Tisda

Tjena!

Idag är det mycket bättre väder än igår. Nu är det lite blå himmel här och där och solen är framme =P Fast det blåser en del men jag hoppas att det slutar snart och att solen får vara framme hela dan =P För nu behöver vi verkligen inte mer piss väder..

Jag och Linda red en sväng igår. Skulle testa att klättra på ett annat ställe den här gången. Vi fick gå på vägen en lång bit och med tanke på hur vädret va, blåste som fan, regnade och så, så trodde ju vi att hästarna säkert skulle fjanta runt men dom va jätte duktiga =P Det enda som va lite problem va ju att på vissa ställen så ville dom inte gå men då hoppade jag av och gick med Isa istället så då gick det ju bra. Mötte 2 lastbilar också en på vägen dit och sen en på hem vägen. Första gången så vart Isa lite rädd och tog några skutt tillbaka men sen andra gången så brydde hon sig inte direkt. Jag ska börja gå me na mer på vägen så att hon blir mer van vid trafiken, för det är bättre att vara på marken och träna det än på ryggen för då har dom sin ledare vid sig och inte på ryggen.

Vi testade ena vägen först iaf som skulle leda upp på berget men där kunde vi inte gå med hästarna. Sen testade vi den större vägen men den verkade leda dit vi ville så vi fick vända efter ett tag. Vart ingen klättring men det är ju alltid skoj för hästarna att göra nånting annat. Nån annan dag så får vi testa den andra vägen som ska leda upp till berget och se om det är en bra väg att klättra på.


Nu ska jag läsa lite bloggar =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0