Tjena

Kom hem lite efter halv 6 idag. Isak fick följa me igen =P Han tycker att det är så skoj att vara där =P

Har pysslat som vanligt idag med barnen ;P Och dom tycker det är väldigt roligt då jag gör armband åt dom för en av tjejerna frågade direkt när jag kom om jag kunde göra fler till henne =P Jag älskar att pyssla så det är bara roligt =P Även killarna vill ha armband och sitter själva också gör armband och halsband =P

Fick riktigt mumsigt mellanmål idag, blåbärspaj med vaniljsås! =P Mums! ;) Jag älskar blåbärspaj! Inte ofta man får sånt till mellanmål ;)

Åkte till Isa innan jag åkte till jobbet. Satte på henne täcket och så kollade jag på hennes öga. Det är inte lika svullet idag och jag tror att det kommer bli bra snart. Hon kommer få gå med flughuvan hela tiden så att inte flugorna och ändra små äckel kan komma åt och irritera ögat igen.

Ska snart åka till Isa igen. Hade tänkt gå en sväng med henne på vägen idag och hoppas på att det kommer lastbilar och massa annat så att hon får lite träning. Det behövs för hon har varit lite fjantig eftersom jag inte har kunnat rida så mycket. Men det ska jag försöka jobba bort för jag vill att hon ska kunna ta det lugnt när det kommer lastbilar och så och inte vara rädd och fjantig hela tiden.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0