elle nåt. ja de måste vi! =P ja men precis så de blir ju jätte lätt sen när viggan också har körkort =) vi måste verkligen fixa nånting snart =P

2008-01-19 @ 22:27:54
URL: http://michellex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0