Ridtur & Promenad

Tjena!

Kom hem för en stund sen. Har varit ute på en promenad med Jessica, Linc & Miloo =) Tråkigt väder idag men det va skönt att gå iaf =P Linc ligger här bredvid mig och sover som en stock =P Misstänker att Miloo också gör det nu ;) Det syns verkligen att dom tycker att det är jätte roligt att vara ute i skogen =) Dom springer runt som galningar, brottas och har sig ;) Inte konstigt att dom blir så trötta =P


Det går lite bättre för Linc att åka bil nu. Det här är andra gången som han inte spyr när han åker med mig, han dreglar inte lika mycket som han gjorde förut och nu lägger han sig ner på en gång, det gjorde han inte förut, han kunde ju inte riktigt vara still då. Så man kan ju hoppas att han blir av med åksjukan snart för det är ju jobbigt för han.

Red en längre runda idag också så Isa fick trava och galoppera lite =P Det tyckte hon va hur skoj som helst ;P Men det har ju blåst en hel del idag så hon va ju lite orolig och så där men hon måste lära sig att gå själv mer =P Bra träning för na och hon behöver ju komma ut på längre turer så det blir lite träning för henne också för det blir ju så korta turer när man rider med dom andra. Härlig ridtur va det iaf fast att det blåste en hel del =)

Nu ska jag hjälpa mami lite med bloggen =P


Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0