Vart tog solen vägen?

Igår kväll så va det ju jätte fint väder, men i morse när jag vakna så såg jag bara grå och tråkig himmel =/ Vill ha tillbaka det fina vädret nu! Hatar det här piss vädret.. Enda fördelen me det här vädret är att man kan gö saker som man måste göra inne då. För annars så vill man ju bara vara ute. Ska nog ta och storstäda mitt rum idag.

Läste i Blondinbellas blogg om va som hade hänt henne igår. Varför är vissa så jäkla sviniga? Fattar inte vad det är för fel på personer som måste va sådär elaka. Kan man inte bara skita i personen som man inte gillar och inte va tvungen att kasta ur sig massa jävla kommentarer och även kasta saker. Måste ju va nåt fel i hövet på dom.

Nee nu ska jag käka frukost och dricka massa grönt te så jag blir lite piggare.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: leia

haha...ja man kan bara skratta åt att folk är så korkade....det roliga är ju att de bara fortsätter att ge henne mer och mer reklam..:)



kramar

Postat av: Viktoria

haha, du måste gå in och kolla vad jag har vunnit!! hahahaha, var med på kul, och vann min första tävling!!! fy fan va ja skrattade när ja såg de.. :P http://rodeback.blogg.se/2008/june/vinn-sexleksaker-fran-lustjaktse.html#comment jag van den vita! XD haha

2008-06-11 @ 23:02:33
URL: http://vickannilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0