Tråkigt väder

Tjena!

Kom hem för en liten stund sen. Börjar bli trött på det här vädret som aldrig kan bestämma sig. Ena stunden är solen framme och det är rätt skönt ute, sen kommer molnen och så blåser det, sen så tittar solen fram, försvinner igen och sen så börjar det regna och sådär håller det på hela tiden. Kan inte bara solen och den blåa himlen komma fram och stanna så? Är trött på regn och dåligt väder nu..

Har varit en bra dag och rätt lugn. Barnen har fått jobba matte, varit ute väldigt mycke idag och fått höra 2 sagor. Det är skönt när man kan vara ute nästan hela dagarna, för det blir mindre stoj då för det är jobbigt om amn är inne mycket när man har 18 barn.

Sen på fritids så gjorde vi inte så mycket. Va ute tills det började regna. Barnen leker ju så bra själva så man behöver ju bara kolla så att dom inte börjar bråka och så. Ibland blir det nästan lite tråkigt när alla barnen leker och grejar på själva för man vet inte riktigt va man ska hitta på själv då ;P I torsdags så hade jag så tråkigt och då städade jag lekis skåp där dom har pennor, spel och massa andra grejer =P

Nu ska jag läsa lite bloggar innan maten är klar =P

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0