Månda

God morgon!

Usch jag är rätt trött. Skulle vara skönt att få sova länge idag men det går ju inte. Ibland känns det lite kasst att ha praktik hela dagarna för man får inte så mycket tid över till annat och så får man ju knappt några pengar för det. För det är inte så lättsamt att jobba med barn för man blir väldigt trött. Men det är ju roligt och jag gillar alla barnen och dom som jobbar där =)

Igår så red vi i skogen. Travade runt bland träden, gick runt bland träden och svängde runt träd och grejade på. Bra träning för Isa för hon vill ju helst vänta sig rakt. Hon hade rätt bra balans när vi travade runt bland träden fast ibland så ville hon trava lite för fort och nån gång så började hon även galoppera =P Bra träning är det iaf. Sen hoppade vi ett litet hinder några gånger och det tyckte båda hästarna va as skoj =P Sånt där som man kan göra ibland just för att variera arbetet och för att dom tycker att det är skoj. För det är ju viktigt att dom får göra sånt som dom tycker är roligt också för man vill ju inte få en häst som bara tycker det är tråkigt att jobba.

Sen på kvällen så åkte jag till Erica. Satt där en stund och sen åkte vi till Linda. Jag tog ut Isa till Bitter i en liten gräshage som L har fixat. Rambo & Dini fick leka ett tag. Så roligt att se dom för Rambo orkar ju inte springa lika fort som Dini och så piper han när han inte får tag i han ;P Sen så gick vi in och kollade på film =P

Nu har jag inte tid att skriva mer, måste göra mig klar nu.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0