Fånge hos psykopaten

Brittisk dokumentär från 2007. Den 19 maj 1977 förändrades Colleen Stans liv för alltid när hon bestämde sig för att lifta. Hon blev upplockad av Cameron och hans fru Janice och deras baby och Colleen trodde hon var trygg. Men vid ett stopp vid några grottor blev Colleen knivhotad av Cameron, han satte på henne handbojor, ögonbindel och band fast henne. Han höll Colleen fånge i sin källare, och i tre och ett halvt års tid var hon hans slav. I den här dokumentären berättar Colleen Stan själv om de hemska åren och man pratar med bland andra polisen Al Shamblin som kämpade för att se till att Cameron blev åtalad.

Jag fattar inte att det finns så jäkla sjuka människor. Jag satt fastklistrad framför tven och kollade på det här programmet och man tror ju inte att det är sant när dom berättade allt hemskt som Colleen och även Janice fick utstå. Så jäkla sjukt. I 7 år va hon fast i den där galningens hem. Den här idioten lura i na att det fanns en slavförening eller va man ska säga, ett "Företag"  som han sa, som skulle komma efter henne och även hennes familj om hon försökte rymma. Så hon vågade ju inte dra eftersom hon trodde på han. Efter 7 år så åkte Janice ner till Colleens jobb och sa att dom måste därifrån och att det inte fanns nåt "Företag". 7 år tog det henne att kläcka ur sig det. Tänk om hon hade försökt göra det tidigare.

Colleen fick bo i en liten låda under en säng. Hon vart piskad, hängdes upp på väggen, sattes fast i en sån här sträckmaskin eller vad det heter och han drog allt vad han hade typ, man kan ju bara tänka sig hur satans ont det måste göra. Våldtog henne, lät na ligga fastspänd på en skiva typ och massa såna där sjuka saker. Fan fatta att leva så i 7 år, så himla hemskt. Jag tror det va i 3 år så fick hon bo i den där lådan hela tiden och hans 2 barn och alla grannarna visste inte att hon va där. Sen när hans familj inte va hemma så fick hon komma ut och han våldtog henne och såna saker då. Och ett tag då han vart snällare mot henne så gav han sig på Janice igen och började plåga henne och sa åt Colleen att hålla ungarna borta medans han gjorde det. Men en gång så hörde ungarna det och frågade varför mamma grät. Fy fan va hemskt. Finns ju inte ens tillräckligt med ord att beskriva den där människa med. Jag hoppas han har ett helvete i fängelset för han förtjänar inte att ha ett bra liv efter allt som han har gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0