Lilla Lincoln =)

Heej! =)

Väldigt lite bloggande fortfarande. Men igår bestämde vi oss för en sak här hemma. Kan ni gissa vad? =P Det kan ni säkert ;P Vi bestämde oss för att skaffa en till hund =P Första gången jag träffade Miloo så sa Jessicas boy att det fanns en valp kvar. Men vi tänkte att det säkert kommer bli jobbigt när Mimmi löper för hon blir ju så knäpp då. Men för nån da sen så såg mami att annonsen låg kvar på blocket och skickade iväg ett mejl. Igår så ringde hon dit och frågade om hunden fortfarande fanns kvar och det gjorde den. Sen efter en liten stund så bestämde vi oss för att vi ville ha den och så åkte vi dit =P Han som hade hundarna va jätte trevlig och hans barn va också jätte snälla =) Och hundarna va ju helt underbara! Så himla snälla och goa =) Våran lilla bebis heter Lincoln som ni säkert redan har listat ut ;P Men han kallas Linc =P



Resan hem va inte så rolig för Linc, han är nämligen åksjuk =/ Han spydde och dreglade hur mycket som helst, lill plutten =/ Vi hoppas att vi kan träna bort det för det är ju inte så skoj för honom om han ska vara åksjuk hela tiden. Annars gick det bra och det gick jätte bra när han fick hälsa på Mimmi när vi kom hem =)

Jag sov med han i natt =P Innan vi skulle sova så ville han leka lite eller ja, mest tugga på nånting för det klia la i gaddarna =P Sen när han väl somna så sov han hela tiden. Jag vakna upp flera gånger just för att kolla om han skulle behöva gå ut eller nåt, men han låg bara och sov som en stock =P Sen vid 6 så vaknade han så då fick jag gå ut med honom =P Han har pinkat inne nån gång men det är för att han har busat så man har inte riktigt hängt me när det blir lite kiss =P Och en gång hann ja inte få ut han för Mimmi tänkte sticka ut då, men det är ju sånt som händer. Dom kan ju inte hålla sig hur länge som helst så lite kiss inne nån gång får man ju räkna me.

Skriver mer sen om vad vi har gjort idag =P

Ciao!


Kommentarer
Postat av: helen

åh lite avis jag blir :(

är han döpt efter lincoln burrows? ;P

2009-09-13 @ 17:10:07
URL: http://helly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0