Usch vilket väder..

Fy vilket pissigt väder det är idag. Det har regnat nästan hela dan idag, inte så mycket alla gånger men lite nästan hela tiden. Och det är kallt idag också, riktigt skit väder. Så tråkigt och jag som behöver rida men idag så har jag ingen större lust. Det är skillnad andra gånger när det är mörka moln och det regnar ibland men då brukar det vara varmare men idag är det riktigt ruggigt. Får se om det blir bättre senare.

Idag så har vi varit nere i kyrkan och tränat inför avslutningen på freda. Kan ju säga att det inte är det lättaste att få barnen att sitta still och vara tyst när dom måste lyssna på dom andra. Dom pratar och grejar på hela tiden så man blir tokig. Fick flytta flera barn för att dom inte lyssnade. Man kan ju hoppas att dom fixar det bättre på freda.

Sen har dom fått göra klart sånt som dom har kvar, städa lådan, ta hem massa grejer och allt sånt där. Ser så tråkigt ut där nu när alla deras grejer som dom har gjort som satt på väggarna är borta =( Ser inte alls roligt ut.

Nu ska jag läsa lite bloggar ;P

Ciao!


Jag vill ha sol!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0