Hundvakt

Tja!

Idag har jag inte haft tid att blogga. Har haft Miloo här hela dan =P Han kom vid 10 i morse så det va full fart på hundarna nån timme innan dom däckade under köksbordet ;P Sen har dom ju varvat lite mellan att sova en liten stund eller tugga på nåt ben och sen lekt och grejat på =P Vi har varit ute en hel del idag i det inte så härliga vädret. Det har snöat och regnat, blött och äckligt väder. Men det har ju gått bra ändå =P Det har blivit lite småbråk mellan Linc & Miloo idag och en gång vart det lite värre men då blev jag inte glad på dom. Och så hann Miloo fram till Mimmi när hon käkade lite så hon vart arg, så nu har Miloo en liten fläck utan hår på hövet. Han va så snabb så jag hann inte stoppa honom, men det va ju tur att det bara försvann lite hår. Men Mimmi skulle inte bita på riktigt i första taget utan hon säger bara ifrån när Linc eller Miloo gör nånting som hon inte gillar.



Har varit roligt att ha han här hela dan och jag kan ju säga att Linc ligger helt död nu i soffan =P Han kommer nog sova väldigt gott i natt och jag tror att Miloo också kommer gö de ;P

Red en sväng förut med S också =P Isa stod och frös när vi kom för regnet hade gått igenom täcket. Så jag fick stå och gnugga na torrare innan vi red iväg och när vi kom tillbaka så fick hon ett täcke på sig och så fick hon stå inne vilket hon gillade =) Hon va jätte duktig idag när vi gick på vägen, hon brydde sig inte om bilarna som kom även fast det låter mycket mer nu när det är snö och skit. Hon va så duktig, jätte lugn och fin =)

Nu ska jag hämta nånting att käka =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0