Lörda

Hejsan!

Sitter här och degar i sängen. Är lite trött och har inte orkat gått upp än =P Ska la ta och släpa mig ut i köket snart och fixa frukost.

Igår när jag stod med bilen igång och skrapade rutorna så åkte sopbilen förbi. Sen ser jag att han åker och vänder och sen stannar han vid våran parkering. Han frågar om jag har sett en svartklädd kille springa omkring här. Men det hade jag inte. Han sa att han letade efter han och så. Sen så stannar han en annan bil och pratar med den som satt i. Sen åker han upp en liten bit och stannar en annan bil. Sen efter bara några minuter efter så stannar en bil vid mig och så hoppar en kille ut och frågar om jag har låst. Jag sa ja, fast mami va ju hemma. Då sa han att dom va flera personer som letade efter en kille och han hade hoppat över ljungan till våran sida och att polisen står på andra sidan. Och åker vi nånstans så ska vi inte lämna dörren öppen. Och att jag absolut inte skulle lämna bilen igång för han hade redan snott en bil. Då frågar jag vad det va för dåre men det visste han inte riktigt. Så jag stänger av bilen, låser och kutar in till mami och berättar för henne och säger åt na att hon får låsa dörren. Sen när jag satte mig i bilen så tänkte jag, med min vanliga otur så lär la den där snubben komma springandes nu och hoppa in i bilen innan jag har hunnit köra iväg. Men som tur va så hände inte det =P

Sen är det ju så att vårat uthus ligger precis vid den lilla skogen som är precis vid ljungan där han hade tagit sig över. Och vi har ju inga lås på dörrarna där så han hade ju kunnat gått in där och gömt sig ett tag. Så mami vågade inte gå ner där och hämta Isaks vagn ifall om han hade gått in där.

Sen idag så har dom skrivit lite om det här i tidningen.

Biltjuv åkte fast i Ljungaverk
En man greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel på fredagsmorgonen.
Under natten mot fredagen stals en bil på Fridhemsgatan i Ljungaverk. Senare under morgonen såg en privatperson den stulna bilen på orten och fångade in föraren. I väntan på polis slet sig mannen fri, men kunde senare gripas av den polispatrull som kom till Ljunagverk.
Samma natt slogs också en bakruta till en bil sönder på samma gata i Ljungaverk Händelsen är polisanmäld som skadegörelse.

Va ju bra att dom fick fast puckot.

Nu skriker min mage efter mat, så nu blir det frukost =P

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Mischa

Svar: Okej tack! =D Älskar också hennes låtar, kan liksom inte sluta beundra henne! :D

2008-11-17 @ 11:44:45
URL: http://www.miischas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0