Lörda

Hejsan!

Jag kom hem vid halv 5 typ. Jag & Linda va ju och kollade på hästen idag =P Hon va så snäll, lugn och mysig =) En riktigt liten sötnos =) Testade ju att rida na en liten runda också och hon va mysig att rida, lite pigg bara men vad gör det =P Och traven va faktiskt riktigt härlig, jag trodde att den inte alls skulle vara speciellt härlig direkt men så va det inte.
Det va en annan tjej som skulle prova na till veckan men jag hoppas att jag får ta na på foder för jag gilla henne verkligen. Hon va så himla snäll och go och jag tror att vi skulle passa bra ihop. Så jag hoppas verkligen att jag får ta na och inte den där andra tjejen =P För det skulle ju vara lite tråkigt eftersom jag gillar henne. Och hennes ägare är ju jätte trevlig och det är ju viktigt att man går ihop och kan komma överens om saker. Sen skulle hon även åka till Linda för att kolla hur Isa (hästen) skulle få det. Och jag hoppas ju att hon gillar stället. Jag hoppas iaf på det bästa nu.

Har ju inte direkt gjort så mycket mer idag. Jag och Linda åkte in till Birsta en liten sväng när vi va klara och kollade på lite hästsaker ;P Sen skulle hon och hennes boy åka och kolla på trav och jag åkte hem. Och nu sitter jag här vid datan och kollar på tv samtidigt =P Jag ska fortsätta kolla på filmen som jag kollar på nu ;P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0