Freda

Tja!

Klev upp 5 idag. Va inte speciellt trött då men sen så vart det värre. Satt iaf i 1 timme och väntade på att det skulle komma nåt barn. Vid 7 så kom en av dom, det skulle egentligen ha kommit en vid 6 men senare så fick vi veta att hans mamma hade ringt till en av dom andra som jobbar där och sagt att han skulle vara ledig. Vi har iaf inte haft många barn idag. 5 st men en av dom va extra för hon va med sin mamma på jobbet, hon jobbar uppe i köket så hon fick vara nere med oss =) Och i morse så hade vi bara 2 barn tills dom andra 2 kom. Har varit rätt lugnt förutom att en av dom va rätt bråkig.

Sen fick Isak komma dit en stund också =P Han tyckte det va jätte roligt där och ville inte åka hem när jag slutade ;P Men han lär la få komma dit nån mer gång =P

När vi kom hem så käkade vi lite, mami hade köpt pizzor som hon precis satte in i ugnen när vi kom hem =P Sen la jag mig och sov i 3 timmar =P Va lite trött ;) Min underbara lillebror va ju så rolig igår kväll och satte på skit hög musik fast att han visste att jag skulle upp 5. Det är verkligen vid såna tillfällen som amn önskade att man bodde själv.

Nee nu ska jag byta om och åka till Isa =P Måste rida idag fast jag är rätt trött.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0