Vikthets

Det har ju skrivits en del om vikthets och sånt. Senast det som Blondinbella skrev om det och om Carolina & Katrin.

Jag själv förstår inte hur nån kan plåga sig själv genom att sluta äta eller spy upp det direkt efter. Ingenting blir bättre av att man inte äter. Jag förstår ju att det är extra jobbigt för vissa tjejer, eller speciellt tjejer, finns la även killar som svälter sig. Det är inte en lätt värld vi bor i när det gäller hur vi ska se ut, för alla kollar ju hur modeller och kändisar ser ut. Alla ska vara så himla smala men det är ju bara det att det är inte snyggt att vara för smal. Och vissa modeller som man ser, ser ju helt förjävliga ut. Benrangel som staplar fram på höga klackar med kläder som bara hänger på deras kroppar. Det är inte snyggt.

Jag tycker det är hemskt när tjejer börjar tänka på vad dom stoppar i sig och tänker att det här kan jag inte äta och om dom nu gör det så måste dom antingen spy upp det eller träna som galningar. Sen finns det ju dom som äter jätte dåligt och tränar som galningar bara för att dom ska vara smala. Men det fungerar inte så, utan det blir bara värre. Asså visst, jag tycker att man kan tänka på vad man stoppar i sig och då menar jag att man ska tänka på att inte bara trycka i sig massa skräpmat, godis och sånt skit hela tiden för det mår ingen bra av. Men jag tycker inte att man ska tänka att det här kan jag inte äta för då blir jag tjock.

Jag skulle aldrig kunna sluta äta för jag älskar mat för mycket för det. Och jag tänker aldrig att det här kan jag inte äta för då kan jag gå upp i vikt. Jag är smal men jag är inte rädd för att äta det jag vill bara för att jag kan bli tjock. Nu gillar ju inte jag godis, skräpmat, läsk och sånt sådär jätte mycket för jag känner att jag inte mår sådär jätte bra av det. Men känner jag för att äta godis, skräpmat och sånt så gör jag det. Cheeseburgare älskar jag och äter alltid det när jag är i stan =P Men jag får inte dåligt samvete för att jag äter det för man måste ju faktiskt få njuta nån gång =P Jag gillar att äta nyttigare mat för jag känner att jag blir mycket piggare och mår så mycket bättre då. Och ska man bry sig om vad man äter så är det isf att man ska tänka på att äta nyttigare just för att må bra. Men att inte äta förstör bara kroppen och det kan inte göra så att man mår bättre direkt.

Vill man va smal så tycker jag att man ska träna lagom och äta bra mat. Och glöm inte bort att äta lite godsaker ibland också för det blir man inte fet av. Det är så mycket bättre att träna och käka bra mat för att få en smal och snygg kropp en att svälta sig för det blir inte bättre av det.

Kändisar med kurvig kropp borde verkligen lyftas fram mer i media på ett possitivt sätt. För nu så blir det ju värsta rubrikerna om nån kändis går upp i vikt och det är helt fel! Jag tycker det är bra att det finns kändisar som inte är trådsmala för alla är inte det och vill inte vara det heller. Men det kan ju inte vara så lätt för dom som vill vara lite större men alltid ser och hör att man ska vara så smal. Det är ju inte konstigt att människor börjar svälta sig. Sen ska man ju inte vara för överviktig heller för det mår man ju inte heller bra av. Så lagom smal eller mullig eller vad man ska säga, är ju bäst och man måste anpassa det efter sin egen kropp. Man kan inte tänka att bara för att tex en kompis kommer i en liten storlek, så betyder inte det att du också måste göra det för alla är olika. Storlek på kläderna och min vikt är någonting som jag inte bryr mig om. Att gå efter vikten har jag aldrig gjort, utan jag tycker det är bättre att gå efter hur man känner sig. Och tränar man så kan man ju absolut inte gå efter vikten eftersom muskler väger mycket mer än fett. För då kan man ju vara smal men väga en del eftersom man har muskler. Så vikten tycker inte jag att man ska gå efter.

Några kändisar som är skit snygga och har kurvor och inte är pinnsmala är tex, Beyonce, Shakira, Jennifer Lopez och Tyra Banks. Och dom här brudarna är ju så sjukt snygga! Varför kan inte dom lyftas fram mer i media på ett possitivt sätt och visa att det inte är nåt fel i att inte vara pinnsmala? Det undrar jag. Oftast så blir ju alla kändisar omgjorda och är oftast smalare på tidningsomslag än vad dom egentligen är, för har man lite för mycket kurvor och är lite större så brukar det minskas ner, vilket är jäkligt dumt. Det hade varit mycket bättre om dom hade kunnat fått vara som dom är och inte bli så omgjorda. Världen skulle må mycket bättre av det.



Jag hoppas att ni fattar vad jag har skrivit för jag orkar inte läsa igenom texten =P Jag hoppas att nån kanske tar åt sig av det jag har skrivit, speciellt om det är nån som har det här problemet. Har man det här problemet så måste man få hjälp, även om man själv kanske inte förstår det. För tillslut så gör man slut på sig själv om man inte får hjälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0