Sönda

Hej!

Fy vilket väder det är nu. Det bara snöar och snöar hela tiden =/ Hatar snö, jag vill ha sommar nu!

Igår kväll/natt så såg jag att jag hade fått ett mail från det där stallet som jag va ner till och provjobbade lite åt. Typ 2 månader senare. Jag är verkligen osäker på det där jobbet. Visst jag vill jobba med hästar, men jag vart inte sådär jätte bra bemött och det känns ju inte sådär jätte skoj då. Man kan ju åka ner och provjobba ett tag, men om jag måste ha med mig massa möbler för jag misstänker att deras lägenheter och så kanske inte är möblerade. Så blir det as jobbigt ifall om jag inte skulle trivas. Och det är inte så lätt att få ner massa grejer heller eftersom det är väldigt långt dit ner. Och sen en annan grej också, jag känner inte nån där nere. Och det är ju inte speciellt roligt att flytta så långt då när jag inte känner nån. Va ska man göra efter att man har slutat jobbet? Sitta och häcka i lägenheten eller? Skulle inte tro det. Är ju inte så skoj att hitta på nånting helt själv sådär och det är ju inte så lätt då att hitta nya polare. Så dom grejerna gör att jag inte riktigt vill ta det jobbet. Hade ju varit lite lättare om jag hade blivit bättre bemött, för då hade jag ju varit mer säker på att jag skulle kunna trivas där. Men nu är jag inte helt säker. Och man vill ju ha ett jobb som känns helt bra.

Hade jag hittat ett jobb i GBG så hade jag lätt tagit det för där känner jag ju en massa människor och jag känner staden eftersom jag är därifrån =P Om ändå det här stallet hade kunnat lega där nere, då hade det varit lättare att åka ner och provjobba. Men nu är jag väldigt osäker. Om nån lägenhet eller nåt där är möblerat så är det la lite lättare att prova, men ja jag är väldigt osäker på det där jobbet.

Den här texten lär inte vara den bästa men just nu skriver jag bara ;P Läst det om ni vill, är det för jobbigt så skit i det hehe ;P Måste bara skriva av mig lite om det och då kan det bli lite struligt =P Har tänkt på det sen igår och jag är så jäkla osäker och det känns inte helt bra. Vet inte hur jag ska göra.

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar en stund.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0