Lagat bilen

Jaha då är det freda igen. Tycker det är skrämmande hur fort tiden går. Har ju redan gått 4 månader, känns ju som om det va nyår för nån vecka sen bara. Det här året kommer gå i racerfart.

Skit tråkigt väder är det idag också. Hade velat gått på en promenad men det känns inte så lockande när det är sånt här piss väder..

Jag och pappa va och fixa bilen i morse hos Anders. Elle a de va snarare pappa som fixa den ;P Nog för att det inte såg så svårt ut, så det hade man ju kunnat gjort själv om nån sa hur man gjorde hela tiden =P Va iaf bara bränslefiltret som hade pajat. Den har inte blivit på bra många år för den va helt rostig, så det va la inte pappas fel. Men han är duktig på att ha sönder saker så då tog man lite för givet att han hade gjort det nu också. Är iaf gla att den är hel nu ;P Ska byta lite andra saker på den sen också, så fort jag har fått jobb och pengar.

Sitter här och käkar lite cheez cruncherz och lilla Isak sitter här och käkar han också ;P Han går ju alltid runt hos alla andra och käkar sen käkar han upp sitt godis, den lilla råttan ;P LIten är också väldigt förtjust i dom fast dom är rätt starka =P Men den lilla katten är inte riktigt normal, hon äter typ allt. Och man kan inte lämna chips eller nånting framme för då hittar man henne i skålen, där hon sitter ock käkar som en liten gris och ser väldigt nöjd ut ;) Knas katten =P

image625

Gud, Isak håller på och riva hela skiten här nu. Han har inte alltid koll på vart han flaxar runt me sina armar så allt bara flyger omkring. Och så gör han vissa ansiktsuttryck, där han är jätte lik Olsen tvillingarna när dom va små =P Så söt =P Fast han är inte lika söt när han håller på och tjatar om att han ska sitta vid datan hela tiden. Va fan! Nu sitter han och pekar finger åt mig! Och så flinar han. Ska nog ta mig ett snack me mina syskon som lär han såna dumheter.

Ciao!

Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0