Hemma igen

Kom hem vid 5. Jag och mami har varit och tränat, väldigt skönt =P Innan vi kom till gymmet så höll vi på att bli galna på korkade människor.

Först åkte vi till Erikslund för att tanka, för vi hatar Shell och tankar aldrig där. Kommer dit och ser att dom håller på att fixa med pumparna där men inte alla. Kör runt så att vi kommer från rätt håll, för på ena sidan så står en traktor och stor bil eftersom dom fixar där. Men på andra sidan så stod det en annan bil ivägen för det va nån snubbe som fixa med nån skylt eller nåt. Mami hoppar ut och frågar om det går att tanka, ja den i mitten, svarar ena snubben som grejar med pumparna. Men snubben med bilen flyttar inte på sig. Sen körde vi runt igen och det va nån dum jäkel med en lastbil som ställde sig mitt i vägen också. Sen blir mami arg och går in och frågar dom som jobbar där om det går att tanka. Ja men då säger den personen att nee men jag tror inte att det går. Är det så jävla svårt att sätta upp en skylt jävel då där det står att det inte går att tanka idag. Och sen kan ju vissa här uppe inte ens prata ordentligt. Är det så svårt att bara säga: Nej, tyvärr så går det inte att tanka idag. Man vill inte höra nee jag vet inte typ. Fan dom jobbar ju där så dom måste ju veta.

Sen vid stora korsningen här i ljunga så kör en snubbe ut fast att han ser att vi kommer. Så mami va ju tvungen att sakta ner och det är ju väldigt skoj när det är en lång uppförsbacke och halt. Släpkärra hade snubben också. Vissa är ju helt dumma. Sen i fränsta när vi ska svänga in på en väg så kommer en annan gubbe körandes på vänster sida, och där skulle ju vi svänga in men vi fick köra på fel sida en liten bit också. Asså vissa gamlingar ska inte ha körkort. Och det kan ju vara ett sånt jäkla gnäll på att ungdomar kör som idioter men gamlingar är fan värre. Vi borde fixa en ny regel om att vid en viss ålder så måste man börja gå på kontroller för att kolla om man fortfarande kan ha körkort. För gamlingarna bara kör och kör även fast dom får syn, hörsel och alla möjliga problem. Det är ju till och med så att vissa gamlingar inte ens ska vara ute och gå själva för dom ställer till med massa problem redan då, och värre blir det när dom sitter i en bil.

Och sen när vi kommer till gymmet så är det massa ungar där. Dom för ju ett sånt satans liv fast dom går i 7-9. Sen så är dom ju överallt så man kommer ju inte åt grejerna man vill använda heller. Men som tur va så va dom inte där så länge då, så det vart väldigt lugnt efter ett tag. Man kunde inte ens höra musiken för att dom förde sånt jäkla liv och de är irriterande.

Aja, nu ska jag kolla på One Tree Hill ;P

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0