2 Februari

Tjena!

Idag har jag varit i stallet nästan hela dan. I morse hade jag utsläpp så då mockade jag, fixade med vatten i hagen, messade med Åsa och grejade på. Sen vid 12 så red jag och Jessica. Idag fick vi veta att Goody inte är rädd för lastbilar och bussar, väldigt skönt för då kanske Isa kan bli lite modigare när det gäller sånt =) Hon är inte rädd för grejer som hästar brukar kunna bli rädd för utan blir hon rädd så är det oftast för nåt fjantigt, skumt det där egentligen.

Men nånting hon blev väldigt nervös över va barn som åkte skridskor eller vad dom gjorde och förde lite liv. Då blev hon helt upp i gasen, och det blev inte bättre av att det kom en cyklist som Jessica fick säga åt att sakta ner, Goody började backa fort som fan på vägen och sen ut i djupsnön, upp på en liten kulle och så vände hon sig mot barnen. Fick ner na på vägen sen och då kom det en bil som bara fortsatte att köra fast att Isa började backa ut i vägen och han va så jäkla nära på att köra på hennes vänstra bakben, han hann precis stanna bara nån cm ifrån hennes ben. Fattar inte hur jävla dum i hövet vissa människor är, fy fan va förbannad jag hade blivit om han hade kört på henne. Egentligen skulle han ha haft en utskällning ändå eftersom det va så nära och man fortsätter inte köra när man ser att hästen inte kan vara still vid kanten.

Annars gick det bra =) Det märks ju att hon har lite för mycket energi men jag hoppas att det får vara varmare ett bra tag nu så man kan börja rida mer.

Igår va Goody helt knäpp när Jessica skulle ta in dom. Hon sprang rakt igenom trådarna så understa tråden i grinden är trasig, handtaget flög åt helvete. Såg idag att hon har ett litet sår efter tråden, den har slitit bort allt hår så skinnet har kommit fram men det såg bra ut så det läker nog fort. Kommer nog bara ta ett tag innan hon får tillbaka allt hår där. Hon är ju så otroligt stressad av sig hela tiden, riktigt jobbigt ibland för hon kan ju knappt vara still ibland. Men hon har blivit mycket bättre sen hon kom till oss så det där med att bara kuta in från hagen kommer nog bli bättre om ett tag, men det kommer nog ta längre tid att få henne lugnare över huvud taget. Men jag tänker då inte ge mig, hon ska bli mycket lugnare än va hon är nu så är det bara =P

Nu måste jag hoppa in i duschen så jag kan åka till T sen =P

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0